Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Toon meer
Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
Bedrijf heeft geantwoord
Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind... Toon meer
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Geschreven door het bedrijf

Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Silvan tager desværre et kæmpe gebyr på Mastercard Business, så man kan få lov til at betale for at betale. Ellers har jeg ikke haft problemer med Silvan som sådan.
Jem&Fix og Harald Nyborg tager fx ikke dette gebyr.

Antwoord van SILVAN - Valby
Fik virkelig god og tålmodig hjælp i kassen i dag af Julia, der hurtigt gennemskuede det, jeg ikke kunne, ifm. mit køb. Hun insisterede på at blive ved med at hjælpe, lige til alt var løst. Super oplevelse for mig.

Antwoord van SILVAN - Valby
Hurtig ekspedition og super service ved udlevering. Helt perfekt.

Antwoord van SILVAN - Valby
Super hurtig ekspedition og afsendelse. Virkelig flot!

Antwoord van SILVAN - Valby
Hurtig ekspedition og prima kvalitet af varen :-)

Antwoord van SILVAN - Valby
Jeg har haft en fuldstændig elendig oplevelse i Silvan.
Jeg købte et produkt og personalet glemte at fjerne alarmen. Da jeg ville bytte varen, gennemgik de overvågningen og lod mig vente i over en halv time uden opdatering. Både det uacceptable i, at alarmen ikke blev fjernet, og den ekstremt ringe kommunikation gør, at jeg er nødsaget til at skrive denne anmeldelse. Jeg opfordrer Silvan til straks at kontakte mig, hvis I ønsker at jeg i fremtiden skal overveje at købe hos jer igen eller opfordrer andre til at handle hos jer, fremfor at fraråde dem på det kraftigste — så forventer jeg at i kompensere for den tid og ulejlighed i har forårsaget.
Indtil da fraråder jeg andre at købe hos jer på grund af denne absolutte elendige og uacceptable oplevelse.

Antwoord van SILVAN - Valby
Da jeg kom og skulle hente min plæneklipper mangle der batteri og lader i kassen og den hvade været åben.
De ville få en ny hjem inden 2 dage men har stadig ikke hørt fra dem og pengene er trukket på min konto. Det er ikke i orden. Da jeg ringede og spurte om den er kommet er der ingen der ved noget.

Antwoord van SILVAN - Valby
I ordered BRITA Limescale Expert filters for hard water and paid DKK 168.95 for two filters. Instead of delivering what I purchased, SILVAN sent me regular filters for soft/medium water, which are cheaper and not even listed on their own website.
I filed a formal complaint with their support team but received no reaction at all. This lack of response only adds to the frustration and shows complete disregard for customers.
This feels misleading and dishonest. Not only did they waste my time, but I also did not get the product I paid for. If a company cannot deliver the correct items and refuses to respond to complaints, how can you trust them?
I strongly advise against buying BRITA products from SILVAN.

Antwoord van SILVAN - Valby
Nemt at finde rundt på hjemmesiden hurtig levering.

Antwoord van SILVAN - Valby
Irriteret over at der ikke nævnes at pakken kommer i to pakker - alt hørte sammen bestilt - på en gang..
Det betød to gange op til pakkeshop.. man får jo rigelig med information fra silvan og pakketransporten og så lige trustpilot..

Antwoord van SILVAN - Valby
Magnus gjorde et godt job med at guide og hjælpe med at forlænge perioden og spurgte interesseret til om affugteren havde gjort jobbet!