Zo te vreden met sinoz! En producten zijn geweldig en service, ze helpen je graag als je vragen hebt en je krijgt ook gelijk een antwoord, zelfs als er iets is met je bestelling met post gaan ze achte... Toon meer
Ik heb mijn producten nog niet ontvangen maar ik ben nu al super tevreden met Sinoz! Wat een geweldige klantenservice! Die 5 sterren zijn niet genoeg! Ik had een hele nare ervaring met het transpor... Toon meer
Ik heb op 24 maart producten besteld ik een mooie schone huid sinds dat ik het gebruikt hebt is me gezicht rood jeuk bultjes rare vlekken van gekregen. Ik heb sinoz paar keer gebeld wordt opgehange... Toon meer
SiNOZ is a cruelty free skincare brand founded in 2008. It is made for everyone who loves beauty and hygiene. In addition, SiNOZ makes it easier to buy high-end skincare products online. From face mask to the 24K Beauty Serum, SiNOZ offers it. Using our products will feel like love at first use.
Pieter Ghijsenlaan, 1506 PW, Zaandam, Nederland
- +31615530445
- info@sinoz.eu
- www.sinoz.eu
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Echt een top servies er was iets mis…
Echt een top servies er was iets mis gegaan met mijn besteling. Ik stuurde meteen een bericht en probleem direct opgelost !!! Nog nooit mee gemaak zo een snelle en vriendelijke servies echt tof. En de producten zijn ook heel fijn ! İk heb kast vol producten van Sinoz ❤️

Top service
Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met Sinoz, producten ben ik nog aan het testten. Maar wat een klantvriendelijke service, echt duimpje op! 1 van de bestelde product was niet in orde, ik twijfelde een aantal dagen om het door te geven. Uiteindelijk toch een mailtje gestuurd, en ik werd direct binnen het uur terug gemaild door SARA met een o zo lieve oplossing. Mijn pakketje is al onderweg, dankjewel Sara voor je snelheid, vriendelijkheid.

Antwoord van Sinoz
Wat een top service🤩helemaal tevreden
Wat een top service🤩helemaal tevreden. Ik had door Melisa geholpen.
Ik had korting code vergeten en hebben ze gelijk de korting terugGestoord. Heel vriendelijke medewerkers🙏

Top servies ⭐⭐⭐
Echt een top servies er was iets mis gegaan met mijn besteling van bij mij uit. Ik stuur de volgende dag een bericht en binnen 2 min was mijn probleem opgelost van sinoz uit echt nog nooit mee gemaak zo een snelle en vriendelijke servies echt tof. En de producten zijn ook heel fijn om te gebruiken.⭐⭐⭐

Top service
Top service! Was een kortingscode vergeten dus mailde en gelijk vrij snel reactie. Binnen 5 minuten is het aangepast. Super vriendelijk geholpen door Melissa

Super goed geholpen door Melissa
Super goed geholpen door Melissa. Ben voldoende (zelfs meer als dat) geïnformeerd en geholpen! Top medewerkers en top service.

Top service!
Top service!! Ik wilde gisteren 3 producten bestellen maar zag dat ik er 2 had besteld. Via de mail contact opgenomen en binnen 30minuten kreeg ik al een reactie. Ik kon mijn resterende producten nogmaals bestellen en de ordernummer mailen. Dan zou ik de verzendkosten terug gestort krijgen. Geweldig dat dit soort bedrijven nog bestaan!! Ik maak voor het eerst kennis met Sinoz en ben nu al verkocht. Ik zie dat mijn pakketje binnen is (binnen 1 dag!) en ik heb er nog een mini hand crème bij gekregen! Super cute!!! Ik ben benieuwd naar de producten en ga ze meteen uittesten. Speciale dank aan Melissa die snel op mijn mail heeft gereageerd en met opties kwam! ❤️

Super service
Super service. Vanmorgen bestelling geplaatst, maar was mijn kortingscode vergeten. Had ik gemaild of de korting alsnog verrekend kon worden, kreeg meteen reactie dat ze de korting hebben overgemaakt.
Verder gebruik ik de producten al langer en ze zijn superfijn.

