Ik moest een artikel ruilen dat de dag ervoor was geleverd. Het artikel was defect. Ze willen het artikel niet ruilen omdat er geen QR code op de verpakking en ticket staat. Zonder QR code kan er nie... Toon meer

Ik werd een maand aan het lijntje gehouden. Heb een bestelling geplaatst welke in 2 delen werd gesplitst. Het tweede deel is nooit aangekomen en zou volgens Stradivarius hun klantendienst gean... Toon meer

Broek binnen 3 maanden kapot, probeer contact te krijgen met de klantenservice maar dan krijg je zo’n bot met een nietszeggend antwoord. Word je naar de winkel verwezen, daar heb ik niets aan. Heb n... Toon meer

Een maand geleden heb ik mijn geld als reservering terug gestort gekregen. Tot op heden blijft het bedrag op reservering staan en kan ik het geld niet gebruiken. Meerdere keren contact gehad via de ch... Toon meer

1,3

Zeer slecht

6K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

verkeerde broek geleverd

Mijn dochter had 2 broeken besteld. Zelfde maat andere kleur in lengte tall. De ene was goed. De andere zat wel een label aan met tall maar was 10!! cm korter dan de ander. Nadat chatten en mailen niet werkte heeft ze het via de app geprobeerd. Via deze weg kreeg ze uiteindelijk contact met een medewerker. Ze gingen een retour label sturen zodat ze gratis kon retourneren maar als ze een broek met de juiste lengte wilde moest ze deze opnieuw bestellen en de verzendkosten zouden voor haar eigen rekening zijn. Nadat ze nog een bericht had gestuurd dat dit belachelijk is omdat ze bij Stradivarius een verkeerde hebben opgestuurd bleef het stil.......

10 maart 2026

Hallo,

Deze winter al +- 10 broeken gekocht…

Deze winter al +- 10 broeken gekocht bij stradivarius, ze gaan heel snel stuk bij het dragen maar ok ze kosten ook niet veel. Bij de laatste broek die ik gekocht heb is de naad gescheurd na 1 keer dragen, duidelijk een productiefout. Ik heb contact gehad met de klantendienst maar omdat de labels ( van 10 cm, die iedereen er uit knipt bij het dragen ) eruit zijn. Wat een slechte service! Ik koop hier nooit nog iets! Ze antwoorden op mijn review dat er een oplossing is aangeboden, wat een leugen!

17 maart 2026

Hallo, Sarah.
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via chat op 17/03/2026 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.

Geen fijne service

Ik had een bestelling geplaatst op 5 maart, en mijn pakket zou 10 maart geleverd moeten worden.

Nou ben ik gewend van stradivarius dat ze een snelle levering hebben. Ik heb gekeken met mijn tracing nummer bij DHL of ze al mijn pakket ontvangen hadden en daar stond aangegeven dat zij niks hebben ontvangen of verwerkt ( tot op de dag van vandaag staat dat er nog steeds (16 maart)). Ik heb contact opgenomen met stradivarius omdat ik graag wil weten wat de stand van zaken is met mijn pakket. In de app staat niks over vertraging van mijn pakket, er staat daar nog steeds aangegeven dat mijn pakket de 10e van maart geleverd zou moeten zijn. Dus ik heb contact met ze opgezocht, ze geven aan dat mijn pakket vertraging heeft, terwijl ik nergens kan terugvinden dat het ook werkelijk zo is. En dat ik geduld moet hebben en een e-mail met verdere informatie moet afwachten.

Ik heb nog steeds niks ontvangen met verdere informatie. Ik vind dit erg teleurstellend omdat ik graag mijn pakket wilde ontvangen en ik dit ook niet gewend ben van stradivarius. Ik ben niet tevreden met wat er naar mij toe word gecommuniceerd. Voor mijn gevoel lijkt het alsof het pakket kwijt is geraakt maar, want heb nog nooit zo’n vertraging meegemaakt.

Naast dit heb ik ook zeker wel positieve ervaringen, dit was gewoon een flinke tegenvaller.

12 maart 2026

Hallo, Nakato.
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via e-mail op 16/03/2026 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.

