2 weken nadat mijn retour was verwerkt, wordt de betaling opnieuw ingevoerd. Meerdere keren gebeld, gemaild, gegevens verstrekt die nodig zijn om het op te lossen en nu blijft het stil bij uniqlo. Pro... Toon meer
Online bestelling geplaatst. Eén artikel was verkeerd geleverd. Op hun verzoek geretourneerd en opnieuw besteld. Alles zou met elkaar verrekend worden. Na heel veel bellen en mailen uiteindelijk de fa... Toon meer
Twee bestellingen gedaan; het adres goed ingevuld maar Uniqlo verwijdert bij verzenden het huisnummer waardoor beide (!) pakketten niet bezorgd kunnen worden. Ze lossen het niet op maar zeggen te g... Toon meer
'Gift Card' besteld ruim voor de Kerst, nooit geleverd. Geen bericht, niks. Bij navraag bij 'Customer Care' doorgeschoven naar ene Britse leverancier van deze 'dienst'. Niet helpen met de oplossi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
UNIQLO, a new-style Japanese firm making good casual clothes available for all to wear.
Verenigde Staten
- www.uniqlo.com
Slechte ervaring | Retourneren kan alleen online!
Superslecht, online producten gekocht, deze kan je dan niet in de winkel retourneren waardoor je het weer verplicht op moet sturen en verzendkosten moet betalen. Slechte klant ervaring in de winkel en super inefficiënt
Zwaar teleurgesteld in UNIQLO. (weeral)
Ik ga volgende week zaterdag shoppen in Antwerpen. Heb net voor zo’n slordige €550 kleren besteld die ik dan wil gaan passen en ook afrekenen in de winkel. Maar de website heeft mijn bestelling geannuleerd omdat ik m’n kleren (waarvan ik ze nog niet gepast heb en dus ook nog niet weet of ik ze wel wil kopen) niet binnen 60 minuten heb afgerekend in de winkel.
Wat een systeem??
Ik blijf winkelen bij mijn vertrouwde merken. Daar houden ze mijn online bestelling 2 weken voor me bij tot ik ze kan gaan passen en dan betaal ik ENKEL wat ik wil kopen.
Om nog maar te zwijgen over het feit dat jullie XXL en 3XL kleding niet in de winkels liggen, maar enkel online te krijgen zijn.
Waardeloze service
Waardeloze service, ging om producten die online waren aangeschaft en die ik wou omruilen in de winkel voor andere maat; dat zou volgens de website mogelijk moeten zijn, maar dus niet. Dit omdat, ookal betreft het exact hetzelfde product, het om een andere "productielijn" "season" gaat. Klacht ingediend, zou binnen 3 werkdagen opgepakt worden, dit werden er uiteindelijk 5.
Kan ze niet omruilen; klantenservice houdt je aan het lijntje en geeft je standaard onzin antwoorden.
Ik kom nooit meer terug als klant bij Uniqclo.
Hoe je je klantenservice niet in moet richten
Door een fout in de app zijn er verkeerde maten geleverd. Dit aangegeven bij de klantenservice, die geen ABN schrijft, van hoofdletters en leestekens nog nooit gehoord heeft en totaal geen klantgerichte ervaring biedt.
Verwachting:
- Wat vervelend!
- Waar in het proces binnen de app is het fout gegaan?
- Wij nemen de retourkosten voor onze rekening.
- Kan ik verder nog helpen?
Realiteit:
- Je hebt zelf een fout gemaakt.
- Retourkosten zijn voor jezelf.
Echt topservice.
Zeer tevreden!
Wat jammer van de slechte ervaringen hier. Ik heb meermaals besteld bij Uniqlo en ben vrijwel altijd tevreden. De laatste keer zelfs al de volgende dag bezorgd. Hier een tevreden klant!
Top service met gratis retouche service inbegrepen
Ik heb hier 3 klassieke broeken met brede pijpen online besteld omdat Uniqlo de enige online winkel in België is die ook gratis retouche service aanbiedt voor broeken in te korten. De retouche is perfect gedaan en zowel de design als de kwaliteit van de broeken zijn super! Dankjewel ! Je moet wel geduld hebben voor de levering. Bij mij heeft het 2 weken geduurd (wat begrijpelijk is aangezien de extra service)
Verkeerde bestelling
Denim short besteld, duurde een eeuwigheid. Nu eindelijk aangekomen: zit er een ontzettend lelijke groene drie kwartsbroek in en er word niet op mij gereageerd. Koop hier niet
Je bestelling kan je slechts binnen 30…
Je bestelling kan je slechts binnen 30 min annuleren. Na een uur van de bestelling contact opgenomen via de chat.
Oplossing: wachten tot het wordt bezorgd en terugsturen. Dit is onnodige verspillen.
De bestelling wordt over 5 dagen geleverd maar alsnog was 60 min te laat om te annuleren.
Koop hier niet
Koop hier niet. Product was niet op voorraad. Is nooit opgestuurd en toch moet ik porto kosten betalen. Oplichting heet dit. Zij maken winst op niet verzonden producten.
