Super tof naam armbandje voor mijn dochter haar eerste verjaardag besteld. Helaas na enkele dagen de naam weg. Na contact mocht ik deze meteen retour zenden. Inmiddels terug ontvangen gepolijst en die... Toon meer
Weinig klantvriendelijk. Bedel zondag besteld, vrijdag nog steeds niet door Post.nl ontvangen. Klantenservice deed niets, advies was: “afwachten, wij versturen niet nogmaals”. Dus geen verjaardagsc... Toon meer
Ring aangekocht bij deze firma. Begin januari terug opgestuurd voor te ruilen. Echter nooit reactie gekregen. Tot we vandaag. zelf via mail contact opgenomen hebben. blijkbaar blijkt deze failliet. We... Toon meer
29-12-2023 Pas 8 dagen na bestelling en betaling werd een doosje bezorgd, maar deze bleek LEEG. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op mail alleen automatische bevestiging. Website vermeld... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Trendjuwelier.nl is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online juwelier van Nederland
Landstraat 25, 9934 BG, Delfzijl, Nederland
- +31 (0) 85 045 00 01
- klantenservice@trendjuwelier.nl
- www.trendjuwelier.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slechte communicatie.op mail wordt…
Zeer slechte communicatie.op mail wordt niet geregeerd. Telefoon nummer doorgeven, er wordt niet gebeld.
16 december pakje terug gestuurd, 31 ,41 + 4,95 verzendkosten.
Schandalig
geen geld terug en geen contact mogelijkheid
13 dec, een bestelling geplaats en helaas terug moeten sturen omdat het niet naar verwachting was. Dit gedaan op 18 dec. met een track en trace erbij van postNL. Kort erna is product bij hun geleverd en heb ik niks meer van ze vernomen.
Ik heb op 27 dec. en 2 Jan. ook weer gemaild zonder enige terugkoppeling van dit bedrijf.
Meerdere malen gebeld waarbij gewoon niet opgenomen word, ook een terugbel verzoek word niks mee gedaan!
Het word ondertussen wel eens tijd om mijn geld te retourneren lijkt mij!!!
Ik zal hier nooit meer wat bestellen en het dan ook iedereen afraden te doen.
Ik ga ervan uit dat het zo snel mogelijk opgelost word anders ben ik genoodzaakt om toch even een bezoek te brengen aan de winkel.
Slechte zaak
Slechte zaak! Slecht retour beleid! En onbetrouwbare reviews! Wanneer je iets koopt krijg een je een mail dat je jouw aankoop bedrag kan terug winnen als je een review schrijft. Nou bij deze mijn review ben benieuwd of ik win.
Zeer slechte webwinkel
Op 13 december een bestelling geplaatst, maar tot op heden niets mogen ontvangen.
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, bellen niet terug en mails worden niet gelezen.
Ik wil gewoon mijn geld teruggestort hebben.
Plaats hier nooit een bestelling!!!
Oplichters
Een maand geleden een ketting van 83 euro besteld. Bij bestelling stond er dat de levertijd 5-10 werkdagen was. Een week later heb ik gemaild, omdat ik nog steeds geen verzendbevestiging of een track & trace code had ontvangen. Een paar dagen later kreeg ik een mail terug waar in stond dat de 10 werkdagen nog niet geweest waren en dat ik moest wachten. Twee weken later heb ik weer gemaild, daar heb ik nooit antwoord op gekregen. Een week later opnieuw gemaild, weer geen antwoord. Telefonisch bereiken lukt niet, je wordt in de wachtrij gezet en na een minuut of 5 wordt de haak er gewoon opgegooid. Intussen loopt mijn betaling gewoon door bij Klarna. Aangaande van alle goede reviews op trustpilot ging ik er vanuit dat het een betrouwbaar bedrijf zou zijn, maar het zijn gewoon oplichters.
Edit: Zoals één van de eerdere reviews inderdaad schreef, is het bedrijf op 3 januari failliet verklaard. Bestel hier niet!!!!! Als je dit wel doet en geld betaald, ben je dit geld waarschijnlijk kwijt.
