Skyscanner Reviews

22.327

4,4

Uitstekend geholpen door Skyscanner. Een reis geboekt bij Supersaver via Skyscanner. Reis geannuleerd en zou mijn geld terug krijgen. Na maanden discussies met Supersaver die elke keer beweerden dat z... Toon meer

Ik heb met sky scanner 2 tickets geboeked betalin was meteen goed gekeurd maar ik heb nog geen reis nummer of ticket gekregen Mijn vraag : hoe lang duurt het tot ik mijn reis of ticket nummer zou kr... Toon meer

Via Skyscanner op een vervolgwebsite een ticket geboekt, die volgens jullie website zo'n 4 sterren kreeg. Dit bleek echter oplichterij te zijn, want de website zelf krijgt op Trustpilot 1 ster en he... Toon meer

Ik heb via skyscanner bij supersaver een ticket naar Australië (KLM en Garuda) geboekt voor mijn moeder. Een maand voor vertrek kreeg ze een email van Supersaver waarin stond dat de vlucht gere-s... Toon meer

1. Vluchtboekingswebsite

Skyscanner is the world's travel search site, saving you time and money by finding the best travel options wherever you want to go. We are free and unbiased - over 80 million travellers around the world trust us each month to help them find the best flights, hotels and car hire. Our secret is in our self-built technology and global reach, connecting you directly to everything the travel industry has to offer. Available online and through our popular app, we can help you find inspiration for your next trip as well as the best travel deals.

Uitstekend

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(22.327)

2.222 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skyscanner, haal eDreams uit de selectie!

Op de website van Skyscanner gekeken naar een goedkope vlucht naar Tenerife en door de lage prijs en goede beoordelingen op de website van Skyscanner bij eDreams geboekt. Tot onze ontzetting bleken de koffers bijna dubbel zo duur als bij de vliegmaatschappij Ryanair zelf. Koffers van 10 kg/20 kg kosten bij eDreams per vlucht € 33,33/€ 43,33 en bij Ryanair slechts € 16/€ 26. Mensen, laat je niet verleiden. eDreams is misleiding!!!

17 november 2021

Geen tickets of geld terug

Hallo meneer/mevrouw,
Ik heb dinsdag via uw website bij Supersaver tickets naar Barcelona geboekt. Nu is mijn geld afgeschreven, maar ik heb geen tickets ontvangen. Ik heb ze gebeld en zij zeggen dat mijn geld in de wacht staat bij de bank. Nu heb ik de bank gebeld en geven zij aan dat dit niet klopt en dat mijn geld is afgeschreven en bij het bedrijf Supersaver zelf is. Wat moet ik doen en hoe krijg ik mijn geld of tickets terug?
Bodine de Bruin

11 november 2021

Beste Bodine,

Bedankt voor uw feedback! Ik vind het jammer om te horen dat u geen bevestiging ontvangt van Supersaver betreffende uw boeking. Ik zie dat u ons support team ook een bericht heeft gestuurd, en ik zal daarop antwoorden en contact opnemen met Supersaver om dit zo spoedig mogelijk op te lossen!

Ralph - Skyscanner Support

Skyscanner, dump supersaver

Skyscanner, pas je review score van supersaver aan! Er staat bij dat jullie ze ook beoordelen op de klantenservice, maar jullie geven aan dat die reviews van direct na het boeken zijn dus dan is de ervaring alleen van het boekingsproces, niet de ellende die daarna plaatsvindt. Supersaver betaalt mijn ticket niet terug nadat de airline hem geannuleerd heeft. Alleen mogelijk om contact te krijgen met hun Indiase klantenservice die overduidelijk niet weten wat ze aan het doen zijn behalve mensen aan het lijntje houden. Ze zeggen steeds iets anders en zelden klopt er iets van.

4 november 2021

Beste Michelle,

Bedankt voor uw review. Ik vind het jammer om te horen dat u een slechte ervaring heeft met Supersaver, een van onze partners.

Elke feedback, zoals ook die van u, wordt door ons gewaardeerd. U geeft aan dat de klantenservice van Supersaver u niet verder helpt, en deze feedback zal ik ook daadwerkelijk delen zodat wij hier actie kunnen ondernemen.

