Mijn dochter heeft al 2 keer een D98 spijkerbroek broek licht denim gekocht en na minder dan 2 maanden dragen, scheurt de broek aan de achterkant op het been. Dit is al 2 keer gebeurd. De afhandeling... Toon meer

Ik moest een artikel ruilen dat de dag ervoor was geleverd. Het artikel was defect. Ze willen het artikel niet ruilen omdat er geen QR code op de verpakking en ticket staat. Zonder QR code kan er nie... Toon meer

Een maand geleden heb ik mijn geld als reservering terug gestort gekregen. Tot op heden blijft het bedrag op reservering staan en kan ik het geld niet gebruiken. Meerdere keren contact gehad via de ch... Toon meer

1,3

Zeer slecht

6K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wat doen we hiermee 🤔

Had vanmorgen een bestelling geplaatst, kreeg met een orderbevestiging dat de bestelling in orde was... half uur later kreeg ik te lezen dat de bestelling geannuleerd is en het 14 dagen duurt alvorens ik het geld terugkrijg...
Heb geen enkel woordje uitleg gekregen van de annulering...
Het enige dat ik wilde was mijn man blij kunnen maken met zijn verjaardag met één van de skorts die ik had besteld 🙄😬🫤😔
Even een update:
Heb via Whatsapp contact gehad met een virtuele assistent die me niet heeft verder geholpen maar me zou overdragen naar een agent als het om een online bestelling ging.. Daarna geen gehoor.. radiostilte.
Naar het contactnummer +32 80078398 van Stradivarius gebeld..
Kreeg eerst enkele malen geen contact maar een ingeprogrammeerd audiobericht te horen..
Tot ik bij een volgend proberen plots verbinding had... kreeg te horen van de medewerkster (?) dat de bestelling geannuleerd was vanwege een fout in hun systeem of vanuit het magazijn ofzo.. maar als het allemaal terug opgelost is : Waarom dan niet gewoon de bestelling alsnog in orde brengen.. nee dat konden ze niet ondanks mijn argumenten...
Ze was meer bezorgd van waar ik belde omdat ik haar had kunnen bereiken en dit normaal gesproken niet mogelijk was 😲🫢

Als wederwoord op Stradivarius :
Nu zeggen ze als ik nog iets nodig heb 🤔
Vraag om de bestelling te laten doorgaan zodat ik het geplande (verassing) voor mijn man zijn verjaardag alsnog kan doen... meer vraag ik niet.. hoe moeilijk kan dit zijn... 🤔
Als ik alles kan zien wat ik besteld heb... kunnen zij dat ook nog zien en het in orde brengen... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Als ze goed willen zijn voor hun nieuwe klanten die een 1ste bestelling plaatsen en zoiets direct voor krijgen.. 😲🫤
Ze zeggen dat het geen probleem is om een nieuwe bestelling te plaatsen... Zouden Jullie dit nog doen 🤔

5 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Hartelijk dank voor dit bericht. We zullen je beoordeling delen met ons team zodat we het in de toekomst nog beter kunnen doen. Als je nog iets nodig hebt, zijn we er om je te helpen. Groetjes.

Pas op

Pas op, niet bestellen!

Mijn dochter heeft kleding besteld, maar heeft niets ontvangen. In contact komen met klantenservice is onmogelijk. Enige reactie van de chatbot: je moet je track and trace code checken. Maar die hebben we niet ontvangen. Weg geld!

4 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Basjan, Bedankt voor je review. Je feedback helpt ons om te verbeteren en de Stradivarius community een steeds betere ervaring te geven. Een medewerker van de klantenservice zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden. Nogmaals bedankt dat je ons op de hoogte hebt gebracht van je ervaring. We zullen op zoek gaan naar nieuwe manieren om dit in de toekomst te voorkomen. Groetjes.

19-07 bestelling geplaatst

19-07 bestelling geplaatst , status staat nog steeds op verzonden en er staat te ontvangen op 23-7, het is nu 4 -8 en nog steeds niks ontvangen, moeilijk om contact met hun te krijgen met de chatbot heb je ook niks aan, wil gewoon mijn geld terug!!!!!!!
Het gaat om bestelnummer ; 50317704059

4 augustus 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Marlies, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Terug in de tijd

Ik heb 4 x geprobeerd een bestelling te plaatsen op 4 verschillende data. 4 x krijg ik een foutcode dat er iets mis is met het winkelmandje. Code 153, ofwel, alleen mogelijk om in de winkel op te halen. En dan bieden ze je nog aan om de app te downloaden. Hoe betrouwbaar is dat? En dan heb je eindeliji je bestelling binnen, gaan die spijkerbroeken in no-time stuk. Alle kleding is enkel garen, goedkoopste nepleer, polyester wat pluist. En als laatste, het retourneren. Bizar, het is net of je terug gaat in de tijd, wat een conservatief proces is dat. Ik geef een ster voor de marketing en uitstraling van de winkels, maar ze kunnen beter beginnen met de basis.

