Thomann MusicReviews

21.524
TrustScore 4 uit 5

4,1

Goeie winkel, en je kan veel vinden. Vind alleen jammer dat hun site aangeeft dat mijn pakket al 3 dagen geleden verzonden is en UPS geeft aan het pakket nog te moeten ophalen, Vind dat beetje een m... Toon meer

Vooral tevreden over de levering: sneller dan verwacht (in NL) en volop tracking informatie. Leek me een zeer gecontroleerd proces. Verder een mooi product voor een nette prijs. Vijf sterren dus.

Geachte Thomann , 17 Juni 2026 bevestigde overschrijving en 20-6-2026 om 10:25 , het bestelde pakje ontvangen , Snelle service , absoluut :) !! Deze namiddag eerst effe nog de spirit of rock teste... Toon meer

Thomann is wat mij betreft dé winkel voor gitaristen en muzikanten. De Harley Benton gitaren zijn echt ongelofelijk goed voor de prijs. Soms vraag je je serieus af hoe het mogelijk is dat ze dit niv... Toon meer

1. Muziekinstrumentenwinkel
  2. Drumwinkel
  3. Gitaarwinkel

Over Thomann Music

Thomann – Music Is Our Passion: Thomann in Treppendorf ist mit rund 1.500 Mitarbeitern und über 17 Millionen Kunden Europas größter Musikalienhändler. Das Familienunternehmen vertreibt nicht nur Instrumente und Zubehör aller Art. Auch Lichtanlagen, Bühnen- und Studiotechnik sowie eine Vielzahl an Ausrüstung für Video-Producer, Creator, Podcaster und Online-Streamer gehört zu Thomanns Line-up. Der kundenfreundliche Online-Shop umfasst mehr als 110.000 Artikel. Die Thomann-Verkaufsberater der insgesamt 13 Fachabteilungen sowie die Muttersprachler aus 18 Nationen im firmeneigenen Call-Center sind größtenteils Musiker und betreuen mit dieser Leidenschaft und fundiertem Wissen Kunden aus aller Welt. All diese Faktoren unterstreichen Thomanns Position in der Branche als Marktführer. Thomann - Music Is Our Passion: Thomann is Europe's largest music retailer with 1,500 employees and over 17 million customers. The family-owned company not only sells instruments and accessories of all kinds but also offers lighting systems, stage and studio gear, as well as equipment for video producers, podcasters, and online streamers. The online shop features more than 110,000 items. The Thomann sales consultants in 13 specialized departments, along with native speakers from 30 different countries in the company's call center, are mostly musicians themselves. With their passion and extensive knowledge, they provide support to customers worldwide. All these factors highlight Thomann's position as the industry leader.

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(21.524)

1.819 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ondanks verkeerde bestelling…

Ondanks verkeerde bestelling mijnerzijds toch prima naar tevredenheid afgehandeld.

15 augustus 2025

Hoi Kees,

🎶 Zelfs als de eerste noot niet helemaal goed valt, zorgen wij dat het nummer toch lekker blijft klinken. Fijn dat jouw verkeerde bestelling alsnog in harmonie is opgelost. Zo blijft de service in de juiste maat! 🎼 Bedankt voor jouw review en tot snel in onze winkel.

Jouw Thomann Nederland Team

Thomann maakt gebruik van dhl.

Thomann maakt gebruik van dhl.
Dat gaat vaak niet goed. Nu weer 2 dagen gewacht terwijl dhl niet levert. Gezien de vele negatieve reactie begrijp ik niet dat Thomann zich niet losmaakt van dit shit bedrijf.

16 augustus 2025

Hey Renardo,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en vervelend om te horen dat DHL niet levert. Wij kunnen ook met UPS verzenden, in de Kassa valt dat te kiezen. Leveringen naar Nederland duren ongeveer 1-3 werkdagen na verzenden. Als je wilt dat wij nog eens naar de status van jouw bestelling kijken, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelgegevens en dan zullen wij het verder voor je onderzoeken.

