Uitstekend geholpen door Skyscanner. Een reis geboekt bij Supersaver via Skyscanner. Reis geannuleerd en zou mijn geld terug krijgen. Na maanden discussies met Supersaver die elke keer beweerden dat z... Toon meer
Ik heb met sky scanner 2 tickets geboeked betalin was meteen goed gekeurd maar ik heb nog geen reis nummer of ticket gekregen Mijn vraag : hoe lang duurt het tot ik mijn reis of ticket nummer zou kr... Toon meer
Via Skyscanner op een vervolgwebsite een ticket geboekt, die volgens jullie website zo'n 4 sterren kreeg. Dit bleek echter oplichterij te zijn, want de website zelf krijgt op Trustpilot 1 ster en he... Toon meer
Skyscanner is the world's travel search site, saving you time and money by finding the best travel options wherever you want to go. We are free and unbiased - over 80 million travellers around the world trust us each month to help them find the best flights, hotels and car hire. Our secret is in our self-built technology and global reach, connecting you directly to everything the travel industry has to offer. Available online and through our popular app, we can help you find inspiration for your next trip as well as the best travel deals.

Verenigd Koninkrijk
- www.skyscanner.net
Vraagt klanten om een review
Ik heb via Skyscanner een ticket betaald maar niet ontvangen
Ik heb via Skyscanner een ticket geboekt bij Opodo. Na een half uur kreeg ik een email dat de betaling geweigerd was. Maar die was wel afgeschreven van mijn bankrekening.
Ik heb contact opgenomen met Opodo maar zij hadden niets ontvangen en ik moest maar een nieuwe reservering maken. Daarna contact opgenomen met de luchtvaartmaatschappij en toen bleek dat de vlucht al vol was. Nu anderhalve dag later wordt deze vlucht nog steeds aangeboden op Skyscanner. Pure misleiding.
En hopelijk ga ik mijn betaling nog terugkrijgen.

Topservice
Via Skyscanner bij Gate1 uitgekomen. Gate1 probeerde 650 euro zelf te houden van tickets die door hunzelf gecanceld zijn, maar toen Ralph van Skyscanner zich ermee ging bemoeien stond het geld opeens dezelfde dag nog op onze rekening. 2 weken lang geprobeerd te mailen en bellen met Gate1 maar compleet genegeerd worden, 1 mailtje naar Skyscanner en het is opgelost.
Skyscanner is qua werking en klantenservice top, ze zouden alleen oplichters als Gate1 van de site moeten gooien.
Ik heb een ticket naar Australië (KLM…
Ik heb via skyscanner bij supersaver een ticket naar Australië (KLM en Garuda) geboekt voor mijn moeder. Een maand voor vertrek kreeg ze een email van Supersaver waarin stond dat de vlucht gere-schelduled/cancelled was. (onduidelijk welke van de vier vluchten). Je kon een request for a refund indienen. Dat hebben we gedaan en we hebben een nieuwe vlucht geboekt.
Daarna ontving ze een email dat een refund niet mogelijk was omdat de airline een refund uitsluit in het geval van een "cancellation".
Dit is de omgekeerde wereld en een verdraaiing van de feiten. We weten niet eens welke maatschappij het betreft. uitermate slechte service van Supersaver. Vele uren met de helpdesk gesproken, loze toezeggingen en steeds mails met tegenstrijdige informatie ontvangen.
Rob van skyscanner is zich er ook mee gaan bemoeien en prompt kregen we af en toe ook mails in het Nederlands. Na weken gedoe heeft mijn moeder uiteindelijk haar geld terug gekregen. Dat was zonder skyscanner nooit gelukt gezien de vele klachten over supersaver op het internet.
Ik ben Rob en skyscanner dankbaar voor hun betrokkenheid en vasthoudendheid.
Boek dus nooit bij Supersaver.

Antwoord van Skyscanner
Normaal gesproken ben ik zeer…
Normaal gesproken ben ik zeer enthousiast over Skyscanner. Heb net een ticket geboekt en werd doorverwezen naar de agent. Deze bleek E DREAMS te zijn. Ik werd terug gemaild met het antwoord dat het aantal karakters in de naam op het ticket teveel was …?? Moest een nieuwe ticket kopen. Niet gedaan malafide organisatie. Waarom verwijst Skyscanner me naar deze malafide organisatie. Waarom werken ze niet alleen met goedgekeurde agenten????
NOOIT VIA E DREAMS BOEKEN,!!!!

