Super tof naam armbandje voor mijn dochter haar eerste verjaardag besteld. Helaas na enkele dagen de naam weg. Na contact mocht ik deze meteen retour zenden. Inmiddels terug ontvangen gepolijst en die... Toon meer
Weinig klantvriendelijk. Bedel zondag besteld, vrijdag nog steeds niet door Post.nl ontvangen. Klantenservice deed niets, advies was: “afwachten, wij versturen niet nogmaals”. Dus geen verjaardagsc... Toon meer
Ring aangekocht bij deze firma. Begin januari terug opgestuurd voor te ruilen. Echter nooit reactie gekregen. Tot we vandaag. zelf via mail contact opgenomen hebben. blijkbaar blijkt deze failliet. We... Toon meer
29-12-2023 Pas 8 dagen na bestelling en betaling werd een doosje bezorgd, maar deze bleek LEEG. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op mail alleen automatische bevestiging. Website vermeld... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Trendjuwelier.nl is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online juwelier van Nederland
Landstraat 25, 9934 BG, Delfzijl, Nederland
- +31 (0) 85 045 00 01
- klantenservice@trendjuwelier.nl
- www.trendjuwelier.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alle producten als verwacht en…
Alle producten als verwacht en bezorgtijden perfect!
Super fijne kado’s geshopt
Duidelijk website met heel mooie en voordelige aanbiedingen, die ook nog eens supersnel geleverd worden ondanks de drukte bij Post.nl. Helemaal top en ga zeker vaker kijken en bestellen
Slecht
Slecht. Heb op zondag 10 december iets voor mijn dochter besteld voor kerst. Het is nu 22 december en nog steeds geen update van mijn bestelling. Telefonisch slecht te bereiken en per mail duurt het dagen voor je antwoord kan ontvangen. Bovendien kon ik weinig met de antwoorden. Ben behoorlijk teleurgesteld en genoodzaakt toch maar hals over kop de stad in te gaan om een ander cadeautje voor mijn dochter te kopen. 🙁
Kluchtige shop
Haal toch die telnr. van je website als die nooit wordt beantwoord.
Toen ik iets in mijn winkelmandje had staan welgeteld 1 uur later vriendelijke mail.
"Kan ik je helpen met bestellen?"
Ter goeder trouw toch maar besteld..
Levertermijn 5 dagen.
2 dagen later bericht gekregen, "u moet nog een maandje wachten". 😅 (nog onderweg uit china mss?🤯)
Via paypal geld teruggevorderd.
Dat zo een shop nog kan bestaan in deze tijden vind ik raar.
Ik heb meerdere keren bij trendjuwelier…
Ik heb meerdere keren bij trendjuwelier sieraden gekocht en ben altijd zeer tevreden.
Snelle levering en heel mooi verpakt.
En de prijzen zijn voor mij ook zeer aantrekkelijk.
Super winkel
Super winkel, snelle levering, mooie sieraden, alles top !
Topervaring
Super gave oorbellen gekocht bij dit bedrijf . Prijzen zijn heel aantrekkelijk. En hele snelle levering . Ik ben zeker weten een tevreden terug kerende klant .
Fantastische webwinkel met een mooi…
Fantastische webwinkel met een mooi aanbod aan horloges van de betere klasse: heb hier nu voor de tweede maal een waarachtig prachtig swiss military hanowa horloge gekocht…. Scherp geprijst en ook nog eens super snel verzonden!
Ook fijn dat je gedurende het bestel/verzendproces top op de hoogte wordt gebracht van de gang van zaken en dat ook nog eens met kerst!
Dus grote klasse
Groet van Ruben
Goede service en nog betere prijs!
Ik was opzoek naar een bepaalde hanger en vond deze €20 goedkoper dan elders bij Trendjuwelier. Dat is zeer mooi meegenomen, daarbij was de service ook perfect! Het cadeau was de volgende dag al, ingepakt en wel, in huis! Echt een aanrader!
Helaas nog niets ontvangen -ook geen service
Helaas, na lang wachten en tevergeefs bellen naar de klantendienst heb ik het kerstcadeautje voor mijn dochter ( een ring van Pandora) nog steeds niet in huis. Zal ik mijn ring ontvangen of mijn geld terugkrijgen? Wie zal het weten. Trendjuwelier laat het afweten wat klantendienst betreft
Alles prima geregeld.
Alles prima geregeld en op tijd geleverd!
Goede ervaring
Een goed telefonisch advies gehad over de maat van een armbandje.
Wel is het lastig om telefonisch contact te krijgen.
Verder alles nog eerder in huis dan verwacht.
Interessante webwinkel voor juwelenliefhebbers
Leuke webwinkel. Heel veel keus tegen heel interessante prijzen. Ik hou van Trollbeads, maar de prijzen in december bij Trendjuwelier waren net even leuker dan bij Trollbeads zelf. Volgende keer dus eerst maar even bij Trendjuwelier kijken ;). En meerdere aankopen gedaan voor de kerst.
Mooie sieraden en snelle verzending.
Mooie sieraden en snelle verzending.
Fijne shop om diverse merken sieraden te kopen. :-))
leveren geen horloge en ook geen geld…
leveren geen horloge en ook geen geld terug
gr ma ve
Eerste en laatste keer.
Had Swarovski ring besteld krijg ik Pandora ring binnen. Hebben ze blijkbaar mijn ring opgestuurd naar iemand anders. Ze zijn telefonisch nooit bereikbaar. Ik bel letterlijk elke dag, neemt niemand op. Ik laat mijn telefoonnummer achter, word ook niet teruggebeld. Klantenservice via de mail krijg je pas antwoord na 2-3 dagen. Dit vind ik erg lang duren. Vooral als je bestelling voor kerst wilt ontvangen.
Top Service !!
Echt fantastische ze hebben gwn mijn kerstcadeautje al ingepakt en niet zomaar maar mega leuk ingepakt. Ik kijk eruit om mijn cadeautje te geven aan mijn lieve moeder. De oorbellen zullen haar prachtig staan. Echt super tevreden over deze fantastische service.
Uitstekende webshop
Uitstekende webshop, mooie artikelen, redelijke prijzen, goede omschrijving, goede kwaliteit, snelle levering, keurig verpakken en behulpzame klantenservice.
Ik ben Helemaal tevreden!
Hartelijk bedankt een mooie kerst
1 December besteld, maar hoor niets meer
Helaas komt er een mooie mail binnen om
nog even gauw kerstinkopen te doen. Zelf op 1 december een bestelling gedaan voor de verjaardag van mijn zus op14 december. Tussendoor een mail
met levering tussen 5-10 werkdagen, welke al versterken zijn. De verjaardag is alweer even voorbij, maar het cadeau is nog steeds niet in het vooruitzicht maar wel al betaald. Van Trendjuwelier geen reactie op laatste mail en telefonisch niet bereikbaar.
Mijn eerste ervaring? Of ik er goed aan gedaan heb om er iets te bestellen en hopend dat ik snel alsnog het verjaardagscadeau kan geven.
Super blij
Super blij met mijn trollbeads armband en bedels. Snel geleverd en netjes verpakt