Banner for Thrifty

Thrifty Reviews 3.832

1,7

Het proces rondom de auto op halen en terug brengen niets op aan te merken. Thrifty Alicante. Alleen de afwikkeling van gereserveerde bedrag op creditcard mag echt wel sneller dan de 30 dg termijn sta... Toon meer

Ik had een auto gehuurd in Malaga, via Discovercar en de auto werd geleverd door Thrifty op de luchthaven van Malaga. Ik had vooraf via Discovercar voor de auto een aanvullende verzekering betaald. I... Toon meer

Auto gehuurd via sunny cars waar ik wel heel tevreden over ben. Zijn ondergebracht bij Thrifty / Herz wat een oplichters. Bij inlevering kwam de medewerkster met één zaklamp direct naar de koplamp v... Toon meer

Oplichting, anders kan ik het niet benoemen. Brengen extra verzekeringskosten in rekening waar zijzelf niets van gezegd hebben en waarnaar ik niet gevraagd heb. Had autohuur geboekt via EasyTerra... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Auto-accessoire winkel
  3. Autoleasebedrijf

Founded in 1958 in Tulsa, Oklahoma, Thrifty Car Rental has earned a reputation for affordable, dependable transportation. Now part of The Hertz Corporation and headquartered in Estero, Florida, Thrifty serves customers through hundreds of airport and neighborhood locations across North America and beyond. Thrifty specializes in value-focused rentals for vacations, business trips, and everyday travel. Customers can choose from a range of vehicles, including economy cars, SUVs, minivans, and premium models to fit any budget and need. Known for competitive pricing, convenient locations, and streamlined service, Thrifty helps travelers get on the road quickly and confidently. Bookings are easy with online reservations and mobile tools, and major credit and debit cards are accepted. The Blue Chip Rewards program offers faster service, exclusive deals, and added travel perks for members. Customer support is available via website, phone, and social channels. Ready to unlock bigger savings? Join the Hertz email list today to get exclusive offers, limited-time deals, and insider travel tips delivered straight to your inbox—sign up now and start maximizing every trip.

Save On Your Next Adventure

Be the first to know about the latest and greatest news and promos.

1,7

Zeer slecht

4K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Thrifty Fuerteventura Airport denkt alleen in euro's in plaats van oplossingen

Al jarenlang huren we via Rentalcars.com huurauto's op verschillende bestemmingen altijd naar volle tevredenheid. Voor onze vakantie op Fuerteventura hebben we dit ook zo gedaan. Ik heb een Clio of gelijkwaardig gereserveerd op naam van mijn partner en ik heb de autohuur betaald. Ik heb een extra verzekeringspakket genomen zodat we goed verzekerd zijn. In totaal was het voor een week een kleine € 200,00. Op 22 februari hebben we de auto op Fuerteventura Airport opgehaald. Na een uur in de rij te hebben gestaan waren we eindelijk aan de beurt. Mijn partner overhandigde zojn rijbewijs en creditcard. De rental representative vroeg of we voor € 11,00 per dag een upgrade wilden, dit hebben we afgeslagen. Ook vroeg hij of we een verzekeringspakket wilfen afsliitvan maar liefst € 189,00. Ook dit sloegen we af, we waren tenslotte goed verzekerd. Er werd een borg van bijna € 900,00 gereserveerd wat gebruikelijk is. Wat we waren vergeten is dat het limiet op de creditcard van mijn partner bijna bereikt was doordat we eerder deze week een reis naar Thailand hebben geboekt. Daarom wilde ik de borg betalen. Dit was niet toegestaan aldus de medewerker. Ik mocht wel mijn creditcard gebruiken als ik het dure verzekeringspakket afsloot. Omdatnik xelf jaren bij Hertz Autoverhuur heb gewerkt stelde ik voor om mij als hoofdhuurder op het contract te zetten (renter no driver) en mijn partner als additional driver, uiteraard tegen eventuele extra kosten. Ook dit was niet mogelijk, de enige optie... het dure verzekeringspakket afnemen. We waren moe na een lange reisdag, 03.30 uur opgestaan en het was ons duidelijk, deze rental representative wilde niet meewerken, ik vermoed omdat er een incentive aan vast hangt (zoveel mogelijk verzekeringen verkopen). Onder protest hebbik het contract getekend. De autohuur is nu bijna eens zo duur geworden. De auto die we hebben gekregen is prima, maar toch hebben we er een bittere nasmaak aan overgehouden.