2x vlucht geboekt en binnen 3 uurtjes geannuleerd
2x vlucht geboekt en 2x betaald en 2x geannuleerd… en wij hebben spoed geval ! Moet op tijd in jakarta zijn voor de operatie van onze oma/ moeder.
Hoop dat ik mijn geld snel terug krijgen want wij hebben die geld nodig om een andere vlucht te boeken, om nog een keer 3 tickets te boeken vind ik beetje te gek he.
Waarom als die prijs niet meer is halt jullie niet online ? Tis echt misleiden voor een klant… binnen 2 dagen moet ik in paniek voor mijn geld die ik al gebruikt voor een vlucht die binnen 5 minuten al geannuleerd na een boekingen.
absurd gewon nooit mee gemaakt zo.
Vriendelijke groet,
Siska Nendissa.

verwijst naar malafide sites
skyscanner verwijst nog steeds naar malafide criminelen als tripair, travelfrom, waar je ticket zonder opgave van reden wordt geannuleerd, geld door deze twee wordt gehouden, en jij niet wordt ingelicht. Skyscanner moet eens gaan stoppen met verwijzen naar zulke malafide sites en zich anders opheffen

Antwoord van Skyscanner
Geen vergoeding voor gecancelde vlucht
Via Skyscanner zijn wij terecht gekomen op SuperSaver en dit was zeker en vast de slechtse ervaring dat ik ooit heb meegemaakt. Mijn transitvlucht werd gecanceld zonder een vervanging te geven waarop ze op mail hebben gestuurd dat ze GEEN vervanging hebben en dat wij een refund moeten aanvragen. Moment dat wij een refund aanvragen melden ze ons dat wij NO SHOW zijn zodat ze de refund niet moeten geven. Ookal met bewijs blijven ze bij hun verhaal dat het aan ons lag.

Antwoord van Skyscanner
Via skyscanner retour reis geboekt voor…
Via skyscanner retour reis geboekt voor 4 personen. Op de terugreis stonden 4 personen op de reservering maar waren er maar 3 personen aangemeld bij de luchtvaartmaatschappij. Bij servicecentre Gotogate vonden ze het vervelend maar moest ik maar een nieuw ticket kopen ik zou het geld terugontvangen. Niets ontvangen.

Reist geannuleerd!
De beste van beste waar de klanten niet los laten bij een probleem👍

Antwoord van Skyscanner
Er is via Skyscanner gereserveerd voor…
Er is via super saver gereserveerd voor vijf personen van Brussel naar Beiroet en het pakket is gekocht, maar na een paar dagen ontving ik een e-mail waarin het gewicht dat ik had gekocht voor een prijs van 60 euro per persoon werd geannuleerd en het geld zal worden teruggegeven, de het geld is nog niet teruggevorderd en er is geen hulp van hen om het probleem op te lossen en ik kan geen tickets terugbetalen en ik kan niet reizen zonder bagage, maar ze zeiden dat ik extra gewicht kan krijgen, maar ik moet daarvoor een hoge prijs betalen. Het is een geweldige zwendel, ik zal nooit meer zaken met je doen

Antwoord van Skyscanner
Opgelicht via doorverwijzing van skyscanner
Op 2 april via sky scanner terecht gekomen op supersaver en hier 5 tickets gekocht van Bangkok naar koh samui, ter waarde van 876,24 euro. Er vanuit gaande dat skyscanner alleen samen werkt met betrouwbare partners. Betaling is gedaan, maar daarna geen tickets. Van betreffende partij Mytrip (supersaver) tot op heden geen contact of refund gekregen. Hoe kan het dat zo’n grote aanbieder als skyscanner samenwerkt met deze oplichters. Boek dus niet via skyscanner, want zij werken samen met onbetrouwbare partijen. Wij proberen via allerlei wegen ons geld terug te krijgen, waaronder aangifte. Ik ga er vanuit dat een partij zoals skyscanner dit oplost voor ons en vele anderen. De gewone consument heeft in ieder geval geen invloed op dit soort partijen, skyscanner wel.schandalig!

Antwoord van Skyscanner
Ticket geboekt via Skyscanner die mij laat oplichten
Ticket geboekt via Skyscanner die mij doorleidt naar Supersaver.
Meteen geld van mijn rekening afgeschreven en ik krijg een massmail waarin staat dat de bevestiging er aan komt.
Niets van dat alles, na een dag nog geen bevestiging, toen maar bellen en vanochtend 2 uur en 57 minuten in de wacht gestaan, Indiase medewerker die er de ballen van snapt en toen....... werd de verbinding verbroken. Ik ben mijn geld kwijt en zo te lezen ben ik niet de enige.
Oplichtersbende. Skyscanner ik vind dat jullie hier actie op moeten ondernemen!

Niet Skyscanner maar travelfrom
Ik gebruik Skyscanner al jaren voor het zoeken en boeken van mijn vluchten. Helaas nu een hele slechte ervaring met 1 van de door Skyscanner voorgestelde boekingsites. Travelfrom. Ik had een multisteden trip geboekt via travelfrom, de reis is een drama, op de eerste vlucht bagage bijgeboekt, mooi. Dat kon niet op de 2e en 3e vlucht door de manier waarop travelfrom deze bij Norwegian had geboekt. Drama, customer service stuurt je van het kastje maar de muur 3n met een kluitje in het riet. Ik begrijp niet hoe Skyscanner deze partij kan aanbevelen. Slechte score voor Skyscanner terwijl ik doorgaans tevreden ben met hun.

