Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. Første gang i 2015 og siden hvert år. Har vært på Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. Nå sist v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede på hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har været i Cervinia 2 gange før på andre hoteller, så vi så frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svært skuf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sørget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjælpe, når der var brug for det - de var også gode til at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var på ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og råd via chat funktion på mobil. Super god oplevelse og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ifølge os er skiløb en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!
Nørre Voldgade 90, 1358, København, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fantastisk service lige fra bestilling til modtagelse på destinationen. Godt uge program. Helt klart mit fortrukne selvskab

Antwoord van Slopetrotter
Bestilte den 3. november en skirejse for to personer til Canazei før Omikron satte ind og tegnede derfor ikke afbestillingsforsikring. Får konstateret Covid i julen og der er 12. dage til afgang fra Billund den 8. januar. Kontakter bureauet/Phillip den 3. januar og spørger til mulighed for ombooking, men nej det lader sig ikke gøre. Forventer i det mindste, at få penge retur for liftkort og skileje, men også her sige Slopetrotter/Phillip nej. Nu læser jeg i pressen, at Højmark Ski netop tilbyder at refunderer penge for liftkort og skileje for afbestilt rejse pga. Covid. Slopetrotter/Skinetworks, det er for dårligt af jer som selskab at I ikke tilbyder det samme Vh/Flemming H.

Antwoord van Slopetrotter
God service fra vores guider fra ankomst til afgang.
Turen gik til Sestriere uge 3.
Behagelig og hyggelig behandling af vores gruppe fra Anne og Alberte` side.
Godt selskab både på og udenfor pisten.
Martin

Antwoord van Slopetrotter
Det er nu anden gang at jeg rejser med Slopetrotter og jeg må sige at jeg har været rigtig tilfreds begge gange. I år gik turen til Ischgl i uge 3 og vi blev mødt af de bedste guides jeg nogensinde har oplevet på en skiferie. De var imødekommende og velinformerede i forhold til de spørgsmål vi havde under vores ferie. De sørgede også for en rigtig hyggelig pistevisning samt afterski. Tak til Kristoffer, Markus, Kornelia og Line for en rigtig fed uge på ski i Ischgl!

Antwoord van Slopetrotter
Var i Sølden uge 3 og havde en fantastisk tur. Jeres to guider er fantastiske, de er venlige, snakkesalige og hurtig med hjælp da vi forespurgte.

Antwoord van Slopetrotter
Jeg har rejst med Slopetrotter flere gange og der har altid været god service.
Har været I Canazei (uge 3) hvor jeg boede på et lille hyggeligt hotel i gå afstand til lift og piste, serviceniveauet var god hos guiderne

Antwoord van Slopetrotter
Vi var i Livigno med Slopetrotter. Super service, søde guider, lækker lejlighed lige ved en lift. Billigt.
Hverken første eller sidste gang vi rejser med Slopetrotter

Antwoord van Slopetrotter
Gode priser, fantastisk servicemindet personale både på kontoret i DK og i Canazei. Vil til enhver tid vende tilbage og bestille rejse hos Slopetrotter.

Antwoord van Slopetrotter
Vi benyttede ikke guiderne/arrangementerne nævneværdigt, så derfor ikke fuld point. Men der var heller ingen problemer, og alt gik som det skulle.

