Fødslen af vores datter blev den bedste hjemmefødsel og oplevelse, vi kunne drømme om. Jeg ved, at jeg ikke var endt ud med samme fødselsoplevelse, hvis ikke jeg havde haft dine teknikker med... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Takket være Anja fra Smertefri Fødsel havde jeg helt konkrete værktøjer til at komme igennem to lange døgn med veer og derefter en hård fødsel. Anjas teknikker og særligt vejrtrækningsøvelser hjalp mi... Toon meer
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe grundkurset, men wow, hvor er jeg taknemmelig for at jeg gjorde! Uden tvivl den smukkeste, mest forløsende, varme indgang til snart at skulle føde. Jeg har de... Toon meer
Vi var på bootcamp for par. Rummet var trygt og roligt. Anja har en stor faglighed, der understøtter de forskellige par og perspektiver. Det er anden gang vi har deltaget og har valgt kurset til fordi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Siden 2008 har mere end 50.000+ gravide og deres partnere forberedt fødslen, lært anvendelig panik- og smertehåndtering på enten Grundkursus, Bootcamp for par her i Smertefri Fødsels lokaler i Strandgade, Christianshavn eller online på Hjemmestudiet. Tak fordi du lægger en kommentar om din oplevelse af min undervisning. Kh Anja 🤎
Contactgegevens
Strandgade 36, st., 1401, København K, Denemarken
- kursus@smertefrifoedsel.dk
- www.smertefrifoedsel.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rigtig brugbart kursus med både teori og praksis
Kurset er rigtig godt til at gøre det teoretiske mere konkret og kropsligt, så man forstår faser, valg, følelser og fundamentet for fødslen. Der veksles mellem teori og øvelser, hvilket er rart og indsigtsgivende.
Rigtig godt kursus
Godt kursus før fødsel, der både har teoretiske og praktiske elementer. Tid og plads til spørgsmål og fleksible deltagelsestider.
Nu er vi klar til at tage et barn mere
Efter en første fødsel med en følelse af totalt kontroltab, har vi som par haft brug for at finde en anden vej, nu hvor vi venter nr. 2.
Bootcampen hos smertefrifødsel har været helt perfekt! Det er trygt og rummende at komme hos Anja og man får både mulighed for at lufte tanker, forstå processerne og en masse helt konkrete værktøjer med sig.
En KÆMPE anbefaling herfra, om i er første eller anden gangs forældre, om der er tidligere kejsersnit, tvillinger eller andet. Anja sørger for at alle bliver husket.
Anja er en dygtig og rolig formidler
Anja er en dygtig og rolig formidler, og hun gav os nogle håndgribelige og konkrete værktøjer vi kan bruge undervejs i fødslen.
De varmeste anbefalinger!
Min kæreste og jeg har været på bootcamp hos Anja og det har været helt fantastisk!
Vi føler os begge så godt klædt på til vores tvilling fødsel, så meget god viden, konkrete øvelser værktøjer som har gjort os begge meget trygge! Nu er vi faktisk begyndt at glæde os!
Practical, useful, inspiring
Learned so much in a safe, inspiring environment. Feel excited for birth rather than fearful. Not too “fluffy” or mystical but practical tools that will help us prepare and navigate the birth process as a team
Rigtig god oplevelse.
Kurset har givet masser af god viden og indsigt i forberedelse til fødsel og og indblik i hvordan man kan opnå mere kontrol og ro under fødslen. Derudover er Anja en rigtig god formidler, hvor der har været god tid til spørgsmål undervejs. Alt i alt en god oplevelse på grundkurset.
Jeg vil 100% anbefale dette kursus
Jeg vil 100% anbefale dette kursus. Jeg fik det selv anbefalet af flere. Det har givet mig en masse forståelse, selvtillid og motivation for fødslen. Det er også virkelig dejligt at følges med de andre i forløbet som jo gennemgår samme rejse. Anja er virkelig dygtig og behaglig, og min kæreste som var med på et af modulerne syntes også det var en virkelig god oplevelse, han blev positivt overrasket :-)
Fra fødselsangst til kampgejst
Jeg havde enorm fødselsangst, inden jeg startede på kurset hos Anja, og var sikker på, at jeg ville have planlagt kejsersnit. Nu her efter at have afsluttet kurset føler jeg mig meget mere klar på at kunne føde, og føler mig tryg i at kunne klare det med de redskaber hun har givet mig. Jeg har fået en bedre forståelse for fødslens faser, og hvordan jeg arbejder med dem, når jeg rammer dem.
Anja Bay og smertefri fødsel har været den bedste beslutning for mig
Jeg har netop været igennem grundkurset hos Anja Bay og smertefri fødsel, og jeg vil virkelig anbefale det til alle. Det har givet en enorm ro omkring en ellers angstfuld tilgang til at skulle føde. De konkrete værktøjer, det gennemgående kursusmateriale og den fineste vejledning, har givet mig så meget mod - og nu glæder jeg mig til at skulle føde.
Uanset om man er til det sjælelige aspekt, eller om man er meget fokuseret på at lære smertehåndtering og få konkrete værktøjer med fysiologisk baggrund - så er det her et enormt godt kursus.
Kh Hannah
Trygt og roligt
Anja har den dejligste og mest rolige energi, som smitter og giver en enorm ro og tryghed ift. det som man går i møde. Man får en masse generel viden om fødslen, rig mulighed for at stille spørgsmål og blive hjulpet individuelt. Alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse, hvor man bliver klædt godt og grundigt på. Kæmpe anbefaling herfra ☺️
Jeg har taget kurset Smertefri Fødsel…
Jeg har taget kurset Smertefri Fødsel hos Anja Bay under to graviditeter (og venter på fødsel nr. 2 på nuværende tidspunkt).
