De site ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Hij is overzichtelijk n duidelijk ingedeeld. Prijzen zijn overeenkomstig of goedkoper dan andere sites. Snelle mailbevestiging en snelle verzending... Toon meer
De bestelling die ik deed stond op internet als voorradig maar dit was helaas niet het geval. Ik werd hier snel over geïnformeerd, bestellen duurde 7 werkdagen of ik kon mijn geld terug krijgen, He... Toon meer
Onze zoon kreeg voor sinterklaas een Josh leren armband, zelf uitgekozen bleek te groot. Na zelf teruggestuurd te hebben kregen we de kleinere maat, wat blijkt deze is te klein. Na 10 dagen neemt onz... Toon meer
Redelijk eenvoudig te gebruiken webadres. Op vragen via de mail werd direct snel en flexibel gereageerd. Toen een product niet snel leverbaar bleek hebben ze me persoonlijk gebeld. Dat kan ik wel waar... Toon meer
Keurig en snel gekeverd
Ik heb toch een keuke ketting van Heart to Get grscoord, op de site van Glamour! Het is een aanrader, je bestelling en verwerking van wat he besteld hebt wordt supersnel en jeurig geleverd! De moeite waar om eens op hun site te neuzen😄
Super service en goede producten!
Ik ben erg blij met de service, heb mijn product netjes optijd binnen gekregen. Helaas moest ik deze retour sturen vanwege de maat maar ik heb meteen een andere besteld en dit allemaal zonder extra kosten. Deze webshop is zeker een aanrader!
ruime keuze, hele goede service! betrouwbaar!
hele goede service, echt een aanrader!
Klantvriendelijk en service een must in deze tijd, dit bedrijf heeft t!!
Afgelopen week heb ik een bestelling gedaan van 2 armbanden, smiddags werd ik gebeld dat er eentje niet was wel een soortgelijke of dat ook goed was. Ik vond dat prima....het werd een leuk gesprek waarin de dame mij verwees naar de 2 winkels in Nijmegen. Ze beloofde mij er gratis een derde armband bij! Wat een service zeg en de volgende dag al in huis! Ik heb van de week de 2 winkels bezocht en weer wat gekocht! In een woord geweldig!!
Als ze het niet op voorraad hebben, bellen ze je binnen 24 uur en vertellen wanneer het er wel is, super.
Ik zou er gelijk weer bestellen. S avonds een bestelling gedaan, de andere dag +- 12 uur een telefoontje van het is niet op voorraad, maar het is in bestelling. Vindt u het erg als het pakketje 2 dagen later komt? Ik vond dit niet erg, was zeer verrast dat ze me daar over opbelden, dit vond ik netjes. Inderdaad na 2 dagen was het pakketje er.
Geweldige leuke en mooie aanbiedingen met en super snelle verzending!
Ik heb een zeer positieve ervaring bij jullie!
Geweldig snelle en goede verzending en een telefoontje als iets niet op voorraad is, wordt het direct na geleverd.
Fantastisch!
Goed aanbod, makkelijk bestellen en snel in huis.
Ik zocht een kettinkje en deze was toevallig bij Tassen&sieraden.nl in de aanbieding. Het bestellen was heel gemakkelijk, hij was gelukkig op voorraad. Besteld op zondagavond en dinsdagmiddag lag hij in de brievenbus. Snelle en goede levering! Ik zal vaker kijken naar het aanbod op de site en zal deze ook aan bekenden aanraden.
Super snelle levering, geweldig product
Het aangekochte product is zeker aan te raden, het wordt zeer snel geleverd en het product is van zeer goede kwaliteit! Kopen dus!!
goede service snelle levering
Snelle antwoorden op vragen die gesteld worden. Snelle levering en een leuke attentie bij de levering .
De bestelling wordt leuk verpakt, je kan het indien mogelijk gelijk cadeau geven.
Ik ben super blij met mijn bestelling en zal een ander hier zeer zeker over informeren.
Hartelijke groet
Arienne
Ik zou het zelf niet beter kunnen doen.
De bestelling was de volgende werkdag al binnen.
Geen verzendkosten, zo door de brievenbus, maar wel heel netjes verpakt om maar enige beschadiging te voorkomen. Super !
Supersnel, topkwaliteit, goedeservice!
Zoals ik al zei, hele snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit sieraden! Toppie, zo doorgaan!
Gemakkelijke bestelprocedure en zeer snelle levering!
Afgelopen woensdag een Josh leren herenarmband besteld via de webshop.
Tevoren nog even telefonisch informatie ingewonnen en zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Donderdag werd het pakketje al bezorgd. Keurig verpakt en compleet met geschenkverpakking en garantiekaart. Kortom zeer tevreden over tassenensieraden.nl !!!!
makkelijke site, snelle levering, bij telefonisch contact zeer goede service
Prima!
Makkelijke website, leuke producten, snelle levering.... Alles wat je wilt!
Vlotte levering
De bestelling is vlot verwerkt en de volgende werkdag verstuurd. Keurig ontvangen in een envelop in de brievenbus.
Wel jammer dat je in deze webwinkel niet met creditkaart kunt betalen.
Mijn bestelling was niet juist, een van de bestelde artikelen is in een andere kleur geleverd dan besteld. De dag na mijn bestelling was de door mij bestelde kleur uitverkocht. Zonder overleg een andere kleur versturen vind ik niet zo netjes.
Top site
Overzichtelijk site, leuke tassen, goede klantenservice, veel mogelijkheden van betaling
Super goed geholpen!
Ik had veel vragen voordat ik een reservering kon plaatsen, maar ik werd direct geholpen aan de telefoon. Zelfs werd de armband er even bij gezocht om me precieze informatie te kunnen geven. Ik heb toen afgesproken met de mevrouw aan de lijn, dat ze even zou wachten (het was al einde werkdag) tot mijn betaling binnen was en dan zou de armband toch nog op de post worden gedaan, zodat ik het de volgende dag al in huis zou hebben. Wat ook precies zo is gegaan. Super service!
En ook niet onbelangrijk; een mooie armband.
Duidelijke, snelle en eerlijke service !
Duidelijke en snelle site ! Veel keuze , veel op voorraad ... En inderdaad meteen in huis ! Erg fijn om even snel een kadotje te bestellen ... Misschien handig om er een " kadoverpakking " service bij te voegen
Goede service snelle levering!
Goede service en snelle levering