Daarnaast zal ik contact met u opnemen zodat wij u kunnen helpen bij het verkrijgen van de genoemde terugbetaling.

Nogmaals bedankt voor de terugkoppeling - Ik kijk ernaar uit om u verder te kunnen helpen.

Ralph - Skyscanner Support

Reviewscore ticketaanbieders onnauwkeurig

De reviews van ticketaanbieders is niet representatief en misleidend.

Afgelopen zomer tickets geboekt via supersaver -- via skyscanner -- omdat deze werd aangeprezen door een lage prijs in combinatie met een goede waardering.

Trustpilot leert mij echter, helaas achteraf, dat er weinig waarheid zit achter de 4 geadverteerde sterren. De reviews van deze ticketaanbieder zijn niet om naar huis te schrijven (duiding trustpilot is "slecht").

18 september 2021

Beste E.,

Bedankt voor uw beoordeling.

Alleen voor context, laat me zeggen dat er voor onze sterrenbeoordeling op Skyscanner vier hoofdcontroleerde functies zijn: Beschikbaarheid van vluchten, prijsnauwkeurigheid, extra's, ontwerp van de website. De beoordeling wordt berekend uit een enquête die onze gebruikers ontvangen na het retourneren naar Skyscanner van de website van onze partner.

U deelt helaas geen specifieke details over uw ervaring met Supersaver in uw beoordeling, dus ik zal binnenkort contact met u opnemen via e-mail en u kunt me meer vertellen.

Met vriendelijke groeten,

Skyscanner onbetrouwbaar

Via Skyscanner, (zelfs professioneel gebruikt), boekte ik vorig jaar bij Supersaver. Ervan uitgaande dat Skyscanner je met betrouwbare ticketoperators connect. Helaas is dit allesbehalve, heel internet staat vol met klachten over Supersaver. Omdat Skyscanner vluchten aan blijft bieden via Supersaver, is ook Skyscanner een onbetrouwbare firma voor mij geworden en zal ik nooit meer zelf via hen boeken en hen ook niet meer (bij klanten) aanbevelen.

21 augustus 2021

Beste Astrid,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring had met Supersaver nadat u uw vlucht op Skyscanner hebt gevonden.

U zegt helaas niet veel over uw specifieke probleem. Ik zal binnenkort contact met u opnemen via e-mail om te vragen wat er is gebeurd en te adviseren wat de beste oplossing is.

Met vriendelijke groeten,

Oplichting

Slechte ervaring. Zeer slecht. Mijn zoon heeft deze week een ticket gevonden via skyscanner. Vervolgens geboekt bij supersaver, krijgt hij een dag later te horen via mail dat zijn betaling niet verwerkt is en boeking niet doorgaat. De betaling is voldaan via ideal en is gewoon van de rekening geschreven. Wel 4 x gebeld 30 minuten in de wacht, niemand gesproken. Op mails wordt niet geregeerd. Ik denk dat ik stappen ga ondernemen

8 juli 2021

Beste Anja,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw feedback te delen en het spijt ons te horen dat u en uw zoon een slechte boekingservaring hadden na het zoeken naar vluchten op ons platform.

We willen dit zeker voor u onderzoeken en u helpen om wat duidelijkheid te geven over de kwestie. Ik zie dat u uw e-mailadres hebt achtergelaten, dus ik zal contact met u opnemen per e-mail, zodat we u hierbij kunnen helpen. Nogmaals bedankt voor het delen van uw feedback met ons en ik hoop dat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.

