Heb een bestelling gedaan op topshop 31 januari van 288,15 euro. Alles paste niet want ben redelijk lang. Heb daardoor alles moeten terugsturen. DPD heeft het pakket afgeleverd (11feb) op het adres ma... Toon meer
FRAUDE ...Topshopper, Topshop.com, Topshop.nu, TopShop BV gaan nu onder de naam deals-expert.nl Allemaal andere namen voor dezelfde oplichters. Je koopt (dyson stozuiger) en betaalt iets online en... Toon meer
Artikel geretourneerd, op 20 maart afgeleverd volgens de tracking nog steeds geen geld terug (10 april)
Zeer slechte ervaring!! Bestelling gedaan in februari, deel ervan geretourneerd. Topshop is samen gegaan met ASOS, zij geven aan geen retouren van Topshop te verwerken. Topshop zelf is niet meer te be... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
With 300 new styles added each week, TOPSHOP.COM is jam packed with all the latest styles. Check out our collections and latest designer collaborations for SS09!
geld betaald
geld betaald, geen product.
geen contact met bedrijf mogelijk
Bij voorbaat gemaild of het product op…
Bij voorbaat gemaild of het product op voorraad was.
“ momenteel is dit product OP VOORRAAD “
Kreeg ik terug in de mail! Een uur later bestel ik het product. 2dagen later was ik benieuwd wanneer ik het pakket zou ontvangen! En krijg iemand anders via de klanten service.
“dit product was niet op voorraad tijdens het bestellen” TERWEL IK AL HAD GEMAILD!!!😅
Ik vroeg wanneer mijn pakket wel zou binnen komen en dat kon ze me niet vertellen. Heb mijn geld terug gevraagd en zou ik over 2 werkdagen terug krijgen. We zullen het meemaken!!!
Wacht al 3 weken op een kastje
Wacht al 3 weken op een kastje, maar wordt van het kastje naar de muur gestuurd. NIETS BESTELLEN HIER!! OPLICHTERS!
Online is slecht met topshop
Niet bestellen tenzij je je echte maten weet. Retourneren gaat op een hele nare manier! Het proces duurt veel te lang. Ga liever naar de winkel dan bespaar je tijd en geld!
Deze ARNOLD is een crimineel! Niks kopen!
Enkele dagen geleden een Babyliss pro45 intensive tondeuse besteld. Kreeg echter een veel goedkopere gewone pro45 opgestuurd...
Hier maakte ik bezwaar tegen en meneer zou even overleggen met de "leverancier" vervolgens zei hij doodleuk dat de "leverancier" zei dat het allemaal intensive is en dat hij dus de juiste had geleverd, vervolgens word het opeens heel lastig om iets retour te sturen en reageert deze hufter op geen enkele mail meer.
Dit is een oplichter doe verschillende louche webwinkels runt vanuit huis. (Lunettestraat 28 zutphen) google maar eens... ja dit is ook de l*l die al een keer een handgranaat naar binnen kreeg omdat hij mensen besteeld en bedriegt.
NIKS BESTELLEN HIER WEES GEWAARSCHUWD.
Waardeloos
Ik kan op geen enkele manier contact krijgen met de klantenservice en wilde mijn bestelling retourneren aangezien de gekochte jas veel groter was dan op de foto's. In mijn account moet ik verplicht om het te retourneren een creditcard toevoegen terwijl ik die niet eens heb, waardoor ik ook geen retoursticker / adres krijg. Waardeloos.
Een bestelling geplaatst waarvan ik een…
Een bestelling geplaatst waarvan ik een gedeelte terug heb gebracht (€150,-) via de DHL. diezelfde zaterdag van versturen is het aangekomen bij het sorteercentrum(?) in Zuthpen op 9 november. Inmiddels is het 28 november en heb ik al 20 mails heen en weer met de klantenservice omdat ze mijn pakket kwijt zijn. Nu heb ik in de laatste mail alle gegevens gestuurd welke zij vroegen (track & trace, datum van verzending enzovoorts) en heb ik nooit meet een reactie gekregen.
Ondertussen ben ik 5 onbeantwoorde mails verder en is er nergens op het internet een telefoonnummer te vinden waar ik naar kan bellen. Ik zal niet opgeven totdat ik mijn geld terugkrijg en de nodige stappen hierbij ondernemen.
BESTEL HIER DUS NIET
Op 29 oktober heb ik een online order…
Op 29 oktober heb ik een online order geplaatst. Het geld werd van mijn bankrekening afgeschreven, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik geen bevestigingsmail dat de order ontvangen was. Ik dacht dat die mail nog wel zou volgen. Een aantal dagen later nog steeds geen mail... Ik besloot contact op te nemen met de klantenservice van Topshop, maar dit was geen succes. Er werd mij gezegd dat ze de order niet ontvangen hadden en dat het geld dús teruggestort zou worden op mijn rekening. Ook dit is niet gebeurd. Er werd mij aangeraden contact op de nemen met mijn bank (ABN) omdat Topshop zelf dit probleem qua betaling niet op zou kunnen lossen. Wat bleek, na telefonisch contact te hebben gehad met ABN, het geld WAS van mijn rekening afgeschreven en ontvangen door Topshop. ABN gaf mij het refentienummer door (de bevestiging dat het geld afgeschreven was en dus bijgeschreven op de rekening van Topshop) en de ABN medewerker raadde aan nogmaals contact op te nemen met Topshop om het referentienummer door te geven. Dit heb ik vervolgens gedaan, maar de klantenservice van Topshop vertelde mij dat zij met dit nummer niets konden omdat mijn order onvindbaar was. Ik heb ondertussen zo veel moeite gedaan met contact opnemen etc, maar het heeft geen zin. Het schiet niet op. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben en ga er niet meer vanuit dat dit opgelost gaat worden. Bedankt Topshop. Eerder flop dan top.
