Vlak voordat ze overgingen heb ik mijn bestelling niet kunnen krijgen en zijn dus onbereikbaar.
Uit de vorige reviews blijkt dus, dat ik niet de enige ben. Extra betaald voor een versnelde verzending van 4-6 dagen, maar nu 12 dagen later, nog steeds niets ontvangen. Ik had de kaartjes dringe... Toon meer
Tevreden al duurde het wel lang voordat hde bestelling binnen was , ruim een week Helaas ook door een vergissing twee maal de zelde bestelling gedaan hierop is niet gereageerd wat jammer was wan... Toon meer
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Smileprint. Ze leveren snel en zijn super goedkoop. Een klein dingetje. Ze hebben nog wel eens de neiging om niet gecentreerd te drukken (twee keer toe geh... Toon meer
Over Smileprint
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Smileprint Kwaliteitsbelofte
Wij zeggen toe dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen te produceren. Dat is onze kwaliteitsbelofte. Onze belofte bestaat niet alleen uit de woorden; het gaat er om wat we doen en hoe wij het doen. Hoe we de naam Smileprint waarmaken.Producten
Mensen keken ook naar
Prima adres voor uw visitekaartjes
Overzichtelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding. Levering 7-10 dagen.
Goede service, slecht product
Ik heb een Word-bestand aangeleverd, dat door Smileprint is geconverteerd.
De lay-out klopt, maar de letters zijn onscherp.
Ik weet dat een printshop een lagere kwaliteit levert dan een drukkerij, maar dit valt toch tegen.

Antwoord van Smileprint
product is prima, de service minder
de levering duurt wat lang en bij mijn levering hebben ze de enveloppen vergeten

Antwoord van Smileprint
Slecht resultaat, scheef gesneden en niet scherp gedrukt, niet te gebruiken
Ik ben niet tevreden over het geleverde resultaat. Ik kan de kaartjes niet overhandigen aan relaties. De kaartjes zijn scheef gedrukt, een gekleurde rand heeft een verschil van een 0,5 mm wat duidelijk met het blote oog te zien is.
Ik zou daarom graag mijn geld terug willen.

Antwoord van Smileprint
De kwalitiet was minder dan de eerste keer.
Er waren redelijk veel kaartjes met wat grijzige vlekken en/of krassen op de achterkant. Sommigen kan ik hierdoor niet gebruiken, zou ik zelf niet professioneel vinden.

slechte afwerking
kaartjes zijn scheef gesneden.
zeer slecht geprint, tekst vaag maar ook onscherp.
Dit was een herhaal bestelling, 1e keer was wel goed. Er is absoluut geen controleproces. Dit wil je toch niet naar een klant sturen!

Antwoord van Smileprint
Snel, goed en betrouwbaar !
Bij aanbiedingen kom je bij Smileprint niet de dubbele bodem tegen die sommige van hun collega's bleken te hanteren. De site is ook echt gebruiksvriendelijk en mijn drie bestellingen tot nu toe zijn ook daarna gesmeerd gelopen. Echt zoals je graag via internet zaken vanuit je luie stoel wil doen: eigentijds, helemaal prima.
Mooi product met prima service
Ik had voor de 2de maal iets besteld bij Smileprint. Helaas kwam mijn eerste pakketje nooit aan. Toen ik Smileprint hierover mailde kreeg ik direct reactie. Er zou kosteloos een nieuwe pakketje verstuurd worden. En inderdaad binnen no time had ik een nieuw pakketje ontvangen met mijn bestelling. Goede service!
de verzending van de 500 kaartjes was NIET probleemloos
De 500 kaartjes werden in 2 zendingen verstuurd. In de ene envelop zat een doosje met 100 kaartjes. In de andere envelop zaten 4 doosjes met ieder 100 kaartjes. Tijdens de verzending is de envelop met de 4 doosjes opengescheurd. De post heeft de kapotte envelop en de 4 doosjes in een kartonnen doos verpakt en alsnog verzonden. De gehele bestelling is dus wel aangekomen

Antwoord van Smileprint
Goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs
Goede kwaliteit kaartjes, ruime ontwerpmogelijkheden, aantrekkelijke prijs. Verzending duurde wat lang, maar niet onoverkomelijk lang.
Boven verwachting !!!
De eerste keer een bestelling geplaatst , kwam een week later en was niet helemaal kompleet . De kaartje die besteld waren zagen er super uit !! .. 1 telefoontje naar Engeland en uitgelegd .. Waren de volgende dag onze andere kaartjes in de bus !!!! Echt geweldig deze service !!! Ga zeker hier in de toekomst weer bestellen !
Teleurgesteld
Over de printkwaliteit ben ik tevreden.
Over de afhandeling van mijn bestelling niet. Ik heb in totaal 16 dagen moeten wachten tot de bestelling in huis was. Dat vind ik echt te lang. Er zaten feestdagen tussen, dus ik snap dat 3-5 werkdagen moeilijk te halen is, maar 16 dagen vind ik wel het ander uiterste. Ik heb tussendoor nog gevraagd of de bestelling toch sneller afgehandeld zou kunnen worden maar daar kreeg ik nul op rekest. Jullie hadden kunnen voorstellen dat het wellicht sneller kan maar dat ik daar extra voor moet betalen, dan had ik nog een keus gehad.
Ik vind het oploadprogramma voor eigen artwork ook slecht werken. Ook daar heb ik diverse keren over gemaild maar een echt antwoord krijg ik niet. Jullie nemen het uploaden over (wat op zich prima is) maar ik zou liever zien dat het programma goed werkt.
Al met al jammer dus.

Antwoord van Smileprint
Precies zoals gevraagd is het uitgevoerd!
Hartstikke goed! Moet je ook doen bij smileprint!
goede kwaliteit en goede service
Smileprint is prima, de visite kaartjes zijn van een goede kwaliteit en mooi.
Eind product is gewoon goed.
Ik heb eerder bij Smileprint visitekaartjes bestelt en toen waren er problemen met de verzending. Op kosten van Smileprint heb ik nieuwe ontvangen. Dit ging zonder problemen. Dus de service is goed, je wordt goed en snel geholpen.
slechte afhandeling
De kaartjes zijn voor een deel slecht leesbaar. De afhandeling laat te wensen over. Bij betalen van 50% is geen oplossing in mijn ogen. Ook niet om dan de helft opnieuw gratis te leveren. Er zullen zeker dan ook weer portokosten bijkomen.
Een slechte ervaring dus met Smileprint.

Top product!
Top product! Nette levering! Kan niet anders zeggen.
DHL levert niet af
Helaas heb ik 2 weken na mijn bestelling nog niets binnen. DHL zette iedere dag mijn pakje 'on hold- DHL onderneemt actie'. Vandaag maar eens zelf in actie gekomen en gebeld, kwam een vaag verhaal over een telefoonnummer dat verkeerd was. Vraag me af wat er zou zijn gebeurd als ik niet gebeld had. jammer! Ik verwacht over mijn drukwerk weer heel tevreden te zijn, daar ben ik altijd heel tevreden over!

Snel en perfect!
Perfect werkende site, een kwaliteitsproduct en snel geleverd!
Dik in orde
Perfect al vind ik het een beetje lang wachten op pakketje.