Omgivelserne er smukke i det gamle Strandgade på Christianshavn, hvor rummene er behageligt indrettet i de historiske rammer.
Begge gange har jeg deltaget i et fantastisk fællesskab af mødre og kommende mødre, der samles i kundskaben at håndtere smerte ved hjælp af laboroteknik og andre brugbare greb til fødslen, men samtidig også et fællesskab, som man ikke møder normalt som gravid: Et sikkert rum, hvor det er muligt at snakke om glæder, usikkerheder og bekymringer der kan følge med graviditeten.
Undervisningen er inddelt i fire grundmoduler, hvor ens partner (eller fødselsdeltager) er med under 3. modul. Her er det muligt at den anden deltagende i fødslen kan lære, hvordan de kan hjælpe til, uden at stå og se passivt til på sidelinjen. Efterfølgende er der et modul, når du har født, hvor du kan berette om din fødsel, og på hjemmesiden får du adgang til adskillige andre gode online moduler, som grundkurset ikke kan nå at komme omkring.
Du går fra kurset med følelse af tryghed og ro til din kommende fødsel.
En stor anbefaling
Jeg har gået til fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel hele tre gange. Det er et ufatteligt trygt rum i smukke omgivelser, og man går derfra oplyst og med en glæde til at føde. Jeg vil anbefale alle det.
Virkelig god fødselsforberelse
Mit forløb hos Smertefri fødsel har været utrolig godt. Har virkelig givet mig mod, styrke og ro til fødslen. Og en følelse af at være i kontrol over den. Anja har kæmpe erfaring og stor faglig viden. Stor anbefaling!
Fantastisk kursus
Fantastisk kursus, som går meget mere i dybden med alle de usikkerheder og bekymringer, man som førstegangsfødende kan have omkring selve fødslen og tiden bagefter, end jeg oplevede, at der var tid til i tilbuddene fra det offentlige.
Jeg gik derfra med følelsen af, at jeg selv havde indflydelse på, om fødslen ville blive en god oplevelse, og med en ro og en styrke, som gjorde, at jeg ligefrem glædede mig til det.
De redskaber som vi fik til smertehåndtering, og inddragelsen af partner og hans/hendes rolle og muligheder for at støtte, var guld værd!
Guld værd!
Det materiale og de lydfiler jeg fik, da jeg købte et hjemmestudie hjalp mig med at trække vejret korrekt og gav mig ro inden fødslen, så jeg ikke var nervøs. Jeg følte mig tryg og bekymrede mig ikke så meget op til fødslen, som jeg ellers gjorde inden jeg startede på hjemmestudiet. Tværtimod var jeg nysgerrig på hvordan det ville forløbe, og om jeg vil kunne bruge de ting jeg havde lært i praksis.
Tingene er grundigt forklaret i materialet og Anja tager sig også tid til at besvare de spørgsmål man evt. skulle have, hvis man skriver til hende.
Og så er de Facebook oplæg Anja holder guld værd, fordi man bliver sat ind i fødslens faser, jordmoderens rolle og hvad der kan ske under en fødsel. Det gjorde at jeg vidste hvad der foregik omkring mig til selve fødslen, hvorfor jordmoderen gjorde som hun gjorde, hvad jeg kunne forvente og hvad jeg selv kunne gøre.
Meget brugbart kursusmateriale
Meget konkret materiale, der var nemt at forholde sig til og bruge. Jeg havde en helt anden kontrol over mig selv, mine vejrtrækninger og følelser til min 2. fødsel efter brug af Smertefri Fødsels teknikker.
3 fødsler uden smerter! Det bedste jeg har gjort!
Jeg har født 3 børn med hjælp fra bogen: Smertefri Fødsel.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i forhold til fødslerne, og jeg anbefalerne den til alle gravide!!!!!
TEORI. Bogen giver en masse teori, som gav mig en god forståelse for, hvad der var der skete under fødslerne. Jeg følte mig forberedt, og jeg vidste derfor hvad jeg skulle gøre i forskellige situationer fordi jeg havde læst om det. (Også selvom jeg ikke havde øvet det hele).
PRAKTISKE ØVELSER. Jeg fik øvet vejrtrækning af afspændingsøvelser, som bogen giver. Det gjorde, at jeg kunne komme igennem veerne med kontrol og UDEN SMERTER. (Men det var stadig mega hårdt arbejde!!!).
Jordmødrene kedede sig nærmest, fordi jeg selv kunne arbejde mig igennem veerne, og de var meget importerede over mit arbejde.
Det eneste jeg har brugt til forberedelse er Anja Beys teori og øvelser. Det har ikke krævet særlig meget fra mig, men til gengæld gav det mig ALT jeg havde brug for til fødslerne, så 1000 tak!!!
Virkelig god og brugbar bootcamp for par
Virkelig god og brugbar bootcamp for par! Vi går herfra med en masse konkrete værktøjer til at arbejde med kroppen og ikke mod den gennem alle faser af fødslen.
Fantastisk givende undervisning og…
Fantastisk givende undervisning og bootcamp. Et informerende og oplysende kursus for både den kommende mor og far. På mange måder et essentielt kursus, der kommer til at præge hele fødselsforløbet, op til, før og efter. God forplejning og en dejlig lærerig dag.