Thomann MusicReviews

21.522
TrustScore 4 uit 5

4,1

Goeie winkel, en je kan veel vinden. Vind alleen jammer dat hun site aangeeft dat mijn pakket al 3 dagen geleden verzonden is en UPS geeft aan het pakket nog te moeten ophalen, Vind dat beetje een m... Toon meer

Vooral tevreden over de levering: sneller dan verwacht (in NL) en volop tracking informatie. Leek me een zeer gecontroleerd proces. Verder een mooi product voor een nette prijs. Vijf sterren dus.

Geachte Thomann , 17 Juni 2026 bevestigde overschrijving en 20-6-2026 om 10:25 , het bestelde pakje ontvangen , Snelle service , absoluut :) !! Deze namiddag eerst effe nog de spirit of rock teste... Toon meer

Thomann is wat mij betreft dé winkel voor gitaristen en muzikanten. De Harley Benton gitaren zijn echt ongelofelijk goed voor de prijs. Soms vraag je je serieus af hoe het mogelijk is dat ze dit niv... Toon meer

1. Muziekinstrumentenwinkel
  2. Drumwinkel
  3. Gitaarwinkel

Over Thomann Music

Thomann – Music Is Our Passion: Thomann in Treppendorf ist mit rund 1.500 Mitarbeitern und über 17 Millionen Kunden Europas größter Musikalienhändler. Das Familienunternehmen vertreibt nicht nur Instrumente und Zubehör aller Art. Auch Lichtanlagen, Bühnen- und Studiotechnik sowie eine Vielzahl an Ausrüstung für Video-Producer, Creator, Podcaster und Online-Streamer gehört zu Thomanns Line-up. Der kundenfreundliche Online-Shop umfasst mehr als 110.000 Artikel. Die Thomann-Verkaufsberater der insgesamt 13 Fachabteilungen sowie die Muttersprachler aus 18 Nationen im firmeneigenen Call-Center sind größtenteils Musiker und betreuen mit dieser Leidenschaft und fundiertem Wissen Kunden aus aller Welt. All diese Faktoren unterstreichen Thomanns Position in der Branche als Marktführer. Thomann - Music Is Our Passion: Thomann is Europe's largest music retailer with 1,500 employees and over 17 million customers. The family-owned company not only sells instruments and accessories of all kinds but also offers lighting systems, stage and studio gear, as well as equipment for video producers, podcasters, and online streamers. The online shop features more than 110,000 items. The Thomann sales consultants in 13 specialized departments, along with native speakers from 30 different countries in the company's call center, are mostly musicians themselves. With their passion and extensive knowledge, they provide support to customers worldwide. All these factors highlight Thomann's position as the industry leader.

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(21.522)

1.816 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer goed bedrijf.

Zeer goed bedrijf.
Zeker een aanrader!
Enige minpuntje is dat het verzenden iets langer duurt, omdat het bedrijf in Duitsland zit.
Maar je koopt hier altijd goed spul voor een goede prijs.

10 juni 2025

Hoi Remco,

Bedankt voor je muzikale review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze producten. We streven er altijd naar om onze levertijden te verbeteren, ook over de grens. Veel plezier met je swingende aankopen! 🎶

Leverdatum foutief

Pakketje wordt zogezegd binnen 2-3 dagen geleverd.. we zijn ondertussen 12 dagen ver.

20 juni 2025

Hey Jarne,

Vervelend om te horen dat je je pakketje nog niet hebt mogen ontvangen en bedankt voor het delen van jouw ervaring. Als dit nog steeds het geval is, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de en wij onderzoeken het dan graag voor je.

Jouw Thomann Nederland Team

perfecte informatie omtrent levering…

perfecte informatie omtrent levering met eind resultaat een mooi product ontvangen.

18 juni 2025

Hoi Robert,

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat de communicatie over de levering helder was en dat je blij bent met het eindresultaat. Net als bij een goed afgestemde melodie, zorgen wij graag dat alles klopt van begin tot eind. Veel plezier met je nieuwe aankoop! 🎶

Bij herhaling zeer tevreden

Ik heb intussen al behoorlijk wat (drum)spullen bij Thomann besteld en het gaat altijd prima. Soms heb ik van tevoren wat meer informatie nodig dan er op de website gegeven wordt en daar wordt altijd vlot en deskundig op gereageerd. Producten worden goed verpakt opgestuurd, alles is altijd picobello aangekomen. Ik koop veel dingen 2e hands, maar als ik wat nodig heb en ik moet het nieuw kopen is Thomann de eerste plaats waar ik kijk. Van harte aanbevolen!

18 juni 2025

Hey Hans,

Hartelijk dank voor jouw vriendelijke woorden! Het is muziek in onze oren om te horen dat je keer op keer zo tevreden bent. We zijn blij dat je de informatie en ondersteuning hebt gevonden die je nodig hebt bij het kiezen van je drum gear, en dat alles veilig en in topvorm aankomt. Of je nu je setup aan het upgraden bent of op zoek bent naar iets nieuws, we zijn altijd blij om je go-to podium te zijn. Rock on en bedankt voor de aanbeveling!

