Slotenspeciaalzaak Reviews

2,6

Ik zie hier allemaal negatieve reviews, daarom wil ik toch even een positief geluid laten horen. Ik heb de afgelopen jaren al mijn sloten bij slotenspeciaalzaak bestelt en dat is altijd goed gegaan. M... Toon meer

Kettingslot besteld, ik krijg volgende dag melding verzonden met DHL en zou dag daarop bezorgd worden. Na een paar standaard tracking messages van DHL komt en ineens te staan "Bezorging verhinder, 1... Toon meer

(10-08-2026) na mailcontact heeft men besloten alsnog het aankoopbedrag terug te storten. 👍 Heb een ART slot besteld en geretourneerd in de originele verpakking. Was nog niet eens uitgepakt. Bedacht... Toon meer

Ook mijn hangslot weigerde!! VINZ, koop dit merk niet want er zijn vele klachten over vastzittende sleutels of niet meer te openen. Slotenspeciaalzaak wimpelt alle klachten af en weet niet hoe klantte... Toon meer

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Twee dingen besteld

Twee dingen besteld, Eén ketting slot en een afdekzeil voor mijn motor.
Kopen wat past is meten.. ik lees veel reviews met past niet, is volgens mij wel gewoon goed meten en dubbel checken.
Ik had beide ( apart besteld) op de beloofde datum geleverd gekregen, betaling na ontvangst ( Klarna).
Wel jammer dat dit bedrijf meedoet met de boel belazeren op Blackfriday.. mijn slot koste € 38,95 was nu ivm Blackfriday afgeprijsd van iets van € 54,- naar € 35,-…..

16 november 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Super slechte communicatie. Het bedrijf stuurt een verkeerd artikel en is niet te bereiken. Ook reageren ze niet op mails 3x). Ik adviseer iedereen ergens anders hun benodigde sloten te kopen.

16 september 2023

Snap deze reviews niet.

Heb een slot besteld die niet meer open ging na ongeveer 4 maanden. Blijkt een productie fout te zijn waar zij niet zoveel aan kunnen doen.

Binnen 3 werkdagen een nieuw slot opgestuurd gekregen. Prima service.

6 september 2023

KOOP HIER NIETS!!!

Ik heb een slot besteld voor mijn motor Alleen bleek deze niet te passen. Netjes retour gestuurd maar ze hebben het artikel dat ik wel heb gehouden gecrediteerd. Uiteraard was deze vele malen goedkoper en mag ik nu € 40 incassokosten boven op de prijs van het slot, welke in heb geretourneerd, betalen (bestelling via Klarna). Ik moet bekennen dat de levering prima is verlopen maar in mijn ogen zijn het boeven en is dit pure diefstal.

24 augustus 2023

Waardeloze klantenservice.

Slot besteld. Bij ontvangst bleek verpakking beschadigt te zijn. Slot bleek niet te passen, Slot retour gestuurd en nu weigeren ze crediteren aankoop bedrag door beschadigde verpakking.

7 augustus 2023

Frauduleus bedrijf

Bedrijf wat via verschillende websites producten verkoopt, graag geld ontvangt maar de bestellingen niet levert. Zijn zeer slecht bereikbaar, houden zich niet aan afspraken.
Ga vooral niets bestellen hier en ook niet bij oa.
- helmonline.nl
- fietsenopfietsen.nl
u bent uw geld kwijt.
Zijn allemaal onderdelen van Bisshops BV gevestigd in Amsterdam in een kapitaal pand.

7 augustus 2023

Slechte service

Slechte service. Geen bestelling mogelijk met bekend account. Geen oplossing gegeven door Slotenspeciaalzaak. Uitloggen onmogelijk, account opzeggen onmogelijk ..

11 juli 2023

Teleurstellende ervaring en slechte klantenservice

Helaas ben ik zeer teleurgesteld over mijn recente ervaring met het product en de bijbehorende klantenservice. Bij ontvangst van het product merkte ik meteen dat het zwaar beschadigd was. Ik was erg teleurgesteld, want ik had gehoopt op een onbeschadigd item van goede kwaliteit.

Na constatering van de schade heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice om mijn geld terug te eisen. Echter, tot mijn verbazing werd ik niet serieus genomen en kreeg ik te horen dat ik foto's had moeten maken van het slot voordat ik het zou terugsturen. Dit voelde als een onredelijke en onnodige eis, aangezien de beschadigingen duidelijk zichtbaar waren.

Na meer dan 10 dagen wachten op een reactie en geen enkele vooruitgang in de afhandeling van mijn zaak, heb ik besloten contact op te nemen met mijn creditcardmaatschappij voor verdere stappen. Dit is een teleurstellende wending, aangezien ik gehoopt had op een snelle en bevredigende oplossing vanuit de klantenservice.

Als consument verwacht ik een goede kwaliteit van producten en een klantenservice die klaar staat om problemen op te lossen. Helaas is deze ervaring verre van dat. Ik hoop dat dit mijn laatste resort is en dat er snel een passende oplossing wordt geboden voor de beschadigde aankoop.

Ik kan dit product en de bijbehorende klantenservice helaas niet aanbevelen op basis van mijn negatieve ervaring.

10 juli 2023

Alles zit op slot bij Slotenspeciaalzaak.nl !!

Dinsdag 20 juni 2023 een slot keurig retour gestuurd. Digitaal keurig een verzendbevestiging ontvangen. Het geld staat nog steeds niet op mijn rekening.

