Sinoz Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Zo te vreden met sinoz! En producten zijn geweldig en service, ze helpen je graag als je vragen hebt en je krijgt ook gelijk een antwoord, zelfs als er iets is met je bestelling met post gaan ze achte... Toon meer

Ik heb mijn producten nog niet ontvangen maar ik ben nu al super tevreden met Sinoz! Wat een geweldige klantenservice! Die 5 sterren zijn niet genoeg! Ik had een hele nare ervaring met het transpor... Toon meer

Ik heb op 24 maart producten besteld ik een mooie schone huid sinds dat ik het gebruikt hebt is me gezicht rood jeuk bultjes rare vlekken van gekregen. Ik heb sinoz paar keer gebeld wordt opgehange... Toon meer

Wat een service. Had een product niet gekregen bij mn bestelling en er was een product toegevoegd wat ik juist niet besteld had. Volgende dag kreeg ik gelijk bericht vergeten product word gelijk toege... Toon meer

1. Cosmeticabranche

SiNOZ is a cruelty free skincare brand founded in 2008. It is made for everyone who loves beauty and hygiene. In addition, SiNOZ makes it easier to buy high-end skincare products online. From face mask to the 24K Beauty Serum, SiNOZ offers it. Using our products will feel like love at first use.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Service is uitstekend, producten zijn super.

Service is uitstekend, snelle reactie op mails en snelle levering. De producten zijn erg goed en betaalbaar.

26 oktober 2022

Antwoord van Sinoz

Ontzettend bedankt voor de complimenten, ik ben blij om te horen dat je de werking van de producten ziet 💗

-Dilara

Ik gebruik al wat jaartjes producten…

Ik gebruik al wat jaartjes producten van Sinoz. Ik was elke keer aan het zoeken wat voor gezichts producten nou echt werken voor mijn gezicht.
Nou hier heb ik het hoor!!! Met een hele gevoelig huid kan ik deze producten toch gebruiken. Geen puisten of iets dat ik wat ik zocht.

En ze zijn zo behulpzaam! Ik haal altijd een voorraadje. Sommmige producten maak ik pas naar paar maandjes open.

Nou ik maakte de retouch crème open. En die had zo vieze geur wat ik gewoon niet gewend was. Dus ik heb contact opgenomen. Daar sprak ik met Melissa en wat lieverd. Ze heeft meteen een nieuwe gestuurd! Met wat leuke dingen er bij gedaan. Was een heel schattig pakketje.

Super ga zo daar jullie.

5 oktober 2022

Antwoord van Sinoz

Wat leuk om te horen dat jij blij bent met onze producten. Ook zijn wij natuurlijk blij dat jij je pakketje heel leuk vond, jouw compliment is zeker gewaardeerd. ✨
-Dilara

Dit is een zware teleurstelling geen…

Dit is een zware teleurstelling geen enkele product werkt, lijkt alsof het producten zijn die vervallen zijn en stinken enorm. Ik begrijp niet dat er zoveel positieve comments zijn. Dit was te veel van het goede. Mijn eerste keer en ook mijn laatste keer.

13 augustus 2022

Hi!
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze producten :(
Dat sommige producten niet lekker ruiken, kan komen doordat bepaalde producten geen parfum bevatten. De 1 vindt het lekker de ander niet.

Ik vind het ontzettend vervelend dat je geen resultaten hebt gezien. Hier wil ik je graag bij helpen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen op info@sinoz.eu ?
Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

-Dilara

Ben erg tevreden over sinoz

Ben erg tevreden over sinoz, mijn huid is zichtbaar verbeterd nadat ik producten van sinoz heb gebruikt. De 24k gold serum is mijn favo. Oh en super fijn dat het altijd de volgende dag bezorgd wordt.