Antwoord van Slopetrotter
Søde guider med styr på alting. Tak for en god tur

Antwoord van Slopetrotter
Vi var en tur til Bad Gastein med fly henover nytår 2021/2022. Vi blev kørt med bus til hotellet, hvor vi blev mødt af den ene guide, der fortalte os, hvor hotellet var, og at hans kollega ville møde os der. Hun var der ikke.
Det var sidste gang vi snakkede med en guide under selve opholdet.
Morgenen efter skulle vi finde vores ski. Vi havde stadig ikke fået noget info herom, så vi skrev både en sms og brugte app'en til at spørge. Der var ingen reaktion.
Vi valgte så selv at gå på opdagelse og fandt heldigvis stedet, men det var klart held, at vi fik stået på ski den dag. Klokken 13.43 reagerer guiderne via sms og spørger, om vi fik vores ski. Lifterne lukker 15.30. Den lange svartid kunne have kostet os en hel dag på ski. Vi kiggede også rundt i jeres app, da guiden sagde, at det stod i den, men den eneste reference vi fandt senere var en fodnote i "Rejsebevis". Denne info er meget vigtig og ret basal, så at den ikke findes tydeligt i app'en er en kritisk fejl.
Vi ser i app'en, at der er pistevisning i Sports Gastein. På vej ned for at hente vores ski ser vi guiden med et par andre gæster. Vi henter skiene og tropper op på mødetidspunkt, men det lader til, at de allerede er taget afsted. Mega dårlig stil.
Det er sidste gang, vi ser en guide under selve opholdet.
Da vi nærmer os afrejsedagen vælger vi at skrive i god tid, om der er noget afrejseinformation. Guiderne skriver, at de har lagt noget til os på hotellet, og at vi skal finde det i receptionen. Vi går ned i receptionen og spørger, men der var intet.
Vi skriver igen, og så får vi den første brugbare service: en mail med afrejseindformationerne.
Morgenen efter ligger de også printet på vores morgenmadsbord, men vi hører intet fra guiderne og ser stadig ikke skyggen af en guide.
Da vi skal afsted med bussen til lufthavnen er bussen ikke kommet til tiden. 10 minutter over tid ringer vi til guiderne, og denne gang tager de telefonen. De mener ikke, at der er grund til bekymring, men vil gerne lige checke op på det og ringe tilbage. Efter 20 minutter ser vi den ene guide komme gående snakkende i telefonen (Den eneste guide, vi kan sætte ansigt på). Da han ligger på får vi at vide, at bussen er kørt til holdeplads nummer 2 først, og at chaufføren har holdt og ventet i lang tid der. Bussen kommer så ned til holdeplads nummer 1 og henter os, men det lader til, at det igen er gået galt med kommunikationen, da der mangler yderligere 2 gæster. Bussen kører tilbage til holdeplads nummer 2 og der bliver de samlet op. Der var 2 holdepladser og 2 guider. Havde guiderne været til stede ville det ikke have været et problem, men det var guiderne ikke.
Vi har før rejst med jer og har ikke tidligere været ude for så ringe eller rettere ikke-eksisterende service. Vi skrev gentagne gange hvor vi boede, og vi skrev også til guiderne, at vi intet havde set til dem. Det sidste blev ignoreret af guiderne. Vi har også forsøgt flere gange at ringe til nummeret under selve opholdet, men telefonen blev ikke taget, og der blev heller ikke ringet tilbage. Vi er vant til, at guiderne kommer forbi og snakker ved morgenmaden for at give informationer eller lige stikke en finger i jorden, men det er slet ikke sket på denne tur.
Vi kan godt anbefale at rejse med jer baseret på andre ture, men baseret på denne til Bad Gastein alene ville vi ikke vælge jer igen og også fraråde andre at rejse med jer.
Jeres app fungerer i øvrigt rigtig skidt til Android. Menupunkter har det med at forsvinde. Chat var ikke at finde de første par dage, hvilket var ret kritisk. Da jeg skulle skrive denne tekst var menupunktet "Rejsebevis" forsvundet fra menuen.
Heldigvis har vi også en iPhone, hvor app'en ser ud at at fungere bedre, men det er ret kritisk, at app'en fungerer, specielt når kommunikation med guiderne svigter.
(Hotellet og området var fint. Denne dækker udelukkende vores oplevelse med den manglende kommunikation med guiderne)
-----------------------
Hej Slopetrotter.
Tak for svaret. Jo, vi havde en god uge. Ovenfor dækkede udelukkende vores oplevelse af guidernes hands on udfra hvad vi er vant til og hvad vi så et andet selskab levere af service for andre gæster på hotellet.
Det er forståeligt, at I har færre guider, og at de derfor ikke har mulighed for at være ligeså meget på i løbet af ugen. Hvis det havde været kommunikeret ud, så havde vi ikke haft en oplevelse af at blive ignoreret ift. hvad vi har været vant til, og så havde vi ikke været så trætte af det :-)
En mere aktiv brug af "Dagens opdateringer" ville i dette tilfælde have været rart, og hvis de ikke har tid til at møde op og se folk, så kunne "fingeren i jorden" jo sagtens ske via chatten. Det tror jeg havde været fint for os i hvert fald.
Afterski lå ved 18-19 tiden så vidt jeg husker. Det er midt i aftensmaden for folk med halvpension, så den mulighed havde vi ikke.
Set i lyset af svaret får I lidt flere stjerner.