Gebeld: dit bedrijf is standaard nooit berekbaar. Standaard een automatisch en ingesproken bericht "momenteel is het erg druk, de verbinding wordt verbroken. "Bellen naar dit bedrijf zit op slot"

Email verstuurd met het verzoek mijn geld terug te storten. Totaal geen reactie. "Emailen naar dit bedrijf zit op slot"

Geld nog steeds niet op mijn rekening. "Geld terug storten bij dit bedrijf zit zeker ook op slot!"

26 juni 2023

Prima slot, zeer slechte service

Ik kreeg het slot snel bezorgd. Toen ik het pakket opende was het slot beschadigd. Ik opende het slot om te kijken of het slot niet te lang. Nu krijg ik mijn geld niet terug omdat ik het slot heb opengemaakt. De klantenservice reageert pas na 4 dagen.
Zeer slechte service

19 juni 2023

Niet bereikbaar als je je geld terug wilt hebben. ☹️

Heb een vouwslot bij ze besteld maar bij nader inzien wilde ik toch binnen de wettelijke termijn van 14 dagen die geldt voor koop op afstand er vanaf zien. Eerst heb ik ze via hun contactformulier op hun website geprobeerd te bereiken maar die werkt niet. Vervolgens heb ik ze verschillende keren gemaild naar hun info adres maar nooit een antwoord gekregen. Terwijl hun emailadres wel moet werken want ik heb mijn mails niet terug gekregen. Inmiddels is mijn bestelling weer retour gegaan van het DHL afhaalpunt omdat de bestelling niet is afgehaald. Nu maar afwachten omdat er op hun site staat dat na ontvangst van de goederen het aankoopbedrag min €4,- wordt teruggestort op je rekening. Ik heb nu nog spijt dat ik niet met PayPal heb betaald en raad het iedereen aan dat te doen zodat als er iets fout gaat en de kans is groot je een claim bij PayPal kan indienen en zo je geld niet kwijt bent.

Uit het feit dat dit bedrijf ook niet reageert op al deze slechte review, kun je concluderen dat ze niet service en klantgericht werken. Bij deze webwinkel kom ik niet meer terug. ☹️👎

18 mei 2023

Gemakkelijk besteld, snel in huis en goede service

Voor de tweede keer iets bij Slotenspeciaalzaak besteld en het werd wederom snel bezorgd. Helaas ontbrak er één onderdeel en dus wilde ik de klantenservice bellen om te overleggen hoe dit opgelost kan worden. Helaas niemand beschikbaar, verbinding werd verbroken. Chat gestart op de website, wederom niemand beschikbaar. Enige optie was een e-mail sturen. Na het lezen van deze reviews toch wel bang dat het niet opgelost zou worden. Zelfs al langs een winkel gegaan om te kijken of ik het onderdeel los kon kopen. Helaas was het niet een universeel onderdeel.

Tot mijn grote verbazing maandag een reactie op mijn e-mail dat ze kosteloos een nieuw slot opsturen. Dinsdag geleverd en dit keer wel compleet. Echt zeer positief verrast!

16 mei 2023

Kijk liever verder.

Binnen een halfjaar ging de sleutel maar voor 1/3 in het slot. En dat s avonds en in de regen. Met een beetje geweld toch het sleutel in het slot kunnen krijgen.
Het ging om vinz art 3 slot. Contact gezocht. Kwamen eerst met adviezen iver olie ed. vroegen ook een video te sturen net het probleem. Video verstuurd met wetransfer, omdat het bestand net iets te groot was. Aan de hand van de video zouden ze naar de garantie kijken. Toen viel het stil. Garantie, tot de verkoop.
Hoewel ik vaker bij hun gekocht heb, gingen de sloten nooit lang mee.
Dit was dus de druppel. Nooit meer. Inmiddels een U slot aangeschaft en gebruik dit samen met de oude ketting.

18 januari 2023

helm besteld toch vergist in de maat .

helm besteld toch vergist in de maat .
teruggestuurd geen probleem geld retour dat duurt even maar komt goed .
nieuwe besteld helaas net actie korting mis gelopen .
contact gehad ook goed geregeld .
communicatie keurig en snel !
ik ben niet van al die reviews maar dit bedrijf heeft een positieve review verdiend !!

3 december 2022

BESTEL NOOIT HIER!!!!!

Mijn schoonmoeder heeft hier een helm besteld voor onze dochter. Helm is toch te groot, terug gestuurd netjes in de huidige verpakking!
Nu willen ze alsnog maar 75% terug betalen omdat hun beweren dat de doos kapot is.
WAT EEN OPLICHTERS ZIJN JULLIE! Maar we zijn niet de enige zo te lezen.
BESTEL NOOIT BIJ DIT BEDRIJF, WALGELIJK PERSONEEL EN KLANTONTVRIENDELIJK

4 december 2022

Vinz maipo

Slot besteld, vinz maipo maar wat een drama, slot wordt met een klemmetje vastgezet en gaat al heel gauw kapot.

3 november 2022

Beter uw slot bij een ander bedrijf bestellen!!!!.

Bij deze zaak een Vinz slot besteld , op zich prima geleverd maar na een paar weken stuk!
Vervolgens gemaild , ze wilden een filmpje van een slot wat niet meer opengaat 🙄. Vervolgens verschuilen ze zich achter het excuus dat het filmpje niet ontvangen/ of te openen zou zijn . 7 Mails later hoor ik niks meer , kortom slecht product en nog slechtere service!!!!

23 november 2022