Trendjuwelier Reviews

7.461
TrustScore 3 uit 5

3,1

Super tof naam armbandje voor mijn dochter haar eerste verjaardag besteld. Helaas na enkele dagen de naam weg. Na contact mocht ik deze meteen retour zenden. Inmiddels terug ontvangen gepolijst en die... Toon meer

Weinig klantvriendelijk. Bedel zondag besteld, vrijdag nog steeds niet door Post.nl ontvangen. Klantenservice deed niets, advies was: “afwachten, wij versturen niet nogmaals”. Dus geen verjaardagsc... Toon meer

Ring aangekocht bij deze firma. Begin januari terug opgestuurd voor te ruilen. Echter nooit reactie gekregen. Tot we vandaag. zelf via mail contact opgenomen hebben. blijkbaar blijkt deze failliet. We... Toon meer

29-12-2023 Pas 8 dagen na bestelling en betaling werd een doosje bezorgd, maar deze bleek LEEG. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op mail alleen automatische bevestiging. Website vermeld... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Trendjuwelier.nl is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online juwelier van Nederland

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.461)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Op 14 december 2023 een ring besteld

Op 14 december 2023 een ring besteld. Daarna veel contact gehad met de klantenservice, want de ring zou op voorraad zijn, maar kreeg een mail dat de levering met een MAAND vertraagd zou zijn. Achteraf gezien wisten ze natuurlijk allang dat de boel zou klappen. Dus dat vind ik wel echt een schandelijke zaak. Ik denk dat ik kan fluiten naar mijn 165 euro.

Kortom, ik zie dat de site nog steeds online is en dat je nog steeds kunt bestellen????? NIET DOEN DUS!

19 januari 2024

GELD WORDT NIET TERUGGESTORT

GELD WORDT NIET TERUGGESTORT, RETOUR WEL ONTVANGEN DOOR TRENDJUWELIER.

Ik heb op 23 november bij Trendjuwelier.nl oorbellen gekocht en deze retour gestuurd. Ik heb de retour verstuurd op 30 november en bevestiging van aflevering door de bezorger Homerr ontvangen. De ontvangen retour is door Trendjuwelier bevestigd op 13 december 2023 (per email). Ik probeer inmiddels ruim een maand om contact te krijgen per telefoon (verbinding wordt na een paar minuten verbroken) en per email (automatische reactie dat de mail is ontvangen en er contact wordt opgenomen binnen 3 werkdagen.. maar dat gebeurt niet). Het gaat om een bedrag van € 125,95.

Het probleem samengevat: de oorbellen zijn bij Trendjuwelier en mijn geld ook :( Trendjuwelier is onterecht in het bezig van mijn €125.

19 januari 2024

Lees net dat trendjuwelier failliet is

Lees net dat trendjuwelier failliet is?
Bestelling gedaan op 9 december 2023
Nooit ontvangen
Wilde eigenlijk aangifte doen
Maar lees nu dat het failliet is
Schande
Aangifte ga ik sowieso nog doen.
Ik hoop dat iedereen die gedupeerd is aangifte gaat doen
Dit kan gewoon niet 😑

18 januari 2024

😱😱😱😱

Ok, en nu begrijp ik waarom er totaal geen reactie komt op mijn mail en telefoontjes om te vragen waar mijn trollbeadsarmbandje blijft. Ik had een te klein armbandje op 17 december teruggestuurd om te ruilen voor een grotere…..

17 januari 2024

onvolledige levering bestelling SO 2325895

Op 17 december had ik 2 artikelen besteld. Kreeg direct de melding dat er 1 stuk ging besteld worden. Ondertussen heb ik in 2023 die ene stuk ontvangen, maar van het 2 de stuk heb ik geen enkel update.Op 11 januari heb ik rappel mail verstuurd en vandaag 16 /01 nog eens. Ik heb vroeger meerdere malen bij deze winkel gekocht en dat liep altijd vlotjes. Ik begrijp niet wat er aan de hand is???

