hallo vriend, mijn dochter en ik hadden slippers besteld, wij helemaal blij omdat alle slippers in de winkels die we hadden bezocht uitverkocht waren ivm einde seizoen, dus toen ze kwamen gauw de doze... Toon meer
bestelde slippers niet voorradig, het teveel betaalde wordt niet terug gestort. Geen wonder dat met korting geleverd kan worden. Ik denk als bij zoveel webwinkels, je wordt aan alle kanten "gepakt"... Toon meer
Er wordt beloofd levering volgende dag bij bestelling voor 16.30 uur. Besteld op vrijdag 13.00 uur levering pas op woensdag!!! Dochter hevig teleurgesteld aangezien bestelling van zus bij Intrez... Toon meer
De website is nu al enkele dagen offline en het telefoonnummer is niet meer in gebruik als ik deze bel. Zit nog steeds te wachten op het geld van mijn retourzending welke nu al twee weken bij hen teru... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De online slipper webshop van nederland, met merken als Havaianas, Reef, Birkenstock, Ipanema, Dr Scholl en Bjorn Borg
Nieuwenhuizenweg 13A, 2314 XP, LEIDEN, Nederland
- 071-5125678
- info@slipperwebshop.nl
- www.slipperwebshop.nl
Snelle aktie, snelle bestelling, snelle levering!!!
En dan bijna aan het eind van de vakantie gaan je slippers (Corné 12 jaar) stuk bij het winkelen en wil je nieuwe...
Winkel in, winkel uit. Passen, te groot, te klein, te glimmend, te meidenachtig!! Pfff...
Thuis laptop aan, kijken, klikken, bestellen, betalen en de volgende dag je slippers in huis! Hoe snel en makkelijk wil je het hebben?!
Bedankt!!
Natasja
0birkenstock bij Slipperwebshop
Jammer dat dit soort winkels het verpesten voor goede zaken!
Kwaliteitsslippers voor een prijs die ver onder de verkoopprijs ligt van andere schoenverkoopsite's!
Dit was de eerste keer dat ik iets bij Slipperwebshop besteld heb, dus altijd een beetje eng!
Ik wilde Birkenstock slippers maar omdat ik normaal zooltjes draag omdat ik artrose heb en slippers eigenlijk alleen maar in huis en tuin draag, vond ik het zonde om daar veel geld aan uit te geven.
Nu weet ik dat Birkenstock slippers heerlijk zitten omdat ik al 1 paar heb, maar toch!
Dus na zoeken op het internet kwam ik deze site tegen en was verbaasd over de prijzen!
Ik kwam een paar tegen in mijn maat en vond ze ook nog eens leuk, dus heb ik ze direct besteld en maar goed ook want de volgende dag waren ze al uitverkocht.
De bestelprocedure is makkelijk en nadat ik ze betaald had met iDeal kreeg ik de bevestiging en wanneer ik ze verwachten kon.
Ik kreeg ze de volgende dag al, keurig in een Birkenstock doos en daar omheen nog een doos, dus weinig kans op schade.
Ik ben zeer tevreden en ben zeker van plan om weer iets te bestellen, ook al omdat je spaarpunten krijg bij elke euro die je uitgegeven hebt, dus nog eens extra korting!
goedkoop en snelle levering
Ik was opzoek naar een Birkenstock slipper en de Slipperwebshow was de goedkoopste van alle webshops en winkels.
Een dag na de bestelling werden de slippers al bezorgd.
Snel en goed
Slippers besteld. werden na 2 dagen keurig geleverd bij ons thuis.
Perfect, goede en snelle levering. Mooi verpakt.
Een echte aanrader! Goede en snelle levering. Mooi verpakt en ziet er gewoon strak uit.
Snel en netjes geleverd, goeie aanbieding
super
Heb de bestelling nog aangepast naderhand, ook dat ging goed!
NIet heel erg positief na een eerste bestelling
Op 25 juli heb ik een bestelling voor een paar slippers geplaatst, omdat Ideal het niet deed heb ik de keus gemaakt om met Afterpay te betalen, pas 4 dagen later kreeg ik via Afterpay een factuur toegezonden gekregen. Op 1 augustus dan eindelijk de bevestiging dat mijn betaling bij Slipperwebshop is aangekomen, maar dan blijft het stil...ik ontvang maar geen bericht dat mijn bestelde slippers opgestuurd zijn. Dus na 5 dagen toch maar eens bellen. De mevrouw aan de telefoon zei dat mijn naam wel bekend voor kwam, er was iets mee, maar ze wist zo niet wat, ze ging het uitzoeken en mij zo snel mogelijk iets laten weten. En jawel, mijn slippers waren niet meer leverbaar!! Niet erg, kan altijd gebeuren, maar op mijn vraag "wat zou er gebeurd zijn als ik niet zelf had gebeld' werd als volgt gereageerd: 'Ja dat zou ik ook niet weten..."Inmiddels zijn we weer 5 dagen verder en wacht ik nog steeds op mijn terug storting via Afterpay.
Valt zwaar tegen
Eerste bestelling verkeerd door technische storing en de volgende bestelling is de voorraad op......kom niet meer terug.
vlug en correct
zeer positieve evaluatie, vlug en correct, goeie prijs en veel variatie
dan is alleen een goede afloop
ik ben nog steeds aan wachten dat ik me geld
terug krijg van jullie
ik wacht al een week erop
ik hoop dat het nu snel gebeurt
dan maak je mij ook weer blij
en dan hoor je mij niet klagen
Snelle levering, in goede staat, info op site duidelijk en leuke aanbiedingen!
Super aanbieding. Daarnaast is de site duidelijk en wordt het product snel geleverd.
Snelle service
Ik kocht twee paar slippers. De ene was prima en de andere was een combinatie maat 41/42. Nou, maak er maar 40/41 van, die pasten dus niet
Wel besteld maar niet gekregen
Ik kan het niet beoordelen want het door mij bestelde artikel was niet leverbaar .
Terwijl ik wel een bevestiging van de levering heb gekregen ,dus dat werkt dus niet goed bij jullie.
waardeloos slecht
ik krijg eerst een mail dat de order klaar staat voor te versturen en een half uur later krijg ik bericht dat de slippers niet meer op voorraad zijn een keer maar nooit meer
Wel netjes afgehandeld
Enigste tegenvaller was, dat de eerste keus slippers wel aangeboden werden, maar uiteindelijk niet leverbaar waren.
Snelle service, en goedkope kwaliteit
Ik heb op deze site de beste aanbieding gevonden, voor een echt goede prijs. De bestelling was er 2 dagen later, geen problemen mee gehad. Aanrader.