Antwoord van Skyscanner
Skyscanner is een super goed site...
In het algemeen ben ik zeer tevreden met Skyscanner, super gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
Recentelijk wilde ik zoals gebruikelijk een ticket boeken, werd ik doorgestuurd naar een site genaamd: Travelfrom.nl en heb mijn ticket geboekt nen ook betaald.
Maar jammer genoeg kreeg ik kort later een mail met verzoek om extra betaling! De reden was tarief wijziging!!!
Heel vervelend en raar vond ik, heb nog nooit eerder zo iets meegemaakt.
Dus heb ik contact opgenomen met klantenservice van Travelfrom.nl en helaas moest ik toch extra betalen of de boeking laten annuleren. Heb besloten om de boeking te laten annuleren.
Tot nu toe heb ik mijn aankoopbedrag nog niet ontvangen.
In de hoop dat ik het wel terug krijg.
Zijn zulke acties gebruikelijk? Ondanks boeking en betaling alsnog extra moeten betalen??
Skyscanner is tussen gekomen!
Inmiddels ontving ik mijn geld van Travelfrom.nl
Maar toch pas op met boeken van tickets via Travelfrom.nl!

Antwoord van Skyscanner
Boek niet via skyscanner!!
Begin januari had ik een goede vlucht gevonden via Skyscanner. De website van Skyscanner verwees me door naar een derde partij (Gotogate). Eenmaal ik op deze site terecht gekomen ben, sprong de prijs van het ticket aanzienlijk omhoog. Nadat ik via Gotogate had geboekt, werd de vlucht geannuleerd en heb ik tot op de dag van vandaag (3maanden later) nog geen refund gekregen. Tot mijn verbazing kwam ik dus tot de constatatie dat Skyscanner met 'louche' bedrijven in zee gaat. Een tip aan iedereen: boek regelrecht bij de luchtvaartmaatschappij zelf (ook al is de prijs ietsje hoger) om veel miserie te vermijden.

Via Skyscanner geboekt en opgelicht
10/04/2022 tickets geboekt via Skyscanner met reisbureau eDreams. Nadat ik betaald had kreeg ik een mail dat de betaling is geweigerd, terwijl het geld wel van me rekening is afgeschreven...
Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met Skyscanner, voorheen nooit problemen gehad.

Antwoord van Skyscanner
Wij hebben bij eDreams geboekt maar…
Wij hebben bij eDreams geboekt maar geen bevestiging ontvangen wel is er geld van de rekening en volgens de bank is dat naar Barcelona. Twee tickets voor Alicante op 8 juni heen en 29 juni terug met vlucht TB1101 en TB 1102. Hoe krijgen we ons geld terug of hoe bekomen we onze tickets. E-mail naar eDreams geeft geen resultaten.

Antwoord van Skyscanner
Geen e-dream meer in sky scanner
Sky scanner moet e-dream uit hun scannen halen, want de prijs vermeldt bij e-dream is lager dan wanneer je probeert te boeken dwz tijdens boeken schiet de prijs ineens om hoog ( tientallen euro) en wanneer je probeert contact opnemen met de klantenservice komt je nergens terecht.

Antwoord van Skyscanner
WAARSCHUWING boek niet bij kiwi.com scam aanbieder
Beste Skyscanner,
Ik ben via jullie website terechtgekomen bij kiwi.com ik nam aan dat alles wat jullie aanbieden betrouwbaar is, helaas is dat niet het geval.
Ik heb op 16 mei 2021 vliegtickets geboekt bij kiwi.com twee dagen later werden mijn vluchten plotseling geannuleerd en gewijzigd. Ik heb claim ingediend en extra geld betaald zodat mijn claim binnen zes weken afgehandeld wordt. Het is vandaag 25 februari 2022 en nog steeds niks ontvangen van kiwi.com. Zij reageren nauwelijks, ze houden me aan het lijntje.
Ik heb gekeken er zijn wereldwijd veel gedupeerdere wat ik niet snap hoe het mogelijk is dat een scam bedrijf zoals kiwi.com op jullie website aangeboden wordt.
Ik ben mijn geld kwijt een bedrag van €400,-, mede door jullie website met scam aanbieders. Sindsdien maak ik geen gebruik meer van skyscanner.
Doe iets goeds en controleer met wie jullie samenwerken.

Skyscanner/Mytrip
Voorheen ook geboekt via Skyscanner en geen problemen gehad. Nu wederom tickets geboekt via Skyscanner bij het bedrijf Mytrip. Ik kreeg een mail terug van Mytrip dat de betaling niet was verwerkt en dat er geen geld van mijn rekening af was geschreven, echter was dit bedrag meteen van mijn rekening afgeschreven. Klantenservice is slecht bereikbaar en deze vertelde mij in slecht Engels dat de betalingsorder in time-out was gegaan en daarom niet is doorgekomen bij Mytrip. Vervolgens heb ik Ingenico (dit bedrijf heeft de betaling verwerkt) gebeld en deze verteld mij dat de betalingsorder goed is verlopen en aangekomen is bij Mytrip. Ik ben nu dus al mijn geld kwijt en heb m’n tickets niet ontvangen omdat Skyscanner dit slechte bedrijf nog in hun selectie heeft.
Wat moet ik nu doen om alsnog mijn tickets of geld terug te krijgen?