Trendjuwelier Reviews

7.461
TrustScore 3 uit 5

3,1

Super tof naam armbandje voor mijn dochter haar eerste verjaardag besteld. Helaas na enkele dagen de naam weg. Na contact mocht ik deze meteen retour zenden. Inmiddels terug ontvangen gepolijst en die... Toon meer

Weinig klantvriendelijk. Bedel zondag besteld, vrijdag nog steeds niet door Post.nl ontvangen. Klantenservice deed niets, advies was: “afwachten, wij versturen niet nogmaals”. Dus geen verjaardagsc... Toon meer

Ring aangekocht bij deze firma. Begin januari terug opgestuurd voor te ruilen. Echter nooit reactie gekregen. Tot we vandaag. zelf via mail contact opgenomen hebben. blijkbaar blijkt deze failliet. We... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Trendjuwelier.nl is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online juwelier van Nederland

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.461)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling krijg je NIET binnen en contact leggen is te moeilijk voor ze

Net als vele andere reviews die ik hier lees heb ik het zelfde probleem.. ruim voor de kerst (29-11) een Pandora armband gekocht. En tot op heden nogsteeds niks binnen wat mij momenteel echt zwaar frustrerend! Elke dag krijg ik mailtjes binnen “bestel snel nog dan is het gegarandeerd voor de kerst binnen”… mensen trap hier alsjeblieft niet in! Hierna een mail gestuurd dat mijn bestelling voor de kerst binnen zou moeten komen en ik nogsteeds niks binnen gehad. Gemaild rond de 10e, waarom ik 1 mail kreeg.. mevrouw uw bestelling was een order waar bij stond dat de levering langer zou duren (not want anders had ik dat wel gezien en nooit gekocht) uw bestelling is in goede orden ontvangen en wij verwachten deze morgen naar u te sturen. Binnen 10 dagen ligt het sowieso op de mat… nou je raad het al geen armbandje, mijn kerst is een deel verpest want ik had geen armbandje om te geven. Hierna meerdere mails gestuurd welke volkomen worden genegeerd, ook bellen heeft geen zin want hè nooit heeft der iemand tijd om de telefoon op te nemen. Ondertussen is het januari en ik heb geen mail geen telefoontje of iets gehad. Ik dacht nog ik ga bij trend juwelier dan weet ik 100% zeker dat dit binnen gaat komen, maar dat ik zo genaaid zou worden had ik niet voorzien.
Op mij gaan ze waarschijnlijk niet meer reageren en ben ik me geld kwijt maar hoop via deze weg andere te waarschuwen, ga alsjeblieft naar een andere juwelier toe want aan dit bedrijf heb je echt geen reet!

18 december een ring besteld

18 december een ring besteld. Tot op vandaag 4 -01-2024 nog niks ontvangen of gehoord. Zeker 6 mails gestuurd en n aantal keren gebeld!!

Schandalig!!!

Sieraden worden gewoon niet verzonden
Geen contact met klantenservice mogelijk

Schandalig,, Lees alle klachten op andere sites voor u besteld!!! Echt niet doen!!!!

Zoek een betrouwbare site!

4 januari 2024

Met kerst een ring besteld voor mijn…

Met kerst een ring besteld voor mijn moeder; ring binnen gekomen maar helaas niet de goeie maat, ring teruggestuurd met het retour voor een maat groter, op de dag van vandaag nog steeds geen reactie!!! Niet op mail en telefonisch zijn ze niet te bereiken terwijl ik kan zien dat het retour pakket al sinds 31 december bij hun ligt!!

4 januari 2024

PostNL never delivered at my place as…

PostNL leverde de horloge niet aan huis.Geen briefje in de bus terwijl ik thuis was. Als invalide kan ik ook niet naar een afhaalpunt dat 17km verderop ligt.Het pakje gaat normaal automatisch 5 dagen later retour maar na 1maand stond dit nog steeds open..Wel niet meer te traceren ook niet bij het afhaalpunt(telefonisch gecontacteerd) Gelukkig had ik de bestelling via KLARNA gedaan en hebben zij het uiteindelijk opgelost voor mij! Nooit geen gehoor geen enkele respons niet via mail niet via de telefoon.Niet betrouwbaar!

10 december 2023

KOOP HIER NIET!!!

KOOP HIER NIET!!!

Iets leveren kunnen ze nog, maar als je iets retour stuurt hoor je nooit meer wat. Ik wacht nu al 14 dagen op mijn geld van mijn retour. Op mails reageren ze niet, telefonisch zijn ze onbereikbaar. Je kunt je nummer inspreken maar je wordt nooit teruggebeld. Ongelofelijk!

4 januari 2024

Collier retour gezonden men neemt geen…

Armband retour gezonden men neemt geen telefoon op, reageren niet op mail en geld terug betalen ho maar. Inmiddels al meer dan weken geleden dat ik een sierraad heb terug gestuurd, waardeloos bedrijf schande gewoon. Dus let op hier niets bestellen!

Vage webshop

Ik wilde een horloge bestellen, dat ik al enige tijd op het oog had en dat bij deze webshop € 30 goedkoper was. Er stond aangegeven dat de site gesloten was tot na de jaarwisseling (dus dat kan bij wijze van spreken ook 24 december 2024 zijn), maar ik zag ook dat er een storing was in het betaalsysteem. Na de jaarwisseling heb ik het nog een paar keer geprobeerd, maar de enige betaalmethode die je nu kunt kiezen, is PayWithCrypto. Dat soort dingen begin ik niet aan, ik wil een betaalmethode met kopersbescherming of achteraf betalen en die stonden er eerst wel bij: Paypal en Klarna, maar nu niet meer. Op mijn mail naar de klantenservice zal ik wel geen antwoord krijgen. Beetje vaag allemaal, en na het lezen van de reviews heb ik het gevoel dat het maar beter is zo. Het blijkt maar weer dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat meestal ook is…

2 januari 2024

Trendjuwelier failliet daarom geen communicatie, klantenservice onbereikbaar

Heb een armband bestelt waarvan de lengte niet goed was en deze geretourneerd. Probeerde een andere met juiste lengte te bestellen maar de klantenservice lijkt niet te bestaan. Diverse mailtjes gestuurd en geen reactie en het nummer (085-0450001) geeft steeds een bandje. Je kunt je telefoonnummer inspreken waarop je wordt teruggebeld. Helaas, dat gebeurd niet.
Hopelijk wordt iig het bedrag teruggestort. Wordt vervolgd.