Pas op met de kortingvouchers
Bah bah krijg je een korting voucher, past iets niet en moet je het retourneren moet je de korting voucher terugbetalen! Staat natuurlijk wel ergens in de kleine lettertjes. Ik bestel hier nooit meer. Om al 2,95 te vragen voor een retour, heel jammer maar dan ook de voucher terug moeten betalen? Die zijn gek! 1 keer en nooit meer.
Zeer tevreden over goed passende bh hemdjes
Uitsluitend bh hemdjes gekocht nav tip van mijn zus. Eenvoudig besteld op internet en snel en compleet geleverd. Tops zitten perfect! Heb weinig boob meer na veel afvallen maar met deze shirtjes zit wat ik nog heb goed op zijn plek en door padding lijkt het ook nog wat🤣 ik heb maar s, cupmaat a75 en ben 1.75m. Stof ook comfortabel. Hopelijk blijven de bh shirtjes mooi na wassen. Ik hoefde niets retour te sturen waar veel klachten over lijken te gaan.
Goede customer service
Customer service is veel beter geworden, heel blij mee.
Bedankt!
Bizar slechte retourservice
Items geretourneerd, daarbij is één item uit het pakket spontaan "verdwenen". De klantenservice zegt dat deze niet bij het retourpakket zat, maar deze heb ik er wel bij ingepakt. Ergens in het magazijn moet deze dus zijn verdwenen, en nu mag ik betalen voor een item dat ik niet heb gehouden. Zo wordt shoppen wel érg duur.
Retourproces is erg slecht ingericht
Retourproces is erg slecht ingericht: meer kosten dan vooraf aangegeven, onduidelijke chatbot, bij telefonisch contact wordt verbinding verbroken zonder dat je iemand hebt gesproken. Niet aan te raden hier iets te bestellen.
Mijn zoon ging even passen
Mijn zoon ging even passen, wordt in Engels aangesproken dat er ook security is, hij voelde zich zo bedreigd door het personeel dat hij deze winkel na een aankoop nooit meer zal bezoeken.
Retourbeleid slecht
Kleding ziet er op de site mooi en luxe uit.
Bezorging: In 3 dagen had ik de bestelling
Kleding: Had een trui en een blouse besteld. Van de trui was het romp gedeelte kort en de stof was heel benauwd. De kleur van de blouse kwam niet overeen met de site.
Omdat beide producten niet naar m'n smaak waren de producten retour gestuurd.
Retourproces: Je moet zelf een label printen, retourneren kost € 2.95. Wat ze er niet bij vertellen is dat je de verzendkosten voor het toezenden van de kleding (€3.95) ook moet betalen waardoor je in totaal €6.90 betaald voor niks.
Betalen voor retourneren vind ik geen probleem, maar de verzendkosten terug moeten betalen (en dat ook ver weg op de site verstoppen dat dat moet) vind ik niet normaal.
Koop geen cadeaukaarten UNIQLO
Je kan slechts 1 cadeaukaart per bestelling gebruiken. Ik heb er 4 van €25 gekregen met mijn gezin met kerst. Heel lief van de gever. Maar door de inflexibiliteit van Uniqlo betekent dit of per bestelling veel meer uitgeven of per bestelling ook nog €3,95 verzendkosten betalen.
Dat 1 kortingscode per bestelling kan lijkt mij logisch. Een cadeaukaart is eigenlijk gewoon geld. Dat je er dus niet meer dan 1 kan gebruiken per bestelling is belachelijk. Ik mag in de winkel toch ook met meer dan 1 van hetzelfde briefje €’s betalen.
Er 1 kaart van maken t.w.v. €100 kan helaas niet. Ook in de winkel kan er maar 1 cadeaukaart per bestelling.
Wollen heren trui
Wollen heren trui, paar keer gedragen, heel erg pluizig, alleen nog goed als poetsdoek. Terug naar de winkel heeft geen zin, zie recensies.
Heel slecht retour afhandelings proces…
Heel slecht retour afhandelings proces waarin ze meer geld in mindering brengen dan ze in de voorwaarden aangeven. Contact opnemen met de klantenservice heeft geen zin. Zeer klantonvriendelijk, en ze willen/kunnen je niet helpen. Ze zeggen altijd dat het jammer is maar dat ze niks kunnen. Niet aan te raden hier online iets te kopen.
Retouren klant onvriendelijk
Gezien de vreemde maatvoering vind ik het retourneren erg klant onvriendelijk. Het retourproces verloopt niet zoals beschreven, maar via een slecht gemaakte chatbot en vervolgens een medewerker via de chat. Het retourlabel moet per se geprint worden in plaats van gewoon gescand zoals met vrijwel elke andere webshop. Daarna ontvang je je aankoopbedrag terug met 4 euro in mindering.
Als de maatvoering logisch was, of de winkels toegankelijk zijn om de kleding te passen zou het begrijpelijk zijn, maar dit is niet het geval. Uniqlo heeft drie vestigingen maar deze zijn alle drie in Holland.