Vriendelijke groeten,

Lucas

29 juni heb ik 3 tickets gekocht via…

29 juni heb ik 3 tickets gekocht via Skyscanner en werden vervolgens doorgestuurd naar Mytrip.com, De kosten waren
1339,88 euro en deze had ik via Ideal betaald. Hierna hadden wij een mailtje binnen gekregen met daarin dat de boeking
verwerkt moet worden en dat het maximaal 72uur kan duren. Dit vonden wij toen al een beetje vreemd. Echter na 3 dagen
hadden wij nog helemaal niks ontvangen waardoor ik toen een mailtje had gestuurd met de vraag waar de tickets blijven,
hier tot op heden geen reactie op gekregen. Hiernaast hadden wij ook meerdere keren geprobeerd contact te nemen via de
telefoon maar iedere keer kregen wij niemand aan de lijn. Wij hadden op dat moment gelijk een vermoede dat wij opgelicht
waren. Het geld was gestort naar dit banknummer: NL39RABO0301242844, toen wij dit banknummer op google hadden gecheckt kregen wij te zien dat dit banknummer van POSTNL en DHL is. WEES AUB HIER ALERT OP!
Wij weten niet of wij ons geld terug zullen krijgen. Dit oplichting heeft ons zeer geraakt omdat wij ernaar uitkeken om ons ouders/familie weer te zien in het buitenland. Mensen boek NOOIT via een tussenpersoon zoals Skyscanner of een andere vliegtickets sites, boek altijd rechtstreeks via de vliegtuigmaatschappij die je kiest!!!!

6 juli 2021

Antwoord van Skyscanner

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het spijt ons zeer om over uw ervaring met Mytrip te horen!

Aangezien u uw contactgegevens hebt achtergelaten, zal ik u een bericht sturen. Ik zal ook namens u contact met Mytrip opnemen, zodat zij uw zaak kunnen onderzoeken en contact met u kunnen opnemen.

Alle luchtvaartmaatschappijen die we op Skyscanner laten zien, zijn legitieme bedrijven en het spijt ons dat u dit probleem had. Reisagenten kunnen er soms 72 uur over doen om een ticket te bevestigen. Dit is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, de luchtvaartmaatschappij kan er namelijk langer over doen om het ticket bij de reisagent te bevestigen.

Vriendelijke groeten

Raquel - Skyscanner

Skyscanner FRAUDULEUS trading procedures!!!!…

Skyscanner verkoopt via tripair tickets van BA waarvan ze op voorhand weten dat de vluchten geannuleerd worden omdat al 3 maanden alleen klm van nl naar us of uk vliegt. Ook krijg je voor boeking de optie via welke organisatie je wilt boeken. Tripair krijgt dan volgens skyscanner 4 sterren gemiddeld terwijl je deze reviews niet kan benaderen. Na boeking blijkt tripair in griekenland te zitten terwijl ze eerst een nr aangeven in de uk. Ook blijkt de reviews van skyscanner complete onzin want als je bv bij trustpilot kijkt dan krijgt tripair 1,5 sterren van meer dan 3000 klanten!!!! Je reinste zwendel is dit!!!!!

31 maart 2021

Beste Cedric,

Bedankt voor uw beoordeling, het spijt ons te horen dat u vluchten hebt gevonden op Skyscanner die zijn geannuleerd.

We willen dit zeker onderzoeken en ik zal rechtstreeks contact met u opnemen via e-mail om meer informatie te krijgen over de BA-vluchten waarnaar u verwijst.

Ik wil ook verduidelijken dat wij op onze website vluchten tonen die ons worden doorgegeven door reisaanbieders - luchtvaartmaatschappijen en reisagenten. Indien bijvoorbeeld een vlucht door de luchtvaartmaatschappij werd geannuleerd, maar niet door hen uit het Global Distribution System werd gehaald, zullen de andere marktdeelnemers, zoals reisagenten reisagenten, die vlucht nog steeds van GDS halen en met de bredere markt delen. In deze situatie kan het dus heel goed zo zijn dat de verouderde gegevens uit een van de distributiesystemen werden gehaald en aan ons werden doorgegeven. Zoals ik al zei, nemen we contact met u op om details te verkrijgen voor verder onderzoek.

Met betrekking tot de luchtvaartmaatschappij-sterrenbeoordeling op Skyscanner - de beoordeling wordt berekend op basis van onze reiziger-enquête, die alle reizigers worden weergegeven na het selecteren van de reisaanbieder waarmee ze willen boeken. Dus elke reiziger, die een goede of een slechte ervaring heeft gehad, krijgt de mogelijkheid om hun ervaring met een specifieke luchtvaartmaatschappij te beoordelen. Op de openbare forums zullen mensen eerder een slechte beoordeling schrijven na een slechte ervaring dan een positieve na een goede ervaring, vandaar dat sommige luchtvaartmaatschappijen een lagere beoordeling hebben. Ik hoop dat u het ermee eens bent dat er duizenden klanten zijn die een positieve ervaring hebben gehad, maar geen tijd of interesse hebben om online te gaan en een beoordeling achter te laten voor de luchtvaartmaatschappij.