22 februari 2026

Thirfty autohuur Alicante Airport,

Autohuur Thirfty Alicante Airport,

Auto gehuurd en alle verzekeringen en huurkosten op voorhand betaald. Ondanks dit is er tijdens het ophalen grote druk door een medewerker uitgeoefend en gezegd dat de afgesloten verzekering ontoereikend (All Risk wereldwijde dekking) zou zijn bij eventuele schade (rara). Onder dwang eea getekend omdat ik anders de auto NIET mee zou krijgen. Na afloop huurovereenkomst, na thuiskomst, is er een extra bedrag, van meer dan de oorspronkelijke huurovereenkomst van mijn creditcard afgeboekt ten gunste van Thifty/Hertz. Diverse mails naar zowel de overkoepelende maatschappij, naar Thrifty, Hertz en mijn creditcard maatschappij, is er geen enkele mogelijkheid deze onterechte afboeking ongedaan te maken. Mijn dringende advies is om NOOIT met verhuurder Thrifty (onderdeel Hertz) in zee te gaan.

27 december 2025

huur geen auto bij thrifty.com

helaas hebben wij dezelfde ervaring zoals in de andere reviews wordt weergegeven een soort van vorm van oplichting A door do you Spain en ook door thrifty voelen we ons dubbel in de maling genomen. volgens thrifty moest je nooit via doyouspain boeken omdat zij volgens hun de oplichters zijn weggegooid geld bij doyouspain ondanks bi doyouspain een all in pakket zonder verborgen kosten enz. eenmaal bij thrifty stonden we daar hun verhaal aan te horen en wat doe je als je toch een auto nodig hebt je trapt dan in het gebrekkige engels van de balie medeweker en je dan vervolgens hun duuste all in pakket afneemt zonder verborgen kosten. ik heb daar dat all in contract afgesloten op advies van de aaanwezige baliemedeweker. dit pakket zou me voor de huur van 9 dagen het vaste bedrag van 181.84 gaan kosten. achteraf 0.0 alleen dat bedrag. wat mij vervolgens thuis verbaasd was dat er geen 181.84 was afgeschreven op mijn creditcard maar 267. ik ontplofte volledig want je bent al opgelicht door doyouspain en vervolgens als je thuis bent en er dan eigenlijk niets meer aan kunt doen schrijven ze een hoger bedrag af. en je voelt je zwaar in de zeik genomen door beide bedrijven uiteraard. goedkoop bleek dus hele dure koop door beide bedrijven. zij hebben mij nu de angst aangejaagd dat ik nog heel lang geen auto meer ga huren waar ik dan te wereld ook naartoe ga. want een ezel stoot zich tenslotte niet 2 keer aan dezelfde steen en het is mij dus wel 2 keer overkomen voor en door het afnemen van 1 autohuur. en hier nog een keer intrappen pas ik voorlopig nog heel lang wel even voor! de mooie praatjes bij aankomst in het gebrekkige engels weten ze je wel te bespelen. vraag me ook werkelijk af of dit geen trucje van ze is want het wordt natuurlijk een ja en nee spelletje wie wie verkeerd heeft begrepen en hun daardoor nooit over zullen gaan tot restitutie van jou te veel betaalde bedrag. dit verlies je zelfs met een juridische procedure tegen zulke bedrijf. zou wil je toch geen bedrijf runnen lijkt me maar goed het zal ongetwijfeld wel een goed verdien model zijn voor de directeuren eigenaren van dit soort fabelachtige bedrijven die rijk worden van een verkapte vorm van oplichting. Zo zie ik het nu in ieder geval en daar zullen ze ook niet snel verandering kunnen inbrengen. ik ben echt heel kwaad! al zou ik nu 10 jaar lang een auto voor niets mogen huren bij ze dan accepteer ik het niet zo boos ben ik erover.

