Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. Første gang i 2015 og siden hvert år. Har vært på Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. Nå sist v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede på hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har været i Cervinia 2 gange før på andre hoteller, så vi så frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svært skuf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var på ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og råd via chat funktion på mobil. Super god oplevelse og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ifølge os er skiløb en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!
Nørre Voldgade 90, 1358, København, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fin hjemmeside med nem online booking.
God service og flinke guider på stedet.

Antwoord van Slopetrotter
Holder hvad de lover. Fin hjælp under udvælgelse af destination. Og stedet var som beskrevet. At vejret og rejsekammeraterne så var i top. Gør selvfølgelig oplevelsen endnu bedre 😎

Antwoord van Slopetrotter
Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sørget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjælpe, når der var brug for det - de var også gode til at holde sig tilbage, og bare lade os nyde vores ferie selv (stort plus!)

Antwoord van Slopetrotter
Fantastisk team af medrebejder, som er klar til at hjælpe, en af mine familie medlemmer, kom til skade på 2 dag, og kunne ikke stå på ski resten af ugen slopetrotterne hjalp med at få refunderet liftkortet, og de var generelt meget hjælpsomme, vi kan kun anbefale at rejse gennem dem.

Antwoord van Slopetrotter
Har været flere gange med Slopetrotter senest i uge 6 2023 til Sauze og endnu engang en dejlig ferie..

Antwoord van Slopetrotter
Nå sist var vi i Cervinia, min 5 tur så guidene så ikke mye til oss. Men jeg fikk hjelp da jeg måtte på traume sentret i byen etter ett fall. De kom raskt til og bisto meg flott. Benet er nå i rask bedring.

Antwoord van Slopetrotter
Alt var fint og en god service fra guiderne

Antwoord van Slopetrotter
Når man booker en skirejse og bestiller skileje bestiller man en skipakke bronze eksklusiv skihjelm
Regner man med at det er ski og støvler og stave
Så når man skal afhente sin skipakke på destinationen får man at vide der ikke er betalt for støvler
Det kalder jeg sgu dårlig vejledning eller vildledning kan man kalde det føj for den slopetrotter det kan og må i gøre meget bedre for der kommer ikke nogen anbefalinger herfra jeg håber at vi er de eneste der er blevet budt den behandling

Antwoord van Slopetrotter
De var super opmærksomme på vores behov og meget imødekommende og hjælpsomme overfor vores spørgsmål og problemer.

Antwoord van Slopetrotter
Det hele gik som smurt, og de danske guider var meget flinke og gode til at kommunikere.

Antwoord van Slopetrotter
Fin skiferie til Passo Tonale. Boede på hotel med halvpension. Maden levede desværre ikke ip til forventninger og pris

Antwoord van Slopetrotter
Slopetrotter skaber tryghed og god service på hele rejsen. Lige fra før man tager afsted, til når man er hjemme igen. Man er i gode hænder, uanset hvor erfaren man er som rejsende.

Antwoord van Slopetrotter
Bestilte i sidste øjeblik, oplevede fantastisk service selv på helligedage hjemme i DK og ikke mindst de sidste dage op til afrejse, super modtagelse og meget imødekommende – flinke informative guider, Slope kan kun anbefales herfra
Martin Haugaard

Antwoord van Slopetrotter
Slopetrotter levede helt op til vores forventninger
God service ved bestilling
Destination var som beskrevet
Guideservice var i top
Fly turen var i top (lidt dårlig flytid sent ud og sent hjem )
Fair pris
Vi vil helt sikkert rejse med Slopetrotter igen

Antwoord van Slopetrotter
Allerede inden rejsen startede blev vi ringet op af en af guiderne fra lokationen - ikke fordi der var noget galt, men guiden ville blot svare på diverse spørgsmål og sikre at der var styr på forsikringer osv samt høre til om der var nogle fødevareallergier der skulle tages højde for. Fantastisk service og pro-aktivitet som ikke stoppede her. Det kendetegner faktisk alle vores guides på rejsen at de altid var meget imødekommende, proaktive, seriøse og velforberedte. Med den luksus service Slopetrotter giver, så kommer vi helt sikkert til at rejse med dem og deres fantastiske guider igen :-)

Antwoord van Slopetrotter
Der er bare styr på det hele, vi har rejst med slope de sidste 15 år, og har intet negativt, så kun ++++++++++ her fra.

Antwoord van Slopetrotter
Slopetrotterne har hele vejen igennem haft tjek på det hele og været meget behjælpelige.
Hotellet var godt, god og hurtig service og kunne besvare alle spørgsmål vedr Covid.
Rejser meget gerne med dem igen.

Antwoord van Slopetrotter
Har konkurrencedygtige priser og de hoteller jeg har boet på har været gode.

Antwoord van Slopetrotter
En fantastisk tur til Les Arc.
Rigtige gode pister ! Residence Prestige Edenarc var rent og pænt. Det hele var tæt på; opbevaring af ski, købmand, restaurant o.s.v.

Antwoord van Slopetrotter
Helt perfekt skiferie både til Bad Gastain og til Canazei i hhv uge 3 og uge 9 - kan anbefale i fuldt omfang både bus,hotel og på løjperne i skisportsområderne - super ⛷⛷😜