Thomann MusicReviews

21.520
TrustScore 4 uit 5

4,1

Vooral tevreden over de levering: sneller dan verwacht (in NL) en volop tracking informatie. Leek me een zeer gecontroleerd proces. Verder een mooi product voor een nette prijs. Vijf sterren dus.

Nooit zal ik bij Thomann nog iets bestellen. 4 maal een mail gekregen dat het geleverd word vóór het eind van de dag en 4 maal geen levering gezien. Dat zijn 4 dagen dat ik thuis blijf om die levering... Toon meer

Geachte Thomann , 17 Juni 2026 bevestigde overschrijving en 20-6-2026 om 10:25 , het bestelde pakje ontvangen , Snelle service , absoluut :) !! Deze namiddag eerst effe nog de spirit of rock teste... Toon meer

Thomann is voor mij de meest efficiente online muziekwinkel die ik ooit heb meegemaakt. Ze zijn concurerend in prijs hebben een extreem groot assortiment. Ook problemen met bestelde artikelen die defe... Toon meer

1. Muziekinstrumentenwinkel
  2. Drumwinkel
  3. Gitaarwinkel

Over Thomann Music

Thomann – Music Is Our Passion: Thomann in Treppendorf ist mit rund 1.500 Mitarbeitern und über 17 Millionen Kunden Europas größter Musikalienhändler. Das Familienunternehmen vertreibt nicht nur Instrumente und Zubehör aller Art. Auch Lichtanlagen, Bühnen- und Studiotechnik sowie eine Vielzahl an Ausrüstung für Video-Producer, Creator, Podcaster und Online-Streamer gehört zu Thomanns Line-up. Der kundenfreundliche Online-Shop umfasst mehr als 110.000 Artikel. Die Thomann-Verkaufsberater der insgesamt 13 Fachabteilungen sowie die Muttersprachler aus 18 Nationen im firmeneigenen Call-Center sind größtenteils Musiker und betreuen mit dieser Leidenschaft und fundiertem Wissen Kunden aus aller Welt. All diese Faktoren unterstreichen Thomanns Position in der Branche als Marktführer. Thomann - Music Is Our Passion: Thomann is Europe's largest music retailer with 1,500 employees and over 17 million customers. The family-owned company not only sells instruments and accessories of all kinds but also offers lighting systems, stage and studio gear, as well as equipment for video producers, podcasters, and online streamers. The online shop features more than 110,000 items. The Thomann sales consultants in 13 specialized departments, along with native speakers from 30 different countries in the company's call center, are mostly musicians themselves. With their passion and extensive knowledge, they provide support to customers worldwide. All these factors highlight Thomann's position as the industry leader.

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(21.520)

1.816 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kopen zonder zorgen.

Een gitaar besteld van 800 Euro die mij bij aankomst toch niet goed beviel. Meteen retour gedaan en een week later had ik het geld alweer terug op mijn rekening staan. Hier durf ik nu zonder aarzelen een veel duurder exemplaar te kopen. En dat ga ik volgende maand ook zeker doen. Mogen nog heel veel winkels een voorbeeld aan nemen. Echt alles top. Ik blijf hier zeker en vast bestellen. Dankjewel

17 april 2025

Beste Davy,
hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze service.
Voel u vrij om contact met ons op te nemen als u verdere ondersteuning nodig heeft.
Met hartelijke groeten uit Duitsland,
Uw Thomann Customer Care Team.

al jaren klant en altijd uitstekende…

al jaren klant en altijd uitstekende service

26 april 2025

Hallo Hermann

Net als tulpen die bloeien in de Hollandse lente en een beetje Golden Earring draaien - Herman, jouw loyaliteit zorgt ervoor dat we jaar na jaar blijven rocken! Bedankt dat je ons hebt uitgekozen om je te vergezellen op je muzikale reis!

Uw Thomann Nederland Team

Zeer tevreden!

Bestel al jaren bij Thomann en de service is echt top! Overzichtelijke webshop, ruim aanbod, concurrerende tarieven, goede merken uit eigen assortiment.

Bestel gemiddeld 2 pakketten per maand en heb haast nooit problemen en als ze er zijn, is dat het transport. Toch vind ik het dagje extra wachten totaal niet erg omdat het uit Duitsland moet komen, ik raad iedereen Thomann aan!

