Mijn dochter heeft al 2 keer een D98 spijkerbroek broek licht denim gekocht en na minder dan 2 maanden dragen, scheurt de broek aan de achterkant op het been. Dit is al 2 keer gebeurd. De afhandeling... Toon meer
Ik moest een artikel ruilen dat de dag ervoor was geleverd. Het artikel was defect. Ze willen het artikel niet ruilen omdat er geen QR code op de verpakking en ticket staat. Zonder QR code kan er nie... Toon meer
Broek binnen 3 maanden kapot, probeer contact te krijgen met de klantenservice maar dan krijg je zo’n bot met een nietszeggend antwoord. Word je naar de winkel verwezen, daar heb ik niets aan. Heb n... Toon meer
Een maand geleden heb ik mijn geld als reservering terug gestort gekregen. Tot op heden blijft het bedrag op reservering staan en kan ik het geld niet gebruiken. Meerdere keren contact gehad via de ch... Toon meer
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
GEEN RETOURLABEL
Meerdere keren besteld bij Stradivarius en het ging een lange tijd goed tot de laatste keren.
Wanneer ik mijn bestelling retour wil brengen, kan ik geen retourlabel uitprinten of retour punt selecteren. Dit maakt dat ik geen retour label heb en mijn pakket al een week lang thuis ligt….
Ik heb contact op genomen via de mail en whatsapp maar er is niemand die kan reageren of een retour label kan maken. En nu?!?!
De winkel is erg achteruit gegaan. Dit was de laatste keer dat ik hier heb besteld.

Antwoord van Stradivarius
Retour foutief verwerkt en geen contact met klantenservice te krijgen
Hoewel ik mijn geld voor de meeste artikelen snel terugkreeg (positief punt!), is één paar schoenen – dat ik had teruggestuurd omdat het niet overeenkwam met mijn bestelling – niet verwerkt. Sindsdien probeer ik contact te krijgen met de klantenservice, maar dat is praktisch onmogelijk: de e-mail werkt niet meer, via de chatbox kom je nergens en de WhatsApp-assistent stuurt je door naar een agent die je vervolgens nooit te spreken krijgt.
Erg frustrerend en teleurstellend. En ik zit met €25 extra kosten voor een item dat ik niet meer heb. Voor mij reden genoeg om hier in de toekomst nooit meer online te bestellen.

Onwijs slechte klantenservice!
Op 07-06-2025 heb ik een retour gestuurd naar stradivarius. Op dit moment is het 14-07-2025 en heb ik nog steeds niks van Stradivarius vernomen. Ben al 2 á 3 weken bezig om contact te krijgen, maar zonder resultaat. Kost mega veel energie! Wat een onwijs slechte klantenservice, ga hier dan ook nooit meer bestellen. Denk na voor je hier besteld want je ziet je geld bij een retourzending nooit meer terug. Ik zie dat ze via hier reageren, dus geef dit nog een poging met hopelijk succes.

Slecht contact
Via deze weg krijg ik schijnbaar wel reactie van stradivarius. Dus hierbij:
Willen jullie a.u.b. op mijn mail reageren betreft mijn retour van 175 euro?? Inmiddels zijn er weer dagen overheen gegaan en ben ik op vakantie. Ik wil mijn artikelen retour doen zodra ik terug ben en ga er vanuit dat jullie dan wel hebben gereageerd over hoe ik de artikelen retour kan doen. Bestelnummer: 50206805860
Dankjewel!

Geen orderbevestiging
Ik heb een bestelling gedaan, 7 euro extra besteld zodat het vrijdag binnen kwam. Geen order bevestiging. Niks. Ik kan nergens geen klantenservice bereiken. Niet via whatsapp, niet via mail, kan nergens een werkend telefoon nummer vinden. Waardeloos.

Antwoord van Stradivarius
Geen service, verkeerd retour behandeld
Ik kan wel huilen hoeveel tijd en energie ik steek, zonder enige reactie terug te ontvangen. Inmiddels al drie weken geen reactie en geld dat ze mij niet uitbetalen. Na een bestelling geplaatst te hebben die twee weken te laat werd geleverd, alles retour gestuurd. Nu hebben ze de retour ontvangen, maar een geretourneerd artikel niet geselecteerd. Ze betalen mij te weinig geld uit. Oplichters zijn het. Klantenservice niet bereikbaar, geen reactie en geen contact. Niet via chat, niet via mail. Te treurig voor woorden. Ik bestel hier nooit meer en kan iedereen aanraden hier niet te bestellen. Ik hoop enorm dat ik ooit mijn geld nog terug ga krijgen…

Waardeloos!!!
Waardeloos!!!!
Bestelling geplaatst, verkeerd artikel ontvangen en mail, whatsapp, chat er wordt gewoon niet gereageerd. Bel je de winkel in Groningen krijg je een Engelse del aan de telefoon die zegt dat ik maar naar de winkel moet komen. Als je niet in de buurt woont is dat niet te doen!!! Super slechte service!!!!! En het is nu nog steeds niet opgelost! Ik bestel hier nooit meer!!!

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Broeken besteld en na twee weken nog steeds niet ontvangen. Telefoonnummers bestaan niet meer en mail adressen zijn 'no longer active'. Er is geen enkele mogelijkheid om contact te krijgen met dit bedrijf. Ze reageren ook niet op ingesproken voicemail. Schandalig.

