VandCenter Syd Reviews

1. Drinkwaterbedrijf
  2. Waterzuiveringsbedrijf
  3. Waterzuiveringsinstallatie

Geschreven door het bedrijf

VandCenter Syd er et af Danmarks største vandselskaber. Virksomheden beskæftiger sig med vandforsyning, spildevandsrensning, regnvandshåndtering og grundvandsbeskyttelse, samt udvikling af nye innovative metoder med fokus på bæredygtighed. VandCenter Syd arbejder primært i Odense og Nordfyns kommuner, men stiller også sin knowhow til rådighed for andre forsyningsselskaber i både ind- og udland.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har aldrig nogensinde i min…

Jeg har aldrig nogensinde i min vildeste fantasi troet, at et firma kan være så iskold og respektløs. Når noget ser mistænkeligt ud og at et kæmpe enormt vandforbrug lyder usandsynligt, så samarbejde man altså, men nej nej. Det hele handler om kr og øre og om at rage til sig så meget som overhovedet muligt. Det er en kæmpe ommer og noget jeg holder mig langt fra.

21 september 2025

Monopol lignende priser

Monopol lignende priser. 5 minutters arbejde koster 837,5 kr for at ha en montør ude. Den var aldrig gået i et privat firma.

Det er vist det man kalder for røveri ved højlys dag.

Så skriver de godt nok at det er pr påbegyndt time, men det retfærdiggør ikke deres priser uanset hvad.

17 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vandcenter Syd i Odense giver kunden skylden!

Vandcenter Syd i Odense var hos os i dag for at skifte vandmåler til en fjernaflæst måler.
Montøren tog for hårdt i håndtaget på vand hovedafbryderen (kuglehane), da han ville åbne for vandet igen, med det resultat at håndtaget brækkede af.
Så fik jeg af vide af montøren og hans overordnede at det var noget jeg selv skulle betale. Men håndtaget virkede fint før montøren kom og montøren lukkede jo også for vandet på vand hovedafbryderen uden problemer!
Derefter slukkede montøren for hanen ude i vejen og sagde at vi skulle selv få fat i en vvs der skulle komme og udskifte vand hovedafbryderen (kuglehanen) inde i vores hus og så kørte han sin vej.
Det var umuligt at få fat på en VVS montør samme dag og vi havde fødselsdag fest dagen efter som vi nok bliver nødt til at afbryde, fordi vi har ingen vand.
Montøren laver en fejl og giver kunden skylden for hans inkompetance og hans overordnede gider ikke at hører om hvad der er sket og fyrer en standard frase af i telefonen og er tillige også virkelig nedladende over for mig.

Når I skal have udskiftet måler eller have andet at gøre med Vandcenter Syd i Odense, så vil jeg ikke håbe på at det er jer der bliver behandlet så dårligt som jeg er blevet af dem!

Den behandlig jeg fik fra montøren der var ude hos os i dag og hans overordnede i Vandcenter Syd I Odense, var under al kritik.

27 maart 2025