Twan van Duijnhoven

25 april 2025

Hoi Twan,

Jouw review is een totale hit, dank je wel! 🎶 Het is fijn om te weten dat je al jaren met ons meespeelt. We streven ernaar om elk onderdeel van je ervaring in perfecte harmonie te houden, van een webshop die gemakkelijk te navigeren is tot een assortiment aan spullen dat de juiste noten echt aanslaat. Zelfs als de verzending een extra beat nodig heeft, houd je de groove gaande. Heel erg bedankt voor het delen van de je ervagning en het levend houden van de muziek! 🎸🎶

Zeer betrouwbaar internetbedrijf.

Zeer betrouwbaar internetbedrijf.
Komt gemaakte afspraken goed na. Regels zijn duidelijk en ook aftersale-service is bijzonder goed.
De is de sortering ook erg uitgebreid en up to date.

21 april 2025

Hey Eddy,

Bedankt voor deze pitch-perfect feedback! 🎶 We zijn blij dat onze service de juiste noten raakt: duidelijke regels, goede opvolging en een brede selectie die met de tijd meegaat. We zijn er altijd om jouw muziekreis in harmonie te laten verlopen! 🎧

Jouw Thomann Nederland Team

Super winkel alles lekker overzichtelijk

21 april 2025

Hoi hoi,

Bedankt voor de review vol harmonie! 🎵 We zijn blij dat alles de juiste snaar raakte en dat onze winkel als muziek in de oren klonk. Kom gerust terug om het ritme erin te houden! 🎶

Goede artikelen

Goede artikelen, goed prijs!

19 april 2025

Hallo Dhr. Wagenaar,

Bedankt voor de harmonieuze review! 🎵 We zijn blij dat je de gear en de prijzen perfect op elkaar vindt afgestemd. Op meer geweldige jams met kwaliteitsapparatuur die geen slag mist!

Jouw Thomann Nederland team

Synthesizer op tijd geleverd, klantvriendelijk bedrijf

Ik heb van Thomann een synthesizer nu thuis. Keurig binnen twee dagen geleverd zoals gezegd. Mijn eerdere dealings met ze zijn ook goed bevallen, nl paar keer order annuleren en geld terug krijgen. En ze communiceren tijdig en netjes. Ik ken Thomann als een klantvriendelijk bedrijf. Mooie reviews genoeg over hen hier, maar omdat ze het verdienen doe ik deze van mij er ook bij. Klein verbeterpunt: laat Ups er minder nadrukkelijk tussen zitten in de vorm van hun eigen website en communicatie. Die vragen je om een account aan te gaan maken. Daar heb ik geen zin in. Klikken op het track en trace nr in de orderbevestiging voor het zien van de status van dat moment zou alles moeten zijn wat de klant hoeft te doen voor die info . Met de website van de bezorgdienst wil ik verder niets te maken te hebben.

2 april 2025

Hoi,

Bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat je synthesizer op tijd is aangekomen en de juiste toon heeft getroffen! Het is muziek in onze oren dat je ook in het verleden probleemloze interacties met ons hebt gehad. We begrijpen je feedback over de bezorgservice helemaal, je ergens anders moeten aanmelden kan een off-key gevoel geven. Het is overigens mogelijk om ook in je Klantencentrum de zending te volgen. Hoewel het aanmelden bij UPS helemaal niet nodig is, zullen we kijken of we dat gedeelte beter op elkaar kunnen afstemmen. Tot die tijd veel plezier met het maken van geweldige geluiden met je nieuwe gear! 🎶

Jouw Thomann Nederland Team

Duidelijk webpagina's met goede informatie.

Duidelijk webpagina's met goede informatie
overzichtelijke bestelmand en overzichtelijke betaalpagina.

9 april 2025

Hey Fred,

Hartelijk dank voor jouw vriendelijke woorden! We zijn blij dat onze site bij jou alle juiste noten heeft weten te raken: duidelijk, soepel en in harmonie van browsen tot afrekenen. 🎶

Prima

snel, correct en prijstechnisch interessant

8 april 2025

Hey Erik,

Bedankt voor de harmonieuze review! We zijn blij dat we de juiste snaar hebben geraakt met onze snelle service, nauwkeurigheid en geweldige prijs. Jouw woorden raken alle juiste noten voor ons!

