Unisportstore.se Reviews

2.916
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min grabb köpte ett par Nike fotbollsskor i det övre prissegmentet i Unisports fysiska butik i Stockholm i slutet av juli. Efter en kortare tids användning släppte sulan delvis i framkant från ovandel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

När ni packar dyra original matchtröjor som ni köper från er, då kan ni lägga i alla fall en separat påse. Det ni gjorde med att bara lägga tröja i en påse utan skydd är bara tur att den inte hände nå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi reklamerade ett par fotbollsskor. Lukas på kundtjänst löste vårt problem smidigt och effektivt på ett mycket vänligt och professionellt sätt. Vi har beställt många fotbollsskor och annat genom åre... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag reklamerade en produkt och fick både snabb respons och hjälp med ersättning. Irene som hjälpte mig uppvisade god proffesionell service. Kommer fortsatt handla mina matchtröjor hos Unisport trots a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voetbalwinkel
  2. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.916)

1.037 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mycket nöjd :).

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Vi uppskattar verkligen din feedback - det betyder mycket för oss, eftersom vi bryr oss mer om din upplevelse än något annat.

Tack ännu en gång för att du handlade hos Unisport - vi är alltid redo vid sidlinjen nästa gång du behöver hjälp med din beställning. ⚽️🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag reklamerade ett par skor som var…

Jag reklamerade ett par skor som var använda 10 matcher och Petter avslog det genom att säga jag spelade på annat underlag medans jag inte gång på gån gbevisafde att jag inte gjorde de. Efter argumenterade fram och tillbaka så kom HUgo in och hjälpte mig direkt, såg över koniditionen på skon och gav mig godkännande att reklamera min skor som var sönder. Tack Hugo för förståelsen och gjorde min uunisportstore upplevelse bättre. Jag ahr handlat här över 10 år och det är sånna som Hugo som får mig att fortsätta shoppa hos er till varje ny säsong, inte Petter.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skulle reklamera ett par fotbollskor

Skulle reklamera ett par fotbollskor. Unisport ansåg det vara normalslitage. Jag överklagade dock och fick fin hjälp utav Hugo och har nu fått en återbetalning för skorna.

5 augustus 2026

Höll inte sina leveranstider

Höll inte sina leveranstider, annars var det bra

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle säga att unisport är bäst i sin…

Skulle säga att unisport är bäst i sin bransch. Rimliga priser (även om man alltid vill ha billigare), snabb leverans, grym kvalité och stort utbud. Återkommer regelbundet sen många år tillbaka, som senast nu när yngsta barnet fyller år.

27 juli 2026

Relativt nöjd kund

Smidig beställning, allt var hyfsat tydligt, det enda som påverkar betyget är att de inte säger i produktbeskrivningen att skorna är små i storleken och att de blir smutsiga oerhört fort. Leveransen tog mer tid än jag tänkt mig men det var inte så farligt. Förklara tydligt att skorna är små i storleken, för nu kan jag inte returnera de nu måste jag bryta mig in i de

29 juli 2026

Snabbt och bra bemötande

Albert på kundtjänst svarade snabbt och hjälpte mig med min reklamation på bästa sätt.

Mikkel skötte ärendet suveränt👍

Mikkel skötte ärendet suveränt👍
Inga krångligheter, tydlig snabb och bra respons och de löste min reklamation mycket snabbare och smidigare än jag kunde förvänta mig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra att ni svara snabbt på mina mejls…

Bra att ni svara snabbt på mina mejls och hjälpte mig att reklamera fotbollskorna tack vare Petter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man blev hört och set som kund

Man blev hört och set som kund.
Inte bare AI-genererad, som man ofta får.
Bra, att Jesper tittade på bilderna igen och ni komma ha en nöjd och ( annu mera ) återkommande kund

15 juli 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och enkel reklamation genom…

Snabb och enkel reklamation genom AI-boten och Albert på kundtjänst.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otrolig snabb och smidig service trots…

Otrolig snabb och smidig service trots semestertider :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt snabb och smidig hantering

Riktigt snabb och smidig hantering!
Stort tack till Albert!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Problemfri reklamation av ett par…

Problemfri reklamation av ett par fotbollsskor. Fick hjälp av Petter🙏👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reklammerade ett par fotbollsskor som…

Reklammerade ett par fotbollsskor som hade gått sönder i sulan.
Unisport och kundsupport hanterade detta väldigt snabbt och effektivt, mycket uppskattat!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra kommunikation och vi fick…

Väldigt bra kommunikation och vi fick svar snabbt. Tack för hjälpen!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevlig och hjälpsam kille som…

Väldigt trevlig och hjälpsam kille som hjälpte mig, vid namn Hugo från kundtjänst!

Reklamations ärende

Vet inte om det beror på vem eller vilka som tittar på en reklamation för att den ska bli godkänd. Olika beslut från olika personer. Enligt mig själv ett solklart fall. Men tack till Hugo som gått skolan och lärt sig om service och återkommande kunder.

Snabbt o bra produkt

Snabbt o bra produkt

Det enda jag saknade var mer info om produkten på hemsidan tex mått

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The quality is good but the printing…

The quality is good but the printing looks very cheap .

1 augustus 2026

Antwoord van Unisportstore.se

Thank you for your review. We’re glad to hear that you’re happy with the overall quality, but we’re sorry that the printing did not meet your expectations.

We understand that the printing is an important part of a personalised product, and it’s disappointing if it looks cheaper than you expected. We’d be happy to take a closer look at the print and your order.

Please send us your order number so we can review the case and see how we can help you further.

Dit is Trustpilot