Retourneren is een hell

Levering is prima, maar retourneren heeft een belachelijk aantal overbodige stappen. Account aanmaken waarin je al je gegevens moet invullen -> Retourneer pagina zoeken -> retourneer producten selecteren -> reden uitypen waarom je het terugstuurt -> Iban nummer + naam opgeven en dan ook nog een BIC code opgeven? -> dan zou je een mail krijgen om je product te kunnen terugsturen... die mail is na 30 minuten nog niet binnen, en ja ik heb elke mailbox gecontroleerd. Terwijl alle andere mails van Thomann komen binnen een paar seconden binnen. Het lijkt alsof ze het proces zo moeilijk mogelijk maken zodat je uiteindelijk opgeeft. Snel een product terugsturen bij Thomann is niet mogelijk.

Waarom niet gewoon je order nummer invullen en je producten ophalen uit de database? Zoals elk ander bedrijf al sinds 2015 hanteert. Helaas voor mij een deal-breaker en zal niet meer bij Thomann bestellen.

15 augustus 2025

Goedendag,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en jouw uitgebreide feedback. We zijn blij dat de levering op tempo was, en wij zijn continu bezig met het onderzoeken van de juiste toon en en ritme te vinden om onze service te verbeteren. Feedback van onze klanten helpt hierbij enorm. Nogmaals bedankt hiervoor! Als wij jou hiermee nog zouden kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jouw Thomann Nederland Team

weer een supersnellle en prijstechnisch goede bestelling

Prijs en levertijd is meer dan prima!

12 augustus 2025

Hoi John,

🎶 Wat een fijne groove in jouw review! Blij dat prijs en levertijd weer in perfecte harmonie zijn. We stemmen elke bestelling graag af op jouw tempo: snel, scherp en muzikaal verantwoord. 🎼

Vlotte cervice.

Vlotte cervice.
Prettige site.

11 augustus 2025

Hey Marc,

Bedankt voor je review! 🎶 Een korte maar krachtige noot, zoals een goed geplaatste staccato in een compositie! Fijn dat onze service en website in de juiste maat spelen voor jou. We blijven graag jouw betrouwbare backing track in elke muzikale aankoop. 🎼

Thomann, wat anders?

Ik koop al vele jaren alle spullen voor mijn muzikale hobby bij Thomann. De reden is simpel: fantastisch assortiment en altijd volop gelegenheid om alles thuis op gemak uit te proberen. Dat is natuurlijk bij alles wat Thomann verkoopt van groot belang. Ik heb daar veel van gebruik van gemaakt, en bijna altijd ben in uiteindelijk prima geslaagd, ook soms met behulp van prima adviezen van een helpdesk-medewerker. Kortom: bij Thomann kopen levert je op alle fronten veel genoegen en voordeel op. Van harte aanbevolen

7 augustus 2025

Hoi,

🎶 Inderdaad, wat anders? Jouw muzikale reis klinkt als een goed gecomponeerde suite, met ons als vaste begeleider. Het ruime assortiment vormt de melodie, het thuis uitproberen de rustgevende bridge, en onze helpdesk voegt daar af en toe een waardevolle solo aan toe.

Fijn dat je al jaren bij ons shopt en telkens weer de juiste toon weet te vinden. Muziek maken begint met het juiste instrument, maar pas met vertrouwen en gemak ontstaat de echte harmonie. Bedankt voor je warme aanbeveling. We blijven graag jouw vaste ritmepartner! 🎼

Jouw Thomann Nederland Team

Gehavende verpakking van een nieuw product

Snelle verzending van het product, maar de verpakking zag er gehavend uit. Ik heb een nieuw product gekocht, maar gebaseerd op de verpakking zou het geretourneerd product kunnen zijn. Aangezien ik de verpakkingen altijd bewaar, is het jammer dat deze zo lelijk is geleverd.

2 augustus 2025

Na een zoektocht door mijn DAW studio…

Na een zoektocht door mijn DAW studio one gaf Thomann mij uitsluitsel. De oplossing was dat wat ik wilde niet in mijn software zat. Keurig geholpen.

