Het proces rondom de auto op halen en terug brengen niets op aan te merken. Thrifty Alicante. Alleen de afwikkeling van gereserveerde bedrag op creditcard mag echt wel sneller dan de 30 dg termijn sta... Toon meer

Ik had een auto gehuurd in Malaga, via Discovercar en de auto werd geleverd door Thrifty op de luchthaven van Malaga. Ik had vooraf via Discovercar voor de auto een aanvullende verzekering betaald. I... Toon meer
Auto gehuurd via sunny cars waar ik wel heel tevreden over ben. Zijn ondergebracht bij Thrifty / Herz wat een oplichters. Bij inlevering kwam de medewerkster met één zaklamp direct naar de koplamp v... Toon meer
Oplichting, anders kan ik het niet benoemen. Brengen extra verzekeringskosten in rekening waar zijzelf niets van gezegd hebben en waarnaar ik niet gevraagd heb. Had autohuur geboekt via EasyTerra... Toon meer
Founded in 1958 in Tulsa, Oklahoma, Thrifty Car Rental has earned a reputation for affordable, dependable transportation. Now part of The Hertz Corporation and headquartered in Estero, Florida, Thrifty serves customers through hundreds of airport and neighborhood locations across North America and beyond. Thrifty specializes in value-focused rentals for vacations, business trips, and everyday travel. Customers can choose from a range of vehicles, including economy cars, SUVs, minivans, and premium models to fit any budget and need. Known for competitive pricing, convenient locations, and streamlined service, Thrifty helps travelers get on the road quickly and confidently. Bookings are easy with online reservations and mobile tools, and major credit and debit cards are accepted. The Blue Chip Rewards program offers faster service, exclusive deals, and added travel perks for members. Customer support is available via website, phone, and social channels. Ready to unlock bigger savings? Join the Hertz email list today to get exclusive offers, limited-time deals, and insider travel tips delivered straight to your inbox—sign up now and start maximizing every trip.
8501 Williams Road, 33928, Estero, Verenigde Staten
- 1-800-847-4389
- www.thrifty.com
Save On Your Next Adventure
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Slechte betaalapparatuur Miami
Thrifty op Miami airport heeft slechte betaalapparatuur waardoor creditkaart niet geaccepteerd werd! Enige oplossing was betalen voor een tweede bestuurder waarvan de creditkaart wel geaccepteerd werd = bijna €200 extra!
Bij een ander bedrijf werkte de creditcard de volgende dag gewoon wel.😡
Achteraf onnodig en zonder communicatie…
Achteraf onnodig en zonder communicatie geld ingehouden van borg
Zeer onmenselijk en onvriendelijk!
Bij inchecken op de luchthaven in Lanzarote vroegen zij of ik al een verzekering genomen had bij Booking. Dit was zo. Bij het afhalen van de auto heb ik er medewerker moeten bijroepen om extra niet vermelde schade te melden. Volgens de medewerker was het in orde. Hij heeft een foto genomen en we konden na het nemen van de foto vertrekken. Zijn laatste woorden waren, het is niet zo erg. Je kan vertrekken. Bij inleveren wagen werd er mij attent gemaakt dat ik 185€ extra kon betalen voor de schade waar ik bij afhaling een foto heb laten van nemen. Een zeer onbeschofte bediende die plotseling geen Engels meer kon ging recht naar de extra schade toe. Volgens mij getipt! Ze heeft ons gewoon laten staan en een volgende auto maar eventjes bekeken. deze konden op minder dan een 1/2 minuut zomaar vertrekken. Ik kreeg geen bewijs van inlevering en heb zelf moeten vragen wat we nu moesten doen. In het Spaans, want Engels kon ze plots niet meer, kreeg ik te horen dat ik eerst moest betalen. Triestig hoe Thriffy toeristen op Lanzarote behandeld. Nooit een wagen huren bij hen. Tenzij je veel extra geld hebt. Dit is een voorbeeld van een doorgestoken spel aangezien ze mij perfect konden zeggen dat ik het te betalen bedrag zomaar kan terug vorderen bij de verzekering genomen bij Booking.com. Hopelijk krijg ik van hen dan ook mijn geld terug. Triestig en alles behalve klantvriendelijk.
Oplichting en extra kosten
De medewerker in Las Vegas heeft onze creditcard gepakt en vervolgens zonder ons weten een extra verzekering en tweede bestuurder in rekening gebracht. Wij hebben zelf alleen de borg betaald en vervolgens een rekening van meer dan 1000 dollar gekregen. Binnen 24 uur contact opgenomen maar nu 4 weken later nog geen inhoudelijke reactie/oplossing gekregen.
Thrifty? Zeg maar gerust Theft!
Tijdens huur in Oostenrijk heb ik een wieldop beschadigd. Inderdaad mijn schuld. Krijg nu een rekening van 360 Euro gepresenteerd terwijl een wieldop echt niet meer dan 50 euro kost. Een bedrijf moet winst maken uit de huur, niet uit inkomen damage claims.
PS Ik ben afdoende verzekerd maar het gaat mij hier echt om het principe!
Zeer goede ervaring! Aanrader!
We huurden voor twee weken een wagen in Mexico met Thrifty en waren wat sceptisch over negatieve reviews, maar dit was nergens voor nodig want alles is perfect verlopen! Ik zou zeker aanraden om hier je auto te huren, de prijs valt goed mee en het personeel is heel vriendelijk. We hebben zelfs een upgrade gekregen en een wagen met nog maar 16 km op de teller.
