Smyths Toys Superstores Reviews

4.689

2,3

Bestelling geplaatst en door GLS kwijtgeraakt. Contact gezocht met de winkel en deze hebben direct een onderzoek gestart en ook meteen een nieuw artikel verstuurd die gelukkig de volgende dag arrive... Toon meer

Als iedereen ontploffend speelgoed uit de schappen haalt behalve jullie... zouden jullie er dan naast zitten of alle anderen? Succes met verantwoordelijk gehouden worden! Ik koop hier iig niks in comb... Toon meer

Ik was enorm sceptisch om hier iets te bestellen gezien de vele negatieve reviews, dus ik heb eerst de klantenservice getest door te vragen of zij mij konden bellen. Dat werd door een keurige meneer... Toon meer

Onbetrouwbaar als je iets op tijd in huis wilt hebben, wat zeker met kinderspeelgoed en verjaardagscadeaus kwalijk is. Wij hebben besteld op zaterdag, zou 1-2 dagen duren maar is op woensdag nog altij... Toon meer

1. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

With over 110 fun-filled stores throughout the UK and Ireland, Smyths Toys Superstores is a leading provider of fun and games for kids of all ages! Our stores are bursting with a huge range of toys, video games, bikes and baby products, all at the most competitive prices.

Slecht

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(4.689)

821 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede prijs, goed product

Product besteld voor afhalen in de winkel, gezien de meeste slechte reviews met leveringen te maken hadden. Scheelde heel veel met de prijzen bij andere winkels. Het product is van goede kwaliteit. Leek me goed een positieve review te geven, omdat ik me (gelukkig) niet kan vinden in de negatieve ervaringen.

4 april 2025

Heel tevreden!

Ik was aan het twijfelen of ik hier zou bestellen door alle slechte reviews. Toch besteld omdat het een goede aanbieding was. En ik ben heel tevreden! Het zou uiterlijk 3 april bezorgd worden en het is vandaag al bezorgd. Helemaal compleet en helemaal heel.

1 april 2025

Viel alles mee

Net als andere met enige terughoudendheid hier bestelt maar omdat hier het Gaby poppenhuis en de Gaby figuren hier aanzienlijk goedkoper waren toch hier geprobeerd.
Bestelling en aflevering is goed verlopen, omdat ik op de geleverde dag niet aanwezig was de bestelling nog gewijzigd naar een pick-up point wat ook goed is gegaan.
Wat ik persoonlijk zeer prettig vind is de verwachte levertijd realistisch wordt weergegeven. Ik had de bestelling sneller dan aangegeven levertijd. Bij andere webshops heb ik nogal eens de ervaring dat ze beloven de volgende dag iets te bezorgen wat vervolgens niet waargemaakt kan worden. Ik heb het lieve zo. Realistische levertijden en als het sneller kan heb je geluk
Al met al een prima ervaring

13 maart 2025

Getwijfeld om te bestellen gezien de…

Getwijfeld om te bestellen gezien de vele negatieve reviews. Uiteindelijk overstag gegaan en toch besteld. De communicatie verliep fijn en snel. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook de levering was sneller dan de aangegeven levertijd. Het bestelde speelgoed was goed verpakt en voldeed aan de omschrijving en mijn verwachting. Hele positieve ervaring dus!

10 maart 2025

Ik wil eigenlijk 0 sterren geven

Ik wil eigenlijk 0 sterren geven. Bestelling van lego minifig vitrine kastje gedaan. Geen probleem met bestellen, levering gebeurde ook redelijk snel, maar toen bleek dat GLS met de doos gesmeten had en de inhoud dus kapot was. Ben al 3 weken bezig met Smyths toys proberen bereiken, maar geen telefoonnummer en word steeds naar contactformulier op website gestuurd. Al 3 keer ingevuld, zonder enige reactie, ook geen kopie van mijn bericht naar mijn eigen mail. Terugsturen kan niet want geen retourticket+ dan wil ik eerst mijn geld terug want anders blijf ik met helemaal niks over! After sale service = dikke 0! Zeer zeer teleurstellend! Zolang het allemaal goed gaat is dit waarschijnlijk een goede webshop, maar zodra er iets misloopt blijf je in de kou staan!

3 maart 2025

Super winkel!

Ik heb Captain Pikachu en Squirtle s'avonds laat besteld en ik kreeg ze de volgende dag! Goede levering dus! Product voldoet aan alle eisen! Super winkel en ik kom sowieso een keer terug! :D

17 februari 2025

Onjuiste levering

2 dezelfde artikelen besteld, wordt er maar 1 bezorgd. Kan je een formulier uitprinten, mailen en hopen dat de andere waar je al voor betaald hebt ook nog wordt bezorgd...

Uiteindelijk wel goedgekomen!

20 februari 2025

perfecte service en levering

Ik heb getwijfeld of ik zou bestellen bij dit bedrijf omdat de reviews overwegend negatief waren. Maar ... de service was perfect, de berichtgeving ook en ik had 1 dag na bestelling het product al in huis. Helemaal blij mee!

19 februari 2025

Uitstekende ervaring

Ondanks de wisselende ervaringen, toch een Lego set besteld bij Smyth Toys vanwege de interessante prijsstelling. En ik heb hier geen spijt van gehad. De bestelling werd dezelfde dag nog door hen verstuurd. Alleen hun pakketbezorger GLS had moeite om de bestelling de volgende dag af te leveren. Uiteindelijk kwam het pakket met één dag vertraging aan.

11 februari 2025

Het kan ook goed gaan gelukkig

Enorm getwijfeld of ik wel bij Smyths Toys moest bestellen gezien de vele negatieve en slechte beoordelingen. Toch gedaan en ik kreeg netjes een bevestigings mailtje van mijn bestelling. En binnen 3 dagen kwam er een pakketbezorger, en warempel het was mijn bestelling! Keurig ingepakt en nog ruim op tijd voor mijn zoontjes verjaardag. Dus het kan ook zeker goed gaan als je bij Smyths besteld 😉

5 februari 2025

Slechte levering slechte service

Week geleden iets besteld status van gls staat dat ze het pakket nog altijd niet ontvangen hebben om te kunnen sorteren en leveren en op mail word niet gereageerd!!
Eerste en laatste keer!

3 februari 2025

Prima webshop, snelle levering

Beetje skeptisch gezien sommige reviews maar geen klachten hier.
Zondagavond laat bestelling geplaatst. Logischerwijs is die maandag verwerkt en dinsdag had ik het in huis.

Top gedaan en snelle levering!!

21 januari 2025