Ik wil een beschermtas terugsturen. Iemand zou contact opnemen binnen twee werkdagen. Pas daarna krijg ik een bericht: ik moet bewijzen dat de beschermtas te klein is. Ik maak foto’s. Hierop krijg ik... Toon meer

In totaal 2 nieuwe TOMs gekocht. Helaas werkt dit totaal niet! Ten eerste is het niet mogelijk een 2de TOM toe te voegen in de app, wel zo handig als je meerdere voertuigen hebt. Daarnaast zijn de v... Toon meer

Een Tom van TomTom besteld, het sprak mij aan dat er geen abonnement nodig was. Helaas viel het gebruik erg tegen en dan vooral het gebruik van de app die erbij hoort. Een gedeelte van een schermpj... Toon meer

Tottom to go exclusive gekocht bij Tomtom zelf. Na 7 maanden defect. Geeft steeds strepen. Geen contact mogelijk met klantenservice, alleen via chatboy met zeer beperkt begrip. Uiteindelijk appara... Toon meer

1. Elektronicawinkel

TomTom is the leading location technology specialist, providing drivers with navigation guidance and highly accurate maps, real-time traffic information and digital cockpit services. Talk to our support team: https://tomtom.co/customer-care More frequently asked questions about our apps and devices: Apps FAQs: https://tomtom.co/4iX7l07 Sat nav (GPS) FAQs: https://tomtom.co/41RgVvb

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

3K reviews

Heeft 6% van zijn negatieve reviews beantwoord

App werkt niet

App werkt heel goed, als het werkt natuurlijk...
De service die je krijgt is waardeloos. Jammer, zeker voor zo'n bedrijf.

1 december 2024

Waardeloze servers.

Het is onmogelijk om m'n TomTom bij te werken.
Alles verloopt netjes. Bestanden worden voorbereid en plop...afgebroken want de servers zijn te druk. Ben nu al dagenlang aan het proberen, maar zelfs een 70 kB bestandje binnenhalen is niet mogelijk. Ook niet als ik de logboeken heb ingeschakeld. Hoogst irritant.

13 augustus 2025

Beetje spijt van mijn aankoop

Beetje spijt van mijn aankoop. Ik weet niet hoe ik de voertuiginstellingen van mijn touringcar goed moet instellen. Bellen kun je ze niet. De chatbot begrijpt niets. En de ondersteuning via e-mail schiet ook niet op. Ze hebben echt geen verstand van de technische instellingen. Echt slecht; ik heb €500,- betaald voor een 'professionele' Tom Tom.

8 augustus 2025

TomTom zegt wel life Time updates

TomTom zegt wel life Time updates , ik heb de TomTom Go Exclusive speciaal gekocht omdat ik problemen had met updates . Eigenlijk had ik beter de oude TomTom kunnen behouden , want updates van straten , rotondes blijven gewoon uit Nieuwe straten rotondes van meer dan een jaar oud , geeft de TomTom nog steeds de oude situatie aan . Vele malen via Messenger gesproken met een medewerker van TomTom , maar ben er niets mee opgeschoten . Elke keer zeggen ze , ze zijn er mee bezig . Het gekke is als je TomTom op je mobiel aanzet TomTom MyDrive Europe geeft deze wel de nieuwe situaties aan . Met andere worden een duur betaalde TomTom Go Exclusive voor in de auto kan niet tippen aan een geïnstalleerde MyDrive app op je Mobiel. Dus Life Time updates van TomTom kloppen niet en daar houden ze zich niet aan .

7 augustus 2025

TomTom Go op mobiel werkt niet juist

TomTom Go op mijn mobiele werkt al geruime tijd niet juist. Laadt vaak helemaal niet in. Ergernis en ergernis. Wat een slecht programma en software van dit product van TomTom. Met software is niks aan te vangen. Ik heb nieuwere Android mobiels. Ik heb al vaker gereset. Helpt niet. Ik wil mijn geld terughebben. Bereikbaarheid TomTom is totaal ontoereikend. Doolhof van contacten om klacht in te dienen en geld terugkrijgen.
Daarom is het beste om via deze review mijn klacht en ongenoegen te uiten.
Niet kopen dit product van TomTom om je ergernis te besparen. Wanneer komt onderzoek consumentenorganisaties? Overheidsinstellingen? Ze kunnen maar doorgaan en mensen geld aftroggelen.

27 april 2025

Geldklopperij

Ik kreeg een tomtom raider voor op de motor was een oudje maar werkte nog prima. Ik wilde 2 augustus 2025 een update kopen, van 44,95 maar toen ik uiteindelijk betaald had met ideal, gaf tomTom in mijn account pas aan dat deze TomTom niet meer te updaten was. Echt geld klopperij dus.
Bij een terugbetalings verzoek kreeg ik een melding dat hier geld voor teruggegeven werd😡😡😡.
Klantenservice met zo een..... robot, dus klantvriendelijk???? Echt niet!!!@ 44,95 armer, en voor mij geen tomtom meer.

2 augustus 2025

O wat slecht!

