Ik heb met sky scanner 2 tickets geboeked betalin was meteen goed gekeurd maar ik heb nog geen reis nummer of ticket gekregen Mijn vraag : hoe lang duurt het tot ik mijn reis of ticket nummer zou kr... Toon meer
Ik heb via skyscanner bij supersaver een ticket naar Australië (KLM en Garuda) geboekt voor mijn moeder. Een maand voor vertrek kreeg ze een email van Supersaver waarin stond dat de vlucht gere-s... Toon meer
Skyscanner is the world's travel search site, saving you time and money by finding the best travel options wherever you want to go. We are free and unbiased - over 80 million travellers around the world trust us each month to help them find the best flights, hotels and car hire. Our secret is in our self-built technology and global reach, connecting you directly to everything the travel industry has to offer. Available online and through our popular app, we can help you find inspiration for your next trip as well as the best travel deals.

Verenigd Koninkrijk
- www.skyscanner.net
Vraagt klanten om een review
Het probleem met de ticket is opgelost
Het probleem met de ticket is opgelost. American Airline heeft het bedrag teruggestort. En ik bedankt skyscanner dat ze mij hebben bij gestaan en ondersteund heeft.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Travelfrom
Net via skyscanner geboekt bij Travelfrom. Daar ik daarna pas de melding kreeg dat het 48 uur duurde voor je bevestiging van de tickets krijgt werd ik onrustig. Lees nu pas alle negatieve recensies. Zou verwachten dat skyscanner, waar ik altijd tevreden geboekt heb, dit ook zouden monitoren en zijn hier volgens mij ook verantwoordelijk voor.
Binnen 48 uur hoor ik dus of mijn tickets doorgaan, ben bang van niet en dat is er dus met een beetje pech 4600 euro weg. Hoe hier snel toch eventueel geld terug te krijgen.
Betalen kon alleen via bankpas of idAel dus NIET DOEN
Inclusief update:
Zojuist tickets in de mail ontvangen nu hopen dat er niet geannuleerd wordt.
staan intussen ook in het systeem van Delta Airlines dus hopelijk gaat het goedkomen.
trustpilot netjes gereageerd dus pas de sterren aan

Malafide praktijken via Travelfrom
Malafide praktijken via Travelfrom. Eind vorig jaar drie tickets geboekt naar Florida voor april 2024. Pas na betaling reviews op Trustpilot gecheckt over dit bedrijf waar Skyscanner nauw mee samenwerkt. Wat stom dat ik niet vooraf reviews heb gecheckt. Ik werd zo nerveus dat ik Skyscanner heb gemaild. Zij stelde me echter gerust dat het allemaal in orde was. Nou niet dus, mijn reis werd inderdaad afgelopen zaterdag ook geannuleerd! Net als zo veel andere vluchten zoals je kunt lezen op Trustpilot. Vreselijk!
Ze bieden nu een alternatieve vlucht, maar ik wil niks meer te maken hebben met deze oplichters! Ik heb zo vaak gevlogen in mijn leven, maar dat maatschappijen zomaar vluchten annuleren heb ik nog nooit meegemaakt. Ik boekte mijn reizen altijd via Cheaptickets, nooit gedoe mee gehad! Mijn eerste ervaring met Skyscanner.... rampzalig! Ze willen maar niet toegeven dat Travelfrom een onprofessioneel, malafide organisatie is. Niemand neemt verantwoordelijkheid, vreselijk!
Wat een stress om een vakantie die leuk had moeten zijn. Het hele er naar toe uitkijken valt in het water.
Oplichting dit!
Ik wil gewoon mijn geld terug!
Update 23-1-2024 Antwoord op reactie Skyscanner.
Wat teleurstellend dat jullie zo volhardend blijven beweren dat Travelfrom een legitieme partij is waarmee jullie samenwerken.
Jullie willen de werkelijkheid niet onder ogen zien en negeren daarmee zo ontzettend veel gedupeerden. Waarschijnlijk verdienen jullie beiden er voldoende geld mee en weegt het nog steeds op tegen alle negatieve reviews die binnen blijven stromen.
Beste Skyscanner, jullie geven aan dat Travelfrom mij een alternatieve reis heeft aangeboden, maar dat ik mijn reis wil annuleren. Ten eerste heeft Travelfrom mijn reis geannuleerd! Dat heb ik niet gedaan. Ten tweede,probeer je eens in te leven in de situatie van de klant. Hoe kun je een partij als Travelfrom nog vertrouwen als je reis al eens is geannuleerd en als je de reviews bekijkt van duizenden anderen waarbij hetzelfde is gebeurd? Dan zou je moeten begrijpen dat ik mijn geld terug wil!
Jullie zouden nog een email sturen, maar ik heb niks van jullie ontvangen. Ik zou het waarderen als jullie me zouden kunnen helpen om mijn geld terug te krijgen, want ook dit schijnt een groot probleem te zijn bij Travelfrom.

