Hebben een vorige webshop ‘overgenomen’ maar die zijn wel ‘failliet’ dus geen enkele garantie is geldig. Ik heb een defect product waarop levenslange garantie zit. Geven niet thuis en sturen door naa... Toon meer

Kreeg een defecte tuinlamp maar na een mailtje te hebben gestuurd kregen we direct netjes antwoord terug met de woorden wat verveeld we sturen direct een nieuwe. Deze kwam al snel na een paar daag... Toon meer

Fietsje besteld bij foris van Thom-sales wat weer van internet bikes is. (Was vast geen goed teken) fietsje bleek gebruikt (vieze banden en handvaten). Had aan de lak tenminste 5 beschadigingen, de ha... Toon meer

Ondanks de drukte waar alle internet winkels mee te maken hebben, kan ik zeggen dat zowel de bereikbaarheid als de snelheid en service van TOM bv uitmuntend is! Ik had een frame uitzetter gekocht bi... Toon meer

Bij TOM heb je een ruime keuze aan fietsen, speelgoed, meubels, sportartikelen en veel meer. De 13 webshops, allemaal met een uitgebreid assortiment binnen één segment, worden op korte termijn samengevoegd tot TOM.shop!

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

SUPER SLECHT

SUPER SLECHT

Dom dat ik niet eerder de reviews heb gelezen.
Ik zie heel veel reviews met het zelfde probleem als mij. Voordeel is dat ik gelukkig rechtbijstaand verzekerd ben voor bedrijven die zo hun afspraken niet na komen, dus ga hier zeker werk van maken.

Maar ik heb dus het zelfde als meerdere mensen. Tom geeft aan zelfde dag geleverd maar na 4 dagen nog niks.
Pakket staat op geleverd maar is niet geleverd. DHL geeft zelf aan dat het niet klopt en ergens is blijven liggen.
TOM heeft een goedkoop contract met dhl waardoor je via TOM alleen een onderzoek kan starten.
Ik lees nu veel reviews dat TOM hier niet achterna gaat.
Ik wacht nog netjes af met wat voor smoes ze bij mij gaan komen.
Maar ik ga hier zeker mijn rechtbijstand op af sturen.

TIP AAN ANDERE KLANTEN SCHAF RECHTBIJSTAND VERZEKERING IN VOOR CUSTOMERS. DIE HELPEN JE MET RECHTEN VAN DE KLANTEN EN VECHTEN HET UIT MET BEDRIJVEN ALS TOM.
Bedrijven moeten gewoon hun afspraken nakomen en kunnen zelfs een claim krijgen als ze dit niet doen.

6 januari 2022

Bedankt voor je bericht,

Wat vreemd en vervelend om te vernemen. Kun je aangeven wat je bestel- of factuurnummer is zodat wij met je mee kunnen kijken. Uiteraard lossen wij het graag netjes op voor je.

Heel erg slecht

Heel erg slecht. Je stuurt iets terug. Krijgt bericht van de vervoerder dat het afgeleverd is , maar zij ontkennen keihard.
Nooit iets bestellen!!

Tom zegt in de mail hieronder dat ze het netjes zullen oplossen maar dat doen ze niet!

Er staan hier niet voor niets zo veel klachten over de afhandeling van een retour bij Tom b.v.

24 december 2021

Bedankt voor je bericht,

Wij nemen direct per mail contact met je op zodat dit netjes opgelost kan worden.

We vertrouwen er op je hierbij passend te hebben geïnformeerd.

Belachelijke afhandeling van retour

Belachelijke afhandeling van retour! Bestel hier nooit iets want zodra je iets retour moet sturen, draai jij op voor allerlei kosten!!

24 december 2021

Bedankt voor je bericht,

Wat vreemd en vervelend om te vernemen. Kun je het bestel- of factuurnummer doorgeven zodat wij direct contact met je op kunnen nemen en dit netjes op kunnen lossen?

Ik verneem graag van je.