De resultaten van onze enquête worden niet beïnvloed door ons of onze reisaanbieders, dus ze zijn volledig onpartijdig. U kunt meer informatie vinden in dit help-artikel in ons Helpcentrum https://help.skyscanner.net/hc/nl/articles/208437869-Kwaliteitsbeoordeling-van-Skyscanner -
Helaas kunnen wij de beoordelingen voor de luchtvaartmaatschappijen nog niet woordelijk aanbieden, maar ons Productteam is dit aan het onderzoeken.

Met betrekking tot de locatie van de Tripair - ja, hun hoofdkantoor bevindt zich in Griekenland, maar ze zijn actief in tientallen landen over de hele wereld. Hun internationale ondersteuningslijn heeft een telefoonnummer van het Verenigd Koninkrijk, misschien omdat ze hun grootste markt zijn.

Vriendelijke groeten,

Vlad - Skyscanner Klantenservice

Matig enthousiast

De site werkt fijn maar de prijzen kloppen voor geen kant. Op het moment dat je wil betalen wordt het ineens duurder. Ook zijn nu voor de tweede keer de vliegtickets ineens geannuleerd.

12 augustus 2020

Geachte heer of mevrouw,

Mijn naam is Lucas en ik werk voor de klantenservice van Skyscanner. Bedankt dat u contact heeft opgenomen, en mijn excuses voor het feit dat u een onjuiste prijs aantrof.

Hoewel we als reiszoekmachine zelf geen prijzen vaststellen, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie die u ziet accuraat is. De prijzen kunnen vaak veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid, maar we weten ook dat er af en toe iets mis kan gaan, en we zijn erg dankbaar als mensen ons dat laten weten.

Als u meer details over de vluchten kunt geven, zoals vertrekdata, tijden en de naam van de luchtvaartmaatschappij en reisagent (indien van toepassing), willen we dit graag verder onderzoeken. Dus als u alle details kunt delen via de onderstaande link, dan zal onze klantenservice dit zo snel mogelijk onderzoeken.

Nogmaals, bedankt dat u contact heeft opgenomen en ik kijk er naar uit om van u te horen.

Lucas

skyscanner. Vliegwinkel.nl

Via skyscanner tickets geboekt bij vliegwinkel.nl
Helaas wel betaald maar nooit meer een reactie of bevestiging gekregen van dit bedrijf.
Ik begrijp niet dat skyscanner nog steeds bij een prijsvergelijking “Vliegwinkel.nl” meenemen na zulke slechte reviews. De reactie s over tickets en geen contact liegen er namelijk niet om.
Of werken ze samen met dit bedrijf?

28 april 2020

Hallo Peter,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en het spijt me echt te horen over je ervaring met Vliegwinkel.nl.

We nemen je feedback serieus en we willen dit graag verder voor je onderzoeken. Kun je contact met ons opnemen via de link hieronder met alle details van je ervaring? Een lid van het team kan dit dan bespreken met Vliegwinkel.nl en zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Erg bedankt,
Peishan

De Skyscanner Klantenservice

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Boeking gecontroleerd door meerdere personen, maar in de bevestigingsmail stond bij de heen ist-ams en retour ook ist-ams terwijl dit niet klopte en heen andersom hoorde. Vervolgens de klantenservice gebeld en eindstand 50 euro per persoon moesten betalen en het restant bedrag terug zouden krijgen. Dit is alleen niet gebeurd. Ik raad skyscanner iedereen af!!

23 december 2019

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling te schrijven en het spijt me echt te zien dat je een slechte boekingservaring hebt gehad.

Het werken met de reisaanbieders die we op Skyscanner opnemen om de aangeboden service te verbeteren, is een van onze belangrijkste doelen, en feedback zoals de jouwe is echt waardevol om ons daarbij te helpen. De ervaring van onze gebruikers is erg belangrijk voor ons, en we weten dat jouw ervaring met een reisaanbieder na het verlaten van onze site op ons reflecteert.

