Mijn dochter heeft al 2 keer een D98 spijkerbroek broek licht denim gekocht en na minder dan 2 maanden dragen, scheurt de broek aan de achterkant op het been. Dit is al 2 keer gebeurd. De afhandeling... Toon meer

Ik moest een artikel ruilen dat de dag ervoor was geleverd. Het artikel was defect. Ze willen het artikel niet ruilen omdat er geen QR code op de verpakking en ticket staat. Zonder QR code kan er nie... Toon meer

Broek binnen 3 maanden kapot, probeer contact te krijgen met de klantenservice maar dan krijg je zo’n bot met een nietszeggend antwoord. Word je naar de winkel verwezen, daar heb ik niets aan. Heb n... Toon meer

Een maand geleden heb ik mijn geld als reservering terug gestort gekregen. Tot op heden blijft het bedrag op reservering staan en kan ik het geld niet gebruiken. Meerdere keren contact gehad via de ch... Toon meer

1,3

Zeer slecht

6K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte klantenservice

Ik heb een mooie broek gekocht bij Stradivarius. Deze heb ik voor het eerst gedragen op een dag dat het een beetje regende. De broek is net iets te lang voor mij op lage schoenen, waardoor de onderkant van de pijpen de grond een beetje raakt. Die dag is de onderkant van de donkerblauwe broekspijpen verkleurd/ontkleurd naar licht bruin/wittig. Ook heeft de kleur afgegeven op mijn suède Nike schoenen.
Ik had graag een compensatie gezien voor de verkleurde broek en mijn schoenen die ik niet meer schoon krijg.
Ik ben bij de klantenservice niet goed geholpen. Het enige wat ze bieden is een retourlabel om de broek te retourneren. Dit vind ik geen goede oplossing en mijn schoenen krijg ik daar niet mee schoon.

15 september 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Bedankt voor je review. Je feedback helpt ons om te verbeteren en de Stradivarius community een steeds betere ervaring te geven. Een medewerker van de klantenservice zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden. Nogmaals bedankt dat je ons op de hoogte hebt gebracht van je ervaring. We zullen op zoek gaan naar nieuwe manieren om dit in de toekomst te voorkomen. Groetjes.

Eigenlijk niets nieuws wat wij melden

Eigenlijk niets nieuws wat wij melden. Meer een bevestiging dat de verzendingen lang duren en het retourbeleid dramatisch is. Men is alleen te bereiken via een chatbot, niet telefonisch en als je ze spreekt via de chatbot dan strooit men gelijk met voorwaarden ze zich achter verschuilen. Bij ons ging het “gelukkig” om een retour van 15,99 die men kwijt is geraakt. Dus wilt u uw geld kwijt? Steek het dan in brand want dan heb je er nog echt plezier van.

15 september 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Patrick, Bedankt voor je review. Je feedback helpt ons om te verbeteren en de Stradivarius community een steeds betere ervaring te geven. Een medewerker van de klantenservice zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden. Nogmaals bedankt dat je ons op de hoogte hebt gebracht van je ervaring. We zullen op zoek gaan naar nieuwe manieren om dit in de toekomst te voorkomen. Groetjes.

Had bestelling gedaan

Had bestelling gedaan, na 2 weken niks ontvangen bleek pakje zoek. Dit gemeld en moest nieuwe order doen, gedaan, gekregen en betaald. Krijg ik week later alsnog t 1e pakje. Netjes gemeld en gevraagd wat ik moet doen. Ze hebben alles uit system gehaald dus moest t maar betalen of terug brengen naar utrecht. Ik woon in kampen. Ben chronisch ziek en heb geen vervoer. Ik dacht netjes op te lossen maar werd steeds gezegd je moet t terugbrengen na mijn uitleg. Ik heb geen idee wat ik nu moet aangezien ik nergens kom. Ben onvriendelijk behandeld en probeer nu al een week netjes op te lossen. Er is geen mail voor een klacht en je kunt ze nergens bereiken telefonisch. Vind t zeer slecht , ben altijd eerlijk en dacht dit netjes te kunnen oplossen.

8 september 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We werken voortdurend aan verbeteringen en hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Groetjes.

