Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. Første gang i 2015 og siden hvert år. Har vært på Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. Nå sist v... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sørget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjælpe, når der var brug for det - de var også gode til at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau
  2. Skivakanties

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ifølge os er skiløb en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og information.

Super service og information.
Intet st klage over

8 april 2023

Hej Flemming

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at du havde en god oplevelse med os.
Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber vi kan få lov at byde dig velkommen i Alperne igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været utrolig tilfreds med at rejse igennem Slopetrotter - bestilling, bustur og lejlighed fungerede bare.

1 april 2023

Hej Jette

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at du havde en god oplevelse med os.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber vi kan få lov at byde dig velkommen i Alperne igen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi…

Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede på hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har været i Cervinia 2 gange før på andre hoteller, så vi så frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svært skuffet😳. Maden levede slet ikke op til Italiensk standart. Vi kunne se at hotellet kunne lave god mad til dem der kom ind fra gaden til frokost og aften. Vi håber ikke at prisen bliver trykket så der spares på maden. Men det virker sådan.

18 maart 2023

Hej Hans

Velkommen hjem fra skønne Cervinia - vi er kede af at høre, at maden ikke har levet op til dine forventninger. Vi tager din feedback til os, og tager en snak med hotellet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god skiferie og gode og…

Super god skiferie og gode og imødekommende guider

11 maart 2023

Hej Ditte Marie

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at du havde en super god skiferie med os.
Mange tak for din fine anmeldelse, vi håber vi kan byde dig velkommen i Alperne igen.

Alt klappede

Alt klappede. Gode hjælpsomme guider

16 maart 2023

Hej Harry

Velkommen hjem fra dejlige Ischgl - skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Din anmeldelse varmer, og jeg sender den direkte ned til guiderne.

Første gang til Alperne

Super god modtagelse og opfølgning fra guiderne, dog ikke at der manglede noget de kunne hjælpe med. Virkelig super lokation med lejligheden (gå til liften). Og hyggelig og rar "kro-fatter". App'en virker dog ikke særlig anvendelig eller nyttig.

4 maart 2023

Hej Christian

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at høre du havde en god oplevelse med os.
Vi tager din feedback med hensyn til app'en til os.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig hjemrejse

Jeg er netop kommet hjem fra en skiferie i Canazai, og har haft en aldeles forfærdelig oplevelse af jeres elendige planlægning for hjemrejse. Vi skulle flyve fra Verona kl 15:25, men bliver hentet på hotellet kl 8:20 og vi ankommer til lufthavnen kl. 11:25. Nu kan man jo ikke tjekke ind 4 timer før flyet afgår, så vi bliver placeret udenfor checkin, hvor der er alt for få stole og hvor man jo ikke kan efterlade sin baggage for at gå på toilet eller købe en kop kaffe. Det er simpelthen uforskammet, både overfor jeres egne passagerer, og alle de andre passagerer i Verona lufthavn som nu er mere overfyldt (og i længere tid) end den behøver.

11 maart 2023

Hej Robert

Velkommen hjem fra din skiferie til Canazei - vi er selvfølgelig kede af, at der er noget ved jeres rejse der ikke har levet op til dine forventninger.

Vi beklager naturligvis, at der har været noget vente tid i lufthavnen. Vores transferbusser i Italien kører til lufthavnen, og det tager den tid vi har beskrevet på vores website under transfertider. Dette er planlagt med den mangeårige viden vi har om trafik og kørsel i de Italienske Alper på en lørdag. Hvis vi ikke rammer trafik eller kø, ankommer vi til lufthavnen lidt før tid. Hvis man rammer normal trafik eller kø, som forventeligt en lørdag, er man der til tiden eller før tid. Lufthavnen og vores fly kræver vi er der til tiden, gerne lidt før. Og vi ønsker jo, at vores gæster når flyet så i kan komme hjem.
Guiderne informere gerne om, at der eventuelt kan opstå trafik, og at i skal afsted i god tid. De opfordre også til, at man tager lidt ekstra snacks og eventuelt et kort spil med.

Vi håber trods alt, at du havde nogle dejlige dage på ski.

Rejst med Slopetrotter mange gange

Rejst med Slopetrotter mange gange. Guiderne var suveræne gode til at servicere. Ganske få ting som ikke virkede og som ikke var i hænderne på Slopetrotter. F.eks vejret!

