Had een vraag over mijn domeinnaam verhuizen (had een SSL certificaat nodig). Had immers meerdere websites gehost op het hostingspakket die koppelt was aan dit domein. Binnen enkele minuten werd m'n v... Toon meer

Wij zijn al jaren tevreden klant van starthosting. Door een eigen administratieve fout, was onze webpakket niet meer actief! Toen ik contact met de klantenservice zij hebben direct alle afdelingen... Toon meer

1. DNS-provider

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hosting domeinnamen vanaf € 0,99 per maand inclusief domeinnaam webhosting.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Starthosting ondersteunt "MijnWebsite" niet.

Bieden "MijnWebsite" aan om makkelijk een website te maken. Deze deugen echter niet. Menubalk is niet te besturen op een tablet. Echt support op "MijnWebsite" krijg je ook niet.

Sales geeft namelijk het volgende aan:

"Bepaalde thema\'s zijn op een manier opgebouwd. Ik begrijp dat dit thema niet helemaal naar wens werkt. Dit probleem is vermeld bij onze Deveoloper en die zullen dit in de backlog zetten.

Helaas zijn er meerde nieuwe wensen en bestaande bugs die uitgewerkt moeten worden. Enkele verzoeken worden met spoed opgepakt en andere meldingen worden met lagere prioriteit ogpepakt.

Wanneer het momenteel niet naar wens werkt adviseer ik u een ander thema te kiezen. Wij bieden verschillende thema\'s aan waarmee u aan de slag kan.

Helaas kunnen wij u niet tegemoet komen in kosten. U betaalt bij ons voor de domeinnamen en hosting en niet voor het gebruik van de software installatie. Wij werken hard aan het blijven ontwikkelen van het softwareprogramma, helaas kan het voorkomen dat er ergens een bug in zit, hoe vervelend het ook is."

Een echte oplossing wordt niet aangedragen.

30 augustus 2017

Beste Maarten En Suzanne,

Uit jullie bericht begrijp ik dat je een website in MijnWebsite hebt gemaakt en er enkele uitdagingen zijn op een tablet met de menubalk. Ik begrijp dat mijn collega daarmee bezig is. Uiteraard doen we ons uiterste best dit zo goed mogelijk voor jullie op te lossen.

Groet,

Herjan

Al 5 dagen geen toegang tot mijn email

Al 5 dagen geen toegang tot mijn email. Server 5 werkt niet naar behoren.
Erg vervelend!

29 augustus 2017

Beste Mie Ke,

Vervelend om te lezen dat je geen toegang hebt tot je e-mail. Als je belt naar 0900-0771 (lokaal tarief) dan helpen we je graag verder:)

Groet Herjan

Enorm trage server en waardeloze helpdesk

Sinds jaren heb ik een hosting account bij Starthosting, ervan uitgaand dat ik voor het interessante tarief ook niet veel mag verwachten. Toch zou het hosting pakket op zijn minst op een redelijk snelle server moeten staan maar helaas. Met de jaren werd mijn site steeds trager en trager in laadtijd en na het bellen met de helpdesk kreeg ik als antwoord dat het zou liggen aan de laadtijd van mijn website door teveel scripts e.d. terwijl er gewoon een trage server achter hing. Helaas wilde men geen actie ondernemen terwijl ik kon aantonen dat het aan de server zou liggen.

17 juni 2017

Beste Sandra,

Vervelend om te horen dat je een trage site ervaart op onze server. Ik ontvang graag je domeinnaam of klantnummer op webcare@yourhosting.nl. Wij kijken dan nogmaals waar dit precies aan ligt. Wanneer je kunt aantonen dat het onze server betreft, ontvangen wij deze informatie graag van je. We zien je e-mail graag tegemoet.

Groet René

Servers die wordpress niet aankunnen, maar naar je geld kun je fluiten

Ik kan starthosting aan niemand aanraden. De servers zijn niet goed genoeg om de meest standaard wordpress website te laten draaien (het laden van een pagina duurt 10+ seconden), maar zelfs wanneer ze dit toegeven en aangeven dat een upgrade van je pakket niet zal helpen kun je naar je geld fluiten als je vervolgens overstapt. Echt schandalige service, nadat al toegegeven is dat het product ook belabberd is.