31 juli 2025

Hey Rob,

🎧 Na je zoektocht in Studio One is het fijn dat Thomann kon helpen verduidelijken wat er wel en niet in je software zit. Soms ligt het antwoord buiten de DAW zelf. Goed om te horen dat je netjes bent geholpen, daar doen we het tenslotte voor. 🎶Bedankt voor je review en tot snel weer in onze shop!

Jouw Thomann Nederland Team

Kwaliteit koop je zelf maar service daar is Thomann Music zeer goed in!

Ben al vele jaren tevreden klant.
De kwaliteit van je aankoop hangt deels van je uitgegeven bedrag af.
Hun goede klanten service na verkoop heb je er gratis bij.
Doe zo voort!

28 juli 2025

Hoi Benny,

🎶 Wat een swingende review! Je woorden klinken als een strakke groove waar we met plezier op meejammen. Jij kiest de toon van jouw aankoop, hoog of laag, en wij zorgen dat de klantenservice een soepele baslijn vormt, altijd gratis en altijd in de maat.

Fijn om te horen dat jouw muzikale reis al jarenlang onze ritmische begeleiding kent. Bij Thomann zorgen we dat jouw klank altijd zuiver blijft en elke bestelling eindigt met een welverdiende toegift. We zetten de metronoom op tevredenheid en spelen door! 🎷🥁🎵

Geweldige webshop!

Geweldige webshop:

- breed en diep assortiment
- merkartikelen alsmede eigen merken, dus ruime keuze
- meeste producten zijn voorradig.
-zeer snelle levering van de goederen
- geniale opzet webwinkel (personeel die de diverse talen spreekt en dat is altijd groot voordeel)

Feit dat Thomann een familiebedrijf is en niet een onderdeel van een vage investeringsmaatschappij zonder gezicht , vind ikzelf een pluspunt.
Daarmee wil ik niet zeggen dat bedrijven die onderdeel zijn van een investeringsmaatschappij of een deel in handen is van dergelijke conglomeraten, niet betrouwbaar zouden zijn. In tegendeel.

Alleen mij spreekt het aan zaken te doen met weliswaar een enorme organisatie, maar in de top nog steeds een ondernemer/familie die de eindverantwoordelijkheid heeft.
Maar dat terzijde.

In ieder geval ben ik dik tevreden met mijn laatste aankopen en kan daarom deze winkel webshop aanbevelen!

23 juli 2025

Hey Eise,

🎵 Dank voor jouw betoverende recensie! Een ware symfonie van tevredenheid! Bij Thomann draait alles om het vinden van de juiste toon: ons brede assortiment vormt de akkoorden, snelle levering de ritmische percussie, en onze meertalige medewerkers zijn het koor dat elke klant persoonlijk aanspreekt. De melodie van ons familiebedrijf klinkt door in elke noot. En jouw waardering is voor ons het refrein dat blijft hangen.

Maar wat echt de ziel van onze compositie is? Dat we een familiebedrijf zijn. Geen grote, naamloze investeringsmaatschappij, maar een organisatie waar passie, verantwoordelijkheid en ondernemersgeest in elke noot doorklinken. Jouw voorkeur voor deze oprechte benadering is voor ons het mooiste akkoord.

We stemmen onze dienstverlening graag af op jouw muzikale wensen. Bedankt dat jij onze webshop tot jouw favoriete concertzaal hebt gemaakt! 🎶

Top 👍

Goeie website en goeie klantenservice

27 juli 2025

Hey Thimo,

🎸 Bedankt voor jouw rockende review! Blij dat onze website en klantenservice bij jou in de juiste toonaard spelen. Samen maken we er een hit van! 🎶

Goede producten & klantenservice

Goede producten, snelle levering en hun klantenservice heeft me meer dan uitstekend geholpen!

24 juli 2025

Hey Sarah,

🎵 Wat een mooie review! Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Jouw woorden zijn als een perfect gestemde akkoordenreeks! We zijn blij dat onze producten en service jouw ritme konden volgen. Samen klinken we fantastisch! 🎶

goed advies en service

22 juli 2025

Hoi Wil,

🎼 Wat een harmonieuze boodschap! Jouw positieve noten over ons advies en service klinken als muziek in onze oren. Samen maken we er een mooie melodie van. Bedankt voor deze fijne soundcheck! 🎶

Jouw Thomann Nederland Team

Verzenden is goed en vlot (DHL).

