Vlak voordat ze overgingen heb ik mijn bestelling niet kunnen krijgen en zijn dus onbereikbaar.
Uit de vorige reviews blijkt dus, dat ik niet de enige ben. Extra betaald voor een versnelde verzending van 4-6 dagen, maar nu 12 dagen later, nog steeds niets ontvangen. Ik had de kaartjes dringe... Toon meer
Tevreden al duurde het wel lang voordat hde bestelling binnen was , ruim een week Helaas ook door een vergissing twee maal de zelde bestelling gedaan hierop is niet gereageerd wat jammer was wan... Toon meer
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Smileprint. Ze leveren snel en zijn super goedkoop. Een klein dingetje. Ze hebben nog wel eens de neiging om niet gecentreerd te drukken (twee keer toe geh... Toon meer
Over Smileprint
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Smileprint Kwaliteitsbelofte
Wij zeggen toe dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen te produceren. Dat is onze kwaliteitsbelofte. Onze belofte bestaat niet alleen uit de woorden; het gaat er om wat we doen en hoe wij het doen. Hoe we de naam Smileprint waarmaken.Producten
Mensen keken ook naar
Uitstekende kwaliteit
Mooie visitekaartjes. Luxe papier, goed gedrukt. Voldoet aan de verwachtingen!
Mijn eerste bestelling wat beter
Het eerste visite kaartje zag er beschadigd uit, papiersnippertjes en krassen. Verder leek het of er aan linker kant net een halve minimeter te weinig is afgesneden omdat er een witte lijn te zien is.

Te lange levertijd..
Normaal gesproken ben ik erg tevreden over Smileprint, maar deze keer niet.
De bestelling liet erg lang op zich wachten. Normaal is de levertijd 3-5 werkdagen, maar deze keer heeft het ongeveer 2 weken geduurd, voordat de visitekaartjes geleverd werden met de post.
Erg jammer!
Maar gelukkig zijn de visitekaartjes wel mooi geworden..

Antwoord van Smileprint
Prima visitekaartjes, heel professioneel.
Ik had eerst kaartjes besteld bij Vistaprint, maar dat was echt rommel en die heb ik uiteindelijk weggegooid.
Na een klacht gaf Vistaprint niet thuis.
Toen vond ik Smileprint op het net en ik heb maar weer eens een poging gewaagd. De verrassing was groot toen ik de kaartjes thuis kreeg. Werkelijk uitstekend, ik kan niet anders zeggen. En ik ben een oud drukker en weet waar ik over praat.
Iedere bestelling met een glimlach als resultaat!
Toegankelijke website, mooie uitvoeringen, klantvriendelijk
Ik mis een artikel
Ik laat weten dat ik een artikel mis en blijkbaar verstaan ze geen Nederlands omdat ze zeggen dat een pakket wat mist, niet binnen 9 dagen getraceerd kan worden???

Visitekaartje
Geleverde kwaliteit voldoet aan verwachtingen.
Aangereikte tool voor ontwerp visitekaartje is zeer gebruiksvriendelijk.
Twijfelachtig tevreden
Het briefpapier had ik in inderdaad 2 dagen later in huis maar daast was de toeslag ook naar. De stickers hebben bijna 3! Weken geduurd, voordat er een mail kwam dat ze verstuurd waren duurde het meer dan een week en daarna heeft het echt 2 weken geduurd voordat het er was. Een track and tracé is iets wat echt noodzakelijk is. Kwaliteit is echt super! Maar kies voor de optie binnen 2 dagen verzenden

Great Service
Overzichtelijke webshop, goede service, legio mogelijkheden.
Aan te raden!
Snel geleverd dit keer! Helaas week de kleur enorm af van de vorige keer....
Helaas week de kleur enorm af van de vorige keer....

Antwoord van Smileprint
resultaat heel goed, levertijd minder
Visitekaartjes zien er heel goed uit, vooral de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt is.
Alleen de tijd tussen bestellen en leveren is niet ok. Dit duurt ongeveer 2 weken!
Misschien wel de beste internetdrukker
De levering verliep volledig conform verwachting net als voorgaande bestellingen. En niet geheel onbelangrijk, de kwaliteit van het product is constant. Vrijwel geen kleurafwijking in vergelijking met de vorige batch die ik liet drukken. Bij andere internet drukkers gaat dit nogal eens mis.
Prima
Ik ben heel tevreden over de service. Ook dat er werd opgemerkt dat er een spelfout in zat, heel fijn.
Prima kwaliteit visitekaartjes
De visitekaartjes van Smileprint zijn uitstekend van kwaliteit, ze kunnen tegen een stootje en hebben het juiste formaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Goed en niet duur
Mooie visitekaartjes (papier en druk), niet duur en tijdens het bestelproces niet te veel irritante meer-optie keuzes.
Mooie en goed afgewerkte kaartjes
Ik ben tevreden ! Maar achteraf bij vergelijking bij andere sites.. toch best duur.
Kaartje ok maar erg lang op moeten wachten

Antwoord van Smileprint
Zeer goede kwaliteit/ prijs verhouding en TOP service!!!!
De prijs kwaliteit verhouding bij Smile print is zeer goed.
Door problemen en slechte kwaliteit bij een andere drukkerij mijn bestand opnieuw ingediend bij smile print en eerst laten beoordelen. Hierdoor had ik de zekerheid dat mijn visitekaartjes kwalitatief goed en netjes zouden zijn.
Ben zeer tevreden over Smile print.
prijs en leveringsafspraken werden perfect door U gevolgd.
De service ,de afspraken en de kwaliteit is perfect gevolgd.Alleen vond ik mijn zelf gekozen lay out helemaal niet goed .Dus ik zal de kaartjes opnieuw moeten uittekenen.