Lees wat reviewers zeggen
Mycket kompetent o trevlig personal. Gav mig bra råd, men också en tanke på att min katt var gammal 16 år o 4 mån. Vi fick henne när hon var 7 år. Hon har varit vid min sida sen dess. Följt mig överal... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hantering av mitt försäkringsärende fungerade ihop med veterinärbesäket smidigt. Jag bad om en direktreglering och det var skönt att få hjälp med den rätt stora kostnaden. Och allt har gått bra med... Toon meer
Vi har genom åren blivit mycket bra behandlade. Så även denna gången. Vår "nya" veterinär Veterinärsyd i Bjuv har skött detta bra tillsammans med Sveland.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.
Contactgegevens
Gasverksgatan 3 A, 22229, Lund, Zweden
- 046-276 92 00
- djur@sveland.se
- www.sveland.se
Vraagt klanten om een review
Finns ingen upplevelse annat än det…
Finns ingen upplevelse annat än det lönar sig inte betala kattförsäkring. Borde avsluta och spara varje månad till ett kattkonto istället ..
Ni är alltid lika tillmötesgående och…
Ni är alltid lika tillmötesgående och hjälpsamma.
Vårdguiden kom med bra råd och…
Vårdguiden kom med bra råd och vägledning.
Också direktreglering från Blå stjärnan sköttes snabbt.
Snabba på att hantera ärende👍ock…
Snabba på att hantera ärende👍ock vänliga ock trevliga att prata med 🐾🐾
Jag har alltid fått väldigt bra och…
Jag har alltid fått väldigt bra och snabbt stöd vid behov. Både ersättning utbetald samt råd på telefon.
Hyfsat snabbt reglerat 👍
Bra service för oss hundägare
Alltid trevligt bemötande
Alltid trevliga
Alltid trevliga, snabba och smidiga. Jag har aldrig ångrat den dagen för isch 11 år sen som jag valde att byta till Sveland.
Aldrig några svårigheter med Sveland
Aldrig några svårigheter med Sveland, enkla att ha att göra med
Hantering av mitt försäkringsärende…
Och allt har gått bra med min fina hund, känns jättebra.
Jättenöjd
Aldrig varit något krångel eller strul de gånger jag behövt utnyttja min försäkring, allt har flutit på smidigt. Uppskattat detta enormt då man vid dessa tillfällen bara vill fokusera på sitt djurs mående.
Orkar inte ni luras att svara men kräver att jag ska skriva ett omdöme
Ni kräver för mycket En sak att gradera kontakten men sen ska. Jag skriva också med rubrik och allt Ta bort skrivandet tycker jag Jag kommer ju inte ur detta utan att skriva
Snabbt!
Från det att Max tasse blivit åtgärdad tills att ersättningen kom gick det bara några dagar.
Ersättningen i den storlek som jag hade förväntat mig.
Vänliga hälsningar
Björn
Tillgängligt o snabbt
Tillgängligt o snabbt! Bra råd och hjälp med att boka akutsjukhus. Trevligt med uppföljning också. Känns tryggt.
Jag får alltid den hjälp jag behöver
Jag får alltid den hjälp jag behöver. Blir trevligt bemött. Och jag har haft Carolin Holst i många år och är jätte nöjd med henne. Hon är alltid trevlig . Och skönt att ha samma varje gång jag ringer. Jag har haft Agria förr. Men ångrar inte en sekund att jag böt till Sveland. Har rekommenderat er till flera som dra. Mvh Ing-Marie
Snabb kontakt och fantastiskt trevlig…
Snabb kontakt och fantastiskt trevlig och kunnig personal. Bra råd, mycket positivt samtal. Allt vi pratat om på mail efteråt. Rekommenderar varmt den här tjänsten!
Ett mycket trevligt bemötande av Emma.🌹
Ett mycket trevligt bemötande av Emma.🌹Bra information och tips gällande min hunds besvär vilka även skickades på mejl.
Toppen att gå tillbaka till. Stort tack!
Pia C Bernhardsson
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Dit is Trustpilot