We willen dit graag verder onderzoeken en het zou geweldig zijn als je onze klantenservice met alle details kunt bereiken via de onderstaande link. Een lid van het team zal dit oppakken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Erg bedankt,

Danny

Werken met fraudeurs samen

Skyscanner doet het goed maar zij werken met fraudeurs samen.
NOOIT en vlucht boeken met My trip.com zijn fraudeurs en annuleren jou vlucht 48 uur voor vertrek en je krijgt nooit jou geld terug!!!

20 december 2019

Hallo Tobias,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Hoewel je boeking bij een reisbureau van een derde partij is gemaakt in plaats van bij Skyscanner, willen we nog steeds graag de details horen en je mogelijk helpen het probleem met Trip.com op te lossen. We nemen binnenkort contact met je op via e-mail. De komende uren kun je een bericht van ons klantenserviceteam verwachten.

We wensen je het allerbeste,

Aangeboden reis niet beschikbaar

Zeer slecht. Reis meerdere malen proberen te boeken. Ingevuld t/m betalen. Helaas niet gelukt. Reis niet meer beschikbaar. Daarna wordt de reis wel weer aangeboden. Schandalig en zeer misleidend. Contact gehad met skyscanner. Kreeg snel antwoord met advies screenshots te sturen. Heb er een aantal gestuurd maar daarna geen antwoord meer gekregen wat ik echt zeer irritant vind. Zo ga je toch niet met klanten om.

23 november 2019

Beste Chris,

Bedankt voor uw beoordeling en we verontschuldigen ons voor de vertraging.

Ik kan zien dat u al contact hebt met mijn collega en we hebben uw schermafdrukken ontvangen. We waarderen het dat u ze naar ons hebt verzonden en we zullen ons team binnenkort updaten.

-Michele

Enkel nog te boeken via schimmige…

Enkel nog te boeken via schimmige bedrijfjes

Ze bieden wel nog net de beste prijs aan, maar als je dan effectief wilt boeken, kan dat enkel met zeer dubieuze tot ronduit frauduleuze agents zoals schipholtickets, tripair, enz. Nu veel moeite en stress om een nog gelukkig onbetaalde reservering (door gebrek aan saldo op de visa) ook nog te herroepen en visa dan maar te blokkeren. Toch maar geboekt via cheaptickets. Beste skyskanner, doe hier iets aan, dit is een serieus nadeel aan jullie werkwijze.

2 oktober 2019

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en het spijt ons enorm dat u dit probleem had met uw boeking.

Wij werken samen met de reisaanbieders die we op Skyscanner tonen, zodat de services die zij bieden worden verbeterd. Dit is een van onze belangrijkste doelen. Feedback zoals de uwe, is echt waardevol voor ons en helpt ons daarbij. De ervaringen van onze gebruikers zijn erg belangrijk voor ons.

Kunt u alstublieft contact met ons opnemen als u in de gelegenheid bent? U kunt gebruik maken van de onderstaande link. We willen dit graag verder onderzoeken.

Bij voorbaat dank,

Neil

tegenvaller

Wij hebben onze reizen telkens via skyscanner geboekt. Onze laatste trip hebben wij via mytrip geboekt en hier ervaren we enorm veel problemen mee. Het verbaast me dat deze maatschappijen door skyscanner worden voorgesteld. Ik vertrouw echter deze website, maar het gebruik van deze maatschappijen (die veel slechte kritiek krijgt, zag ik achteraf pas op internet), dit trekt jullie geloofwaardigheid in vraag. Ik twijfel echter om volgende keer nog vluchten bij jullie te boeken. Graag feedback.

28 maart 2019

Hallo Julie,

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt me te horen dat u een slechte ervaring hebt gehad.

Wij zijn er altijd om reizigers te ondersteunen en feedback te geven, dus aangezien u een probleem hebt gehad, vraag ik u om contact met ons op te nemen zodat we dit verder kunnen bekijken. Neem hier contact op met:

Het is in ons beste belang dat reizigers een geweldige ervaring hebben, dus we stellen het op prijs dat u contact met ons opneemt om ons te laten weten of dit niet het geval is. Beoordelingen van reizigers hebben direct invloed op onze kwaliteitsclassificaties: voor meer informatie, lees hier:

We horen graag van u!