Thrifty Orlando Airport
Thrifty Orlando Airport. In januari een Toyota Sienna geboekt voor onze Florida vakantie van 15 juli tm 5 augustus 2024. We dachten alles betaald te hebben, maar op het vliegveld kwamen er allerlei kosten bij. Uiteindelijk meer dan 1000 euro extra betaald. Er zat dan wel een fastpass voor de tolwegen bij en een bedrag voor een 2e bestuurder. Zeer ondoorzichtig bedrijf. Bovendien was de auto op het afgesproken moment niet beschikbaar en hebben we bijna anderhalf uur in de hitte moeten wachten. Voor ons nooit meer Thrifty. Volgende keer weer huren bij een meer gerenommeerd bedrijf.
We huurden een wagen bij Thrifty op…
We huurden een wagen bij Thrifty op Lesbos (Griekenland). Ik verwachtte me aan het ergste, maar de wagen en service was top. Er werden geen extra diensten aangesmeerd, de wagen was maar beperkt beschadigd en het personeel was vriendelijke en behulpzaam. Ook het inleveren was op 2 minuten voorbij zonder extra kosten.
Correct en vriendelijk
Correct en vriendelijk. Ik huur regelmatig een wagen en heb tot heden steeds goede ervaringen gehad met het kantoor te Avignon tgv.
Value for money
Value for money. Vrijwel nieuwe auto, zonder bestaande schade. Goede ervaringen met medewerker bij balie, bij ophalen en terugbrengen van auto.
Wel lastig dat afrekening van tol M50 door Thrifty zelf wordt gedaan en pas achteraf. Waarschijnlijk worden daar ook kosten voor in rekening gebracht. Is vooraf niet bekend.
Maar over-all prima ervaring. Aanbevolen om te huren bij Thrifty
Thrifty Portugal airport: blijf er weg!
We hadden online een auto geboekt én betaald met creditcard. Ter plaatse in Portugal, op zondagavond, was er niemand van Thrifty aan hun balie, de auto zou afgeleverd worden door Hertz. Toen bleek dat deze creditcard niet op naam van de bestuurder stond en ze dus de auto niet konden meegeven (en ja, het staat in de kleine lettertjes in het Portugees). We kregen een telefoonnr. dat we moesten bellen, zodat Thrifty de reservering kon annuleren en op naam van de andere persoon zetten. Niemand aan de lijn te krijgen, enkel bereikbaar tijdens de kantooruren. We hadden dus geen enkele andere optie dan te huren via Hertz (voordat we wisten dat het eigenlijk hetzelfde bedrijf is...). Stuk duurder natuurlijk, maar ja, we moesten op onze plaats van bestemming geraken. En dan de volgende 3 dagen gebeld naar het telefoonnummer, alle keuzes van het menu uitgeprobeerd, telkens viel de lijn dood. Eén keer een echte persoon aan de lijn gekregen (bij optie: we hebben een ongeval gehad), die een ander nummer gaf dat niet bleek te bestaan. Twee boodschappen ingesproken op hun antwoordapparaat, twee keer hun online formulier ingevuld. We zijn nu 2 weken terug thuis en hebben nog altijd niemand gehoord. Onbetrouwbaar dus, op het randje van oplichterij (al dan niet samen met Hertz) en een dure grap voor ons, aangezien we voor 2 huurauto's hebben betaald... Nooit meer.
Geweldige auto en fijne medewerkers
Geweldige auto en fijne medewerkers, auto stond klaar en waren binnen 15 minuten weer vertrokken
2x zo duur uit dan afgesproken
Auto via een Nederlandse tussenpartij gehuurd in Orlando. Alle kosten zouden inclusief zijn maar kreeg op de creditcard €250,- nabelast.
Aantrekkelijk geprijsde splinternieuwe auto
Aantrekkelijk geprijsde, splinternieuwe auto (17 km op de teller), vriendelijk personeel, snelle ophaal en inleverprocedure (werkt op kenteken), snelle financiele afhandeling.
Prima service, aanrader
Prima service, medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, de staat van de auto was absoluut top.
Price,service,friendly en clean
Online een auto gehuurd
Online een auto gehuurd, bij aankomst bleek de naam van de hoofdbestuurder niet gelijk te zijn aan de naam op de creditcard, Probleem!!! Autohuur kon niet doorgaan, mits……ja, je leest het goed, mits we de volledige verzekering van €94,00 ter plaatse betalen. Dit hebben we gedaan om verder gezeur te voorkomen, maar is natuurlijk echt belachelijk, bij het criminele af.
En ook hadden we een grotere auto (Renault megane) gehuurd en kregen een kleiner Seat Arona mee. Beetje jammer dit. Voor ons geen autohuur meer bij thrifty/hertz
erg goed Zeer goed
erg goed Zeer goed, van de service tot het einde van de auto-aflevering. Heel gemakkelijk en geen problemen
Snelle afhandeling
Geboekt via Ryanair voor Vakantie op…
Geboekt via Ryanair voor Vakantie op Malta. Vlucht te laat en dan is de verhuurder dicht. Helaas, geen auto en geen geld terug want Thrifty heeft geen geld gehad van Ryanair dus er is geen ‘terug’. Nieuwe boeking kan voor vijf maal de prijs voor dezelfde auto. Voelt superslecht. Kennelijk moet je noch bij Thrifty noch via Ryanair een auto huren