Slipperwebshop.nl Reviews

1.234

1,5

hallo vriend, mijn dochter en ik hadden slippers besteld, wij helemaal blij omdat alle slippers in de winkels die we hadden bezocht uitverkocht waren ivm einde seizoen, dus toen ze kwamen gauw de doze... Toon meer

bestelde slippers niet voorradig, het teveel betaalde wordt niet terug gestort. Geen wonder dat met korting geleverd kan worden. Ik denk als bij zoveel webwinkels, je wordt aan alle kanten "gepakt"... Toon meer

Er wordt beloofd levering volgende dag bij bestelling voor 16.30 uur. Besteld op vrijdag 13.00 uur levering pas op woensdag!!! Dochter hevig teleurgesteld aangezien bestelling van zus bij Intrez... Toon meer

De website is nu al enkele dagen offline en het telefoonnummer is niet meer in gebruik als ik deze bel. Zit nog steeds te wachten op het geld van mijn retourzending welke nu al twee weken bij hen teru... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De online slipper webshop van nederland, met merken als Havaianas, Reef, Birkenstock, Ipanema, Dr Scholl en Bjorn Borg

Zeer slecht

1K reviews

Alle reviews

(1.234)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen succes!

Ik bestelde slippers en kreeg snel bericht dat ze de slippers gingen verzenden. Deze mail werd een half uurtje later gevolgd door een andere mail waarin stond dat de slippers helaas toch niet meer op voorraad waren. Jammer!!!!

19 augustus 2013

Wel betaald, maar niet op voorraad: dus geld terug....

Op de website een paar slippers besteld, die volgens de site op voorraad waren. Correct afgerekend. Later een mail dat de slippers toch niet op voorraad waren en mijn aankoopbedrag teruggestort werd. Dit is ook gebeurd. Probeer in het vervolg dan een alternatief aan te bieden of zet een correcte voorraad online?

19 augustus 2013

Fantastisch snelle en goede servicet!

De dag na de bestelling liep ik al op mijn prachtige nieuwe aanwinst! Alles was zo correct ingepakt en volledig verzorgd, zelfs een geprinte poststicker zit erbij, voor als je onverhoopt toch terug wilt sturen, neem ik aan, maar dat had ik gelukkig niet nodig ;-)
Top!

Matige voorraadbeheersing

Slippers besteld op maat. Binnen twee dagen de melding in mijn trashcan dat de slippers niet op voorraad waren. Geld binnen 3 dagen terug zoals beloofd.
Fijn dat je op de site kan selecteren op maat, maar als dat dan geen waarde heeft voor een mogelijk te leveren product is dit toch redelijk waardeloos.

16 augustus 2013

perfect bedrijf

Eerste paar slippers besteld hetgeen ze te klein waren. Gelijk terug gestuurd en een grotere maat besteld.
Afhandeling was prima, beide sets had ik de volgende dag al in huis!
Het geld van de eerste set is keurig terug geboekt.

Perfect dus !!

Prima

Alles goed ontvangen, snel ook! Bedankt!

15 augustus 2013

Mooi assortiment, supersnelle en correcte levering en een vlotte afhandeling van retouren.

Bij slipperwebshop bestellen betekent dat je snel je slippers in huis hebt. Vaak kom je er vlak voor je vakantie nog achter dat je nieuwe slippers nodig hebt. Naar de winkel gaan en dan diverse winkels moeten bezoeken is dan geen optie. Slipperwebshop biedt dan uitkomst. de volgende dag heb je je slippers in huis. ook het terugsturen van je bestelling bv als je de verkeerde maat hebt gekozen is eenvoudig en je hebt je geld snel weer op je rekening staan, zonder discussie. Wat ook handig is is dat je je bestelling kunt laten afleveren bij een Post.nl locatie bij je in de buurt. Als je fulltime werkt zoals ik en dus weinig thuis bent is dat heel handig. Je loopt dan niet je zending mis. Ben echt heel tevreden over slipperwebshop. Ga zo door.