Jouw Thomann Nederland Team

Trouwe klant sinds jaren maar bij mijn…

Trouwe klant sinds jaren maar bij mijn laatste aankoop ging het toch mis. Geen bevestiging, factuur, track and trace terwijl het toestel voorradig is. Er wordt niet geantwoord op mijn mails...Via PayPal een dispuut geopend dan maar.

10 juni 2025

Hey Mario,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat je geen bevestiging, factuur en track & trace hebt ontvangen. Als je dit en nog geen antwoord hebt ontvangen op je email, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met je bestelnummer of klantnummer en dan onderzoeken wij het graag verder voor jou.

Jouw Thomann Nederland Team

Ik blijf enorm positief over jullie

Ik blijf enorm positief over jullie, maar fe verzendingstijd klopt wel niet naar België, er was beloofd 2 a 3 werkdagen, we zijn nu bijna dag 5 en heb nog altijd niet van track and trace ontvangen, geen informatie over zendingstatus. Hopelijk kan ik over het gemeen een enorme trouwe klant blijven en word ik niet teleurgesteld.

12 juni 2025

Hey Siemen,

Bedankt voor de positieve review. Wij waarderen jouw loyaliteit en doen natuurlijk ons best om jouw ervaring positief te houden.

Hoewel het zeldzaam is, komt het soms weleens voor dat er vertragingen zijn in het verzenden van bestellingen. Wij doen dan natuurlijk ons best om de achterstand bij te werken en bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, met een verwachte levertijd van ongeveer 2-3 werkdagen na verzenden.

Als je jouw bestelling dan nog niet hebt mogen ontvangen, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelnummer of klantnummer zodat wij dan verder onderzoek voor jou kunnen doen.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf en zoals altijd met een fijne prijs.

7 juni 2025

Hey Nanne,

Wat leuk om te horen dat je zo'n fijne ervaring met ons hebt gehad en bedankt voor het delen daarvan. Wij houden onze prijs graag zo fijn als een prachtig klinkend viool. Hopelijk tot snel weer in onze winkel.

Zeer correct bedrijf

Zeer correct bedrijf. Ik kocht reeds meerdere instrumenten. Perfect verpakt, alles volledig volgens afspraak. Is een product niet in voorraad, word ik verwittigd en kan ik mijn bestelling annuleren.

6 juni 2025

Hey Elise,

Bedankt voor jouw swingende review! Wij zijn blij om te horen dat de verpakking perfect gestemd was. Het informeren en annuleren van bestellingen houden wij ook graag op de juiste beat. Ngomaals bedankt en tot snel weer in onze shop!

Jouw Thomann Nederland Team

Bij Thomann zit je altijd goed

Bij Thomann zit je altijd goed, mooie produkten en geen moeilijk gedoe om iets te retourneren. Die ervaring twee keer gehad met een gitaar en zonder problemen (mits onbeschadigd uiteraard) het geld teruggestort gekregen. Ik bestel er graag.

2 juni 2025

Beste Marinus,
hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze service.
Voel u vrij om contact met ons op te nemen als u verdere ondersteuning nodig heeft.
Met hartelijke groeten uit Duitsland,
Uw Thomann Customer Care Team.

gewoon precies zoals het hoort!!!

1 juni 2025

Hey Bert,

Hartelijk dank voor je rockende review! Dat klinkt als muziek in onze oren : perfecte harmonie van begin tot eind! We zien je graag terug on onze shop.

Jouw Thomann Nederland Team

Een topbedrijf wat de service betreft

Een topbedrijf wat de service betreft. Ik had een artikel besteld waar ik niet zo tevreden over was en teruggestuurd. Dit artikel is vreemd genoeg niet bij hen aangekomen. Toch hebben ze na het tonen van mijn verzendbewijs het geld teruggestort. Klasse. Zo onderscheidt je slechte van goede bedrijven.

30 mei 2025

Hallo Arend,
Veel dank voor je vriendelijke feedback.
We zijn er voor je en helpen graag waar nodig :)
Al het beste vanuit Thomann City! ♪ ♪ ♪
Jouw Thomann Customer Care Team

Altijd goed service

Ondertussen heb ik meerdere malen besteld bij Thomann en over het algemeen goede producten ontvangen. Bij de keren dat ik ontevreden was of er iets mis ging werd het makkelijk opgelost door gratis retourneren en 30 money back garantie (mits geen gebruik sporen) Ook is de reparatie service goed (al is deze wel wat langzaam en onduidelijk wat updates betreft). Maar al om al goede service en redelijk geprijsde producten uit een zeer uitgebreid assortiment.