17 december 2023

TRENDJUWELIER IS FAILLIET!!!! HIER NIET BESTELLEN

TRENDJUWELIER IS FAILLIET!!!!
Ik ben ook gewoon 150 euro kwijt, krijg geen geld terug heeft het advocatenbureau mij gemeld!! Gewoon zo hup door de telefoon!! Ik heb het artikel keurig binnen de wettelijke termijn geretourneerd en de oplichters hebben het wel als retour aangepakt!! Vindt het ronduit SCHOFTERIG EN SCHANDALIG , dat dit je overkomt als consument zijnde!! In Nederland . En wat heb je aan het consumentenrecht in dit soort gevallen!!! Geen ene moer!
Wij moeten als consument boeten voor het WANBELEID VAN DEZE TOKO.

8 januari 2024

Web shop is failliet verklaard

Web shop is failliet verklaard. Ik zou nog 1 pandora bedel van 57 euro moeten ontvangen. 3.12 2023 een bestelling geplaatst van 160 euro 4 artiekelen 3 ontvangen na tientallen mails . Bestelling was volledig betaald. Maar ben het geld nu kwijt..je kunt wel nog artiekelen bestellen.. Ik vind dit echt niet kunnen

15 januari 2024

Trendjuwelier is failliet

Trendjuwelier is failliet, ik heb eergisteren nog een aankoop teruggestuurd notabene. Op de website staat niks over het faillissement dat vind ik zo raar anders had ik het artikel gehouden. Ik heb een bericht van de curator gekregen daarin staat dat een aanbetaling niet teruggevorderd kan worden 🙄☹️

wat een schijt bedrijf

wat een schijt bedrijf. besteld en wel 2 dagen later ontvangen voor de kerst maar een maat te groot, gelijk retour gestuurd moest aangetekend en zelf betalen maar niet mijn fout dat het te groot is (de maat was verkeerd en niet die ik besteld heb)
dag later getekend en wel voor ontvangst op 22 december.
nog steeds niks gehoord wik me geld terug plus de retourverzending die niet voor mijn kosten horen te zijn.
2 uur n mijnbestelling werd het product ineens weer 30 euro goedkoper aangeboden
waardeloos bedrijf
paar mails gestuurd, uiterlijk 2 3 werkdagen reactie? niks.. daarna ineens op de site gesloten tot na feestdagen of nieuwjaar. nou dat is al ff voorbij elke dag gebeld nummer achterlaten en helemaal niks.

het is een slechte zaak.. laten hun klanten zitten, denk als ik nu bestel dat ik binnen een week iets binnen heb maar maken ze een fout of moeten ze je terugbetalen dan begint de ellende..

21 december 2023

Voor de kerst iets besteld niet…

Voor de kerst iets besteld niet geleverd gekregen .
Telefonisch niet bereikbaar. uitblijven reactie in de mail.
Onbetrouwbare website . Geven aan binnen 4 dagen te reageren maar doen dit niet . Advies koop hier niet !

13 januari 2023

Totaal geen communicatie mogelijk

Drie ringen besteld en maar net voor de kerst ontvangen terwijl ze 1 week van te voren besteld waren.

Na de kerst retour gestuurd (aangetekend). Bevestiging dat het is afgehaald maar vervolgens gebeurt er niks. 3x gebeld maar niet opgenomen, moest mijn telefoonnummer invoeren om teruggebeld te worden, dat is ook nog niet gedaan. Ook 2 mails gestuurd waar ook nog steeds niet op gereageerd is ondanks dat ze zeggen dat ze binnen 2-3 dagen contact opnemen. Echt een waardeloos bedrijf.

Slechte ervaring

Aarmband terug gestuurd omdat te klein was heb mijn geld nig niet terug gekregen. Mails gestuurd geen reactie gekregen. Oplichters!

Trendjuweliers FAILLIET

In december 2023 bestelling geretourneerd omdat de gouden armband te groot was voor mijn kleindochter. Tot op heden heb ik het bedrag nog niet terug op mijn rekening. Na bellen en mailen zonder resultaat lees ik op Google dat Trendjuweliers FAILLIET is. Ik kan dus fluiten naar mijn geld. Ik heb wel aan de curator doorgegeven dat ik geld van Trendjuweliers te goed heb.