Geen communicatie, geen geld retour
Mijn vriendin heeft oorbellen besteld bij trendjuwelier voor 66,95 euro. Vervolgens heeft zij de oorbellen binnen het zichttermijn weer teruggestuurd met een track en trace code. En daarna blijft het stil. We hebben diverse mails gestuurd, diverse keren gebeld en een reactie van hun blijft uit. Telefoon nemen ze niet op. Mails worden niet beantwoord en dit duurt al een maand. Het geld komt niet meer terug. Communicatie is er niet. Nul komma nul. Ze hebben de sieraden terug binnen het wettelijke zichttermijn. Op onze mails en telefoontjes wordt niet gereageerd. Dit is heel erg slecht! Ik zou bij dit bedrijf niet bestellen. Mocht je deze ervaring ook hebben, dien een klacht in bij ACM (Autoriteit Consument en Markt). Hun publieke site is consuwijzer. Hoe meer klachten ze krijgen van dezelfde strekking, des te eerder ACM wat zal doen richting dit bedrijf.
Update op mijn review. Na wat speurwerk: WAT IK LEES IS DAT ZE FAILLIET ZIJN VERKLAARD! Dat zal de reden zijn dat ze niet reageren op tels/mails.
Totaal andere bedel gekregen als…
Totaal andere bedel gekregen als besteld. 3x gebeld maar niet opgenomen, moest mijn telefoonnummer invoeren om teruggebeld te worden, dat is ook nog niet gedaan. Ook 3 mails gestuurd waar ook nog steeds niet op gereageerd is.
Geld kwijt! Geen reacties!
Begin december een horloge besteld. 3 weken later geleverd terwijl op de website staat volgende dag! Horloge voldoet niet aan de verwachting. Teruggestuurd zoals op website en bijgevoegde retour beschrijving. Aangetekend met ontvangstbevestiging (let op kost 30 EURO! vanuit België) Vervolgens hebben ze de retourzending GEWEIGERD aan te nemen. Pakket is dus terug naar mij gestuurd. Telefonisch niet bereikbaar, bellen ook niet terug als je telefoonnummer achterlaat en op e-mail antwoordden ze niet! NOOIT mee daar kopen dus! 30€ armer en geen geld terug! Dikke, dikke oplichters!!!
Bedriegers
Op 13 dec 2023 een bestelling geplaatst. Tot op heden niets geleverd. Ondertussen 3 mails gestuurd. Op de eerst kwam nog reactie, sindsdien niks meer. Telefonisch niet bereikbaar. Item ondertussen wel van hun website gehaald, op een vraag daarover komt ook geen antwoord.
EEN GROTE OPLICHTING
EEN GROTE OPLICHTING! BESTELLING VAN PAAR HONDERD EURO NOOIT GELEVERD.
KLANTENSERVICE NIET BEREIKBAAR, TERUGBELVERZOEKEN NIET BEANTWOORD EN E-MAILS BEHOUDENS AUTOMATISCH BERICHT EVENEENS ONBEANTWOORD.
BESTEL HIER NIETS!
Bestelling niet volledig en geen communicatie
Ruim voor kerst voor meer dan 200 euro Trollbeads besteld. De bestelling wordt na de kerst pas geleverd en is niet compleet! Krijg geen telefonisch contact en op mail wordt niet gereageerd. Ik heb dus nog steeds niet mijn bestelling in huis!
Trendjuwelier is failliet! Niet bestellen!
Trendjuwelier failliet sinds jan. 2024! Allereerst erg vervelend voor alle medewerkers, geen leuk begin van het nieuwe jaar voor hen.
Maar...ik heb begin december een bestelling geplaatst EN betaald. Deze kwam maar niet binnen, terwijl er wel een PostNL Track&Trace code was gemaakt. Maar verder dan dat is het pakketje nooit gekomen. Ze hebben het niet eens aangeboden bij een PostNL punt. Toen ik na een paar dagen navraag ging doen, antwoordden ze tot 2x toe dat ik geduld moest hebben, dat het langer duurde vanwege de feestdagen. Terwijl ze toen al wisten dat ik mijn - reeds betaalde - bestelling nooit ging ontvangen en zij mijn geld al binnen hadden. Kijk, dat hoeft nou ook weer niet he!