4 maart 2023

Hej Jan

Velkommen hjem fra Canazei - dejligt at i havde en god skiferie med os. Vi er kede af, at vejret ikke spillede 100%.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer helt sikkert her på kontoret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fint service og fantastisk…

Super fint service og fantastisk skiferie! Vi har rejst med dem to gange til forskellige destinationer og var meget glad.

25 februari 2023

Hej Aiva

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har rejst med Slopetrotter mange…

Vi har rejst med Slopetrotter mange gange og der er altid styr på tingene, super service fra guiderne og de udvalgte hoteller er gode og svarer til beskrivelsen. De kan absolut anbefales!

1 maart 2023

Hej Birger

Velkommen hjem fra din skiferie til Ischgl - dejligt at du havde en god oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ALT fungerede fra start til slut

ALT fungerede fra start til slut - fra første forespørgsel til afsluttende opfølgning.
Super kundeservice fra alle medarbejdere og jeg videregiver mine bedste anbefalinger.....

20 februari 2023

Hej Ove

Velkommen hjem fra Bad Gastein - vi er glade for at du havde en dejlige skiferie med os.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Løbende huske mails. Løbende orienteringer og opkald. Som førstegangs skiferie køber. Var det så trygt

24 februari 2023

Hej Jette

Velkommen hjem fra Canazei - dejligt at høre at du havde en god oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt og professionelt håndteret…

Der har være styr på rejsen hele vejen. Først af kontoret herhjemme og efterfølgende af de dygtige guider i Ischgl. Man bliver fulgt både før, under og efter rejsen.

13 februari 2023

Hej Christina

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at du havde en god ferie med os.
Tusind for din fine anmeldelse, jeg sender din ros ned til guiderne i Alperne. Den varmer også her på kontoret.

Meget bekvem ferie

Var på ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og råd via chat funktion på mobil. Super god oplevelse og fantastisk skiløb i Dolomitterne

17 februari 2023

Hej Kim

Velkommen hjem fra skønne Canazei - skønt at høre at i havde en dejlig skiferie med os.
Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret og hos guiderne i Alperne.

Fantastisk ferie.

Fantastisk ferie.
Slopetrotter var hele vejen igennem troværdige og hjælpsomme. Dygtige guider på stedet Cervinia i Italien. Vi kommer helt sikkert igen.

18 februari 2023

Hej Inge

Velkommen hjem fra din fantastiske skiferie - tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret. Vi giver rosen videre til guiderne i Cervinia, der helt sikkert bliver glade.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Skiferie i Livigno

Jeg kan anbefale Slopetrotter som rejsebureau, idet jeg havde en på alle måder god skiferie til Livigno i uge 7. Man modtager tilstrækkelig information op til og under rejsen og hjælpsomheden er stor.

Hej Marianne

Velkommen hjem fra skønne Livigno - dejligt at høre at du havde en god skiferie med os.
Mange tak for dine fine ord, dem er vi virkelig glade for.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super service, søde guider.

11 februari 2023

Antwoord van Slopetrotter

Velkommen hjem fra din skiferie - tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tak for en dejlig ug i Wagrain

Tak for en dejlig ug i Wagrain. Alt har været i skønneste orden. Dog et lille minus for køkkenet i den bolig vi havde fået. Boligen var til 10 personer men der var ikke bestik og grydeskeer og knive til at man kunne bruge det rigtigt. Er sikker på at det bliver der rettet op på :-)

Hej Kenneth

Velkommen hjem fra skønne Wagrain - dejligt at høre i havde en skøn skiferie med os.
Tusind tak for din anmeldelse, og for din feedback. Den tager vi til os med det samme, og jeg har givet den videre til vores indkøber her på kontoret.

Fantastiske guider

Dejligt sted i Cervinia. Meget søde guider der sørgede for at turen forløb som den skulde og altid var på forkant med hjælp.

17 februari 2023

Hej Christian

Velkommen hjem fra dejlige Cervinia - godt at høre at du havde en fantastisk tur. Mange tak for din fine anmeldelse, vi giver rosen videre til guiderne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service hele vejen igennem

Hej Anders

Velkommen hjem fra skiferien - dejligt at høre at du havde en god oplevelse.

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi virkelig glade for.

Slopetrotter // Hanne

Lees meer over geverifieerde reviews.