Geen update over mijn bestelling

Update • 17 september:
Inmiddels 2 x met de klantenservice via chat contact gehad (helaas is bellen niet mogelijk). Hun antwoord: er is vertraging.... Ja, uiteraard kan er vertraging oplopen, maar inmiddels is het al 17 september en op de site van DHL staat al 5 dagen de melding dat mijn pakket ontvangen is in het sorteercentrum, verder geen update van mijn verzending.
------------------------------------------------------------
Ik heb op 3 september een sleutelhanger besteld en tot op heden geen update over mijn bestelling ontvangen. Op de website staat dat een levering binnen 3 werkdagen is, maar nergens te zien wat de status van mijn bestelling is.

10 september 2025

Hallo Diana,
Bedankt voor je bericht. Het spijt ons dit te lezen. Om een oplossing te vinden, nodigen we je uit om contact op te nemen met ons team via deze link: https://www.stradivarius.com/nl/contact.html. Als we nog iets voor je kunnen doen, reken dan op ons. Groetjes.

stradivarius steelt geld van klanten!!!

Aangezien ik NERGENS met stradivarius in contact kom, dan maar via hier want dit kan echt niet. Ik heb al meerdere malen contact proberen op te nemen met Stradivarius. Gebeld, en verschillende mails gestuurd, maar ik heb nog STEEDS GEEEN GEHOOR!!! het is al 2 maanden geleden dat ik mijn bestelling heb geretourneerd bij stradivarius en via klarna heb betaald. Ik heb ALLE items geretourneerd en niks gehouden. Klarna zegt hierdoor dat ik steeds geld schuldig ben omdat stradivarius niet antwoord op MIJN MAILTJES EN OOK NIET OP DIE VAN KLARNA??? Waar slaat dit op. Ik heb al meerdere keren gebeld maar niemand neemt op???? DOE HIER IETS AAN!!! ik ga niet betalen voor items die ik niet heb gehouden! en aangezien klarna een bevestiging van jullie nodig hebben LAAT KLARNA DIT WETEN!! ik heb meerdere fotos en bewijsstukken waarbij je duidelijk ziet wat ik heb geretourneerd en heb ik ook een retourbewijs met de datum etc. Ik heb mijn pakketje op 4 juli geretourneerd en het is bijna 4 september. Dit kan gewoon echt niet!! schande gewoon. ik ga hier nooit meet wat bestellen en raad mensen aan om dit ook nooit meer te doen. snap niet hoe die hele webshop nog draait met klantenservice als dit. Aangezien stradivarius niet reageert op mijn mails moet ik dit maar via de rechtzaak regelen want betalen voor een bestelling die ik niet heb gehouden, ga ik niet doen. Als stradivarius dit toch ziet: mijn bestelingsnummer is : 50204705790!!!

3 september 2025

Antwoord van Stradivarius

Niet bereid om een hand over het hart…

Niet bereid om een hand over het hart te strijken. Was 2 dagen te laat met retouren door vervelende omstandigheden.
Maakt hen niets uit en ben (was!) een goede klant.

2 september 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Sonja, Hartelijk dank voor dit bericht. We zullen je beoordeling delen met ons team zodat we het in de toekomst nog beter kunnen doen. Als je nog iets nodig hebt, zijn we er om je te helpen. Groetjes.

Diep en diep triest

Diep en diep triest.
Levering 7 dagen vertraagd. Men heeft geen idee waar de levering is. Mag alles opnieuw bestellen. Maar ja, producten uitverkocht.
Dus gezien de reviews NIET ONLINE BESTELLEN BIJ STRADIVARIUS.

2 september 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Marie-José, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten

Retourneren als gast is dramatisch

2 dezelfde broeken besteld in een andere kleur. Echter is de 1 veel strakker dan de andere, de maten kloppen dus van geen kant.
Dan retour sturen als gast .. blijkt een drama te zijn. Klik je op de link in de mail , staat er wel je bestelling maar nergens een knop voor retour aanvraag. De site van retourneren aanvraag werkt ook niet. Het is zo onduidelijk , wat een slechte site zeg!
Ze willen niet dat je retourneert want het word je onmogelijk gemaakt zo… 😤

25 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Franeker, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Koop geen jeans bij Stradivarius

Ok, ze zijn niet duur, maar de 2 spijkerbroeken (1 lichtblauw, 1 wit) die ik voor mijn dochter bij Stradivarius heb gekocht waren allebei binnen 2 á 3 maanden kapot. Gaten als gevolg van slijtage op het zitvlak. Echt hele slechte kwaliteit helaas.

23 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Wytske, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Geen geld terug!