Jouw Thomann Nederland Team

De webshop ziet er goed uit

De webshop ziet er goed uit. Betrouwbaarheid van leveringen en kwaliteit van het product kan ik nog niet beoordelen omdat ik een nieuwe klant ben bij Thomann .de/nl

6 april 2025

Hoi Antoon,

Hartelijk dank voor jouw vriendelijke feedback! We zijn blij om te horen dat onze webshop bij jou in de smaak valt. We zijn ervan overtuigd dat als je bestelling eenmaal binnen is, de kwaliteit en levering je als muziek in de oren zullen klinken. Als je onderweg hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er altijd om je te helpen de perfecte harmonie te vinden!

Dikke aanrader

Hele fijne en snelle servicegerichte respons. Denken graag mee en in oplossingen. Ideale en zeer betrouwbare plek om je lievelings instrumenten online bij aan te schaffen. Dikke aanrader!

3 april 2025

Hey Janneke,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat onze service perfect in harmonie was met je verwachtingen. Het is onze missie om het tempo soepel te houden, het ritme constant, en elke noot van je ervaring perfect in tune!

Fijne webpagina

Fijne webpagina, overzichtelijk en duidelijk.

3 april 2025

Hey Edwin,

Bedankt voor jouw leuke feedback. Net als een goed gecomponeerde symfonie, raakt de website alle juiste noten, waardoor een naadloos en harmonieus overzicht ontstaat! Wij zien jou graag weer terug op onze website!

Jouw Thomann Nederland Team

Niet meer zo enthousiast.

Ik was altijd wel enthousiast over dit bedrijf maar dat is definitief voorbij. Ik bestelde een Harley Benton gitaar, hun eigen merk. Daar staken de de frets zover uit de hals dat ik bij de eerste test mijn hand al bezeerde. Geen probleem, je kan makkelijk retourneren. Dan moet je echter nog steeds een enorm vel printen. Kom op, het is 2025!! Heel onhandig als je geen printer hebt. Omdat ik toch wat moest opschrijven heb ik ook nog een opmerking meegenomen over de Fender GigBag die ik eerder had gekocht, mooi ding maar is heel slecht op de rug te dragen. Deze had ik niet teruggestuurd. Ik krijg een zakelijk antwoord, voor moneyback is het te laat. Klopt, had ik ook niet om gevraagd. Het leek mij alleen nuttige informatie voor henzelf. Dat meld ik ook terug en benadruk dat ik gek vind dat ik nog steeds moet printen. Daar heeft men geen antwoord op maar ik krijg wederom een antwoord dat men de GigBag niet kan vergoeden. Kunnen ze daar niet lezen? Ik had al duidelijk aangegeven dat ik dat ook niet verwachte. Is al een keer eerder gebeurt overigens. Een GigBag van Ibanez waar de schouderriemen na 2 jaar afscheurden. Ik heb dat toen ook gemeld omdat ik vind dat een bedrijf dat moet weten. Duidelijk gezegd dat ik geen compensatie hoefde, maar wel het wilde laten weten. Ook toen een hele preek, tot 2 x toe dat te laat was. Ik voel mij echt niet meer serieus genomen door een stel protocol volgende medewerkers die niet eens goed kunnen lezen. Behalve hun eigen merk is het assortiment vergelijkbaar met alle andere aanbieders in deze industrie. Ik ga het vanaf nu ergens anders proberen!

29 maart 2025

Beste Ronald,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen over dit probleem.
We vragen u vriendelijk om ons te mailen op reviews@thomann.de met de details van uw bestelling, en we zullen dit voor u controleren.

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf
Ik heb hier een autistische gitaar gekocht
Toen deze echter binnen kwam knapten de snaren bij het stemmen
Heb vervolgens klanten service gebeld en ben heel vriendelijk en netjes te woord gestaan
Na even kort de situatie uitgelegd te hebben heb ik gratis en voor niets een nieuw setje snaren gekregen
Keurig en net bedrijf ik koop hier nu al mijn gitaar benodigdheden
En raad het aan bij al mijn vrienden
Echt top

Groetjes Tim

30 maart 2025

Hallo Tim,
Veel dank voor je vriendelijke feedback.
We zijn er voor je en helpen graag waar nodig.
Al het beste vanuit Thomann City! ♪ ♪ ♪
Jouw Thomann Customer Care Team

Uitstekende service, snelle levering en geweldige prijzen!