Antwoord van Slopetrotter
Vi har netop holdt jul/skiferie i champoluc.
Vi havde en fantastisk ferie. Boede et dejligt sted hotel Bellevue hvor der var god plads til os alle 7
Vi blev mødt af Tobias og Steffen skinetworks guider på stedet.
De er 1. Klasses guider og mennesker. De er kompetente, vidende, servicerende, underholdende og virkelig godt selskab.

Antwoord van Slopetrotter
Virkelig dårlig oplevelse i forbindelse med tilbagebetaling af penge. Vi er af flere omgange blevet holdt hen - og lovet udbetaling ultimo april. Nu er april gået uden at have set hverken penge eller nogen former for kontakt fra jer. Telefonen tager i heller ikke når man ringer. Virkelig ærgerligt, eftersom det var vores 7. Skiferie med Slopetrotter i år. Næste års tur bliver hvert fald ikke booket gennem jer...

Antwoord van Slopetrotter
Ferien til Saalbach blev aflyst grundet Covid19.
Vi blev lovet pengene retur inden for 14 dage, her mere end 3 uger senere har vi ikke set skyggen af pengene, og vi kan hverken få kontakt til dem via mail, eller telefon.
Desuden dårlig service angående om det overhovedet var realistisk at komme afsted, og de rejser som de tilbød os i stedet var helt hen i vejret.

Antwoord van Slopetrotter
Tak for super fin vejledning og service.
Hej Slopetrotter.
Vil gerne takke jer for jeres håndtering af vores planlagte tur til Passo Tonale.
Da Italien blev lukket gjorde i alt for at få os ombokket efter vores ønske.
I fandt tur til Tignes. Alle ekstra omkostninger tog I på jer.
Da Frankrig blev lukket fredag den 13.marts gik der kun kort tid før vi fik besked om annullering om at vi får vores penge retur.
Alt i alt har I leveret det bedste I kunne og hele tiden fulgt udenrigsministerens vejledning.
Håber vi kan komme afsted på skiferie med jer i 2021.
God vind.
Lisbet Westerlin Christiansen

Antwoord van Slopetrotter
Very good service. Sweet and helpful guides. Excellent destination, great slopes, landshape, food and wine.

Antwoord van Slopetrotter
Dejlig skiferie, alt fungerede godt.
God service fra guiderne.
Peter

Antwoord van Slopetrotter
Har sjældent oplevet så dårlig kundeservice og modvilje over for at hjælpe kunder, der står i en rigtig dårlig situation. Grundet coronavirus har vi bedt Slopetrotter aflyse og refundere vores skitur til Norditalien. Det nægter de med begrundelsen om, at lige præcis Valle d’Aosta regionen, vi skal til, endnu ikke er på Udenrigsministeriets frarådede liste. Den ligger bare lige midt mellem dem, der er. Samtidig har Slopetrotter heller ikke kunnet informere os om, hvordan vi så skal komme derned, da vores fly til Torino har været aflyst hele ugen pga. virussen. Vi har ringet til Slopetrotter hver dag hele ugen og forsøgt at få en opdatering på, om vi skulle afsted, og i så fald hvordan, og hver gang har de lovet at vende tilbage, men vi har intet hørt fra dem. Her 24 timer, før vi skulle have været med vores fly, ringer jeg så selv ind (igen) og får meldingen om, at de nu har ombooket vores flyvning til Frankrig. Der er imidlertid ingen af os, der ønsker at tage på denne skitur længere – både pga. coronavirus, men også fordi betingelserne for turen har været så kaotiske og usikre og utroligt dårligt håndteret fra Slopetrotters side.

Antwoord van Slopetrotter
Vi fik en rigtig god service fra sælger ved booking af ferien!
Guiderne på stedet mødte vi kun, da vi ankom, og der var intet at klage på.
Vi kontaktede dem ikke siden - og vi hørte ikke noget fra dem