28 mei 2025

Hallo,
Veel dank voor je vriendelijke feedback.
We zijn er voor je en helpen graag waar nodig :)
Al het beste vanuit Thomann City! ♪ ♪ ♪
Jouw Thomann Customer Care Team

Mijn bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling niet ontvangen, maar wel betaald. Naar mijn mening zou er snel een oplossing moeten komen, maar het bedrijf thomann music doet eigenlijk helemaal niets. Heb de door mij betaalde 105,90 euro niet en ook mijn bestelling niet.
Op jullie reactie, ik heb een bericht gestuurd, maar jullie lossen het niet op.

22 mei 2025

Hoi,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Als dit nog het geval is, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de zodat wij nog eens de status van jouw bestelling kunnen checken voor jou.

levertijden niet kloppend

Problemen met levering, volgens de website staat iets op voorraad, in de praktijk blijkt dat ze de helft direct kunnen leveren en de andere helft pas over 3 weken.

meerder contact gehad met de helpdesk, en die denken mee maar geven niet het volledige antwoord.

Extra betaald om versneld te versturen met UPS express, wat binnen 1, maximaal 2 werkdagen aan moet komen. thomann wacht zelf nog een dag met versturen en UPS doet er 3 werkdagen over om te leveren. wat te laat is voor mijn project.

Beter dat ze de optie om versneld te versturen gewoon niet aanbieden... heb ik ook geen valse hoop dat het op tijd binnen is.

27 mei 2025

Hey Johan,

Het spijt ons echt om te horen over je ervaring met de levertijden en hoe dit jouw project heeft beïnvloed. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om te zien dat niet alle bestelde artikelen op voorraad zijn. Het is ook duidelijk dat de versnelde verzending niet aan je verwachtingen voldeed en we betreuren het dat de vertragingen het nog erger hebben gemaakt. Hoewel wij zo goed mogelijk proberen te helpen, bijvoorbeeld met een wijzigen van de bestelling of een kostelose deellevering, vinden wij het vervelend om te horen dat wij tekort zijn geschoten in het geven van duidelijke en volledige antwoorden. Jouw feedback is belangrijk en wij willen jou bedanken voor het delen van jouw ervaring. Als wij jou nog verder kunnen helpen met een oplossing, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelnummer of klantnummer en wij kijken dan graag nog wat wij voor jou kunnen doen.

Jouw Thomann Nederland Team

Vlot kunnen vinden wat ik zocht

Vlot kunnen vinden wat ik zocht, voor een redelijke prijs; verdere navigatie en betaling verloopt eveneens zonder haperen.

15 mei 2025

Hey Piet,

Bedankt voor de review vol harmonie! 🎵 We zijn blij dat je snel je ritme hebt gevonden en dat het betalingsproces een vlotte symfonie was. Blijf bij ons grooven! 🎶

Jouw Thomann Nederland Team

Levering spoorloos. Je mag het verder zelf uitzoeken

Het bedrijf neemt totaal geen eigenaarschap over bestellingen die er gedaan worden. Zodra de producten zijn overhandigd aan de vervoerder mag je het zelf uitzoeken met die vervoerder. 17 dagen na een bestelling die 5-8 dagen levertijd had nog steeds geen idee of en wanneer de piano geleverd wordt. Ook geen idee wie de vervoerder is. Toch nog een ster omdat ze wel de telefoon opnemen.

10 mei 2025

Hey Danny,

Bedankt voor het delen van jou ervaring. Vervelend om te horen dat er vertraging is opgelopen met jouw zending. Als je je bestelling nog niet hebt mogen ontvangen, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelnummer of klantnummer en wij zullen het dan verder voor jou uitzoeken.

Zeer tevreden

Heb al heel wat instrumenten (gitaar, bas, banjo) besteld en altijd zeer tevreden. Laatst ging het een keer mis. Kreeg een defect keyboard opgestuurd. Na melding kon ik hem direct gratis terugsturen en daarna heb ik een nieuwe gekregen die wel werkt. Top service!

9 mei 2025

Hoi Paul,

Bedankt voor de mooie harmonie in je review! We zijn erg blij om te horen dat je zoveel instrumenten hebt toegevoegd aan je collectie bij ons. Sorry voor die ene valse noot met het keyboard, maar we zijn blij dat we de juiste snaar konden raken en het snel konden oplossen. Op nog veel meer vlotte en muzikale ervaringen!

Swift and clear transaction

1 mei 2025

Hey Roland!

Just like a perfectly tuned snare—tight, crisp, and right on time! 🥁
Thanks for the smooth feedback—glad our transaction process was more “Allegro” than “Adagio”!

Your Thomann Team.

Snelle levering en goede service gehad

Mooie PdP drumkit besteld. Binnen een week geleverd . Product ziet er in het echt mooier uit als op de foto.s.
Goede service gehad!

29 april 2025

Hé Danny!

Het klinkt alsof uw nieuwe drumstel alle juiste noten raakt — zelfs beter dan een refrein van Duncan Laurence! Bedankt voor de waardering, en ik hoop dat uw beats altijd 12 punten van de jury krijgen!

Uw Thomann Nederland Team