De site ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Hij is overzichtelijk n duidelijk ingedeeld. Prijzen zijn overeenkomstig of goedkoper dan andere sites. Snelle mailbevestiging en snelle verzending... Toon meer
De bestelling die ik deed stond op internet als voorradig maar dit was helaas niet het geval. Ik werd hier snel over geïnformeerd, bestellen duurde 7 werkdagen of ik kon mijn geld terug krijgen, He... Toon meer
Onze zoon kreeg voor sinterklaas een Josh leren armband, zelf uitgekozen bleek te groot. Na zelf teruggestuurd te hebben kregen we de kleinere maat, wat blijkt deze is te klein. Na 10 dagen neemt onz... Toon meer
Redelijk eenvoudig te gebruiken webadres. Op vragen via de mail werd direct snel en flexibel gereageerd. Toen een product niet snel leverbaar bleek hebben ze me persoonlijk gebeld. Dat kan ik wel waar... Toon meer
Een geweldige service!!
Ik vind de service bij tassenensieraden.nl super!
Vandaag artikelen besteld, morgen in huis!
Mocht er iets niet goed zijn, vandaag terug, morgen geld terug op de bankrekening!
Hoe kan het nog beter?? Echt top!!
goed en zeer netjes verzonden
ik vind het een prima winkel de factuur is goed en de bestelling keurig op tijd en verpakt. gewoon goed en aan te bevelen aan mijn vrienden.
Alles was top: keuze, kwaliteit, snelheid, informatie !!! We komen zeker terug !
Voor de 18e verjaardag van onze zoon wilde we graag een armband kopen, maar konden in de winkels niet slagen. Bij Tassen en Sieraden was de keuze reuze en tot ons grote plezier werd de armband de volgende dag bezorgd. We werden goed geinformeerd over alles. Ik kan het iedereen echt aanraden !!
Snelle levering!
Ik vond dat de bestelling erg snel geleverd werd! Daar was ik erg blij mee. Ook werd het netjes verpakt afgeleverd. Wel
Mag het assortiment van mij iets breder!
Mooie en leuke sieraden voor mooie prijzen!
Het is een site waar je daadwerkelijk alles kan vinden wat je zou willen. Er is genoeg keuze. Je hebt alles ook in verschillende maten en kleuren. Ook heb je verschillende merken, als je 1 merk te duur vind is er zo'n zelfde soort sieraad in een ander merk voor iets goedkoper. Helemaal super dus!
prima service !!
Duidelijke site, met na de bestelling duidelijke mailtjes ! Waardoor je weet wat je kan verwachten en wanneer!
echt perfect, zowel telefonisch als via internet, klantvriendelijk.
ik heb afgelopen week contact opgenomen met de winkel tassen en sieraden nadat ik de avond ervoor te snel een mailtje had verzonden. De mevrouw aan de telefoon gaf goed en vriendelijk advies. Zij heeft gelijk de armband apart gelegd en nog dezelfde middag verzonden. En ik had de volgende dag de armband al in huis.
geweldige service.
snelle levering
persoonlijke behandeling als je vragen hebt en een snelle levering.
Super!
Mooie josh armband besteld voor de verjaardag van mijn vriendin.
Tassenensieraden.nl belde me netjes op om te melden dat er een steentje uit de armband was die ik had besteld. Mocht een nieuwe duurdere uitzoeken.
De armband was de volgende dag binnen en je hoeft geen verzendkosten te betalen!
een geweldige, snelle, goede service
Ik heb 2 Josh armbanden besteld en deze zien er precies uit zoals vermeld, En binnen een paar dagen geleverd, Ik werd ook heel goed op de hoogte gehouden, via mail, in hoeverre de staat van de bestelling was, dus een echte aanrader
Zeer goede service!
De levering gaat inderdaad erg snel. De bestelling was meteen de volgende dag in huis en super netjes dat er geen verzendkosten betaald hoefde te worden. Ik had een josh armband voor mijn vriend besteld en de armband ziet er super goed uit. Gewoon orginele merken. Makkelijk en fijne service, aanrader dus!
Hele positieve ervaring!
Ik moest naar een feest. Ik wou graag een mooie armband geven. Die was de volgende dag in huis. Top!
Stoer, chique en mannelijk!
Zeer mooie armband gekocht bij tassenensieraden.nl. 2 dagen na de bestelling was het sieraad al binnen! Goede service en betrouwbaar. Armband van Josh : stoer, mannelijk en chique!
Super site
Ik ben helemaal tevreden. Ik heb een kleine bestelling gedaan. Geen verzendkosten en een dag later binnen. Deze ga ik aanbevelen bij mijn zus met dezelfde ring en wensen voor cateye bollen (Melano).
Zelf heb ik alweer gekeken voor een ander kleurtje. Kom zeker terug.
Dit is waarschijnlijk niet hetgeen waar jullie op zitten te wachten wat betreft het verbeteren van de webwinkel, maar voor mij is dit goed zo.
Kei netjes!
laatst heb ik een armband besteld via tassen&sieraden.nl,
de service is erg goed bevallen.
ik had de armband een paar dagen later in huis, netjes verpakt en met originele verpakking van het merk.
ook was ik heel tevreden over de foamdingen die erbij zaten zodat het product niet zou beschadigen.
al met al kei netjes gedaan!
Snelle levering en duidelijke mailtjes over je bestelling dus helemaal top!
Mooie horloge besteld en de volgende dag al in huis zonder verzendkosten!
Das pas fijn winkelen!
Ben er helemaal blij mee, wat ik ook fijn vond en nergens anders bij winkeliers op internet zag is dat ze er een band verkleiner apparaatje gratis bij doen.
Alleen jammer dat je hem zo gauw kapot draait maar de bedoeling is goed!!
Heel erg tevreden, snelle levering, perfect
De tas die ik heb besteld voldeed aan mijn eisen, ben er erg blij mee TOP !
kwam wat er was beloofd, prijs oké geen tegenvallers, snelle levering
Wij hebben gekregen wat we besteld hadden, ook de volgende dag aan huis bezorgd niet beschadigd de prijs die we betaalden was oké, we zullen wanneer we weer wat nodig hebben zeker kijken bij tassen en sieraden
Mooie producten en een razend snelle levering!
Ik heb bij Tassenensieraden.nl een mooie armband voor de verjaardag van mijn beste vriendin besteld. Het was de volgende dag al binnen! Sierraden bestel ik voortaan hier. Veel keus uit mooie producten en snelle levering. Ben erg tevreden!
Fijne website, erg klantvriendelijk
super netjes en klantvriendelijk, ze bellen wanneer iets later geleverd word dan de bedoeling. heel fijn!