Mijn ervaring met Thomann was geweldig!
De levering was ongelooflijk snel, mijn bestelling kwam zelfs eerder aan dan verwacht!
De prijzen zijn ook een van de beste die je kunt vinden.

Wat echt opviel, was de klantenservice. Het team is professioneel, behulpzaam en reageert snel op vragen of zorgen. Je merkt dat ze echt om hun klanten geven.

Al met al raad ik Thomann ten zeerste aan aan elke muzikant die op zoek is naar betrouwbare service, scherpe prijzen en een zorgeloze winkelervaring. Ik bestel hier zeker weer!

2 april 2024

Hoi Daan,

Hartelijk dank voor je fantastische feedback! We zijn zo blij om te horen dat je Thomann-ervaring je als muziek in de oren klonk! Van onze snelle levering tot onze scherpe prijzen, we streven ernaar om alles in perfecte harmonie te houden. Het is fantastisch om te weten dat onze klantenservice ook voor jou de juiste toon heeft getroffen. Jouw aanbeveling is als een sweet melody voor ons en we kunnen niet wachten om de good vibes te laten komen met jouw volgende bestelling. Blijf mooie muziek maken en wij zullen er zijn om je met elke noot onderweg te ondersteunen! 🎶🎧🎸🎤

Jouw Thomann Nederland Team

nu ook via ideal betalen

27 maart 2025

Hey Rene,

Bedankt voor je swingende review! Wij hebben nu inderdaad een nieuwe kassa waar iDEAL meestal te kiezen is. Wij zijn blij om te horen dat je het hebt gevonden, wij doen ons best om het betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Keep on rockin' en wij zien jou gauw terug in onze shop!

Jouw Thomann Nederland Team

Kijk niet verder, bestel hier

Hoe vaak moet ik dit nog zeggen. Vergeet nou alle andere webshops voor AV materiaal. Thomann is de beste in:

Prijs
Kwaliteit
Service

De levering kan 1 of 2 dagen langer duren. Maar daar moeten we in deze maatschappij maar aan wennen! Want sneller is niet altijd beter.

Ik bestel hier alles. Altijd staat er iemand voor je klaar bij vragen en nog nooit ook maar 1 probleem gehad wat niet netjes verholpen is, als het al voor kwam.

Ik denk dat ik met zekerheid kan zeggen dat ik een vaste klant de afgelopen jaren, en ik kan ook met zekerheid zeggen dat ik dat blijf!

Top

26 maart 2025

Hoi Job,

Hartelijk dank voor jouw vriendelijke woorden en het blijvende vertrouwen in ons! We vinden het geweldig om jouw go-to te zijn voor al jouw AV-behoeften. Net als een perfect gestemd instrument streven we ernaar om de beste harmonie van prijs, kwaliteit en service te bieden. We zijn er altijd om je te helpen en ervoor te zorgen dat alles de juiste toon treft. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn. Op nog vele jaren van geweldige muziek en apparatuur!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, snelle levering, spullen altijd in orde, prijs prima.

24 maart 2025

Hey hey,

Hartelijk dank voor jouw vriendelijke tunes! We zijn blij om te horen dat onze snelle levering, naadloze service en fijne prijzen in perfecte harmonie zijn met je verwachtingen. We zullen de juiste melodie blijven spelen om jou goed van dienst blijven te zijn!

De keuze is ruim

De keuze is ruim, de service en berichtgeving uitstekend!

23 maart 2025

Hey Nol,

Bedankt voor de leuke woorden! We zijn zo blij dat de afwisseling de juiste snaar heeft geraakt! 🎵 Ons doel is om het ritme van uitstekende service en communicatie soepel voor jou te laten verlopen! 🎶

Laserworld CS-500RGB KeyTEX…

Ik had een Laserworld CS-500RGB KeyTEX gekocht, maar de DMX functie werkte niet, ,andere functies gelukkig wel.heb netjes gebeld,werd goed geholpen.kreeg na een paar dagen een andere.
Alleen kreeg ik weer de dmx functie niet aan de praat,contact gehad met Thomann hierover,en na een paar dagen antwoord terug maar toch maar besloten deze laser te retourneren omdat de dmx functie toch niet werkt??
retouneren gaat eenvoudig en snel.
Thomann ,bedankt voor jullie goede service!Top...Super..ben zeer tevreden hierover...
Ik zal zeker binnenkort weer is wat bestellen

21 februari 2025

Beste Andre,