Bij mij hetzelfde verhaal als in de andere reviews. Totaal geen reactie. Stom dat ik zo snel over ben gegaan op betalen. Een grote NEP handel is het. Ik heb de incasso stop gezet maar ik heb er een... Toon meer
Ik herken de reviews hieronder inmiddels helaas! Premium snel weer opgezegd, tenminste vele malen geprobeert Maar Sportpartner reageert nergens op en int wel van mijn creditcard, ook ICS doet daar... Toon meer
Helemaal eens met vorige recensies. Op hun eigen site staan alleen maar lovende kritieken maar de realiteit is anders. Het zou mogelijk moeten zijn om 0 sterren te geven, want dit zijn oplichters. Al... Toon meer
grote oplichtersbende. elke keer berichten sturen dat iemand zich heeft aangemeld dus maar eens 3 maanden geprobeerd en daarna geen enkele reactie van die zogenaamde reacties. abonnement voorbij... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Een beweegmaatje, wandelmaatje, danspartner of ander sportmaatje gezocht? Op SportPartner vind je iemand in elke Sport in elke regio. Veilig, anoniem en 100% gratis.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Het zag er nog zo mooi uit
Het zag er nog zo mooi uit. Maar geen enkele reactie na een lidmaatschap van 3 maanden. En dan een bedrag afschrijven zonder dat hier toestemming voor was gegeven. Er staat nog een rekening open!
Te leuk om waar te zijn
Ziet er heel leuk uit. Echter bij het gratis lidmaatschap kun je werkelijk niets. Je kan dan alleen kijken maar nergens aan meedoen. Ik ontving twee berichten, maar als je die wilt lezen moet je betalen. Account dus maar verwijderd. Dan wordt er om een beoordeling gevraagd en moet je minimaal 2 sterren geven want als je 1 ster geeft kun je geen enter geven. Jammer, want het idee sprak mij aan.
Ik.ben premium lid
Ik.ben premium lid. IK reageer op diverse oproepen, maar komt nooit iets terug. Bij aanmelding krijg je een berichtje je account wordt bekeken door diverse mensen. Dan ga je maar betalen want je bent toch nieuwsgierig. Eenmaal betaald is alles voorbij. Het neigt naar oplichting.
3 Maanden premium lid geweest
3 Maanden premium lid geweest, geen man of vrouw die heeft gereageerd, aardig wat berichten gestuurd ook nooit een reactie van iemand, terwijl ik gewoon in de 20 ben en er normaal uit zie en genoeg interesses heb in verschillende sporten
Ik krijg tot nu toe alleen maar…
Ik krijg tot nu toe alleen maar reacties van oudere mannen (ik ben zelf een vrouw van 25) die van alles willen doen, maar niet sporten.
Mijn ervaring.
Oke,hier mijn ervaring ,ik heb het 3x geprobeerd ,maar mannen zijn het niet gewend om alleen maar te sporten met een vrouw,ik ben een spontaan type en jammer genoeg denken dan sommige mannen dat er meer in zit.Het zou zo fijn zijn dat het vriendschappelijk kan.
Leuke mogelijkheid om sportpartner uit…
Leuke mogelijkheid om sportpartner uit de omgeving te leren kennen
Sportpartner wordt gewaardeerd!
Ik sta al jaren op Sportpartner en dat bevalt me prima. Ik ben op zoek naar een salsapartner, dat schiet helaas nog niet zoveel op. Wat 'oudere' mannen gaan niet zo snel dansen. Als ze dat wel doen hebben ze vaak al hun eigen danskeuze gemaakt. Af en toe krijg ik een verzoek en tot nu helaas nog geen match. Wel merk ik dat sommigen Sportpartner gebruiken als datingsite. Dat lijkt me niet de bedoeling. Daar zijn andere sites voor. Dat zegt natuurlijk iets over die personen zelf en niets over Sportpartner. Pas nog een vraag ingediend. Snel en goed antwoord. Top geregeld, ga zo door mensen, het wordt zeer gewaardeerd!!
TIPS EN ADVIEZEN
Ik vind het jammer dat er zo weinig leden zijn die in mijn buurt wonen en ook die niet reageren op berichten.
Verder meer verschillende sporten zou fijn zijn i.p.v. de paar waar je uit kunt kiezen.
Ik krijg nu wel twijfelaccounts en hoop dat het beheer hier wat aan kan doen.
Aantrekkelijke site
Sportpartner is een aantrekkelijke site met voldoende instroom van nieuwe leden. Op vragen om hulp wordt gelukkig snel gereageerd. Helaas lukt het mij niet om een foto te plaatsen maar dat zal wel aan mij liggen, aangezien ik bij anderen wel foto's zie staan.
Waardeloos ,nepprofielen
Ben zeer tevreden over deze site
Ben zeer tevreden over deze site, een opmerking wordt direct ernstig genomen! Heb goede ervaringen
betrouwbaar
ik heb nog maar enkele ontmoetingen gehad via sportpartner , waarvan geen echte matchen , maar ook nooit echte problemen . altijd eerlijke mensen , met de beste bedoelingen . wel krijg je soms maar weinig reacties op profielen . maar ik denk dit dat de site daar iets kan aan verhelpen .
Beste,
Beste,
Ik vind het zeker een toffe site waar je nieuwe mensen leert kennen op sportief vlak.
Het zou leuk zijn mocht je ook kunnen selecteren op bepaalde sporten. bv mijn interesse is tennis, dat je alle personen kunt zien die hiervoor ook interessen hebben. Misschien iets om eens op te nemen ?
Sportieve groetjes,
Rik
✍️ schrijven
Hoi,hoi, ik heb alleen maar een positief ding om te schrijven ✍️.
Ik ben een tijdje lid geweest en heb…
Ik ben een tijdje lid geweest en heb enkele positieve reacties gehad.
Ook afgesproken om een fietstochtje te doen. Was heel gezellig en heb er van genoten. Maar ondertussen heb ik een sportpartner gevonden, wel niet hier op de site. Soms zijn er toevallige ontmoetingen en het belangrijkste is de klik die er moet zijn.
het is een leuke manier om mensen te…
het is een leuke manier om mensen te ontmoeten en af te spreken om te gaan wandelen of sporten
Leuke partners gevonden!
Via Sportpartner heb ik in Coronatijd verschillende leuke mensen ontmoet om samen mee op pad te gaan. Mooie (wandel) tochten gemaakt en andere activiteiten ondernomen samen. Aanbevolen!
Zonder betaald account kan je niks.
Bij het eerst ontvangen bericht krijg ik de melding: jij hebt genoeg matches. Het lijkt voor jou ook te werken. Allerlaatste stap is ook om premium lid te worden. Kan het bericht niet eens lezen. Dus zonder betaling kan je niet in contact komen met andere. Ik ga niet voor iets betalen waar ik niet eens kan bekijken/ervaren of het aan mijn wensen voldoet.
goed en simpele site
goede layout van de site , duidelijk uitleg over de site