Travelfrom.nl
Via Skyscanner ticket gekocht bij travelfrom.nl en meteen betaalt. Tot mijn grote verbazing vind ik later op de dag een bericht in mailbox dat “de reservering is geannuleerd”. Reden: ”geen bevestiging van de luchtvaartmaatschappij.”
Vrij vertaald: Dit bedrijf biedt tickets aan, ontvangt een bestelling met betaling en komt dan tot de conclusie dat ze niet uitkomen met de prijs. En natuurlijk heb je dan een excuus nodig: Het ligt aan de luchtvaartmaatschappij.
Dit bedrijf staat dus nergens voor; het komt zijn aangegane (betaalde!) verplichting niet na en laat de klant in de kou staan en aan zijn lot over.
Ons advies: NOOIT iets reserveren via dit bedrijf.
Het is duidelijk dat Skyscanner een platform biedt voor aanbieders, maar toch is het geen reclame voor Skyscanner dat zij dit soort bedrijven een podium bieden!

Antwoord van Skyscanner
Ik probeer al een paar dagen…
Ik probeer al een paar dagen vliegtickets te boeken naar Thailand met tussenstop in Dubai.
Skyscanner geeft diverse opties maar elke optie die ik kies is niet beschikbaar.
Of de stoelen zijn niet beschikbaar, of de betaling lukt niet. Het alternatief wat ik geboden krijg is honderden euro’s, soms zelfs 2000 euro duurder dan de oorspronkelijke prijs die ik getoond krijg.

Goed service
De beste vlucht voor de laagste prijs
Ik heb altijd via Skyscanner gereserveerd. De beste vluchten voor de laagste prijs
Werken helaas ook met malafide bedrijven
Ik ben via Skyscanner bij TravelFrom uitgekomen. TravelFrom krijgt op de Skyscanner-website ook 4,5 sterren. Dus heb ik tickets geboekt. Alles leek in orde, totdat de vlucht werd geannuleerd vanwege een orkaan (in Japan, augustus van dit jaar). Naast het feit dat je strand en van alles moet regelen om verder te kunnen reizen, begint dan ook een proces van bijna 4 maanden om het geld van de vlucht terug te krijgen.
De luchtvaartmaatschappij geeft het volledige bedrag terug, en ik heb zelfs bewijs van betaling vanuit de luchtvaartmaatschappij naar TravelFrom, evenals verschillende e-mails met goedkeuring voor terugbetaling vanuit de luchtvaartmaatschappij. Desondanks blijft TravelFrom volhouden dat ze wachten op "autorisatie" van de luchtvaartmaatschappij. Dit is ronduit bizar.
Ik begrijp volledig dat Skyscanner een zoekmachine is en zelf geen tickets uitgeeft. Niettemin vind ik dat Skyscanner een verantwoordelijkheid heeft naar hun gebruikers om betrouwbare partners voor te stellen tijdens de zoektocht en niet dit soort ondernemingen die op trustpilot honderden klachten heeft en maar 1 ster beoordeling in plaats van 4,5.
Update:
Na het plaatsen van deze review is skyscanner meteen in actie gekomen. Hierbij was de communicatie uitstekend! Binnen 3 dagen had ik het geld terug op mijn rekening na
opvolging van Juan. 5 sterren!

Gierige oplichters
Had met spoed een vlucht geboekt naar Konya in Turkije vanuit Schiphol (AMS) en tijdens het scannen naar vluchten veranderde het vertrekpunt naar VAN. Na gebeld te hebben met de klantenservice hebben we ook ons geld niet terug kunnen krijgen. Is wel makkelijk geld verdienen zo he!