3 februari 2026

Oplichting

Ik huur al 30 jaar via Rentalcars auto’s op Malaga vliegveld, bij verschillende verhuurbedrijven. Zonder te vragen (ik huur altijd met basis verzekering) op het laatst een verzekering in mijn agreement gezet. Afleiden met mooie praatjes en oplichten. Het zal je werk zijn, sneu. Nooit meer Thrifty!

17 februari 2026

Thrifty Malaga erg aardig personeel…

Thrifty Malaga erg aardig personeel kreeg grote auto ondanks dat ik kleine geboekt had. Ik ben zeer tevreden ook over de medewerkers.Zowel de uitleen als inname.
Je leest vaak alleen de negatieve mails dus ik vond dat ik dit moest plaatsen.

2 februari 2026

Oplichting

Kwamen bij de balie van Thrifty,we waren goed verzekerd. Ze wilden geen Engels spreken. Hebben ons toch nog een verzekering aangesmeerd. Wij dachten dat het borg was. Anders kregen we geen sleutels mee. Uiteindelijk getekend.Na 1 maand zagen we dat we opgelicht waren 475euro van onze creditcard afgeschreven. Noooooit meer daar.

2 november 2025

Huur nooit een auto bij dit bedrijf!

Wat een waardeloos bedrijf is dit. Ga er NOOIT mee in zee! Ze belasten je creditcard na afloop van de huurperiode voor een cascoverzekering terwijl je deze al hebt afgesloten en betaald via DoYouSpain. Ze praten gehaast en heel snel spaans zodat je er geen touw aan kunt vastknopen vervolgens wordt alles afgeraffeld en moet je een handtekening zetten. Later wordt dus je creditcard belast voor een hoog bedrag. Als je vraagt om opheldering zijn ze niet thuis. Voor ons NOOIT meer Thrifthy en ook geen DoYouSpain. We zijn echt mega opgelicht! En als we andere reviews lezen zijn we helaas niet de enige.

6 januari 2026

inhouden borg voor een niet gevraagde auto

Gevraagd om een peugeot 3008. Bij aankomst was er alleen een 408 beschikbaar. Toen ik aangaf dat ik liever een 3008 had, gaven ze aan dat de 408 in dezelfde klasse zat en daarom ze die mochten aanbieden omdat een 3008 niet voorhanden was. Bij inleveren moest ik een behoorlijke meerprijs betalen omdat de 408 een duurdere auto was. Typisch gevalletje oplichting. Zo jammer dit

16 januari 2026

We raden niemand Thrifty aan!!

We raden niemand Thrifty aan!!! Bedrog!!
Bij het inleveren van de auto in Malaga, zei de baliemedewerker dat alles in orde was en dat de borg werd teruggestort. Ik hoefde geen rekening te houden met extra kosten. Dit waren letterlijk zijn woorden. Nadien bleek wel dat er 207 euro afgehouden werd van de borg. Bij navraag waar dit vandaan komt, kreeg ik als antwoord: "The 207.02 EUR was for taxes, fees, station charges, and a free-of-charge extension." Verduidelijking over deze extra kosten (Station charges??)komen echter niet! Op geen enkele vraag.
Ook Herz vermijden we in de toekomst. (link)

1 november 2025

Ik was bij Eindhoven Airport

Ik was bij Eindhoven Airport, kreeg ik de auto niet mee van hun. Omdat meneer achter de Bali dacht dat mijn creditcard een debitcard was.. hij wilde mij niet helpen, hierdoor heb ik in nood bij sixt een auto gehuurd. Ze hadden alleen nog een bmw waar ik €300 voor moest betalen. Nu krijg ik mijn geld niet terug van thrift (€107) en ben ik nog eens €300 kwijt voor die andere auto. Hele slechte service, ook nog gebeld met klantenservice, maar niemand kon helpen. Ik raadt iedereen aan om hier geen auto te huren.