Antwoord van Sinoz
Ik had een bestelling geplaatst
Ik had een bestelling geplaatst. Daarbij had ik extra producten gekregen die ik niet besteld had. Er was ook nog een
Product te kort. Ik heb daarvoor de klantendienst gecontacteerd. Communicatie verliep vlot. Ze hebben onmiddelijk meegekeken voor een
Oplossing. De product die ik te kort had gingen ze nasturen op de post. De rest van de producten mocht ik houden als goedmakertje. Hele vriendelijke mensen. Top service. Voor de rest ben ik benieuwd naar de producten.
Mvg
Alia

Antwoord van Sinoz
Levering was erg snel had het product…
Levering was erg snel had het product snel binnen ondanks de drukte rond oudjaar. Stond ook te springen om t product te gebruiken. Helaas reageert mijn huid er niet goed op :( jeuk rode vlekken en een branderig gevoel.

Fantastishe producten
Wat een fantastishe producten allemaal ben zo te vreden, mijn huid ziet echt uitgerust en luchtig uit, veel verschil, geen iritatie's meer geen rode vlekken, weg bruine vlekken lekker zacht en egaalll mijn dank is zooo groot :)) Voortaan alleen SINOZ merk verder nix ...

Wat een service
Wat een service. Had een product niet gekregen bij mn bestelling en er was een product toegevoegd wat ik juist niet besteld had. Volgende dag kreeg ik gelijk bericht vergeten product word gelijk toegestuurd en de andere mag ik houden als goedmaker en om uit te proberen. Dan noem ik echt klantvriendelijk. Daarnaast vandaag ook de producten uitgeprobeerd en wat een zaligheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Voor mij niks anders meer. Dank jullie wel team sinoz (melissa)

Top service
Top service ! Met Black Friday een pakketje besteld helaas was hij niet compleet.. een bericht gestuurd en werdt meteen netjes opgelost ! Volgende dag al in huis
Ik bestel hier zeker vaker ! En de producten zijn super goed en fijn

Topservice
Iets besteld en gaf aan dat het steeds onjuist gesorteerd was... uiteindelijk heeft sinoz mijn bestelling opnieuw gestuurd met een leuk cadeautje erbij! Echt een top service en vriendelijkheid

Echt heerlijke producten
Echt heerlijke producten, en wauw wat een top service! Melissa, via deze weg wil ik je nog eens bedanken voor de top service van je!!

Levering duurt zeer lang
Geen idee van de kwaliteit van de producten, nog niet eerder besteld.
Op de website staat 'Levering binnen 48 uur' binnen Nederland. Nou kan ik me wel voorstellen dat het met Black Friday 'Verzending binnen 48 uur' wordt (zet dat dan ook op je website?!?!). Maar we zijn nu 4 dagen verder (maandagochtend besteld) en het is nog altijd niet verzonden (donderdagavond).
Mail gestuurd met de vraag wanneer het verzonden wordt, ook aangegeven dat het een Sinterklaascadeau is. De zo geweldig behulpzame 'Melissa' geeft helemaal geen datum van verzenden aan, alleen dat 'de bestelling snel zal worden bezorgd' en gooit het ook nog op vertraging wegens Covid-19. Doe me een lol, dat argument is wel een beetje over de datum. Er wordt helemaal geen 'extra inspanning' gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn bestelling op Sinterklaasavond heb.
Dus helaas moet ik nu op zoek naar een ander Sinterklaascadeau.
Heb nu verzocht de bestelling te annuleren, maar daar komt tot op heden geen reactie op.....

Sinoz klantenservice 10+
Ik had een hele nare ervaring met het transportbedrijf die mijn pakket zou leveren. Toen ik Sinoz hierover informeerde kwam er een engel uit de hemel vallen.. Melissa, dikke shout out naar jou! Professionaliteit, inlevingsvermogen, oplosingsgericht en vriendelijkheid ontbreken niet aan jou. Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp en ben heel nieuwsgierig naar de producten.. review to be continued.

Antwoord van Sinoz
Melissa is echt waar een topper
Melissa is echt waar een topper! Service is meer Sterren waard dan ik kan aangeven. Snelle reactie over de mail en zeer tevreden!

Supertevreden!
Elke keer kocht ik verschillende producten voor mijn gezicht. Tot mijn kast vol lag met allerlei flesjes en tubes.
Ben een tijdje geleden begonnen met de lijn van Sinoz.
Ik moet zeggen ben er supertevreden over. Heb nu gewoon alles weggedaan, en heb enkel nog Sinoz in mijn kastje.
En niet enkel de producten. Sinoz stuurt haar pakketjes direct op, maar de pakjesbezorger deed een keer zijn werk niet zoals het hoorde.
De medewerkster heeft mij direct geholpen via mail, van A tot Z. Ze heeft alles in orde gebracht. Dit is iets dat je tegenwoordig niet meer vind: Een heel betrouwbaar bedrijf!!