Fysisk Tillgänglighet till alla lokaler👍.. En synpunkt från mig - om det är möjligt ta hänsyn och ha bättre koll då många besöker lånar ut sina passerings kort och tar med sig kompisar eller släppe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag hade aldrig varit på ett gym innan STC och tyckte det var svårt och skrämmande. På STC Tingsryd känner jag mig sedd, men inte iakttagen. Det är en gemenskap i en trevlig miljö. Det finns ett varie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rent och städat gym. Allt finns som jag behöver. Finns alltid papper och sprayflaskorna är fyllda. Saknar en pinne för att kunna dra ner solskydden, det är stora fönster och når inte att dra ner för... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stc i Hässelby Strand. Otroligt litet. Dålig kvalitet på så väl styrke som konditionsmaskinerna. Smutsigt på golv då folk går in med skor. Inget positivt att säga om detta gym, väldigt dyrt är det ock... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi tror på kraften i rörelse – att träning får oss att må bättre, orka mer och leva ett aktivt liv. Vi vill göra det enkelt att träna genom att erbjuda tillgängliga gym med generösa öppettider och ett brett utbud. Med över 260 gym i Sverige finns vi nära dig, så att träningen blir en naturlig del av vardagen.
Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kära STC!
Jag är en av era oförändrat och fortsatt hängivna tränande seniorer.
Som i unga år aktiv sprinter, tävlingsryttare, styrkelyftare och också under tolv års tid ingått i en elitstyrka på SÄPO har vistats många timmar i gym världen över!
I samband med pensionering flyttade jag 2019 från Sthlm till Ystad/ Nybrostrand.
Jag har under dessa år varit medlem i samtliga gym i Ystad.
För tillfället är jag troget fortsatt medlem i STC men också H3 (Nybrostrand).
STC är ojämförbart och i alla avseenden BÄST!!!
En mångfald som tilltalar mig!
Killar/ tjejer, män/kvinnor, unga som gamla!
Och därmed såklart varierande målsättning med träningen och också träningsstatus.
Bara inspirerande.
För egen del tränar jag 5-6 ggr/ vecka.
Styrketräning och spinning!
Helt nöjd med såväl utrustning som den alltid lika trevliga och hjälpsamma platschefen Henrik G.
(Har lärt känna Henke på ett mer personligt plan.
Så länge kroppen fortsatt skapligt hänger ihop återkommer jag för köp av nya årskort.
Bra jobbat Henke och STC!
/Bosse T

Antwoord van Scandinavian Training Center
De nya eller premiumgymmen är fantastiska, men de enklare gymmen som ärvts från Puls & Träning är smutsiga och luktar illa.

Grymma ledare!
Ledarna kan sin sak och de är lätta att diskutera med. De förklarar bra vad passet går ut på och hur det ska genomföras.

Antwoord van Scandinavian Training Center
STC Arboga - Uppdatera maskiner. Även köpa in ny triceps maskin ex TRICEPS MASKIN / STM1000.

Antwoord van Scandinavian Training Center
jag går på olika gruppträningspass och vill passa på att tala om för er att de personer som håller i passen är helt fantastiska på att peppa alla deltagare.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Bra organiserade gym med stort utbud. Städning kan förbättras.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Bra och trevliga instruktörer.
Fina anläggningar.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Fräscha lokaler. Lite litet men det man behöver finns

Antwoord van Scandinavian Training Center
Fina lokaler, välutbildat personal som dessutom är mycket trevlig. Den sociala kontakten i träningsgruppen.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Om jag fått frågan för 2 mån sedan hade det blivit 5 stjärnor. Då hade vi seniorpass här på Frösunda 5 dagar i veckan, och dessutom två yinyogapass. I år försvann det ena efter det andra och kvar blev en dag. Nu har vi fått till en dag till, men det är långt ifrån de 5 som vi haft tidigare. Passen nu är överfulla och köplatser 8-10 är inte ovanligt. Vi saknar även en ansvarig för gymmet efter Nino som även övervakar att städning utförs. Vi väntar på bättre tider! 25-30 seniorer

Antwoord van Scandinavian Training Center
Atmosfären på STC i Härnösand är helt otroligt. Alla är trevliga, medlemmar och fantastiska instruktörer och dom som arbetar i Receptionen.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Jag har tränat på STC i två år nu och trivs jättebra. All mix av olika människor. Gammal som ung. Trevligt bemötande och hjälpsamma personer. Kunde dock vara lite större lokal men det är nära mitt hem. Ibland är det många där och ibland är jag ensam. Varierar stort.

Antwoord van Scandinavian Training Center
Ett trevligt gym, kunnig och mycket trevlig personal samt ett varierat utbud!

Antwoord van Scandinavian Training Center
Bra lokaler, lättillgänglig med bra öppetider. Välskött utrustning