Zeer slecht dit! 30 juni in Eindhoven enkele artikelen teruggestuurd die ik online heb besteld. Ik heb 2 bestellingen teruggestuurd waarvan ik van 1 bestelling het geld wel heb teruggekregen aangezien ik dit met Klarna had betaald. De andere bestelling had ik met IDEAL betaald waarvan ik het geld nooit terug heb ontvangen. Na contact opnemen met de klantenservice via de mail hebben ze een bewijs gestuurd van de terug betaling, maar blijkbaar hebben ze het geld naar de verkeerde rekening gestuurd?!?!? Nu krijg ik geen antwoord meer op mijn mails? IK WIL MIJN GELD TERUG!

29 juni 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Sarah, Bedankt voor je review. Je feedback helpt ons om te verbeteren en de Stradivarius community een steeds betere ervaring te geven. Een medewerker van de klantenservice zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden. Nogmaals bedankt dat je ons op de hoogte hebt gebracht van je ervaring. We zullen op zoek gaan naar nieuwe manieren om dit in de toekomst te voorkomen. Groetjes.

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice, door hun fout een verkeerde jas ontvangen. Hebben me in geen mogelijkheid willen helpen. Dit terwijl de goede jas uiteindelijk wel gewoon op voorraad blijkt te zijn. Heb dit meerdere malen gevraagd en krijg nee als antwoord. Vaag en raar allemaal…

27 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Demi, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

slechte klantenservice

Nog nooit zo’n slechte klantenservice gezien en een slechte bedrijf.
Ik probeer een broek retour te sturen. Ik kies voor een DHL punt. Krijg ik een retourlabel van vinted go.
Je probeert contact met ze op te nemen via chat. Zeggen ze alleen dat de systeem automatisch kiest voor een retourpunt ( ik kon wel kiezen). Ze komen niet net een oplossing en verbreken de chat zomaar af.
Stuur je een bericht via whatsapp, krijg je de zelfde antwoord.
Je verteld ze dat er geen vinted go punt is in de omgeving, maar ze maken een nieuwe label aan weer voor vinted go.
Waarschijnlijk hopen ze dat we het op deze manier niet terug kunnen sturen en dat zij hun geld kunnen houden.
Bestel hier niet online!!!

27 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Het spijt ons dit te lezen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, maar soms hebben we hier geen controle over. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling met ons te delen, het zal ons helpen om de retour ervaring te verbeteren. Groetjes.

Slechte service voor slechte kwaliteit shirt.

Mijn dochter had een shirt gekocht 5 augustus jl. Na 1 keer wassen op veel plaatsen de elastiek eruit. Contact opgenomen, ze zeggen dat ik het terug moet brengen naar Utrecht waar ik het gekocht heb. Aangegeven dat dat voor ons geen optie is. We wonen meer dan 100 km er vandaan, en zou dan met de trein moeten komen. Treinkaartje gaan ze natuurlijk niet vergoeden. Jammer zeggen ze, ze konden alleen iets doen als we het shirt online hadden gekocht. Jammer dat er zo met klanten om wordt gegaan, gaat toch om eigen verdiend geld van mijn dochter.

5 augustus 2025

Hallo Hellen,
vielen Dank, dass du uns deine Erfahrungen mitteilst. Wir freuen uns darauf, mehr Details über den Vorfall zu erfahren, damit wir das Gespräch fortsetzen und eine Lösung finden können. Vielen Dank und herzliche Grüße.

0 sterren…!!!!

Helaas kon ik hier geen 0 sterren invullen…
Een rok gekocht in de fysieke winkel zonder papieren kassabon. De factuur zou ik via een bericht op mijn telefoon ontvangen. Echter geen bericht en dus geen code ontvangen. Zonder code blijkt retourneren in de winkel niet mogelijk. Aankoopbewijs van mijn bank met tijd/datum/naam bedrijf was onvoldoende want het systeem van de winkel werkt alleen met een code. Ik zou contact moeten opnemen met de chat van de online klantenservice…dit gedaan maar daar verwezen ze mij terug naar de winkel. Vervolgens een poging gedaan te bellen, dat bleek niet mogelijk. Een bandje stuurde mij doodleuk terug naar de app. Van het kastje naar de muur dus! Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad met een bedrijf. Echt schandalig, ik voel me bestolen. Als er binnenkort iemand in de Stradivarius winkel in Maastricht bij de servicebalie stampij staat te maken, dan ben ik het! Ik laat het er niet bij zitten! Echt schandalig hoe dit bedrijf met haar klanten omgaat!!!