Ik ben een TomTom gebruiker vanaf de tijd dat het bedrijf de eerste TomTom op de markt bracht. Laatste TomTom: Rider. Paar dagen geleden de TomTom Go Classic 6 2nd generation aangeschaft. Waardeloos ding en die gaat dus retour naar Bol. ELKE route, ook de zelfgemaakte GPX routes, wil dat ding vanuit Amsterdam (!) een route starten. Veel foutmeldingen toen hij eindelijk satellieten had gevonden. Slechte communicatie via Messenger en op een andere manier lukt het al helemaal niet. Volledig overgestapt naar MyRoute-App in combinatie met Navigation Next en de kaarten van Here. Doei TomTom!

2 augustus 2025

Op 9 juli verlenging betaald en geen abonnement

Op 9 juli verlenging betaald. Er wordt niet verlengd!
1 augustus mail gezonden. Ene 'Himanshu Suryavanshi' stuurt mij volgende reactie:
"Dit probleem wordt veroorzaakt door een bug in de AppStore die een proefperiode van een maand instelt voor uw TomTom GO navigatie-app. De proefperiode is niet zichtbaar onder het tabblad 'Abonnement' in uw AppStore, maar zodra de proefperiode is verstreken, kunt u uw gekochte service herstellen."
Heb geprobeerd zijn eerdere mail om oplossing abonnement te herstellen uitgevoerd.
Als je als bedrijf geen telefonische bereikbaarheid hebt, geeft dat aan dat je veel klachten ontvangt.

1 augustus 2025

Prima geholpen door TomTom's Sayali Reelkar

Ik ben vandaag prima geholpen door Sayali Reelkar van TomTom. Ik had problemen met mijn TomTom Go6100. Sayali heeft mij snel, accuraat en adequaat geholpen het probleem op te lossen. Zij en TomTom zijn super service gericht. Ben ik blij mee!

1 augustus 2025

Het is niet mogelijk contact op te…

Het is niet mogelijk contact op te nemen met Tomtom. De chatbox begrijpt mijn probleem (annuleren van een service werkt niet) niet en komt steeds terug met hetzelfde antwoord.
Probleem: ik heb een nieuw navigatietoestel van Tomtom gekocht waarvoor ik de flitspalen service heb besteld. De flitspalenservice van mijn oud toestel heb ik geprobeerd te annuleren via mijn account bij Tomtom. Faalt telkens, dikwijls geprobeerd, heb het opgegeven.
De betaling van de automatische hernieuwing van het abonnement gaat automatisch via Paypal. Ik heb dan onmiddellijk deze automatische betaling geannuleerd.
Gelukkig maar, krijg nu van Tomtom een mail dat er iets mis is gegaan met de betaling van de hernieuwing van mijn abonnement.
Conclusie: geen automatische betalingen meer bij Tomtom. Aangekochte abonnementen kunnen niet meer geannuleerd worden.
Raad aan Tomtom: breng je software van je website eens in orde.

29 juli 2025

Vaarwel Tomtom

Software versie update lukt niet. Geen contact mogelijk met Tomtom. Vanaf eind deze maand is de tomtom dus niet meer (goed) bruikbaar. Jammer. het apparaat is prettig in aflezen van de route. Tomtom is als bedrijf categorie Blackberry verworden. Vaarwel Tomtom...

29 juli 2025

Mensen. Trap er niet in. Koop geen Tomtom. Oplichting is het.

Vier dagen geleden de nieuwste Tomtom besteld de 7 inch. Order is betaald maar er volgt verder geen update over de bestelling en deze zou binnen twee dagen geleverd moeten zijn. Onmogelijk om met de klantenservice in contact te komen. Chatbot kan de prullenbak in. Daar kom je echt niet verder mee.
Gelukkig is de order betaald met mijn VISA kaart en heb Visa gevraagd om terugbetaling omdat de order niet wordt verstuurd en contact onmogelijk is. Voor mij nooit meer Tomtom

28 juli 2025

De TomTOm-navigatie werke jarenlang…

De TomTOm-navigatie werke jarenlang goed. Maar na een email, dat ik het systeem MOET updaten werkt de navigatie niet meer. 2 uur lang van alles geprobeert. Geen functionerende helpdesk. En nu?!

26 juli 2025

Tom Tom maar in de prullenbak?

