Bij mij hetzelfde verhaal als in de andere reviews. Totaal geen reactie. Stom dat ik zo snel over ben gegaan op betalen. Een grote NEP handel is het. Ik heb de incasso stop gezet maar ik heb er een... Toon meer

Ik herken de reviews hieronder inmiddels helaas! Premium snel weer opgezegd, tenminste vele malen geprobeert Maar Sportpartner reageert nergens op en int wel van mijn creditcard, ook ICS doet daar... Toon meer

Helemaal eens met vorige recensies. Op hun eigen site staan alleen maar lovende kritieken maar de realiteit is anders. Het zou mogelijk moeten zijn om 0 sterren te geven, want dit zijn oplichters. Al... Toon meer

grote oplichtersbende. elke keer berichten sturen dat iemand zich heeft aangemeld dus maar eens 3 maanden geprobeerd en daarna geen enkele reactie van die zogenaamde reacties. abonnement voorbij... Toon meer

1. Relatiebureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een beweegmaatje, wandelmaatje, danspartner of ander sportmaatje gezocht? Op SportPartner vind je iemand in elke Sport in elke regio. Veilig, anoniem en 100% gratis.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn review betreffende Sportpartner.

Ik kwam onlangs terecht op een leuk profiel en waagde mijn kans via een tekstberichtje. Er kwam nog dezelfde dag een berichtje terug om mij te melden dat de persoon in kwestie reeds in contact was met iemand anders.
Het feit dat die persoon de moeite genomen had om te antwoorden, vond ik al positief. Het getuigt van elementaire beleefdheid. Heel vaak krijg je gewoon geen reactie, niet op ‘high fives’ en al evenmin op tekstberichten. Ook de overvloed aan nietszeggende profielen is storend. Een link naar een document ‘Hoe maak ik een leuk profiel’ zou m.i. voor heel wat mensen nuttig kunnen zijn. Al met al niet echt een positieve ervaring voor mensen die via deze site niet enkel een sportmaatje maar tevens een sportieve partner hopen te vinden.
Ook technisch is er nog ruimte voor verbetering. Je kan bv. niet zien of en wanneer berichtjes gelezen werden. De teksteditor is ondermaats: met de Return-toets ga je niet naar een nieuwe lijn zoals in de meeste editors maar wordt je bericht zonder waarschuwing direct verstuurd...
Samenvattend: de basisidee van deze site is goed maar er is nog veel werk aan de winkel om het echt interessant te maken voor een breder publiek.

25 januari 2021

Leuke site voor het vinden van een sportmaatje

Hartstikke leuke site . Ik ben niet op zoek naar een relatie maar iemand om mee te sporten en er zijn veel leuke mensen op deze site . Nooit rare verzoeken gehad , gewoon eerlijke vragen van leuke sportieve mensen . Echt een aanrader voor man/ vrouw die op zoek is naar een sportmaatje ,en niet op zoek is naar een relatie .

18 januari 2021

Geen zwart makerij van mij…

Ik ben best content met deze site en dat er af en toe iets niet zo gaat als het moet, jammer dan.
Verder heb ik geen nare ervaringen als iemand mij niet wil antwoorden jammer dan.....Toch.

17 januari 2021

Leuke site! Zeker even kijken.

Erg handige site! Overzichtelijk en veel keus aan allerlei potentiële activiteiten. Ik had binnen 2 dagen iemand gevonden om op zondagmiddag te wandelen.

17 januari 2021

positieve ervaring

Ik zit al een tijdje op sportpartner en in het begin ging het wat moeizaam,kreeg geen reacties terwijl ik verschillende mensen bericht had.
Pas geleden kreeg ik dan een een reactie van een vrouw uit mijn regio en vroeg of ik een keer wilde afspreken voor een sportieve wandeling,dat heb ik gedaan en de afspraak was in zeer korte tijd gerealiseerd.We zijn gaan wandelen en hebben het erg gezellig gehad.
Het kan dus goed werken,maar het ligt aan de mensen zelf ,die stappen moeten ondernemen.

11 januari 2021

Kwaliteit wordt beter!!!