Teleurstellende service en defect product bij eerste gebruik

Vorige week heb ik tijdens een dagje shoppen een aankoop gedaan in de winkel. Helaas heb ik nooit de sms met mijn digitale bon ontvangen. Ook via de ticket finder op de website kan mijn aankoop niet worden teruggevonden.

Tot mijn teleurstelling ontdekte ik bij de eerste keer dragen al een gat in de mouw van het gekochte T-shirt. Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat ik dit uitsluitend in de fysieke winkel moet oplossen — terwijl deze voor mij een uur rijden verderop zit.

Ik vind het erg teleurstellend dat er geen passende oplossing op afstand wordt geboden, zeker gezien het feit dat ik geen aankoopbewijs heb ontvangen door een fout die niet bij mij ligt. Dit zorgt voor onnodig extra tijd en moeite.

3 maart 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Ik wil graag een broek retuneren die ik…

Ik wil graag een broek retuneren die ik heb besteld, maar ik kan niet inloggen op de site om een retour aan te vragen.
Heb geprobeerd de klantenservice te bereiken, ook niet gelukt.
Zo zit ik dalijk wel aan de 30 dagen op deze manier. Kan ik alsnog 50 euro gaan betalen voor een broek die ik niet wil.

7 februari 2026

Hallo Saskia,

Ik had een bestelling geplaatst

Ik had een bestelling geplaatst, geen bevestiging gekregen. Na twee weken nog altijd niks ontvangen, geprobeerd om te bellen naar de klantenservice, werkte helemaal niet... Na heel veel bellen, mailen eindelijk iemand die opnam. Deze man was heel onvriendelijk en niet in staat mij te helpen, uiteindedlijk het pakketje ontvangen na 3 maanden waaronder 1 artikel er niet bij zat. Retourneren was niet mogelijk. Ongeloofelijk! STERK AF TE RADEN!!!!!

13 juli 2025

Hallo Nona,

Echt wat een bende is deze kleding…

Echt wat een bende is deze kleding tegenwoordig. Laatst 3 broeken besteld. Eentje begint na 3x dragen al te pillen de ander is na 1x wassen al helemaal uitgerekt. De derde heb ik pas 1x gedragen dus is voor nu nog "goed". Hier koop ik niets meer. App ook per direct verwijderd

26 februari 2026

Antwoord van Stradivarius

Drie maal een andere broek ontvangen…

Drie maal een andere broek ontvangen dan afgebeeld stond op de website. Klantenservice geeft aan dat de artikelnummers overeenkomen en het dus geen verkeerde levering is, ondanks dat ik vrij duidelijk andere broeken heb ontvangen dan afgebeeld.

24 februari 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Nena. Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Kwaliteit slecht

Kwaliteit slecht
Ik heb al een aantal keer jeans gekocht en besteld hier voor mij en mijn dochter.
Na 2 a 3 maanden gaan de jeans steeds kapot op dezelfde plek. Naast de achterzak, de stof scheurt gewoon.
Zowel bij mijn dochter als bij mij gebeurd dit.

23 februari 2026

Hallo, Nicole.
Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons dit te lezen. Om een oplossing te vinden, nodigen we u uit om contact op te nemen met ons team via deze link: https://www.stradivarius.com/contact.html
Als er iets anders is waarmee we u kunnen helpen, kunt u op ons rekenen. Groeten.

Onlangs een broek besteld

Onlangs een broek besteld, deze is binnen drie weken stuk.
Dit gemeld maar oh wat een slechte service!!
Ze nemen het niet retour omdat het was label niet aanwezig is. Drie weken!!
Koop hier absoluut niets, ze kennen geen service!!

19 februari 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Iris. Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Super slechte service!!

Super slechte service!!
Ik had een broek besteld, al een aantal keer aangehad en gewassen.
Geeft de broek af op mijn gloednieuwe witte schoenen.
Contact opgezocht met de klantenservice die beweert dat het in het waslabel staat, maar dit is nergens te zien.
En heel eerlijk? Een broek die afgeeft? Misschien moet je die niet verkopen.

Compensatie zeggen ze nee tegen.
Dit vind ik erg jammer. Die schoenen waren niet goedkoop en die kan ik nu eigenlijk gewoon de prullenbak in gooien.

Echt teleurgesteld in deze service...