Antwoord van Skyscanner
Maak de kosten te beheersen door veel…
Maak de kosten te beheersen door veel aanbod te tonen
Opgelicht via skyscanner
Let op met boeken via skyscanner dat supersaver er niet tussen komt ofwel travelfusion. Dat is een oplichter. Onze terugreis werd na paar dagen geannuleerd en ik heb geen geld terug gekregen. 1300 euro kwijt.
Ook de tickets van tui fly krijgen voor de heenvlucht verloopt dramatisch.
En gegevens worden foutief ingevuld.
PAS OP VOOR SUPERSAVER/TRAVELFUSION!!!!!!!
04-11-2023
Skyscanner heeft contact met ons opgenomen. Wij hebben alle gegevens betreffende de geannuleerde reis doorgegeven waarna Supersaver contact met ons heeft gehouden en gecommuniceerd over wat er mis gegaan zou zijn bij hun firma waardoor werd geweigerd ons geld terug te geven.
Skyscanner heeft heel goed vinger aan de pols gehouden. We hebben nu alsnog netjes ons geld terug gekregen. Netjes geregeld skyscanner!!
Jammer dat er met de firma Supersaver in eerste instantie niets te communiceren viel en we het gehele bedrag niet terug kregen met allerlei nonsens uitleg, echter pas na het plaatsten van deze review hebben ze het goed en snel geregeld voor ons.
Wij hebben met het boeken van reizen via Skyscanner wel altijd verder goede ervaringen met nette en betrouwbare reisorganisaties gehad.

heb via skascanner geboekt
heb via skyscanner geboekt. vanwege persoonlijke omstandigheden moeten tickets worden gewijzigd. krijg ik ineens met Supersaver te maken. Helpen niet. Krijg op een gegeven moment ticketprijzen aangeboden waarvoor ik een vliegtuig kan kopen. Ik kreeg na 30 minuten te lezen dat ik ook zelf de tickets kan wijzigen. Niet dus. Weg 1000 euro. Skyscanner is dus niet zo betrouwbaar

Mooi aanbod
Vanuit Silver Tiger Travel hebben we veel baat bij SkyScanner. Het aanbod is erg goed !
Verwijder Travelfrom van Skyscanner
Via Skyscanner op een vervolgwebsite een ticket geboekt, die volgens jullie website zo'n 4 sterren kreeg. Dit bleek echter oplichterij te zijn, want de website zelf krijgt op Trustpilot 1 ster en heeft honderden klachten. Verwijder aub Travelfrom als link van de website of pas de waardering aan, want die site is echt een grote grap die me ongeveer 700 euro heeft gekost. Alvast bedankt
Inmiddels afgerond, hartelijk bedankt voor de adequate hulp!

Prijzen kloppen nooit
Heb nu diverse keren gezocht naar vluchten. Zodra je een reis wilt boeken en je doorgezet wordt naar reisagent zijn de tickets nooit voor de opgegeven prijs te boeken en altijd duurder als opgegeven. 1x kan gebeuren 5x wordt al twijfelachtig maar 20x is gewoon abnormaal. Zal melding doen bij de acm aangezien hier niet aan wet en regelgeving wordt voldaan.

Antwoord van Skyscanner
Tickets geboekt voor een bruiloft via…
Tickets geboekt voor een bruiloft via skyscanner en voor volgens word hij geannuleerd wegens geen betaling van skyscanner naar het desbetreffende vliegmaatschapij, over en weer bellen een week lang en contact opgenomen met beide partije die het elkaar verwijzen maar ik ondertussen geen nieuwe vlucht of me geld terug ik ben er ziek van geworden! Ik zou graag me geld terug willen want het is de laatste x dat ik zaken doe met jullie

Antwoord van Skyscanner
Mijn ticket was geannuleerd wat ik had…
Mijn ticket was geannuleerd wat ik had gekocht via Skyscanner, Anton van Skyscanner is hier gelijk achteraan gegaan en heeft er voor gezorgd dat ik binnen 2 dagen mijn geld terug had gekregen, even had ik stress dat het veel langer zou duren of dat ik mijn geld helemaal niet terug kreeg. Super goede klantenservice en alle anderen reizen die ik eerder had geboekt bij Skyscanner waren altijd snel en top geregeld!
Uitstekend geholpen door Skyscanner
Uitstekend geholpen door Skyscanner. Een reis geboekt bij Supersaver via Skyscanner. Reis geannuleerd en zou mijn geld terug krijgen. Na maanden discussies met Supersaver die elke keer beweerden dat ze het overgemaakt hadden (wat niet zo was) Skyscanner bericht, zij hebben de druk erop gezet bij Supersaver, waardoor ik ineens wel geholpen kon worden bij Supersaver. Super service van Skyscanner