2 september 2022

Antwoord van Sinoz

Fijn om te lezen dat je huid zichtbaar is verbeterd door het gebruik van onze producten. :)
-Dilara

Ik ben helemaal fan van de 24k gold…

Ik ben helemaal fan van de 24k gold serum en de vitamin c serum. De gold serum heeft me zo goed geholpen om van me droge huid af te komen, en door de vitamin c serum zie ik me huid steeds egaler en stralender worden. Echt 2 aanraders!🤩

22 augustus 2022

Antwoord van Sinoz

Wat fijn om te lezen dat je ontzettend blij bent met onze producten! Bedankt voor de review ✨
-Dilara

Door DHL hebben we 3 weken gewacht op…

Door DHL hebben we 3 weken gewacht op onze pakje. Gelukkig na dat Sinoz besloot om een nieuwe pakje te sturen hadden we uiteindelijk onze pakje ontvangen.
Producten zijn zeker aan te raden mijn derde keer dat ik bestel
Mvg

16 juli 2022

Antwoord van Sinoz

Ik ben blij om te horen dat je gelukkig alles toch hebt ontvangen. 😊
-Dilara

Pakketje was niet aangekomen DHL gaf…

Pakketje was niet aangekomen DHL gaf aan dat dit wel zo dat was.
Gelukkig is dit heel snel en professioneel opgelost door Melissa dmv een nieuw pakketje op te sturen.

2 juli 2022

Antwoord van Sinoz

Gelukkig is het opgelost en kun jij nu je sinoz producten lekker gebruiken 🥰

Probleem, top opgelost!!! 👍

Ik had een probleem met mijn aankoop en dit heeft een zeer bekwame en behulpzame medewerker genaamd Melissa van Sinoz top opgelost.
Ook ben ik zeer te spreken over de manier van communiceren vlot, leuk en oplossingsgericht!
Wat een toppertje is Melissa!

Natuurlijk heb ik ook wat te zeggen over het product zelf. Wat is de clay mask een aanwinst voor je huid in deze warme plakkerige dagen!
Je voelt je na gebruik weer helemaal fris en glowy.
Heeerlijk!!!

23 juni 2022

Antwoord van Sinoz

Wat een leuke review, heel erg bedankt daarvoor. Jouw schouderklopje zullen wij zeker doorgeven aan Melissa 🥰

Ook leuk om te lezen dat je blij bent met de clay mask, a true sinoz beauty ✨

Hele fijne service

Hele fijne service
Ik was niet tevreden met een product
Deze was beschadigd
Samen met melissa tot een oplossing gekomen
Hele fijne producten!

10 juni 2022

Antwoord van Sinoz

Gelukkig is er een oplossing geweest voor dit probleem, veel plezier met het gebruik van onze producten 🥰
-Dilara

Snelle afhandeling van een zoek geraakte pakket

Een bestelling die een maand lang zoek was (late/trage communicatie met dhl) is binnen 1 dag opgelost door lieve medewerker Melissa. Nadat ik een mail had gestuurd dat mn pakket zoek was, heb ik de zelfde dag nog antwoord gekregen dat de bestelling opnieuw opgestuurd werd. En volgende dag heb ik het ook echt ontvangen! (Niet eens moeilijk doen over we gaan het eerst uitzoeken) Super bedankt voor de snelle afhandeling Melissa!!

10 juni 2022

Antwoord van Sinoz

Soms raken pakketjes kwijt inderdaad... Dat is natuurlijk niet leuk, maar Melissa to the rescue! Gelukkig heeft zij jou goed geholpen. Veel plezier met je producten 💗

Klantenservice enorm behulpzaam!

Ik heb producten gekocht van Sinoz, een paar dagen later waren de gekochte producten in de actie. Contact opgenomen met de klantenservice en die hebben gekeken naar een oplossing! Ontzettend goed geregeld en attent opgepakt door Melissa! Tevens vind ik de producten van Sinoz enorm fijn! Ik zal hier zeker vaker bestellen!