9 februari 2026

Hallo, Britt.

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons dit te lezen. Om een oplossing te vinden, nodigen we je uit om contact op te nemen met ons team via deze link: https://www.stradivarius.com/contact.html.
Als er iets anders is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan weten. Groeten.

Niet klantvriendelijk.

Niet klantvriendelijk.

8 februari 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Moeder. Hartelijk dank voor dit bericht. We zullen je beoordeling delen met ons team zodat we het in de toekomst nog beter kunnen doen. Als je nog iets nodig hebt, zijn we er om je te helpen. Groetjes.

Probeer mijn broeken te retourneren

Probeer mijn broeken te retourneren, maar krijg op geen enkele manier contact met de klantenservice. Slecht.

2 februari 2026

Hallo,
Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons dit te lezen. Om een oplossing te vinden, nodigen we u uit om contact op te nemen met ons team via deze link: https://www.stradivarius.com/nl/contact.html

Bestelling niet ontvangen, Stradivarius onbereikbaar

Op 9 januari heb ik een onlinebestelling bij Stravarius gedaan en deze zou op 13 januari geleverd worden. Ik heb gebeld, maar het nummer is niet in gebruik. Gemaild, ook geen reactie. Contact opgenomen met de klantenservice via chat en whatsapp. Beide keren kreeg ik een standaard antwoord:

‘Je kunt de status van je bestelling volgen via je account’. Als je geen updates ontvangt, kan het zijn dat de levering vertraging heeft opgelopen. Blijf je e-mail controleren voor verdere informatie’.

Ik word niet op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en of deze überhaupt onderweg is. Op geen enkele manier.

Nooit problemen gehad, maar als vaste klant vind ik dit een kwalijke zaak. Het gaat om meer dan €200. Er is aangegeven dat ik de bestelling niet kan annuleren, maar in de app staat al weken hetzelfde ‘je bestelling wordt klaargezet in onze magazijnen’.

In de gebruiksvoorwaarden staat dat als jullie om welke reden dan ook de leveringsdatum niet kunnen naleven, jullie de mogelijkheid bieden om de aankoop door te laten gaan met een nieuwe leverdatum of de aankoop te annuleren en ik op de hoogte word gebracht.

Aangezien er op geen enkele manier
contact te krijgen is en ik niets hoor, wil ik mijn bestelling annuleren met volledige terugbetaling van mijn bestelling.

Dit geeft geen vertrouwen om in de toekomst weer bij Stradivarius te bestellen.

Groet,

Mellissa

28 januari 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo , Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten

Trui besteld en ontvang een broek

Trui besteld en ontvang een broek. Eindstand? De trui krijg ik niet en moet ik moeite doen om ergens ver weg van hier de broek op te sturen anders krijg ik ook mijn geld niet terug

Ik ben er heel veel tijd aan kwijt terwijl het hun fout is?

Geen compensatie niks alleen mijn tijd, energie en geld die er ingestoken word

Bestel hier nooit meer! Heb ook gehoord van mijn omgeving dat ze regelmatig verkeerde producten ontvangen van stradivarius

Bagger bedrijf

28 januari 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo , Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We werken voortdurend aan verbeteringen en hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Groetjes.

Retourbedrag niet ontvangen!

Beste heer/mevrouw,

Op vrijdag 14 maart 2025 is mijn retourzending met ordernummer 3004184066 door u ontvangen.
Ondanks herhaald contact heb ik tot op heden geen terugbetaling ontvangen van het bedrag van €270.Volgens de geldende wetgeving (o.a. art. 6:230r BW) bent u verplicht het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug te betalen. Deze termijn is inmiddels ruimschoots overschreden.Ik verzoek u hierbij nogmaals en voor de laatste keer om het volledige bedrag van €270 binnen 7 kalenderdagen na dagtekening van deze e-mail aan mij terug te storten.
Indien betaling binnen deze termijn uitblijft, zie ik mij genoodzaakt zonder verdere aankondiging:

Aangifte te doen bij de politie wegens verduistering/oplichting, ende vordering uit handen te geven aan een juridisch incassotraject, waarbij eventuele bijkomende kosten volledig op u worden verhaald.