Tom Tom maar in de prullenbak?
Email 22 juli ontvangen van TomTom voor Via53.
Belangrijke service-update – Actie vereist voor uw apparaat &
Belangrijke Opmerking:
Voltooi de update vóór 31 juli 2025 om ervoor te zorgen dat u toegang blijft houden tot alle diensten.
De procedure gaat via een ingewikkelde weg en in mijn geval met MyDrive connect software voor Windows of Mac (ik heb Linux!) via deze software kun je de Tom tom software bijwerken naar 24 102 0003 4 11.
In alle gevallen moet je inloggen met jouw Tom Tom account dat ik jaren geleden eens aangemaakt heb. Inloggen lukt niet omdat credentials foutief zijn. Vervolgens maar een ''passwoord vergeten'' procedure gevolgd, geen succes. Dan maar een nieuw account gecreeerd met een nieuw email adres, geprobeerd in te loggen geen succes. Een dag later (!) ha, een email dat het creeeren van een account is gelukt. Tussendoor ook 500 errors en "het is erg druk op onze server...". Affijn opnieuw inloggen, geen succes. Klantenservice?
Telefonisch niet mogelijk, chatbot dan maar? Maar eerst inloggen....
Kortom er is helemaal geen klantenservice althans niet bereikbaar als inloggen niet lukt. Ongelukkig om zo'n software update, uit te moeten voeren voor 31 juli 2025 en aanvraag pas op 22 juli te versturen tijdens de vakantie periode. Klantenservice is er niet, althans niet direct telefonisch. Bijzonder omslachtige en ingewikkelde update procedure, toch maar in Tom Tom in de prullenbak?

25 juli 2025

Jaren Tom Tom hoog gehad met navigatie.

Jaren Tom Tom hoog gehad met navigatie.
De laatste jaren is Tom Tom een slecht bedrijf. Navigatie wordt via update slecht onderhouden. Nieuwe software werkt niet naar behoren. Wil je de file omzeilen dan kom je juist door Tom Tom in de file. Voor drie Tom Tom's live een abonnement afgesloten. De flitsers worden niet meer
gemeld. Live begeleiding hoe je de beste
route kan nemen wordt ook niet meer
ondersteund. Diverse keren klachten
gemeld. Er wordt niets mee gedaan. Ook
familie en collega's klagen over Tom Tom. Jullie beloven het geld terug te storten voor het abonnement van Tom Tom Live.
Geld wordt niet meer teruggestort. Ook bij klachten via mail komt er geen contact.
Ik ben er klaar mee. Voor mij geen Tom Tom meer.
U bent bijzonder klantonvriendelijk en maakt zo geen reclame voor uw bedrijf.
Ondanks al mijn pogingen om contact te leggen geeft u geen gehoor.
Dit komt behoorlijk onbeleefd en arrogant over.
Als vrachtwagen chauffeur ben zeer teleurgesteld en bestolen door tomtom.
Ik raad aan geen Navigatie meer te kopen van tomtom om dat je niet kan klagen als er iets mis gaat. Je kan ook niet bellen.

24 juli 2025

Update TomTom: gebruik MyDrive Connect

Positief: als navigator een erg goed apparaat!
Negatief: zeer instabiele interface, werkt vooral slecht tijdens updates. Je krijgt dan de meest merkwaardige meldingen te zien en het apparaat loopt voortdurend vast.
Updaten direct via WIFI: NIET AAN TE RADEN! Gebruik de TomTom MyDrive Connect app, dan heeft je apparaat een stabiele verbinding met je computer en verloopt het update proces zonder problemen.
De website van TomTom suggereert dat alle manieren van verbinden met WIFI goed werken maar dat is niet mijn ervaring.
Nog een punt van kritiek: geen functionerende helpdesk. Je krijgt een mail met een ticket nummer en vervolgens hoor je niets meer.
Als allerlaatste: De chatbot vind ik gewoon slecht!
Gebruikte apparaten: iMac & TomTom Go Essential.
UPDATE 2/9/25;
Er blijkt wel degelijk een functionerende helpdesk te zijn, TOMTOM heeft contact met mij gezocht om het probleem op te lossen, dat heeft alleen wel meer dan 5 dagen geduurd. Omdat ik de oplossing inmiddels zelf had gevonden, was hulp niet meer nodig.

24 juli 2025

Wat een onbetrouwbaar bedrijf

Wat een onbetrouwbaar bedrijf. Ik heb 49,95 betaald voor uploaden van mijn SD kaart ,TomTom carminat.
Hij doet het niet, maar ze zijn onbereikbaar voor mijn klacht. Ik noem dit gewoon fraude……
Wat een naar bedrijf
G v Mourik

17 juni 2025

Klacht ivm klantencontact

Meerdere keren geprobeerd via de chatbox. Mijn vraag werd niet begrepen. Dus een mail naar de productveiligheid gestuurd. Alleennmaar reactie, dat ik weer eens met de chatbox assistent contact op moet nemen. Te triest voor woorden. Had een nieuwe houder voor mijn TomTom besteld bij Amazon. Houder past… maar wat schetst mijn verbazing… hebben ze de aansluiting veranderd van half rond naar vierkant. Dus mijn oude snoer past niet meer. Geen enkele medewerking of oplossing, alleen verwijzing naar die stomme chatbox. Waardeloos! Geen contact mogelijk via telefoon. En dat voor zo’n bedrijf! Als TomTom dit leest, graag alsnog contact! Referentie nr 3245834.

17 juli 2025

Geen telefonisch contact mogelijk! Super slecht!

Het is super triest dat TomTom niet de moeite neemt om telefonisch contact op te nemen. Je krijgt te maken met een chatbot… Dit is super slecht voor een bedrijf als TomTom. Kennelijk maakt het ze allemaal niet meer uit om klanten tevredenheid.

18 juli 2025