15 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Monique, Bedankt voor je review. Je feedback helpt ons om te verbeteren en de Stradivarius community een steeds betere ervaring te geven. Een medewerker van de klantenservice zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden. Nogmaals bedankt dat je ons op de hoogte hebt gebracht van je ervaring. We zullen op zoek gaan naar nieuwe manieren om dit in de toekomst te voorkomen. Groetjes.

Oplichterij

Wat een, sorry dat ik het zo zeg, k#t bedrijf. Kreeg geen bon op mijn telefoon. Toen ik een broek wilde retourneren, kon het niet en werd ik naar een telefoonnummer verwezen. Het meisje in de winkel kon niets voor me doen omdat ze geen nummer had. Gebeld en geen contact met de klantenservice. Je wordt alleen verwezen naar een app waar je niks mee kan. Oplichting! Heb al contact gehad met het juridisch loket. Volgende week een ftf afspraak om ook samen te kijken naar alle reviews en dieper in te gaa op de, mogelijk frauduleuze, handelingen van deze winkel. Mooi on te weten:
Stradivarius is van
Inditex ;Het belangrijkste merk van het bedrijf is Zara, maar het bedrijf bezit ook een aantal andere merken, waaronder Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius en Uterqüe
Ik ga niks meer van deze bende kopen

18 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Klarna niet werkend op de site

Wilde n jeans te bestellen maar Klarna werkt niet bij deze site. Vandaar dat ik hier ben gaan lezen. Dan toch maar ergens anders kopen.

17 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Klant, Hartelijk dank voor dit bericht. We zullen je beoordeling delen met ons team zodat we het in de toekomst nog beter kunnen doen. Als je nog iets nodig hebt, zijn we er om je te helpen. Groetjes.

oplichters

oplichters, de keus was, 8 euro verzendkosten betalen en het dinsdag in huis krijgen, of woensdag in huis en gratis, gekozen voor dinsdag in huis en dus 8 euro verzendkosten, eindstand is woensdag in huis en alsnog die 8 euro betalen... betaald voor hun eigen fouten. klant is niet koning, geld wel.

12 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Jeltsje, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Stradivarius is een online scam!!!

Fysieke winkel is wel leuk! Maar kwa levering en contact...
Had iets besteld, kreeg bestellings updates ook! Ik laten bezorgen naar z'n afhaal punt met z'n kluis want ja! Ik werk echt veel! Krijg ik van stradivarius n QR code dat niet eens aanslaat of geldig is. Je kan t Handmatig invoeren, maar ook die bijbehorende code had ik niet. Contact gezocht via WhatsApp en al mn gegevens door gegeven en NIKS meer gehoord. Ene 'Ibrahim' zou me helpen, vroeg om bestelgegevens en nooit meer iets gehoord. Slecht. Vlak daarna een Contact mail gestuurd en ook niks meer gehoord. En ik heb dus zo meer gehoord. DUS. stradivarius is een leuke FYSIEKE winkel en dat is t. Bestel nooit meer online. Geen enkele hulp of Contact. En weden dat mn bestelling nu retour gaat omdat stradivarius geen contact zin heb. Fkn luie bedriegers.

4 augustus 2025

Hallo,
Dank u voor het delen van uw ervaring. We kijken ernaar uit om meer details te ontvangen over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Dank u en vriendelijke groeten.

Ik heb al 3x een broek besteld en ze…

Ik heb al 3x een broek besteld en ze sturen 3x de verkeerde broek op elke x een korte broek,Terwijl ik letterlijk een LANGE BROEK heb besteld en de service helpt ook voor geen reet.

7 augustus 2025

Hallo,

Voor de vakantie een online bestelling…

Voor de vakantie een online bestelling geplaatst bij Stradivarius, helaas zitten ze niet bij ons om de hoek en zat er niets anders op om nog wat vakantiekleding op deze manier op tijd binnen te krijgen... dacht ik althans. Omdat ik verder geen betalingen na afloop wilde hebben 'missen' in de vakantie - heb ik direct via Ideal betaalt, had ik dat maar niet gedaan denk ik nu achteraf! Bestelling niet ontvangen en bijna 75 euro armer. Heb al meerdere malen geprobeerd om contact te krijgen... bellen krijg je niet eens een beltoon, mails worden afgedaan met naar de website te gaan en chatbots zijn duidelijk niet aan het werk!

14 juli 2025

Hallo Ilze,
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via e-mail op 13.08.2025 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.