Als iedereen ontploffend speelgoed uit de schappen haalt behalve jullie... zouden jullie er dan naast zitten of alle anderen? Succes met verantwoordelijk gehouden worden! Ik koop hier iig niks in comb... Toon meer
Ik snap alle negatieve reviews totaal niet! Was daardoor wat huiverig om te bestellen, tot mijn zusje zei dat ze positief was erover. Heb besteld, nette en snelle levering. Niets mis mee!
Onbetrouwbaar als je iets op tijd in huis wilt hebben, wat zeker met kinderspeelgoed en verjaardagscadeaus kwalijk is. Wij hebben besteld op zaterdag, zou 1-2 dagen duren maar is op woensdag nog altij... Toon meer
Eerst zou uiterste datum niet gehaald worden. Na te mailen zou het wat later zijn toegekomen, niets ontvangen. Gemaild en ik krijg een standaard mail als antwoord. Nadien formulier invullen dat we nie... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
With over 110 fun-filled stores throughout the UK and Ireland, Smyths Toys Superstores is a leading provider of fun and games for kids of all ages! Our stores are bursting with a huge range of toys, video games, bikes and baby products, all at the most competitive prices.
Ierland
- www.smythstoys.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Pakketjes keurig en tijdig geleverd
Heb 2x pakketje besteld en beiden zijn keurig verpakt en tijdig geleverd
Slechte levering
Een bestelling gedaan, mail ontvangen dat het 30 december werd geleverd en 6 januari eindelijk ontvangen.....
Een goede revieuw is wel op zijn plek
Een goede revieuw is wel op zijn plek.
Ik heb een nintendo switch game besteld.
En vandaag met gls netjes bezorgt.
Niks op aan te merken. Fijne ervaring en de prijs was goed. Dank je wel!
Bestelling netjes ontvangen!
Op 27-12-2024 een bestelling geplaatst en toen de reviews gelezen, eigenlijk in de verkeerde volgorde.
Dit was de enige winkel die het spel Hitster Bingo op voorraad had. Wel een beetje huiverig, na alle negatieve ervaringen gelezen te hebben, of ik het spel wel zou ontvangen. Vandaag, 03-01-2025, het spel in perfecte staat ontvangen.
Mijn bestelling niet ontvangen
23 december een bestelling gedaan. Tot nu toe niks ontvangen.
De Korting was chill
De Korting was chill, en de pakket was er best snel
Pakket vermist, geen reactie
Ik heb een bestelling geplaatst zondag. Het was dezelfde dag verzonden wat ik al gek vond. Een dag later krijg ik een mail met dat het pakket op dinsdag bezorgd zou worden door GLS. Dit terwijl GLS tracking aangeeft dat het pakket nog moet worden afgegeven bij hen. Ik GLS bellen en zij zeggen dat het pakket nooit is ontvangen en dat ik contact moet opnemen met Smyths. Tot op heden geen reactie van Smyths. Eerste en laatste keer dat ik bij hen bestel. Gelukkig heb ik via mijn credit card betaald en zal een fraudemelding gaan doen.
Speelgoed
Speelgoed besteld waarvan een onderdeel niet werkte.. na een mailtje hebben ze gelijk een nieuwe opgestuurd. Helemaal goed !!
Paket vermist
Ik heb op 4 december online bestelling gedaan tot vandaag heb ik niks ontvangen, ik stuur e-mails naar deze klantenservice en krijg al paar dagen niks terug. Ik heb contact gehad met dpd en de paket is in buitenland en dat het de winkel moet nu oplossen maar ik krijg geen reactie van de winkel. Ik hoop dat ik het geld terug krijg.
Slechte service en standaard antwoorden
Wat een slechte service bij deze tent.
Een Art Lab Waterstudio besteld voor m’n kleindochter omdat er leuke sjablonen inzaten. Ik kreeg een andere Art Lab doos toegestuurd met hele andere (geen leuke) sjablonen. Doos retour met een klacht er achteraan gemaild. Krijg ik zo’n standaard antwoord en ik moest maar opnieuw bestellen. 2e mail foto’s meegestuurd van de verschillende dozen, en welke ik wilde hebben en weer een standaard antwoord dat ik een nieuwe bestelling kan plaatsen die ik evt retour kan sturen als het weer niet de goeie is. Ze kunnen niet eens garanderen dat ik de juiste doos krijg. Zeer slechte service en nog slechtere oplossingen ofwel GÉÉN oplossing!