13 april 2017

Beste Merel,

Vervelend dat je negatieve ervaringen met ons en de snelheid van je website hebt.

WordPress is de meest gebruikte software bij ons klanten. De laadtijd ervan hoort geen probleem te zijn. Ik wil daarom graag de server- en websiteprestaties voor je analyseren.

Wil je je klantnummer en website doormailen naar webcare@starthosting.nl? Ik beoordeel graag nog aanvullend de situatie voor je.

Top geholpen!

De enige stephanie in het bedrijf! Snel duidelijk probleemoplossend, goeie service ik ben starthosting!

Groetjes Denzley

28 maart 2017

Beste Denzley,

Heel erg bedankt voor je positieve review, ook namens Stephanie! Als we weer iets voor je kunnen doen dan horen we graag van je.

Slechte webhoster

Late reactie. Afschuiven van het probleem. Onvriendelijk. Ik zal mijn klanten zeker adviseren hier weg te blijven.

8 maart 2017

Beste heer, mevrouw Van der Meer,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over Starthosting. Kun je je verhaal sturen naar webcare@starthosting.nl? Ik kijk graag wat ik nog voor je kan betekenen.

Groeten René

Verhuizen hosting

Zeer slechte ervaring met Starthosting. Het betreft het verhuizen van het domein naar een andere hosting.
1. eerst een foutieve EPP-code sturen
2. vervolgens het domein onterecht in quarantaine plaatsen
3. door nieuw email adres ingevoerd te hebben krijg ik een email dat de komende 60! dagen geen overdracht mogelijk is.

Lijkt een degelijk bedrijf, maar ik heb zeer mijn twijfels. Wees gewaarschuwd.

25 januari 2017

Beste Jeroen,

Jammer om te horen dat je ontevreden bent door deze samenloop van omstandigheden. Mocht je hier nog vragen of onduidelijkheden over hebben dan hoor ik dat graag. Ook hoor ik graag van je als ik iets voor je kan doen via webcare@starthosting.nl.

Waardeloze, bureaucratische service

Ben al maanden bezig om een website van een familielid op te zeggen. Wat een drama... Om alleen al een emailadres gewijzigd te krijgen moet een kopie van je paspoort opgestuurd worden die exact, maar dan ook exact aan hun voorwaarden voldoet. Zeer klantonvriendelijke processen. Ik zou dit bedrijf absoluut niet als hostingpartij adviseren.

4 januari 2017

Beste Pascal,

Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over onze processen/procedures. Wanneer wij belangrijke klantgegevens wijzigen, hebben we daar verificatie voor nodig. Deze verificatie vindt plaats via een kopie ID/Paspoort. De voorwaarden die hiervoor gelden zijn afkomstig van de Rijksoverheid en is bedoeld om jou te beschermen.

Meer informatie hierover vind je terug op de website van de Rijksoverheid; https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2013/01/10/laat-u-niet-zomaar-kopieren-voorkom-fraude-met-een-kopie-van-uw-identiteitsbewijs

Is het opzeggen inmiddels gelukt? Als je hierin ondersteuning nodig hebt dan hoor ik dat graag van je. Stuur daarvoor een mail naar webcare@starthosting.nl.

Groeten, Jerry

De service van Starthosting bij het niet kunnen verhuizen van singingrock.co.uk

Bij het domein singingrock.co.uk wat bij een andere provider was aangevraagd en wat niet verhuisd kon worden om onverklaarbare redenen, was al een hostingspakket bij Starthosting aangevraagd. Dit nu kosteloos is overgezet op een andere domeinnaam van ons, waar we dan ook de service van Starthosting erg waarderen. Wij zijn al lang klant bij Starthosting en zullen dit dan ook blijven

22 december 2016

Beste heer Boereboom,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je de geboden pakketomzetting als een prettige service ervaart.

Kunnen wij iets voor je betekenen, laat het ons weten!

