Trendjuwelier Reviews

7.461
TrustScore 3 uit 5

3,1

Super tof naam armbandje voor mijn dochter haar eerste verjaardag besteld. Helaas na enkele dagen de naam weg. Na contact mocht ik deze meteen retour zenden. Inmiddels terug ontvangen gepolijst en die... Toon meer

Weinig klantvriendelijk. Bedel zondag besteld, vrijdag nog steeds niet door Post.nl ontvangen. Klantenservice deed niets, advies was: “afwachten, wij versturen niet nogmaals”. Dus geen verjaardagsc... Toon meer

29-12-2023 Pas 8 dagen na bestelling en betaling werd een doosje bezorgd, maar deze bleek LEEG. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op mail alleen automatische bevestiging. Website vermeld... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Trendjuwelier.nl is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online juwelier van Nederland

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.461)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

NIET BESTELLEN!

NIET BESTELLEN!! Ik had in december wat besteld en daarna optijd geretourneerd nadat het product niet beviel. Echter heb ik tot op heden nog niks van ze gehoord en mijn geld dus ook niet terug. Bedrijf is niet meer telefonisch of via de mail te bereiken. Slechte service!!

12 februari 2024

Oplichting

Heb een bestelling geplaatst, betaald en nooit ontvangen.In het begin nog een antwoord en daarna,…. Muisstil! Dit is een bedrijf die niet zuiver is. Dus mensen let op, je wordt opgelicht waar je bij staat !

10 december 2023

Ik had iets besteld

Ik had iets besteld, en kreeg niks te horen. Toen heb ik gemaild dat ik nog niks had ontvangen en ook geen update.
Daarop heb ik netjes een mailtje gehad dat het product niet op voorraad was en met de vraag of ik mijn geld terug wil of ik wil wachten. Toen heb ik terug gemaild dat ik graag mijn geld terug zou krijgen. Sinds dien al 2 keer gemaild en niks meer gehoord van ze.

11 december 2023

Ring aangekocht bij deze firma

Ring aangekocht bij deze firma. Begin januari terug opgestuurd voor te ruilen. Echter nooit reactie gekregen. Tot we vandaag. zelf via mail contact opgenomen hebben. blijkbaar blijkt deze failliet. Website is altijd online gebleven. ! Weg Ring weg centen. Eerder het gevoel dat we met oplichterij te maken hebben. !!!

7 februari 2024

Oplichters

Ik heb 2 horloges binnen de zichttermijn geretourneerd, maar nooit mijn geld terug gekregen. De klanten service is niet bereikbaar en bellen niet terug. Ondanks vele contact pogingen de afgelopen maanden, per telefoon of e-mail heb ik de organisatie niet kunnen bereiken.

5 februari 2024

GELD WEG, geen gehoor na retourzending!!!

Asociaal bedrijf. Mijn bestelling is retour verstuurd, deze is aangekomen (bevestiging per mail)! Ik heb tot op heden nog geen geld terug gekregen. Gemaild naar bedrijf, zonder reactie op 17 januari. Zojuist (4 februari) een nieuwe mail verzonden, is het e-mailadres niet geldig, terwijl deze nog wel op de website staat vermeld? Ik wacht nog steeds op €60,95.

4 februari 2024

Retour ring

vorig jaar een ring gekregen van mijn 3 dochters voor mijn verjaardag. In eind oktober merkte ik dat er een steentje uit was. Mail gestuurd op 2 november en deze mocht ik terug opsturen. Op 7 december ring aangetekend verstuurd en die is afgeleverd op 16 december. Al maanden mail gestuurd en geen reactie.
je moet de moeite niet doen om de telefoneren want nr werkt niet.

1 februari 2024

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN! IS FAILLIET EN BIJ RETOUR OF ANDERS LAAT KLANTENSERVICE HET VAN ALLE KANTEN AFWETEN. BAH.

31 januari 2024

Incomplete bestelling wordt genegeerd

Begin december een levering gekregen.
Echter van de vijf bestelde artikelen heb ik vier mogen ontvangen.
Op mijn eerste mail; ‘ik mis een artikel’, kreeg ik (na een automatisch reactie) ook snel inhoudelijke reactie: de strekking: stuur foto’s, meestal zit het artikel ergens onderin.
Helaas nog steeds geen vijfde artikel gevonden. Foto’s gemaild, maar geen inhoudelijke reactie. Gebeld, klantenservice niet bereikbaar, verbinding wordt vanzelf verbroken, sindsdien nog tweemaal herinnering gemaild en nog steeds geen reactie. Nogmaals gebeld en weer geen gehoor.

2 december 2023

Mijn retour is wel geaccepteerd maar…

Mijn retour is wel geaccepteerd maar geen reacties op mails. Er staat een bedrag bij Klarna open en deze ga ik niet betalen. Ik heb bewijs dat zij het pakket retour hebben en ook via de mail bevestiging maar ze weigeren bij klarna het openstaande bedrag te verwijderen.

4 januari 2024

Retour niet geaccepteerd

Zo te lezen is dit bedrijf failliet, wat verklaart waarom er geen reactie op mijn emails komt en mijn retourzending niet is geaccepteerd. Jammer want de oorbellen passen niet en heb er daardoor niks aan.

29 januari 2024

Zeer slecht service

Zeer slecht service, men stuurt een artikel terug en men hoort niets meer! Geen antwoord op e-mail of telefoon.
Gewoon mensen voor de gek houden!!!

26 januari 2024

Ik heb vlak voor de kerst een ketting…

Ik heb vlak voor de kerst een ketting met twee letters besteld. Na een paar dagen was er een steentje uit een van de letters gevallen. Ik heb gemaild, 4 keer, gebeld, maar heb tot nu toe geen enkele reactie.
Nu dus maar een review plaatsen, misschien dat ze dan wel reageren.

23 januari 2024

Ring besteld op 16-11-2023 139€ ring…

Ring besteld op 16-11-2023 139€ ring ontvangen op 7-12-2023 deze was niet goed mail contact gehad dat ik hem terug kon sturen,terug gestuurd aangetekend volgende dag hebben hun hem ontvangen..en veder niks geen contact meer kunnen krijgen reageren niet op de mail reageren niet op telefoontjes helemaal niks

22 januari 2024

failliet failliet

Zoals reeds geschreven onderaan, failliet gegaan, heb op 2 januari nog een armband terug gestuurd, op 10 jan is deze wel ontvangen maar geen reactie. Heb nu mailtje naar de advocaten vaar van een link op de trendjuwelier site staat gestuurd. Ik denk / hoop dat zei de curator zijn... om zo mijn geld terug te krijgen.

10 januari 2024

Buddha armbande van 260 eur op 21/12…

Buddha armbande van 260 eur op 21/12 geretourneerd, aangekomen bij hen! Geen enkele reactie tot nu toe, op mails reageerde niemand en de telefoon wordt niet opgenomen. Niet meer bereikbaar dus! Bestellen en betalen kan wel nog , is dat consumenten bescherming?

20 januari 2024

NIET BESTELLEN

Op 17 december 2 bedels besteld. 1 ontvangen en na meerdere keren contact te hebben gezocht via mails en telefoons, krijg ik gewoon geen contact. Ik zie nu dat ze failliet zijn verklaard maar ben dus mijn geld kwijt? Heb het advocatenbureau gecontacteerd en wacht nu op reactie. Schandalig!!

20 januari 2024