Emma / Skyscanner

De prijzen in het overzicht bestaan niet

De prijzen in het overzicht zijn structureel lager dan de prijzen als je vervolgens doorklikt. Je filtert op een datum en op 'directe vlucht' en krijgt bijv. te zien: Genève vanaf € 97. Dan klik je daarop en ziet vervolgens een hele rits met vluchtopties, maar geen enkele op die datum van € 97. Waar dat 'vanaf' op slaat, is volstrekt onduidelijk, want ik heb geen verdere filters ingevuld.
Skyscanner roept overal dat zij geen prijzen maken, maar de prijzen van anderen weergeven. Prima, maar doe dat dan ook. Als binnen je eigen website de informatie al niet rijmt, wat heb ik er dan aan om via Skyscanner te zoeken?

21 juli 2018

Hallo

Bedankt voor uw beoordeling.

De prijzen die worden weergegeven op de kalender en op de flexibele bladerpagina's worden alleen geschat, deze prijzen zijn bedoeld om als leidraad te dienen. De prijzen worden bijgewerkt als gebruikers specifieke zoekopdrachten maken en de laatste pagina -wat we de vliegtickets resultaten pagina noemen- wordt geladen met de laatste vlucht data. Nadat een specifieke zoekopdracht is uitgevoerd, worden in de agenda / flexibele pagina's de nieuwste prijzen weergegeven.

Ik hoop dat dit een beetje verduidelijkt hoe deze pagina's werken. We werken er altijd aan deze te verbeteren, omdat we weten dat deze pagina's erg populair zijn bij gebruikers en we willen ze zo nuttig mogelijk maken.

Als u prijzen ziet die niet worden bijgewerkt terwijl u zoekt, kunt u ons hier meer informatie laten zodat we het volgende kunnen onderzoeken:

Hartelijk dank en excuses voor het eventuele ongemak.

Raquel - Skyscanner-ondersteuning

Ik heb een reis willen boeken

Ik heb een reis willen boeken van 13 Julie tot 25 augustus maar toen we betaald hadden stond er in eens 25 maart 2019 iets wat we nooit maar dan ook echt nooit gezocht hadden en omdat we niks extras hadden afgesloten was al het geld weg. Dus nooit meer met skyscanner

25 mei 2018

Hallo Sjoerd,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt me heel erg om te horen wat hier is gebeurd en we willen het graag nader onderzoeken. Kunt u alstublieft enkele verdere details met ons delen en een kopie van uw boekingsbevestiging toevoegen bij https://help.skyscanner.net/hc/nl/requests/new, dan zal een van onze agenten direct contact met u opnemen.

We hopen snel van u te horen.

Omari - Skyscanner-ondersteuning

Uitstekend!

Uitstekend ik krijg de laagste prijzen heb al vaak via skyscanner geboekt. Zeker een aanrader!!!

11 januari 2018

goede deals altijd weggefilterd bij tweede zoekpoging

Telkens als ik Skyscanner gebruik ben ik in eerste instantie erg enthousiast. Ze hebben goede deals en ik zou graag via ze boeken zoals ik altijd deed.

Echter wordt je als klant steeds meer op de hielen gevolgd door hun cookies waardoor de goede deals die je in eerste instantie vindt nooit meer terug te vinden zijn. Vandaag was in tweede instantie de vlucht bijna 300 euro duurder. U snapt, ik ben op zoek gegaan naar andere aanbieders en zal uit principe nooit meer met skyscanner boeken.

Ik vind het jammer dat ze zo hun goede naam verspelen en mij als vaste klant kwijtraken. Een heel slechte service naar mijn idee. En als je het mij vraagt verliezen ze hiermee hun unieke positie op de markt.

8 januari 2017

Hallo Fred

Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om dit te horen en willen u hier enige zekerheid over geven.

Omdat Skyscanner alleen de prijzen van andere leveranciers laat zien, stellen wij zelf geen prijzen in en is het dus niet mogelijk voor ons om de prijzen aan te passen op basis van cookies. We hebben nog wat extra informatie over dit onderwerp bijgevoegd: http://www.skyscanner.net/news/tips/do-cookies-increase-flight-prices/

Als u ons nog wat meer details kunt geven over de vluchten die uw heeft opzocht via het formulier, dan zullen we dit zeker verder onderzoeken.

We horen graag van u.

Lynsey

Reviews in alle talen tonen. (22.327 reviews)