Update: helaas geen vervolg want ze zijn failliet dus je ziet je geld niet meer terug😢

Update:Delfzijl – Tien medewerkers verliezen hun baan als gevolg van het recente faillissement van Juwelier Wieringa in Delfzijl, inclusief de bijbehorende webshops Timefortrends en Trendjuwelier. Mr. Lettinga, curator bij van Dorhout Advocaten in Groningen belast met het faillissementsdossier, is intensief op zoek naar een overnamekandidaat om de activiteiten voort te zetten.

Momenteel wordt er nog grondig geïnventariseerd, en de exacte oorzaak van het faillissement is nog niet vastgesteld. Klanten die bestellingen hebben geplaatst in de webshops en deze nog niet hebben ontvangen, verliezen hun geld. Zij worden verzocht zich als schuldeiser te melden bij de curator. Hoewel de kans op volledige terugbetaling klein is, hoopt de curator dat een eventuele overnamekandidaat bereid is om tegemoet te komen aan klanten met openstaande bestellingen.

3 januari 2024

Een week voor de kerst een horloge besteld. Donderdag 19-12-23 een mail gestuurd met de vraag of het horloge nog voor de kerst zou komen. Geen reactie. Ook telefonisch niet bereikbaar. Tussen kerst en

Tussen kerst en de jaarwisseling gesloten. Gisteren en vandaag weer geprobeerd te bellen, maar het lukt niet om iemand aan de lijn te krijgen. Gisteren al mijn telefoonnummer ingesproken, maar ook niet terug gebeld.

3 januari 2024

Zwaar teleurgesteld in Trenjuwelier !

Ik heb op 18-12 '23 een Ti Sento armband besteld tot op heden niets ontvangen ,geen reactie op.mails ja dat ze binnen 3 dagen reageren nou echt niet mijn telefoonnummer achter gelaten ook geen reactie. Het was een kerstcadeau. Doe dit nooit meer !!! Nou nog steeds geen reactie op mijn 2de en 3de mail dit kan echt niet ,kan ook naar m'n centen fluiten ...eigenlijk moet je stappen onder deelnemen en die reviews die erop staan zijn volgens mij allemaal nep ! ...dit kan echt niet ...wil het eigenlijk niet zeggen maar doe het toch voel me bedrogen door die gasten !!!!

18 december 2023

Ik zou hier nooit bestellen

Ik zou hier nooit bestellen. We hebben oorbellen besteld. Maar ze hebben de verkeerde oorbel gestuurd. Ze zijn totaal niet bereikbaar. Ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg als ik de oorbel terugstuur. Je wordt nooit teruggebeld.
Ik zou liever in de winkel kopen, dan bij dit sh.t bedrijf.
Een ander deel van de bestelling hebben ze niet verzonden.
Ik lees net dat ze failliet zijn. Dus je kunt fluiten naar je geld.

20 december 2023

Levert niks en contact leggen is onmogelijk!

Op 21-12 heb ik een bestelling geplaatst, deze zou binnen 1 werkdag geleverd worden maar helaas heb ik tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Contact leggen met de klantenservice is onmogelijk, ik heb vele keren gebeld en op mails/terugbelverzoeken word ook niet gereageerd.

3 januari 2024

Zeer slechte tot geen communicatie!

Enkele artikelen besteld ruim voor de Kerst. Ten eerste werden de artikelen eindelijk na diverse keren mailen veel later geleverd dan beloofd. Overigens wel keurig ingepakt. Pas bij ontvangst (!) bleek dat er een begeleidend kaartje in zat dat één artikel niet geleverd kon worden, omdat dat niet meer in voorraad was. Het staat echter nog wel gewoon op hun website, zelfs met de belofte dat het binnen één dag geleverd kon worden. Ondertussen ontzettend veel advertentiemails ontvangen, maar verder totaal niet op de hoogte gehouden. Ook niet na diverse keren mailen. Het is een slecht bedrijf als men geen goede communicatie kan onderhouden met de klanten.

23 december 2023

Oplichting?

29-12-2023 Pas 8 dagen na bestelling en betaling werd een doosje bezorgd, maar deze bleek LEEG. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op mail alleen automatische bevestiging. Website vermeldt opeens gesloten tm jaarwisseling. Lijkt op oplichting.

02-01-2024: update, nog geen contact.

08-01-2024: update, Op 03-01-2024 is Wieringa Jeweler B.V. h.o.d.n. Rcb Group te Delfzijl (Groningen) door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr P. Lettinga. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/24/1. Bron: faillissementsdossier.nl

28 december 2023

Sieraden ruim op tijd besteld maar niks…

Sieraden ruim op tijd besteld maar niks ontvangen. Gebeld en te horen gekregen dat het 5-10 werkdagen zou duren. Maar dan zou het toch nog op tijd zijn voor kerst vertelde de medewerker, nou niet dus !!! Niks ontvangen en ook niet meer bereikbaar tot na oud en nieuw. Ook geen track en trace code ontvangen. Waardeloos !!!!

28 december 2023