30 juli 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Andy, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Sinds oktober problemen

Sinds oktober problemen. Geen contact mee te krijgen. Steeds een chatbot die meldt dat er contact opgenomen wordt. Niet dus!!
Nu in samenwerking met de consumentenbond een brief onderweg die hen wijst op ingebrekestelling. Als er nog geen reactie komt gaat er een melding naar het ACM (autoriteit consumentenbond en markt)
Tip van consumentenbondbond: meldt je klacht...
Dit kan gewoon niet!!!!
En Stradivarius...als je meeleest: het gaat om ordernummer 50160671916

23 oktober 2024

Antwoord van Stradivarius

Hallo Janet, Bedankt voor je review. Je feedback helpt ons om te verbeteren en de Stradivarius community een steeds betere ervaring te geven. Een medewerker van de klantenservice zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden. Nogmaals bedankt dat je ons op de hoogte hebt gebracht van je ervaring. We zullen op zoek gaan naar nieuwe manieren om dit in de toekomst te voorkomen. Groetjes.

Broek binnen 3 maanden kapot

Broek binnen 3 maanden kapot, probeer contact te krijgen met de klantenservice maar dan krijg je zo’n bot met een nietszeggend antwoord. Word je naar de winkel verwezen, daar heb ik niets aan. Heb niet voor niets online gekocht.

Update: Stradivarius heeft contact met mij gezocht na deze review en heeft het netjes opgelost.

29 juli 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Melissa, Bedankt voor je review. Je feedback helpt ons om te verbeteren en de Stradivarius community een steeds betere ervaring te geven. Een medewerker van de klantenservice zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden. Nogmaals bedankt dat je ons op de hoogte hebt gebracht van je ervaring. We zullen op zoek gaan naar nieuwe manieren om dit in de toekomst te voorkomen. Groetjes.

Klantenservice zeer slecht

slechte kwaliteit kleding (twee stuks van de bestelling), om daar contact over te krijgen is niet te doen. Via whatsapp geen contact te krijgen via de website wel, maar erg moeizaam

28 juli 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We werken voortdurend aan verbeteringen en hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Groetjes.

Voor de tweede keer niet alle artikelen…

Voor de tweede keer niet alle artikelen die ik heb geretourneerd terugbetaald gekregen. Lijkt er op dat dit opzettelijk gebeurt. Klantenservice is ook onmogelijk te bereiken.

26 juli 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Geen contact met klantenservice

Heb een online bestelling gedaan en kreeg een verkeerd artikel binnen. Dit terug gestuurd en is toch in rekening gebracht. Nu probeer ik al bijna 3 weken contact te krijgen met de klantenservice en dat is niet mogelijk.

25 juli 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Sarah, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Erg onvriendelijk personeel

Erg onvriendelijk personeel bij Stradivarius Eindhoven. Je mag niet eens met je kinderen mee naar de paskamer en dat wordt dan erg onvriendelijk, in een soort van Engels, met een chagrijnige blik verteld.

24 juli 2025

Ontzettend slechte (klanten)service

Ontzettend slechte (klanten)service. Ik heb op 29/06 een bestelling geplaatst die in 3 delen geleverd zou worden. Ik heb het eerste deel redelijk snel ontvangen maar alles duurde zo lang dat ik de twee andere delen geannuleerd heb. Vervolgens was er geen enkele mogelijkheid om het deel dat ik al ontvangen had te retourneren. Op 10/07 heb ik contact opgenomen met de klantenservice en die kon mij niet direct helpen en zou het doorzetten naar de juiste afdeling. De klantenservice medewerker verzekerde mij ervan dat ik binnen enkele werkdagen een mail zou ontvangen met verdere informatie en het geldbedrag van de geannuleerde artikelen binnen 3-7 werkdagen zou ontvangen. Ik heb nooit een mail ontvangen met verdere informatie en ook nog geen geld ontvangen voor de geannuleerde artikelen (€200+). Ik heb vandaag nog een keer geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, een halfuur in de wacht gestaan en toen ik aan de beurt was heeft de medewerker op geen enkel berichtje gereageerd. Ontzettend slechte service, ik bestel hier nooit meer.

Update n.a.v. de reactie van Stradivarius op deze review: er is absoluut geen contact met mij opgenomen via email op 22-07. Nadat ik eindelijk een retour aan heb kunnen maken na weken wachten, is ook dat mis gegaan en is nog steeds niet het volledige bedrag geretourneerd. Wederom contact gezocht met de klantenservice hierover en hopelijk ontvang ik het resterende bedrag snel.

10 juli 2025

Hallo Lisa,
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via e-mail op 22.07.2025 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.

Kleding is niks mis mee, klantenservice zeer bagger

Kleding is niks mis mee, maar de manier om in contact te komen met de klantenservice is vreselijk. Het is eigenlijk gewoon onmogelijk. Via whatsapp reageren ze na 5x, vervolgens stopt het contact en begint het riedeltje weer opnieuw. Via de chat wordt ook gewoon niet gereageerd of de chat wordt afgebroken omdat het te lang duurt. Met andere worden: VRESELIJKE KLANTENSERVICE!