9 juni 2022

Antwoord van Sinoz

Een korting missen kan inderdaad erg pijn doen 😳
Gelukkig heeft Melissa jou goed kunnen helpen door met een oplossing te komen.
Dank voor de lieve review en veel plezier met jouw SiNOZ producten :)

Top producten

Top producten. 24 k gold serum is een dikke aanrader. Producten voelen licht aan op de huid.

7 juni 2022

Antwoord van Sinoz

Het favoriete product van de meeste SiNOZ beauties, dank voor je feedback! 💖

Top service

Top service, geven gehoor aan klachten en lossen dit heel goed op

2 juni 2022

Ben blij dat je goed geholpen bent Suna 🥰

Zeer attent en vriendelijk

Snelle levering van de producten.
Bij het openen van het pakketje zaten er ook nog een samples bij. Producten aan de kant gezet en later bij gebruik kwam ik er achter dat de gezichtklei masker een scheurtje had in de tube. Ik heb contact opgenomen en dit is meteen opgepakt. Ik heb een nieuw product toegestuurd gekregen en een extra handcreme.
Super attent en vriendelijke dame.

30 mei 2022

Antwoord van Sinoz

Productiefouten komen helaas wel eens voor, dat is een feit. Maar daar kan jij natuurlijk helemaal niets aan doen en is daarom de extra handcreme welverdiend ✨

Top service

Na dat ik de eerste keer mijn pakketje niet had ontvangen, hebben ze mij een nieuwe toegestuurd die ik binnen 3 dagen heb ontvangen. Overigens heel tevreden over de producten! Super service en top producten.

28 mei 2022

Antwoord van Sinoz

Soms gaat het niet altijd even lekker met de leveringen :(
Ik ben blij dat wij jouw goed hebben geholpen en dat jij alsnog jouw bestelling hebt ontvangen 🥰
-Dilara

Ik ben super tevreden met zowel de…

Ik ben super tevreden met zowel de service en de producten. Team Sinoz denkt echt met je mee, bij eventuele vraag naar je skincare of als je hulp nodig hebt bij het kiezen van producten. Daarnaast is de service super goed en denken ze altijd extra mee voor de klant. Melissa ontzettend bedankt voor je hulp ;) Ik ben en blijf in in iedergeval een trouwe Sinoz klant

12 mei 2022

Antwoord van Sinoz

Wat leuk om te horen dat je niet alleen blij bent met onze producten maar ook met de service 💗
A true #sinozbeauty
-Dilara

Mijn pakketje was verloren wegens fout…

Mijn pakketje was verloren wegens fout van dhl. Sinoz heeft dit probleem zo netjes opgelost door zonder moeite een nieuw pakket naar mij op te sturen. Super vriendelijk personeel en prettig contact. Blij met mijn pakket! Perfecte service

5 mei 2022

Antwoord van Sinoz

Hi Romy! Ik ben super blij om te horen dat jij alsnog je pakketje hebt mogen ontvangen. Geniet van de producten 🥰
-Dilara

Suppeeerrr tevreden met de service en…

Suppeeerrr tevreden met de service en de kwaliteit van de producten. Hele goede service ook. Zeker een aanrader. Mijn pakketje kwam ook binnen 2 dagen😍

28 april 2022

Antwoord van Sinoz

Wat ben ik blij om te horen dat alles naar wens is verlopen! Veel plezier met de producten 💗

Goed geholpen!

Vaker besteld bij Sinoz en altijd netjes op tijd binnen. Onlangs een bestelling geplaatst. De bestelling kon niet bezorgd worden, omdat er niemand thuis was. Netjes een briefje in de bus van de koerier, maar helaas was het pakketje daarna zoek.
Na contact met Melissa van Sinoz kreeg ik vrij snel reactie. Zij heeft dit uitgezocht en heeft dit raadsel opgelost. Heel fijn! Thanks Sinoz!

25 april 2022

Antwoord van Sinoz

Soms verloopt het niet soepel inderdaad, ik ben blij dat het alsnog is opgelost en dat jij tevreden bent! 🥰