Antwoord van Stradivarius
Je kunt onmogelijk contact krijgen met…
Je kunt onmogelijk contact krijgen met de klantenservice. Pakket is 'bezorgd' maar nooit daadwerkelijk bezorgd. Via WhatsApp en chat geen reactie voor dagen. Vreselijke klantenservice

slechte klantenservice stradivarius
Op 10 juni een retour aangevraagd en afgegeven bij een VintedGo punt. Mijn retour is vermist en VintedGo wilt een onderzoek starten, maar hebben toestemming nodig van stradivarius. Vervolgens is er onmogelijk contact op te nemen met stradivarius. Na het lezen van de vele slechte reviews over de klantenservice van stradivarius word ik toch wel een beetje wanhopig..
Het gaat om een bedrag van €170 wat ik nu kwijt ben.
Normaal ben ik heel tevreden met de kleding en winkels van stradivarius, maar hier baal ik wel heel erg van en ik had dit ook niet verwacht van een grote webshop met meerdere winkels door Nederland.

Antwoord van Stradivarius
Bestelling 50205743672 is bij mij nooit…
Update van de review...
Zie onderstaande reactie?
Volgens mij staat alle gevraagde informatie redelijk duidelijk in de review, lijkt in mijn ogen ook wel een geautomatiseerd antwoord.
Bestelling 50205743672 is bij mij nooit aangekomen. De bestelling op 23-6 geplaatst, maar nog steeds niet ontvangen, de link in de email naar de track en trace bestaat/doet het niet, ik probeer al dagen via de virtuele assistent en de whatsapp contact te krijgen, maar er gebeurd helemaal niets, echt belachelijk. 1 ster is nog te veel, mensen let op, bestel niets online bij dit waardeloze bedrijf!

Bestel hier niet!
Bestelnummer 50280928329
2 broeken wilde ik retouren. Retourlabel aangevraagd. Helaas bij alle post kantoren gaf hij een error. Contact proberen te krijgen via whatsapp en online chat. Is haast onmogelijk! Uiteindelijk contact gehad en een nieuw Retourlabel gehad. Ook bij alle postkantoren gaf deze error. Uiteindelijk retour gedaan via PostNL. Track en trace zegt dat die al 1,5 week geleden is bezorgd. Maar helaas niet verwerkt. Weer via whatsapp en online chat heel vaak geprobeerd contact te krijgen maar is onmogelijk! Ik bestel hier nooit meer

Retour onmogelijk
Ik wil een retour aanmelden, maar op de site komt er geen enkel afleverpunt tevoorschijn. Dus nu naar de dichtstbijzijnde winkel 50 km verderop. Ze zullen wel hopen dat je dan de bestelling maar houd.
Contact doen ze ook niet aan…

Antwoord van Stradivarius
Sinds 2 juni wacht op virtueel kaart…
Sinds 2 juni wacht op virtueel kaart waarde 40e. Deze heb ik voor mij dochter besteld. Ik heb wel orderbevestiging gehad. Maar alleen dit. Nooit virtueel kaart ontvangen. Contact opnemen is als tegen muur gaan praten zo genoemde chatbot. Ik wacht nog steeds....vraag mij af of is toch soort oplichting.

Contant betalen?Telefoonnummer geven
Wil je contant betalen bij het filiaal in de Westfield mall? Dan moet je je telefoonnummer opgeven bij de kassa. Vervolgens verschijnt je telefoonnummer op een redelijk groot scherm zichtbaar voor de mensen in de rij. (Rare mensen genoeg op deze wereld;-)
Je bon krijg je via een sms, of nee, je mag via de sms ook nog een account aanmaken waarin je uiteindelijk je bon mag zien. Het is dat ik t shirt graag wilde hebben. Maar dit is wat mij betreft zeer klantonvriendelijk
09-09-2025
Stradivarius hartelijk dank voor jullie volstrekt zinloze standaard reactie!

Slecht contact
Ik probeer al de hele middag contact te zoeken met de Nederlandse stradivarius, maar elke keer als ik in de chat zit, dan komt er een “assistent” helpen, die vervolgens helemaal niet komt. Hiedoor zit je gewoon 30 minuten naar je telefoon te staren, zonder antwoord. Ik heb mijn pakket retour gestuurd, maar er blijkt een probleem mee te zijn, handig dat je dan niemand kunt bereiken.

Leveren slechte kwaliteit
Leveren slechte kwaliteit. Linnen top was de naad defect maar na 1,5uur in de chat voor ‘hulp’ konden zij mij hier niet mee helpen en zal het magazijn de retour niet accepteren.
Je kan beter verder zoeken en een aankoop bij stradivarius overslaan.
Eerst moeten ze betere kwaliteit leveren voordat ze dingen verzenden naar klanten.

Antwoord van Stradivarius
Pakket is nooit aangekomen & slechte klantenservicd
Pakket is nooit aangekomen. Na contact te hebben met de klantenservice-bot zegt die je door te sturen naar een agent maar die komt nooit. Zowel in de app als via whatsapp geen respons.

Niet te bereiken
Hele slechte klantenservice. Ik heb iets retour gedaan, voor €60. Nu stond er in mijn app dat het gewoon is meegegaan met de vervoerder. Mijn retour is daarna nooit aangekomen of goedgekeurd en ik heb uiteindelijk 60€ moeten betalen voor iets wat ik teruggestuurd heb (dit bericht kreeg ik ook echt iets van een maand later pas! Contact proberen op te nemen via t telefoonnummer, via Whatsapp, nummer is niet te bereiken en whatsapp is n chatbot waar je dus niks verder mee komt. Oftewel je bent 60€ kwijt voor producten die je niet hebt en je kan geen contact met ze krijgen.

Broek besteld
Broek besteld, helaas is de verkeerde maat geleverd.
Het bedrijf is onbereikbaar.
Zij maken een fout en de klant kan de retour kosten betalen.
Waardeloos flut bedrijf, en hier bestellen wij nooit meer.
1 ster is nog teveel.
Wat mij betreft mogen dit soort bedrijven opgedoekt worden, kortom website uit de lucht halen.