Verzenden is goed en vlot (DHL)
Snelle feedback bij "probleem"
Read the f#€.. manual 😁

19 juli 2025

Hey Henk,

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de verzending zo soepel verliep, als een perfecte beat in een strak tempo. DHL houdt duidelijk het ritme goed vast en wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het verzenden! 🎵📦

Jouw Thomann Nederland Team

Ik ben al jaren Thomann klant

Ik ben al jaren Thomann klant. Altijd eerlijke prijzen, en 100% kwaliteit en garantie, nooit gezeur m.b.t. retouren. Zolang alles via het systeem (bestelling, betaling, verzending) gaat is er niks aan de hand. Echter als er "human intervention" nodig is bij een op te lossen probleem of een vraag, dan voldoet geen copy/paste template antwoord maar dan is het beter dat gewoon de mails goed worden gelezen, goed nagedacht en e.e.a. goed handmatig geregeld wordt, echter dan blijkt er nogal weinig IQ.

25 maart 2025

Hey Phil,

Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en je lof over onze prijzen, kwaliteit en service! 🎸
We begrijpen je punt over de communicatie wanneer maatwerk nodig is. Dat willen we graag beter stemmen, zodat ook de menselijke noot in harmonie klinkt met de rest van onze service. We nemen je feedback serieus! 🎶Mocht er nog iets zijn waarmee wij jou mee zouden kunnen helpen, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de en wij zullen ons best doen om jou te helpen.

Super service!

Ik kreeg mijn bestelling een dag eerder dan afgesproken binnen. Daar ben ik enorm blij mee!

Ook was mijn pakketje goed verpakt.

9 juli 2025

Hoi,

Wat een feest om te horen! 🎵
Jouw bestelling kwam als een vroege noot in een perfect gestemde symfonie aan. Fijn dat de verpakking ook als een stevige drumbeat in de maat zat. Veel plezier met je muzikale aankoop en bedankt voor je review! 🎶

2 maanden wachten werd mijn bestelling door Thomann geannuleerd

Ik heb in mei 2025 een Epiphone gitaar voor mijn vrouw besteld, als kado voor moederdag. Uiteindelijk had Thomann er 2 maanden voor nodig om me te vertellen dat ze het product niet konden leveren.

9 juli 2025

Hey Pierre,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en vervelend om te horen dat wij de Epiphone gitaar niet konden leveren. Het komt weleens voor dat een leverancier ons meldt dat een product niet meer wordt uitgeleverd. Hoewel wij het vervelend vinden om te melden, kunnen wij kijken of er misschien een alternatief beschikbaar is. Stuur ons alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met je bestelnummer of klantnummer als je wilt dat wij met onze specialisten checken of wij een geschikt alternatief kunnen bieden.

Jouw Thomann Nederland Team

Thomann is een aanrader en heeft een…

Thomann is een aanrader en heeft een zeer goede na service

8 juli 2025

Hoi Hubert,

Bedankt voor je muzikale woorden! 🎶 We zijn blij dat je tevreden bent en hopen dat onze service je blijft inspireren. Veel speelplezier! 🎸🥁

Top!

Heldere website, logisch bestelproces, snelle levering.
Top!

2 juli 2025

Hey Jans,

Dank je wel voor deze vrolijke noot! 🎵
Jouw woorden zijn muziek in onze oren. Van het eerste klikje tot de snelle levering, fijn dat alles in de juiste toon verliep. Blijf vooral lekker doorklinken! 🎶

Prima!

Uitgebreid assortiment, relatief snelle levering (2 tot 3 dagen).

18 juni 2025

Hey Patrick,

Bedankt voor je muzikale woorden! 🎶 We zijn blij dat je tevreden bent met ons brede assortiment en de vlotte levering. Veel plezier met je aankoop en tot snel weer terug in onze shop!