Legoset snel geleverd en goed verpakt
Na het lezen van de recensies getwijfeld om hier te bestellen maar de legoset was hier veel goedkoper. Toch de gok gewaagd. Zondag besteld en vandaag al in huis. Keurig verpakt en goed aangekomen.
Mooie en goede kwaliteits artikelen!
Pas een bestelling gedaan bij deze webshop. Ik kreeg gelijk een bevestigingsmail en de artikelen werden al binnen een paar dagen geleverd! Ik ben blij met mijn aankoop :). Was even een gok om hier te bestellen na alle negatieve reacties. Gelukkig is het goed gegaan bij mij
5 Sterren voor levering…..0 sterren voor service!!!!
Het bedrijf krijgt van mij 5 sterren, omdat het bestelde artikel keurig op tijd geleverd werd!!!!
Maar toen ik een mail stuurde omdat het artikel al na twee dagen stuk was, heb ik tot nu toe totaal geen reactie ontvangen!!!!
Geen telefoonnummer, alleen kun je een e-mail sturen….maar als je daarop geen reactie krijgt?????
Heb de winkels in Utrecht, Arnhem, Amsterdam en Rotterdam gebeld, maar niemand kan mij verder helpen!!!
Wat moet je dan?????
Hiervoor gaan de 5 sterren er in rap tempo af en blijft er eigenlijk niet een ster meer over!!!!
Defecte speelgoed gekregen
Defecte speelgoed stofzuiger gekregen, & ze hebben de zelfde dag nog een nieuwe opgestuurd ! Top service 👌🏻
Voor onze dochter een fietsstoeltje…
Voor onze dochter een fietsstoeltje voor de baby Born pop besteld. Het meisje kon niet wachten tot het pakketje binnen kwam. Pakketje vrij snel geleverd, zit er een mini mouse kinder fiets helm in de doos en geen poppen zitje. Direct netjes een mail gestuurd dat ik het verkeerde artikel heb ontvangen en m’n dochter graag het stoeltje snel wilt ontvangen… mail terug ontvangen: of ik eerst de helm wil terug sturen en dan wil wachten tot ik het geld of het juiste artikel uiteindelijk ontvang. Geen service! De helm hou ik, is toch een tientje duurder en het stoeltje koop ik elders. Bedankt voor de goede service 👎🏻
Hét grote cadeau van onze dochters was…
Hét grote cadeau van onze dochters was €100.- goedkoper dan elders. Bijna te mooi om waar te zijn. Omdat ze 4 live winkels hebben durfde ik de gok te wagen en het online te bestellen.
Daarna pas de reviews gelezen, en werd ik een stuk onrustiger. Echter is het keurig op tijd, en netjes aangekomen hier!
Positieve ervaring
Goede aanbieding. Product besteld en binnen een paar dagen ontvangen.
Mijn bestelling zou uiterlijk maandag 2…
Mijn bestelling zou uiterlijk maandag 2 december binnen komen. Is niet binnen. Hoop dat ik hem nog binnen krijg maar aan de reacties te lezen ben ik bang dat ook ik mijn 80 euro kwijt ben. Voor mij is dit meteen de laatste keer dat ik bestel
Goede ervaring Sinterklaas cadeautjes
Ik heb twee Sinterklaas cadeautjes gekocht via de webshop. Ik kreeg na mijn bestelling keurig een bevestigingsmail en op de afgesproken dag en tijd werd mijn bestelling geleverd (ondanks de drukte rondom Sinterklaas). Ik las de negatieve reviews en vond het wel zo eerlijk om te laten weten dat het in mijn geval allemaal goed is gegaan. De twee artikelen zaten in een grote kartonnen doos met lucht pockets ter bescherming. Helemaal prima dus. Smyths Toy, bedankt 👍
Lego sets gekocht
Producten zijn na bestelling snel geleverd. Ik had twee Legosets gekocht. De doos waarin de sets waren verpakt was niet van hele sterke kwaliteit en er was weinig beschermingsmateriaal aanwezig waardoor een set op een kant een flinke deuk had. Desalniettemin ben ik zeker tevreden. Ik was erg sceptisch na het lezen van de reviews maar koop hier zeker weer.