Dus, als hun webshop nog draait terwijl je dit leest: BESTEL HIER NIET !!
Schandalige webshop
Schandalige webshop. 3 weken geleden een bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen en daarna nooit meer wat van ze gehoord. Onbereikbaar via mail en telefoon. Heb al minstens 10 keer gebeld en 4 keer gemaild, maar ze reageren helemaal nergens op en het lijkt alsof ik mijn geld kwijt ben........ Bestel hier niet!
Geen gehoor op Retour Trentjuwelier. SO.23.25699
Ring besteld bij Trentjuwelier.
Netjes op tijd binnen gekregen, helaas was deze te groot.
Retour verzonden via Homer, bevestiging gekregen dat deze afgeleverd is.
Nu al een 3e e-mail verzonden met de vraag voor een status update?
5x mijn nummer achter gelaten maar niemand belt terug. Na 4x op wachten hebben gedrukt word de verbinding verbroken. dit is gewoon een bandje.
Al met al heb ik nu spijt dat ik de ring retour heb verzonden had hem beter kunnen houden en eventueel zelf kunnen verkopen.
Het adress waar Trendjuwelier naar verwijst is: Juwelier Wieringa in Delfzijl deze is Permanent gesloten lees ik net.
RTV:Noord 3 januari, 12:29 2024
Juwelier Wieringa in Delfzijl is failliet verklaard. De juwelier aan de Landstraat in de havenstad bestond 110 jaar. Er is een curator aangesteld voor de afhandeling van het faillissement.
Het faillissement raakt de winkel en verschillende webshops die aan de winkel verbonden zijn, zoals TimeforTrends en sinds 2018 ook TrendJuwelier.
Jammer om te lezen dat een juwelier die al 110jaar bestond failiet is gegaan. Hopelijk krijg ik nog response. En worden gedupeerde gecontact.
Voor nieuwe klanten zal ik voor nu even niets bestellen via trend juweliers tot er meer duidelijkheid is over een eventuele overnamen.
Slechte winkel van Nederland!
Op 14-12-2023 een bestelling geplaatst, ondertussen is het 8 januari nog steeds niks ontvangen! Toen ik het bestelde stond er op voorraad en volgende dag in huis, heb ondertussen 2 mails gestuurd waarvan op de eerste gereageerd is met tussen de 5 a 10 dagen wordt het bezorgd, 22 dagen later nog niks! Op de 2 mail wordt niet meer gereageerd hun bellen heeft geen zin ze nemen nooit op slechtste klantenservice ooit.
Mensen bestel hier niet!
Niets ontvangen/geen klantenservice
Bestelling geplaatst 11/12/23. Levering voorzien binnen 10 dagen (op tijd voor cadeau Nieuwjaar). Nu 6 januari nog niets ontvangen, ook geen bericht. Ik schreef de klantendienst reeds meerdere malen een mail, helaas zonder antwoord.
Update 19/01: geen enkel antwoord van klantendienst, nog steeds niets ontvangen.
Slecht
Slecht, in november een ring besteld en nog steeds niet binnen. Reageren ook niet meer op de mail, ik zou dit bedrijf zo zeker niet aanraden.
Frauduleus bedrijf wat totaal…
Frauduleus bedrijf wat totaal onbereikbaar is nadat je wat hebt gekocht hier. KOOP HIER NOOIT WAT!!
Een ster is al teveel
Een ster is al teveel. Een ring besteld, verkeerde maat ontvangen, klantenservice op geen mogelijkheid te bereiken!
Maar ik ben wel mijn geld kwijt …
Vreselijk! Niets op bestellen!!
Bij mail of bellen, geen reactie. Bij bellen toets 1 om teruggebeld te worden, ik ben nog steeds aan het wachten!
Armband besteld, verkeerde maat ontvangen
Armband besteld, helaas verkeerde maat geleverd. Reeds betaald en gevraagd naar retour opties per mail en telefonisch. Geen reactie. Niet netjes en geen aanrader om hier te bestellen. Nu geld, wat een aardig bedrag was, kwijt en armband waar je niks aan hebt.