22 juli 2025

Hallo,

Super slecht

Ze zeggen na een review dat ze contact met de klant op gaan nemen maar ook dit doen ze niet!

22 juli 2025

Hallo Anoniem,

Moeilijke klantenservice

Retour nummer: 3005549936
Bestelnummer: 50205900128

Waar blijft mijn geld?
Ik krijg nog zeker €100,- van jullie!
Graag reactie! Jullie zijn nergens te bereiken!

Update:
Na lang chatten heb ik een medewerker gesproken en is mijn retour verwerkt.
Mijn geld direct de volgende dag ontvangen door een hele fijne medewerker!

Tip voor wie ook wacht op zijn retour en nog geen geld heeft ontvangen: heletijd chatten, elke 10 minuten opnieuw iets sturen. Whats app is trager. Chat via website is beter…
Wellicht helpt het ook bij jullie!

18 juli 2025

Service bestaat niet meer

Service is heel groot woord. Bestaat tegenwoordig niet meer. Slechte communicatie. Verzendlabels die je moet printen?? Niet meer van deze tijd, qr is efficiënter, milieuvriendelijker, makkelijker en goedkoper. 2,5 uur bezig geweest, verbindingen worden verbroken voor een simpele vraag. En een qr code is niet te verkrijgen! Ja soms.. Beloven gratis verzenden, totale bestelling was ook hoog in € en toch verzendkosten betalen voor thuislevering en die alsnog moeten ophalen. Dan ook nog eens voor een betalen voor een retour. In de chat reageren de werknemers gewoon niet of niet meer. Stradivarius app werkt ook slecht!

18 juli 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Sabien, Hartelijk dank voor dit bericht. We zullen je beoordeling delen met ons team zodat we het in de toekomst nog beter kunnen doen. Als je nog iets nodig hebt, zijn we er om je te helpen. Groetjes.

OMG Geen contact te krijgen!!!

OMG Geen contact te krijgen!!!
Ik ben net terug van vakantie en er staat dat mijn bestelling 50221346554 is geleverd op 7/7. Maar het is nergens te vinden. Ik woon maar met 2 buren op het erf en niemand heeft het ontvangen. Dus kunnen jullie een onderzoek starten naar DHL waar het pakket is. Anders krijg ik Klarna op mijn dak. Graag a.u.b. zsm een reactie!!! Mvg Gwen

17 juli 2025

Twee weken geleden besteld, 0 bevestiging of mails

Al bijna twee weken geleden een bestelling geplaatst. Nooit een bevestiging gekregen, nog niet verzonden. Ik wil aub mijn geld nu terug.

Update 22 juli: gaan jullie nog reageren of wat? Jullie hebben me letterlijk bestolen. Een reactie is wel op zijn plaats. Ik verwacht een directe terugbetaling.

17 juli 2025

Hallo,
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via e-mail op 28.07.2025 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.

Na een avond dragen zat er een…

Na een avond dragen zat er een uitgerafelde naad in de jeans. Duidelijk een fabrieksfout. Meteen de volgende dag hebben we gemaild, 5x gechat, gebeld met 0800-nummer, AI assistent verwijst door naar een agent. Die wordt nooit bereikt. Er is geen klantenservice. In de winkel worden we zonder pardon weggestuurd. Kosten van de broek zijn voor ons, net als de reiskosten. Terwijl het om een online bestelling ging... wat moesten we dan? Hopelijk neemt Stradivarius via deze weg de moeite om te reageren.

16 juli 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Karlijn, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kijken uit naar meer details over wat er is gebeurd, zodat we het gesprek kunnen voortzetten en een oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Ik heb al een tijdje een retour…

Ik heb al een tijdje een retour gestuurd 1 maand geleden en nog is het niet verwerkt alle contact mogelijkheden zijn onmogelijk lijkt wel want kan hun op geen moment bereiken.

24 juni 2025

Antwoord van Stradivarius

Hallo Klant, Bedankt voor je bericht. Het spijt ons dit te lezen. Om een oplossing te vinden, nodigen we je uit om contact op te nemen met ons team via deze link: https://www.stradivarius.com/nl/contact.html. Als we nog iets voor je kunnen doen, reken dan op ons. Groetjes.

Slecht bereikbaar

Ook ik hoop hier dan wel antwoord te krijgen. Klantenservice is namelijk onbereikbaar. Ik heb op 19 juni 2025 een pakket besteld. Tot op heden nog niet ontvangen. Mail en watts app werken voor geen meter. Je krijgt geen antwoord.
Groeten Joyce Olij

19 juni 2025

Hallo Joyce,
Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben contact met u opgenomen via e-mail op 16.07.2025 met een oplossing voor uw geval. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en ons te helpen verbeteren. Met vriendelijke groet.