14 november 2025

oplichters

Oplichters, geboekt bij KLM in de veronderstelling dat het een betrouwbaar bedrijf zou zijn. Bij het ophalen van de auto expliciet vermeld: geen upgrade of extra verzekeringen. Toch my choise en andere extra toegevoegd.

2 november 2025

Afzetterij

Opletten geblazen. Recent via rental cars een auto gehuurd en betaald op de website inclusief all-in verzekering. Toen we ter plaatse de auto gingen afhalen werden we in het slecht Engels verder geholpen en moesten we een hoop papieren ondertekenen en een borg betalen. Achteraf bleek dat we een extra verzekering hadden afgesloten terwijl we er reeds één hadden. We hadden dus een auto gehuurd voor 455€. Daar kwam dan nog eens 527€ bij. Halve woorden, slecht engels dus in totaal heeft dat grapje ons bijna 1000€ gekost. Pure oplichterij! Lees aub goed de papieren die jullie tekenen

8 augustus 2025

Thrifty/Hertz afzetters

Bij aankomst in Valencia haalde ik mijn gereserveerde huurwagen op. Ik had deze geboekt bij DoYouSpain samen met een extra verzekering. Zonder medeweten en uitleg rekende Thrifty een extra verzekering aan. Thrifty's voorwaarden wijken af van de prijzen die ze doorgeven aan DoYouSpain en Thrifty contacteren is niet mogelijk , nergens een mailadres te vinden en hun link naar klantendienst waarnaar ze verwijzen bestaat zelfs niet. Voor mij zijn het afzetters en huur ik nooit meer bij Thrifty en het moederbedrijf Hertz.

6 oktober 2025

Heel slecht

Heel slecht , we kwamen aan vliegveld van Barcelona met vertraging en zij vertelde dat ze geen auto hadden voor ons zo we gingen met een taxi naar ons huis,nooit met dit bedrijf zaken doen, slecht bedienende mensen achter de balies,dit zal ik overal melden nooit meer nooit meer!!!!!

4 oktober 2025

Rekenen bewust dubbele kosten aan

Rekenen bewust dubbele kosten aan!

auto geboekt via een andere broker. daar een volledige verzekering afgesloten. bij ophalen auto staat er allemaal vage termen op contract. bij navraag waar dit betrekking op heeft krijg je verhaal dat het niet van toepassing is, alleen wanneer je auto niet vol getankt terug brengt.
blijkt achteraf dat het hier helemaal niets mee te maken had maar dat zij ook nog eens de verzekering hadden aangerekend. was dus dubbel verzekerd terwijl ze wisten dat ik volledig verzekerd was via andere partij. Dit was echt een moedwillige actie, waarschijnlijk omdat dit filiaal( airport Alicante) wordt afgerekend op aantallen verzekeringen welke ze verkopen.

25 september 2025

K U T bedrijf

K-U-T bedrijf, probeert je te naaien met een "Borg" die gewoon een extra verzekering voor jan l u l. Laat je eigen nie naaien door da volk en huur ergens anders !

2 augustus 2025

Oplichting

Grote oplchters we moesten voor 2 weken autohuur 520 euro betalen. Voor een kleine auto. We hadden een borg van iets meer dan 1000 euro en zouden het restant terug krijgen. i Maar ze hebben 862 euro van het bedag op de creditcard gehaald. En na bellen zeiden ze dood leuk U heeft hiervoor getekend.

19 september 2025