DHL levering blijft staan op status aangemeld

Spullen besteld bij TOM op 19 december. Op de site staat dat deze dan op dinsdag 21 december geleverd worden door DHL. Krijgen pas op 21-december een track en trace van het pakket. Nu is het 23 december en staat het nummer nog steeds op pakket niet ontvangen. Contact gehad maar er wordt gezegd dat het pakket bij DHL ligt en ik nog rustig moet wachten vanwege de drukte daar. Wel raar dat andere bedrijven dit niet hebben!

bestelling 9646477

23 december 2021

Bedankt voor je bericht,

Wat vervelend om te vernemen. Wij zien dat het pakket al onderweg is en wij gaan direct contact opnemen met onze transporteur om hier meer informatie over te ontvangen. Wij houden het in de gaten voor je.

We vertrouwen er op je hierbij passend te hebben geinformeerd.

Dikke prima

Dikke prima, door een fout was mijn bestelling niet compleet, keurig op gelost binnen 2 dagen was de complete bestelling opnieuw verstuurd, en gelukkig op tijd voor kerst, dikke compliment 👍🏻👍🏻👍🏻

23 december 2021

Bedankt voor je bericht,

Wat fijn om te vernemen dat je netjes geholpen bent.

Ik wens je nog een fijne dag en wij zien je graag terug in onze webshop!

HIER NIETS KOPEN

Hier niets kopen, bestellingen komen binnen via Amazon,Bol.com,internet-bikes.com, giga-bikes.nl, Blokker-Yourstockshop, Quality Shops enz enz

Eigenlijk is het allemaal TOM uit Tilburg onder andere namen , dan maken dan een stikkercode/zendingscode aan van DHL en daar moet je het mee doen en maar wachten.

Bestel op zondag 19 dec, vandaag om 04.01 staat al hele donderdag word gesorteerd,en nu op 24 dec aangekomen in depot voor uitlevering, 5 dagen op pakje te bezorgen en al die tijd staat mijn fiets stil.

Update; Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging
24 dec. 06:51

Verwerkt in het sorteercentrum
24 dec. 14:26

Nu 7 dagen verder en wachten, FIETS afstaat geduldig te wachten al vele euro uitgeven aan openbaar vervoer.

Als ik het nu na de kerst wil terug sturen moet ik ook nog de verzendkosten betalen, ongelooflijk

BIJ TOM.COM ZEKER NIET KOPEN, DOE HET LOKAAL EN BETAAL IETS MEER BIJ FIETSENMAKER DIE OPEN MAG ZIJN.

22 december 2021

Antwoord van TOM

Tot op heden hebben wij geen reactie op onderstaande mail mogen ontvangen. Wij horen graag van je zodat het opgelost kan worden.

Bedankt voor je bericht,

Wij begrijpen niet precies wat je bedoelt. Kun je het bestel- of factuurnummer doorgeven van je bestelling zodat wij contact met je op kunnen nemen?

Ik hoor graag van je.

Vlotte levering maar slechte afhandeling retourzending

Vlotte levering en goed materiaal, maar een retourzending kostte 3 mailtjes en 4 weken om mijn geld teruggestort te krijgen, ondanks dat ze beweren binnen 14 dagen terug te storten.

17 december 2021

Bedankt voor je bericht,

Kun je het bestel- of factuurnummer doorgeven zodat wij via de mail contact met je op kunnen nemen en dit na kunnen kijken.

Schandalige service

Het display van mijn elektrische fiets is kapot gegaan. T.O.M. bv heeft uiteraard een nieuwe aangeboden en zouden het kosteloos opsturen, wat ze normaal gesproken niet doen. Zeer goede service zou je denken, maar het bleek achteraf het verkeerde display te zijn. Dit bleek nadat het al gemonteerd was en ik hiervoor 75 euro betaald heb bij de fietsenmaker. Door hen, is het verkeerde display geïnstalleerd en was ik geld kwijt. Dit heb ik netjes aangegeven en het zou fair zijn als zij de kosten dekken, omdat het al met al hun fout was. Ze willen alleen 10 euro vergoeden en ik wacht al 4 weken op het juiste display. Schandalig dat ik door hun fout geld moet betalen en nog eens lang moet wachten op het juiste display. Al met al, bestel niet bij T.O.M. en vertrouw op de lage reviews. Spijt dat ik bij hen besteld heb.

