Jammer, opgelicht, geld kwijt, vage redenen geen contact. Vaas met kunstbloemen besteld voor € 200,- Helaas niet naar onze smaak, de bloemen kunnen niet retour gestuurd (kleine lettertjes) Gemaild o... Toon meer
Kan ik niet ster minder plaatsen…?!! Het is zo erg gesteld met deze webshop! In het verleden ondervond ik geen enkele problemen bij de bestellingen, maar nu laat de shop echt van hun slechtste kant z... Toon meer
Bestelling is verstuurd naar een afleveringspunt, dit was niet gecommuniceerd. Dus het pakket is na 8 dagen retour gegaan naar the Golden Webshop. Diverse mails gestuurd geen reactie. Heb het uit hand... Toon meer
Wat een enorme oplichters! Ik had een bestelling geplaatst, kreeg vrij snel een mail met daarin in betaallink! Ik dacht: hup direct betalen, des te sneller ontvang ik mijn bestelling! Na 1 week niks... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zó zielig deze vrouw
Zó zielig deze vrouw! Zij gebruikt herhaaldelijk mijn foto's voor haar eigen sociale media content en wanneer ik haar vraag deze te verwijderen dan blokkeert ze mij.
HIER NOOIT MEER IETS BESTELLEN
Jammer, opgelicht, geld kwijt, vage redenen geen contact.
Gemaild of we de vaas mogen ruilen: geen enkele reactie ontvangen. Opeens is er is niemand thuis.
Mooie webshop met prachtige interieur…
Mooie webshop met prachtige interieur producten. Tevens hele fijn en snelle klantenservice :)
Deze webshop is er 1 waar je niet mee…
Deze webshop is er 1 waar je niet mee in zee moet gaan. Reviews op hun Instagram die niet in hun voordeel werken worden verwijderd en je account wordt geblokkeerd. Zelfs 1 ster is nog teveel
BESTEL HIER NIET / OPLICHTER
Ik wacht ondertussen al bijna 2 maanden op een vaas, maar reageren doet ze niet. Alle negatieve reacties op haar insta verwijderd ze snel. Ik vermoed dat ik de vaas van ruim € 90,- nooit meer ga ontvangen!
BESTEL HIER NIET
Bestel hier niet! Oplichters!
Wij hadden een pot besteld en ontvangen maar was niet zoals op de foto’s. Totaal andere kleur. Een onvriendelijke email ontvangen zonder hulp of afzender, alleen dat er niet geruild kan worden. Dat is tegen de wet. De pot extra goed ingepakt en teruggestuurd. Zoals verwacht (aan de reviews te lezen) hadden ze de pot kapot geslagen met een hamer. Ook overduidelijk te zien. Bevestigd door post nl en politie. Ze waren de doos vergeten want die was keurig intact. Wij gaan aangifte doen en rechtsbijstand zal ons verder helpen in het proces. Wij hopen te kunnen voorkomen dat meer klanten bedrogen worden.
Order na een week geannuleerd zonder…
Order na een week geannuleerd zonder reden…
Oplichters vaas besteld en ruim 3 weken…
Oplichters vaas besteld en ruim 3 weken later nog niks !! En laten niets meer van ze horen inmiddels aangiften gedaan bij de politie
Oplichters!
Ik heb mijn bestelling op 7 September geplaatst en tot de dag van vandaag nog niets ontvangen. Na talloze e-mails en berichten op sociale media besloten om aangifte te doen bij de politie. Nadat ik The Golden Webshop hiervan op de hoogte gebracht heb krijg ik 3 mails binnen een uur en is mijn order geannuleerd. Daarna nog een dreiging gehad dat als ik mijn aangifte niet intrek, er een aangifte over mij gedaan zou worden. Echt, geloof me, bestel hier niet!!!!!!
Oplichters m, Bestel hier niks
Bestel hier niks, zijn oplichters.
Vaas besteld en na lange tijd ontvangen. Omdat we inmiddels iets anders hadden hebben we de vaas retour gestuurd , vervolgens is de vaas weer kapot aan ons terug gestuurd. Vanwege voorwaarden is het niet mogelijk hier onderuit te komen.
Kortom gewoon oplichters
Ik zou hier absoluut niet bestellen
Ik zou hier absoluut niet bestellen.
Wij hadden maandag 2 oktober een aardbei vaas besteld als cadeau voor een vriendin. Na twee weken hadden wij nog geen bericht ontvangen over de bezorging. Naar aanleiding daarvan hebben wij een e-mail gestuurd met de vraag wanneer het bezorgd zou worden. Antwoord van the Golden webshop was dat de vaas zou zijn gebroken en opnieuw besteld zou worden. Maandag 6 november navraag gedaan wanneer de vaas bezorgd zou worden. Alle bestellingen waren toevallig vandaag binnen gekomen, maar niet onze vaas. De bestelling wordt zonder overleg geannuleerd. Wij hadden gehoopt dat the Golden webshop nog hen best zouden doen voor ons. Ik had een bericht gestuurd via Instagram dat ik niet tevreden ben over de service. Echter hebben zij meteen geblokkeerd, dit is echt louche.
Erg blij met mijn boeken standaard
Erg blij met mijn boeken standaard! Staat overal leuk!
Mooie woonaccessoires voor een goede…
Mooie woonaccessoires voor een goede prijs. Helemaal mee in het seizoen. De LED-kaarsen met afstandsbediening zijn echt een aanrader! Ook een stuk veiliger, zeker met kinderen en huisdieren. Fijne webshop!
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Amper te bereiken via de mail. Ik zou aanraden NOOIT hier wat te bestellen!!!!!
Vaas
Super leuke spullen zoveel dat je eigelijk alles wilt hebben. Snelle reactie en goede service!
leuke items op de webshop
Deze webshop heeft leuke spulletjes zoals de citroenvazen! 🍋
Really nice website and the service is…
Really nice website and the service is good.
Aankoop citroenvaas
Ben vriendelijk geadviseerd bij de aankoop van mijn citroenvaas! Dank!
Heb alweer een nieuwe wens op mijn verlanglijstje gezet :)
Prachtige woonaccessoires voor een…
Prachtige woonaccessoires voor een schappelijke prijs. Heb al een hoop items in huis staan en ik krijg regelmatig complimenten over m'n vazen, kandelaren en kussens van the goldenwebshop. Heel blij mee!
Advies: laat je niet verleiden hier je kadootjes te bestellen. Je bent je geld kwijt.
Geen reactie op mijn mails. Een track en trace code ontvangen met de mededeling dat het pakket niet is ontvangen. Voelt geheel niet goed om hier ooit nog eens een bestelling te doen en ben teleurgesteld in het feit dat je zo mensen geld afhandig kunt maken. Onbegrijpelijk dat dit bestaansrecht houdt.