Ik ga er vanuit dat dit niet nodig zal zijn en dat u deze kwestie per ommegaande correct afhandelt.

Graag ontvang ik schriftelijke bevestiging van de terugbetaling.

Marloes

21 januari 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten

Slechte service

Oops, had ik eerst hier maar gekeken.
Maar goed, er zijn meerdere dingen misgegaan.
Paar keer broeken geleverd gekregen welke gewoon niet goed afgewerkt waren of het rare bleek vlekken.
Steeds gedoe met retourneren, betalen voor een retour wat is vanwege een mankement... Lijkt mij niet fair.
Dan moet je daarna heel goed opletten dat ze wel alle retouren aan je terugbetalen. Ik heb er heel vaak over moeten chatten en uiteindelijk was er één iemand die het begreep en zorgde er voor dat het rechtgetrokken werd.

En dan is er nog een zwarte broek. Mijn hemel, deze kan ik gewoon niet dragen. Zo hard stinkt deze. Na al van alles te hebben geprobeerd, de misselijkmakende geur van niet uit de broek.

Eerst via klantenservice geprobeerd, maar kreeg te horen dat dat irritante lange label dan nog in de broek zou moeten zitten. Dikke onzin natuurlijk. Deze laat vast niemand zitten.

Vervolgens een klacht ingediend per mail en kreeg wederom te horen dat een broek zonder dit vreselijke label niet terug kan.
Echt onzin, wettelijk gezien hoeft dit label niet aanwezig te zijn, dit staat namelijk compleet los van gebrek wat het product vertoont.

Ik zal ook andere stappen gaan zetten nu:

Consuwijzer/ACM..

Update 23 januari, de zogenaamde oplossing;

Bedankt voor het contacteren met Stradivarius.

We bieden onze excuses aan voor het ongemak en bedanken u voor uw begrip.

Wij kunnen het artikel dat u als defect heeft gemeld niet accepteren omdat het waslabel niet meer aanwezig is.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Stradivarius klantenservice

8 januari 2026

Hallo, Nien.
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via e-mail op 19/01/2026 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.

BESTEL HIER NIET!!!! ZE BEZORGEN NIKS EN ZIJN ONBEREIKBAAR!!!

Verzending ging mis. Ze voeren verkeerd adres in en er is geen klantenservice. Ze laten je bungelen tussen whatsapp, chat en mail met enkel "we gaan het onderzoeken" maar dat doen ze niet. Ze weten niet eens het juiste verzendbedrijf te melden.

Als reactie op de reactie van Stradivarius hieronder: DIT IS NIET WAAR. Er is niets verzonden zegt PostNL. En er is geen terugbetaling. Ik ga aangifte doen bij politie.

Update 14-01 mail gekregen dat ze terugbetaling gaan doen. Ik wacht 7 dagen af. De aangifte staat op hold en kan ik telefonisch in orde maken over een week indien nodig.

Update 14-01 Zo! Vandaag geld retour ontvangen! Blijkbaar werkte het door navraag te doen bij advocaat en politie aangifte klaar te zetten. Kan het mensen aanraden die niks ontvangen om ermee door te zetten tot je je geld terug hebt! Voor mij 1x nooit meer hier bestellen.

2 januari 2026

Hallo
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via e-mail op 12-01-2026 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.

slechtste klantenservice EVER

slechtste, meest onvriendelijke klantenservice EVER!!!!!!

9 januari 2026

Antwoord van Stradivarius

Hallo Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We werken voortdurend aan verbeteringen en hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Groetjes.

Niks verloopt goed en stradivarius neemt geen verantwoordelijkheid

Gaat altijd mis met de bezorging en stradivarius doet niks. Eerst een pakket zoek geraakt en vervolgens een pakket door en fout bij hun retour gegaan voor die überhaupt bezorgt is bij mij. Dan mer contact erg respectloos en geen een hulp gekregen. Had broeken en een tas in de sale besteld (nu uitverkocht) en nu heb ik ze niet binnen en kan ik ze niet opnieuw bestellen door hun fout. Zelf geen hulp gekregen en krijg ik alleen te horen je kan alleen geld terug krijgen en optioneel opnieuw bestellen maarja is dus uitverkocht.

8 januari 2026