7 december 2021

Bedankt voor je bericht.

We zullen per mail contact met je opnemen.

We hopen je hiermee passend geïnformeerd te hebben.

Bestelling kwijtgeraakt bij DHL...

Bestelling kwijtgeraakt bij DHL...

Ze zeggen een onderzoek gestart te zijn, maar ontvang geen updates.

6 december 2021

Bedankt voor je bericht,

Kun je het bestel- of factuurnummer van je bestelling doorgeven zodat wij direct met je mee kunnen kijken?

Ik verneem het graag.

Wat een schijtbedrijf

Wat een schijtbedrijf. Iets besteld. Niet geleverd. Onderzoek bij dhl. Zij zeggen 30-11 geleverd. Ik was de hele dag niet thuis dus hoe dan!??? Geen briefje niks. Pakketje foetsie. Tom bv blijft zich er aan vast houden. Conclusie fluiten naar mijn hele jaar gespaarde centen om voor de kinderen cadeaus voor sinterklaas te kopen. (Zodat ze eens niet gepest worden dat ze minder krijgen dan klasgenootjes) en bedankt flut Tom bv.

3 december 2021

Bedankt voor uw bericht,

Wat vervelend om te vernemen. We hebben het nagekeken en gaan het ontbrekende artikel naar u versturen zodat het netjes opgelost is voor u.

We vertrouwen er op u hierbij passend te hebben geïnformeerd.

opgelost na negatieve review

Review aangepast nadat bedrijf toch verantwoordelijkheid neemt:
Reeds vaker besteld en ging goed, tot deze laatste keer: order niet geleverd, pakketdienst DHL meldt 'bij buren'.
TOM TWM reageert dat order 'is geleverd' en ik op zoek moet in de straat. Tot 7x (was 6x) bericht ik hen dat niets ontvangen.
Inmiddels de koop binnen wettelijke termijn ontbonden én negatieve review gepost: Naar aanleiding van negatieve review neemt TOM TWM alsnog contact op om het op te lossen: order leveren of geld terug.
Keuze voor geld retour, want de order was namens goedheiligman.
Uiteindelijk geen financiële schade, maar heeft wel heel veel tijd gekost.

29 november 2021

Goede service snel ook

Goede service snel ook! Maar die Tom…. Vervelend ventje!

27 november 2021

Bedankt voor je review.

Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en snelheid!
We zien je graag terug bij een volgende aankoop in één van onze webshops.

Ik wens je een fijne dag toe.

Valt wat tegen

Een jas besteld, van €300 voor €110. Verkeerde maat geleverd, dit was snel opgelost. Maar een jas die oorspronkelijk €300 kost, dan denk je toch een buffel van een jas te hebben gekocht. Maar dat was niet zo en bij bol.com voor 139 te koop. Heb TOM erop gewezen, kan ook een foutje zijn toch?? Ze gaan het niet aanpassen, geen eerlijke handel, heel jammer!!!

19 november 2021

Bedankt voor je bericht,

Kun je het bestel- of factuurnummer doorgeven van de betreffende bestelling zodat wij met je mee kunnen kijken?

Ik hoor graag van je.

Slechte zaak!

Lees de recensies maar terug op internet en dan ben je eigenlijk een idioot om nog iets bij een webshop van TOM BV te bestellen. Zelf negatieve ervaringen met internet-petshop.

Geven na de slechte recensie, uiteraard een reactie of je contact op wilt nemen voor een passende oplossing. Uiteraard is niks minder waar en schuiven ze het probleem af op de leverancier. Wees gewaarschuwd!

12 november 2021

Bedankt voor uw bericht.

Wij zullen contact met u opnemen per mail.

We vertrouwen erop u hiermee passend te hebben geïnformeerd.

Mensen koop je fiets niet bij hun!