Snel en duidelijk

Ik liep tegen een probleem op met mijn mailbox. (qouta bijna bereikt). een kort telefoontje en alles werd duidelijk uitgelegd zodat ik gelijk verder kon. Mijn mailbox is weer bruikbaar. Dank!!

13 december 2016

Beste Fons,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je met één telefoontje naar tevredenheid geholpen bent en verder kunt.

Buitengewoon goed

Als IT-er betrokken bij een migratie tussen mailsystemen en de helpdesk was nodig om enkele technische problemen op te lossen. Buitengewoon goed en vriendelijk gedaan. zeer tevreden over.

1 december 2016

Beste Richard,

Bedankt voor je positieve review en leuk om te lezen dat je onze support erg waardeert, daar doen wij het voor!

Kunnen wij je weer assisteren, laat dan gerust van je horen.

Groetjes, Thommas

Komen niet na wat ze op hun website beloven en klantenservicemedewerkers spreken elkaar tegen.

Als webdesigner heb ik voor een klant die zelf al bij Starthosting zit, een webshop ontwikkelt. Gezien het feit dat er bij een webshop veel persoonsgegevens worden verzonden, is SSL zeker noodzakelijk.
Op de website van Starthosting stond duidelijk dat SSL gratis is.
Maar nergens informatie over het activeren van SSL op de server, zodat deze kan worden toegevoegd aan de webwinkel software.
Daarom via de chat contact opgenomen met een medewerker van de klantenservice, die mij vertelde: "Wij bieden geen ondersteuning voor installatie van SSL. U kunt eventueel door ons webteam dit laten doen tegen betaling."
Na deze botte mededeling even tot tien geteld en zelf verder gaan zoeken. Vervolgens een mail gestuurd naar Starthosting, waarbij mij werd verteld dat er helemaal geen SSL wordt aangeboden bij Starthosting. Alleen via Yourhosting.
Waardeloos, ik zal geen enkele klant adviseren om bij Starthosting, hosting af te nemen.

25 november 2016

Beste Angelique,

Bedankt voor je review en vervelend om te lezen dat de communicatie over een SSL-verbinding niet naar wens is.

Wij zijn een budget hostingbedrijf en hebben kant-en-klare pakketten, zonder aanbod van extra of losse producten. Dit betekent dat wij op de normale shared hostingpakketten geen SSL-certificaat aanbieden, dit vermelden wij ook op onze algemene website.

Wel bieden wij een SSL-verbinding aan wanneer onze klant de MijnWebsite-software gebruikt. Dit is namelijk een eigen ontworpen softwareprogramma waarbinnen een SSL-verbinding wel beschikbaar gesteld kan worden. Ik verwacht dat je deze informatie gezien hebt op onze website en hierdoor de verwarring ontstaan is.

Je feedback neem ik intern op. Het hoort zeker niet te zijn dat onze supportinformatie voor verwarring zorgt.

Groetjes, Thommas

Nog steeds heel tevreden!

Al jaren klant bij Starhosting, vandaag een klein probleem maar dit werd direct opgelost.

23 november 2016

Beste Adry,

Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je probleem naar tevredenheid opgelost is.

Boven verwachting

Zat met een door mijzelf gecreëerd probleem, waar ik zonder dat men hier iets over heeft gezegd, bijzonder snel en goed bij ben geholpen. Vriendelijk en ter zake kundig, heeft men mij overal doorheen gepraat en kan ik nu zeggen dat het allemaal weer zo werkt zoals ik bedacht had.
Een zeldzaam goede service!

27 oktober 2016

Beste heer Nietvelt,

Dank je wel voor deze positieve review, Dit waarderen wij zeer. Wanneer wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit graag.

Groeten René

Prima service!

Stefanie van Starthosting heeft me uitstekend geholpen bij het opzeggen van een oud domein en het aanmaken nieuwe domeinnaam. Daarna nog van advies gediend over het aantal pakketten en de mogelijkheden van mails.

Ruud

28 september 2016

Beste Ruud,

Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze support. Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn collega.