Zeer slecht!
Afgelopen weekend in filiaal Amsterdam-kalverstraat werd ik bedreigd door de winkelmedewerker. Omdat zij tweede keer met armatuur tegen me aan kwam waarschuwde ik haar dat ze de volgende keer uit moest kijken. Ze gaf brutaal antwoord van dat ze me niet begreep en dat ze niet nederlandse taal sprak. En na 2 minuten later kwam de beveiliger naar me toe dat ik de winkel per direct moest verlaten. Ik heb een video opname hiervan. Tijdens de opname werden we door de manager weggestuurd zonder uitleg. Ik kon mijn eigen toelichting niet eens verklaren. Der werd niet eens geluisterd naar mij en ik werd weggestuurd. Heb ik klacht brief geschreven naar topshop. Schande van me leven heb meekregen en toch werd ik niet serieus genomen. Per mail bieden ze excusses. Nooit meer topshop!
De Leifheit clean and twist system M…
De Leifheit clean and twist system M besteld en een doos ontvangen die duidelijk open was geweest. Toen zag ik dat de vloerwisser uit de set ontbrak. Deze worden heel toevallig ook los via dezelfde shop verkocht, kunnen ze mooi dubbele winst maken. Absoluut niet aan te raden deze webwinkel.
Drama online website
2 maal iets besteld bij topshop (40€), zodra je het geld over maakt, wordt je daarna terug gestuurd naar een website met een error. Dit nu 2 maal gebeurt omdat ik het item super graag wilde. Daarnaast valt er niet met de klantenservice in contact te komen. Ook krijg je je geld niet terug, maar zeggen ze dat dit automatisch wordt terug gestort, zodra ze geen bestelling zien. Nou niet dus
Heel slecht
Heel slecht!
Product besteld maar geen e-mail ontvangen. 3 keer gebeld met de klantenservice, kreeg hele onaardige, ongeïnteresseerde collega's. Ze konden mijn account niet vinden en vervolgens moest ik alles mailen. Hierna weer gebeld, gaf de medewerker aan dat het geld wel een keer wordt teruggestort, terwijl ik mijn jas wilde ontvangen! Ik zou teruggebeld worden als alles was uitgezocht, nooit meer gebeurd. Echt een K service!!!
Slecht! Verkeerd product ontvangen!
Een convertible Duffelbag besteld. En gewoon een verkeerd product ontvangen! Zeer slecht!
Mijn dochter van 11 jaar wilde broek…Topshop
Mijn dochter van 11 jaar wilde broek kopen van Topshop Kalverstraat met haar gespaard geld. Betaling bij de kassa was geannuleerd, terwijl het bedrag wel is afgrschreven via ING! Ik ben 2 weken met ze bezig en wordt van kastje naar de muyr gestuurd en willen mn geld niet terug geven. Telefonisch zijn ze onbereikbaar, manager van Topshop kalverstraat stuurt mij door naar Topshop in Engeland. Zij zeggen dat ze niets kunnen doen en verwijzen mij door naar de manager in Kalverstraat. En zo zn we 2 weken lang bezig. Moet je voorstellen, je bent 11 jaar en dit is je eerste aankoop en je wordt weggestuurd jn de winkel in het Engels. Een broek waarvoor je ook lang heb moeten sparen. Waardeloze winkel. Service 0! En pinnen zoy ik daar voor de zekerheie niet doen
Heb 2 boeken besteld € 13,69 betaald en…
Heb 2 boeken besteld € 13,69 betaald en nooit ontvangen.
Nog nooit zoiets meegemaakt
Na 2 maanden nog mijn bestelde kleren niet binnen. Zo onwijs slecht word ik geholpen. Al een maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Mijn kopie paspoort notabene in moeten sturen en nog willen ze het niet overmaken om "privacy redenen" IK BESTEL HIER NOOIT MEER IETS!!! EN ZAL MIJN TAAK ERVAN MAKEN DAT IEDEREEN TE LATEN WETEN.
Goede webshop, alleen verplicht betalen in euro's tegen verkeerde wisselkoers.
In euro's betalen is altijd duurder dan dat je in pond betaald. Dat hebben ze recentelijk veranderd voor klanten in de eurozone. Erg jammer. De wisselkoers die zij hanteren klopt niet. Kijk zelf eerst een product maar in de pond prijs en daarna in de euro prijs. Vergelijk dit dan met de omgerekende prijs door bijv. wisselkoersen.nl en je zult zien dat je vaak te veel betaalt in euro's.
Desalniettemin erg goede en mooie webshop, snelle levering en altijd veilig.
Nog nooit problemen mee gehad en al veel ervaring met deze webshop.