Hallo, de klachten die ik had meld ik meteen bij jullie en meestal krijg ik vrijwel direct antwoord. Ik merk wel n enorm verschil in kwaliteit op n gsm ( soms kan dat niet anders) of de pc.
Ik merk ook dat er zéér oude profielen tussen staan.....een man was ondertussen getrouwd!!! ik denk dat jullie een houdbaarheid van n profiel moeten instellen ( vooraf melden bijvoorbeeld) want de telurstelling is erg groot indien je denkt je perfecte sport/levensmaatje te hebben gevonden en hij reeds getrouwd is of sportpartner gewoon is "vergeten". Ik mis de sport recrestief motorrijden daar zijn er zoveel van maar omdat de optie er niet bijstaat is het voor mij echt speld in n hooiberg gedoe . Voor mij is wandelen net zo belangrijk als motorrijden. Ik zou het van harte toejuichen indien deze optie erbij komt te staan.Ik verlang echt naar een sportieve man die motorrijdt....luie motorrijders zijn er genoeg maar die zoek ik nou juist niet!! Sportpartner wordt steeds bekender, dat wel 😊

3 januari 2021

Het valt wel mee,ik vermoed dat ik wel…

Het valt wel mee,ik vermoed dat ik wel een gesprekje met een betalende Heer kan voeren,de eerste keren lukte dat niet en werd me gevraagd eerst te betalen,dat klinkt dan wat te stroef alsof wij enkel dienen om jullie stevig te sponseren,. Vele datingsites zitten niet zo uitdrukkelijk die vraag te stellen en laten niet betalende wel met betalenden praten.

3 januari 2021

Ik ben totnutoe heel tevreden over…

Ik ben totnutoe heel tevreden over Sportspartner.
Het is een overzichtelijke site en heel gebruiksvriendelijk.
Dit is zeker een aanrader voor mensen die op zoek
zijn naar een sportspartner :)

3 januari 2021

Ik heb alleen maar positieve melden te…

Ik heb alleen maar positieve melden te uiten ten aanzien van Sportpartner ik k heb heel leuke mensen ontmoet en vind deze site een leuk iniatieve om samen iets leuks te doen het heeft mij bijzonder goed geholpen met de eenzaamheid.

29 december 2020

OPLICHTERS??

OPLICHTERS??? Pas ervoor op. Het is volgens mij allemaal fake. Ik vraag mij af of de mensen waarvan foto’s zijn geplaatst, hiervan weten. Er staat o.a. een foto van Godfried Boymans bij mijn bijna matches!!! Beetje dom toch.
Maar ze flessen volgens mij de zaak. Ik had 1 maand lidmaatschap aangehinkt en er worden automatisch drie maanden ingehouden!!!!
Je wordt overstelpt met automatisch verstuurde mailtjes maar krijgt geen antwoord op je vragen, bijvoorbeeld over het terugbetalen van 2 maanden lidmaatschap. En als je teveel vragen stelt, knalt de link met het formulier eruit met de melding: “ een fout in de robot-check. Probeer het nog eens.”
Ik heb zo’n 15 mensen een bericht gestuurd: geen enkele reactie.
Telefonisch ook niet bereikbaar.
Dus bezint eer ge hieraan begint.
Ik ga in ieder geval melding doen bij de politie wegens vermoeden van oplichting.

28 december 2020

Sportpartner is een zeer prettige site...

Sportpartner is een zeer prettige site in contact te komen met andere (leuke) sportieve mensen. De site is makkelijk en overzichtelijk en er zijn voldoende aanmeldingen zodat je een keuze kan maken voor iemand die bij je past.

22 december 2020

Leuk concept maar

Ik zit er al sinds het begin op en vind de site niet top. Ik kan vaak de tekst niet helemaal lezen als ik op de foto tik. Verder geregeld een fotoverzoek gedaan wat ik niet wilde En ik vind het jammer dat het nu een datings site geworden is. Wil jullie niet zwartmaken. Vind het concept juist leuk maar niet top qua site

20 december 2020

Ik ben op zich tevreden met sportpartner

Ik ben op zich tevreden met sportpartner.
Ik heb een paar leuke wandelingen gemaakt.
Denk dat vrouwen toch een beetje voorzichtig zijn met single mannen (misschien wel terecht)
Mijn verwachtingen zijn niet uitgekomen, maar dat kan ook komen dat mijn profiel tekst er op leek dat ik toch op zoek zou zijn naar een relatie.
Ben dus tevreden over sportpartner.
Heb alleen het idee dat ze maar een paar honderd leden hebben en misschien te weinig adverteren.
Denk dat het voor veel mensen een leuke ontmoetingsplek is om iets te ondernemen.
Misschien kom ik nog eens terug.
Bedankt en succes sportpartner

16 december 2020