Als er nog vragen zijn dan staan we voor je klaar,

Groet,

Herjan

Hoofdpijn

Echt alleen maar problemen gehad met starthosting. Ik heb het account 4 jaar en elke jaar extra kosten moeten betalen en problemen en hoofdpijn. werd naar incasso opgestuurd. en moet ik ook nog geld betalen om mijn domein uit karentaire halen.

Al mijn e-mails en bestanden zijn weg.

Nooit meer in mijn leven ga ik daar een domein nemen.

8 september 2016

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat je zeer ontevreden bent, dit is nooit onze bedoeling.

Graag kijk ik de situatie voor je na om na te gaan of ik iets voor je kan betekenen. Wil je je klantnummer toesturen naar webcare@starthosting.nl?

Alvast bedankt.

Alles verwijderd

Alle emails zijn door Starthosting verwijderd en kunnen niet terug gehaald worden. Starthosting kan niets voor mij doen en bieden geen compensatie aan.

5 september 2016

Vandaag was een 10

Ik heb mijn domein recent verlengd omdat ik de service verbeterd vind. De laatste tijd veel vriendelijker geholpen en vandaag top door Dennis.

5 juli 2016

Hoi Engelien,

Bedankt voor je positieve en leuke review. Ik geef je complimenten door aan mijn collega Dennis.

Kunnen wij in de toekomst weer iets voor je betekenen, dan weet je ons te vinden.

Groetjes, Thommas

alles leuk tot je wilt opzeggen

Verschrikkelijke service. Het is allemaal leuk hoor, zolang je niet weg wilt. Waar ik nu dus al jaaaren mee bezig ben. Ieder jaar weer is er wat. Eerst kon ik me nergens uitschrijven, volgens hun van wel maar de optie zoals zij zeiden stond er 4 jaar geleden niet. Uiteindelijk was ik dus te laat. Met hunzelf communiceren is zinloos want het was alleen via de website mogelijk (ookal vroeg ik hulp in aangezien ik veel in afgelegen gebieden in zuid amerika zat).
Het jaar daarop was ik te laat met betalen en kreeg incasso (net bevallen) maar aangezien er gedreigd werd met: we zeggen uw account op dacht ik, mooi, jullie KUNNEN het dus wel. Dus ik betaal de boete en dacht er vanaf te zijn.
Jaar daarna werd het weer van mijn rekening af geschreven. totaal onverwacht want ik was toch geroyeerd??? (mail kreeg ik niet want mijn email adres was intussen ook verouderd). Goed, meteen opnieuw alle inlog gegevens opgevraagd (die kreeg ik dan weer wel). Opnieuw paspoort opsturen (ook dubieus tegenwoordig) goed ik kon er weer in en ik het account verwijderen. Dacht ik er mooi vanaf te zijn.
Daarom dacht ik dit jaar ook toen ik de herinnering mail kreeg van uw account loopt af: mooi, zijn we er nu van af. Nee hoor. Het werd gewoon weer van mijn rekening gehaald. Bij boze navraag krijg ik een algemene mail hoe ik op kan zeggen. Ja dat weet ik, waarschijnlijk mijn mail niet gelezen want had juist gesteld dat ik dat allemaal al vorig jaar gedaan had. Vervolgens krijg je een nietszeggende mailwisseling met iedere keer andere figuren.
Ik raad dus aan nooit nooit nooit een pakket hier te nemen, tenzij je er tot je dood aan vast wilt zitten.

4 juli 2016

Hoi Asha,

Bedankt voor je review.

Ik begrijp dat je meerdere jaren tegen de opzegprocedure als probleem aanloopt en dit jaar zijn je producten wederom ongewenst verlengd. Het opzeggen van producten moeten we zeker niet vermoeielijken of verzwaren, waardoor wij een opzegprocedure in de Hostingmanager aanbieden. Daarom vind ik het heel jammer om de opmerkingen uit je review te lezen, dit was zeker onnodig geweest.

Waarom de communicatie zo moeizaam is verlopen, ontvang ik graag je klantnummer via webcare@starthosting.nl. Ook kijk ik dan graag voor je na wat ik nog voor je kan betekenen.