Mensen koop je fiets niet bij hun!
Elektrische fiets gekocht met defecten. Mail contact gehad, moest ik eerst fietsend een filmpje maken (wat niet ging)
Daarna moet ik naar mijn eigen fietsenmaken omdat hun geen monteur hebben. Krijg ik Max €15 vergoed! Ik mag blij zijn dat hiervoor mijn achterlicht het weer doet, die ook stuk is en waar ik niks over hoor!
Mail contact gehad en nu laten ze het contact doodbloeden reageren niet op mijn laatste mail! En die €15 kan ik dus ook naar fluiten. Service is slecht 👎🏻

5 november 2021

Beste Dennis,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je deze ervaring hebt. We hebben op 1 november een bericht naar je verstuurd alleen hier nooit een reactie op ontvangen. Alsnog kijken we graag met je mee. Zou je hier alsnog op willen reageren?

Alvast bedankt!

waardeloos

waardeloos; ik bestelde een trapas voor een fiets maar kreeg een incompleet exemplaar, zonder verpakking of montagehandleiding. Vanwege mijn grote kennis en vakmanschap kon ik een en ander oplossen, maar een willekeurige hobbyist had grote problemen gekregen. Goed oppassen dus met deze leverancier!

3 november 2021

Beste Frank,

Vervelend dat je deze ervaring hebt. Graag kijken we met je mee.
Zou je ons je factuurnummer kunnen geven?

Alvast dank!

Mijn eerste bestelling bij Tom-bv:

Mijn eerste bestelling bij Tom-bv:
Helaas kreeg ik het verkeerde artikel thuis gestuurd. Maar na een mailtje werd ik supersnel en vriendelijk geholpen en werd het juiste product een dag later alsnog geleverd. Jammer van de vergissing anders was het voor mij 5 sterren waard geweest.

2 november 2021

Beste Robert,

Bedankt voor je review. We betreuren dat er iets mis is gegaan maar we zijn blij om te lezen dat we het naar wens op hebben gelost.

We zien je graag terug en wensen je een prettige dag!

Waardeloos

Waardeloos. Skeelers gekocht, schroefdraad van een van de (speciale) Schroeven kapot waardoor er een wieltje los zit. Krijgen we uit coulance een verkeerd schroefje nagestuurd die niet past. Met daarna de mededeling dat we maar bij de ijzerhandel of fietsenwinkel (waar dit niet te krijgen is) een nieuwe moeten halen. Nogmaals waardeloos hier niets kopen!!

22 oktober 2021

Bedankt voor uw bericht,

Wat vreemd en vervelend om te vernemen, wij nemen via de email contact met u op zodat het netjes opgelost kan worden.

Artikel besteld

Artikel besteld. Bezorging via DHL. De bezorger van DHL belde aan en weigerde het pakketje van 200 gram via de lift op de derde verdieping te bezorgen, hij wilde het alleen onbeheerd in de lift achterlaten! Tie ik zei daar geen genoegen mee te nemen, draaide hij zich om en vertrok! Even later kreeg ik de mededeling van DHL, dat men het pakje niet had kunnen bezorgen. Contact met de klantenservice bleek geen enkele zin te hebben.Ondanks dat TOM verantwoordelijk is voor de bezorging, waarvoor Nota Bene 4,95 is betaald. waren zij machteloos werd mij meegedeeld. Zij konden slechts een melding doen bij DHL , verder konden zij niets voor mij betekenen. Wat DHL met die melding deed bleef men vaag over. Door deze handelwijze blijven de dubieuze bezorgpraktijken van DHL in stand!

15 oktober 2021

Bedankt voor uw bericht,

Wat vreemd en vervelend om te vernemen, wij nemen direct per email contact met u op zodat het netjes opgelost kan worden.

Verkeerde gekregen.

Bumperbeschermers besteld , en schuimstof voor garage ontvangen.. totaal iets anders dan besteld, nu ook nog extra werk er van om te retourneren, en hopen dat ik het juiste nog ontvang. Hopen dat dit zowieso goed komt.. ik baal er ontzettend van. Voor mezelf zou ik hier niet 1.2.3 meer bestellen. Het contact die je hebt met medewerkers voelt ook niet comfortabel.

12 oktober 2021

Beste Elisabeth,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Ook al doen we er alles aan om te voorkomen, kan dit helaas wel eens voorkomen. We hebben dit direct voor je opgelost door het juiste na te sturen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.