Fysisk Tillgänglighet till alla lokaler👍.. En synpunkt från mig - om det är möjligt ta hänsyn och ha bättre koll då många besöker lånar ut sina passerings kort och tar med sig kompisar eller släppe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag hade aldrig varit på ett gym innan STC och tyckte det var svårt och skrämmande. På STC Tingsryd känner jag mig sedd, men inte iakttagen. Det är en gemenskap i en trevlig miljö. Det finns ett varie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rent och städat gym. Allt finns som jag behöver. Finns alltid papper och sprayflaskorna är fyllda. Saknar en pinne för att kunna dra ner solskydden, det är stora fönster och når inte att dra ner för... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stc i Hässelby Strand. Otroligt litet. Dålig kvalitet på så väl styrke som konditionsmaskinerna. Smutsigt på golv då folk går in med skor. Inget positivt att säga om detta gym, väldigt dyrt är det ock... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi tror på kraften i rörelse – att träning får oss att må bättre, orka mer och leva ett aktivt liv. Vi vill göra det enkelt att träna genom att erbjuda tillgängliga gym med generösa öppettider och ett brett utbud. Med över 260 gym i Sverige finns vi nära dig, så att träningen blir en naturlig del av vardagen.
Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sade upp medlemskapet efter 1 vecka. Väldigt dyrt för motsvarande uråldriga och sliten utrustning. Tog flera veckor att få kontakt med någon.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Fantastisk service från Björn på kundtjänst!

Antwoord van Scandinavian Training Center
1. Sedan STC tog över vårt kvartersgym i Filmstaden Solna har flera varit i kontakt med STC angående en hel del saker, som än inte har blivit omhändertagna - t.ex. att vi har tre löpband som har stått där sedan 15 år tillbaka - och det är alltid ett eller två av dem som trasiga och/eller låter som om de ska falla ihop när som helst - vi har bänkar där sitsarna är lösa och har varit så i flera år och det har påpekats, men fortfarande är inget gjort - måla om kan STC göra men de mest fundamentala sakerna fungerar inte.
2. Droppen är nog att nu under helgen efter nyår - då larmet från personalutrymmet står på och tjuter från fredag kväll till än idag måndag morgon - det finns inget jour nummer eller telefonnummer det går att nå någon på STC - vad vet vi, det kan ligga en anställd inne i utrymmet som är avsvimmad - men ingen på STC går att nå under kvällar och helger - inte som jag hittar på er hemsida.
Konstigt att bedriva en verksamhet där du har mer eller mindre öppet dygnet runt - fast det finns ingen jour - var mer i samhället är det så?

Antwoord van Scandinavian Training Center
Terrible customer support, they never answer emails or direct messages. Gym needs improvements: rusty metal bars for shoes, out of service treadmill, dirty floor around shoe area and not just little space to hang clothes but also just low par/low quality. Oh, and you could be paying but still be blocked from going in because next payment had a problem. And you can’t fix it because they don’t answer. Stay away! Nordic Wellness was much better.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Jag har själv haft gym på 80-talet. Tränat på gym i 48 år. STC har greppat essensen vad gym handlar om. Rent och fräscht. Fantastiska lokaler. Trevlig personal. Bra öppettider. Mycket utrustning! Trevliga kunder! Konkurenterna måste skruva på sig! Kör,bara kör!

Antwoord van Scandinavian Training Center
STC handlar om stordrift. Det är många gym, lite personal och också obefintlig kundservice. Att använda sig av AI och ha 2 timmars telefonservice per dag när man har över 200 gym över hela landet är en ekvation som tyvärr inte går ihop. När jag anmält fel på gymmet då det varit åverkan på utrustning inser jag nu efter 2 veckor att inget åtgärdats. Jag har tidigare anmält det faktum att det varit problem med inpassering.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Känns som ett företag som satt i system att vara svåra att nå, i kombination med orimliga villkor för uppsägning – två månader, och ingen möjlighet att frysa abonnemanget under den tiden. Vad är rimligheten i det? Varför ska man tvinga kvar medlemmar som inte vill träna, och tvinga dem att betala mer istället för att plats för nya träningssugna?
Vi blev lovade att min son skulle kunna pröva på att träna två månader, men när vi sade upp abonnemanget i god tid innan hans bindningstid gick ut, så är det plötsligt två månaders uppsägningstid som gäller.
Kundservice på mail tar över en vecka att få svar från, även under pågående ärende. Telefonsupporten är öppen två timmar per dag och har när man väl kommer fram inget mandat att hjälpa till med något överhuvudtaget.
Visst ska man alltid läsa det finstilta, men ett seriöst företag bör också kommunicera bärande information mer öppet och tydligt, och inte locka till medlemskap på falska premisser.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Allt har gått jätte bra med mitt ärende, Miranda var väldigt snäll och hjälpsam och fick båda vägledning och hjälp. tack så mycket för det.

Antwoord van Scandinavian Training Center
STC Kungsbron på Kungsholmen är det smutsigaste gym jag någonsin besökt.
Det är gammal ingrodd och jag kännner mig smutsig efter att ha varit där.
Under två veckors tid kontaktade jag Stc två gånger men ingen förbättring.
Idag pratade jag med en PT som jobbar där, hon berättade att hon städar innan sina grupppass eftersom hon skäms över hur det ser ut.
På em/kväll ställer medlemmar upp ytterdörrarna på det obemannnade gymet(dålig luft?) och vem som helst kan dessutom kliva in gratis.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Bästa kundservice!har fått hjälp med allt och mycket mera!Otroligt nöjd!

Antwoord van Scandinavian Training Center
Allt fungerar bra – tills man behöver kundtjänst. Då faller det snabbt. Sammanfattningsvis: sämre kundservice än många flygbolag, och bland det värsta jag har upplevt

Antwoord van Scandinavian Training Center
2 månaders uppsägningstid och krav på uppsägning via kontaktformulär till deras kundtjänst? Är det 2008?
Kommer glatt rekommendera alla jag känner och pratar med att gå till ett annat gym.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Otroligt dålig kundtjänst. De svarar inte på mail. Tagit 1 v nu. De har bara 1 dag i veckan man kan ringa. Vissa abbonemang tex Ungdom måste man kontakt Kundtjänst för att aktivera men de svarar inte.
De hänvisar till chat, men chatten hänvisar bara till deras mailformulär. Totalt haveri av kundtjänst.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Jag tycker att omklädningsrummet är väldigt slitet och därmed ofräscht. Kalkavlagringar och dåliga duschar. En del personer använder samma skor som de kommer i inne i lokalerna. För övrigt finns de maskiner och redskap jag efterfrågar.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Bra flexibla öppettider, bra träningspass o möjligheter. Skulle dock ha fler bemannade tider i reception samt billigare pensionärs träningskort

Antwoord van Scandinavian Training Center
Instruktörer och PT är fantastiska, däremot saknas det speglar i sal A. Många som inte ser sig själva och gör övningar helt fel, böjda ryggar, fel vinklar mm, inte bra för kroppen...... Detsamma gäller STEP och Zumba, så sätt upp speglar tack! Herrduschen är katastrofal, städas inte! Växer alger på golv och väggar, skärpning!

Antwoord van Scandinavian Training Center
Väldigt bra med flera gym lokaler att träna. Om man är premium medlem.
Men väldigt dyrt om man jämför med andra gym i området.
Lite tråkigt att dom mindre gymmen har samma lika utrustning som dom haft i fler år. Inte förnyat sig.