Waardeloos ,betalen, €110 en niks ontvangen Mensen meld je aan bij niet bezorgd nl heb ik ook gedaan en ik hoop dat we ze samen pakken voor oplichting enz
Vanhallenamsterdam
Op 30 mei twee truien besteld en betaald. Bestelling en verzending bevestigd. Een Track & Trace bericht ergens in juni meldde dat het pakket zou zijn aangekomen in... Engeland. Bedrijf volkomen onber... Toon meer
Linnen herenpak maat M besteld, alleen een synthetisch jasje ontvangen. Zeer slechte kwaliteit uit China. En retourzending moet naar.... China, op eigen kosten (60 euro). En dan weet je nog niet zeke... Toon meer
het zijn inderdaad Stelletje oplichters. verhallenAmsterdam is opgericht door JC media. na te trekken door de K v K nummer. niemand bereikbaar op het telefoonnummer heb op een pakketje ontdekt Deen... Toon meer
Nooit artikel ontvangen
Nooit artikel ontvangen
Geen contact te krijgen via mail en telefoon is niet eens in gebruik.
Oplichting! Niks bestellen
Oplichting! Wel betaald nooit iets ontvangen!!!
Kijk uit bij dit “bedrijf” het heeft er alle schijn van dat dit oplichters zijn! Een bankrekening in Luxemburg, een telefoon nummer die alleen voice mail accepteert en een mail adres “support” die niet werkt, wij hebben een proef gedaan met een bestelling voor pantoffels en nooit ontvangen…kijk uit dus!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Je krijgt niet wat je besteld en als je iets wil retourneren krijg je te horen dat je dat dat veel geld kost en dat je het product beter kan houden. Eerst boden ze 10% terugbetaling. Uiteindelijk na herhaaldelijk e-mail contact (maanden) kreeg ik het aanbod van 50% terugbetaling. Daar maar mee akkoord gegaan. Geld nooit terug ontvangen. Ze reageren nu ook nergens meer op.
Het zijn gewoon ordinaire oplichters. Dus koop nooit wat bij dit “bedrijf”!
Bedrijf is onbereikbaar via telefoon en…
Bedrijf is onbereikbaar via telefoon en email. Evident onbetrouwbaar.
Wel betaald nooit ontvangen
De winterjas die we besteld hebben is nooit geleverd. De klantenservice is onbereikbaar en ik krijg geen reactie op vragen via het contact formulier of ingesproken voicemails. Deze firma met leuke website is onbetrouwbaar. Niet bij bestellen!
Oplichting
Na weken gewacht te hebben ,kreeg ik n vod van n blouse door de brievenbus geduwd!
De knoopjes pasten niet eens door de knoopsgaten..
Heb post.nl moeten betalen om ‘t terug te sturen en na 2 maanden heb ik nog niets gehoord ,laat staan dat t geld is teruggestort.
Blijf verre van aankopen bij van Hallen.
FRAUDE!!!
Hier niet kopen!!
Hier niet kopen!!! Ik had leuke sneakers besteld, lichtblauw met verschillende stukjes materiaal. Toen ik de schoenen kreeg (via China) waren deze donkerblauw met kraaltjes. Nadat ik een klacht had ingediend kreeg ik 10% korting, want de retourkosten waren erg hoog en niet goed voor het milieu (ze laten zelf de schoenen uit China komen, nou dat is lekker goed voor het milieu!!). Omdat ik hiermee niet akkoord ging, kreeg ik nogmaals korting van medewerkster Aljie tot wel 40% korting. Ik kreeg ook nogmaals een paar schoenen toegestuurd, nu donkerblauwe met zilvere dopjes erop. De maten van beide paren klopten ook niet: 1 tot 1 1/2 cm kleiner dan maat 38.
Ik heb nogmaals gemaild dat ik de schoenen op hun kosten terug wilde sturen en mijn geld terug. Daarna niets meer gehoord en ook waren zij telefonisch niet te bereiken. Helaas mijn geld kwijt en de schoenen gaan naar een inzamelingsactie voor een goed doel.
Heb 2 shorts besteld voor E 89,-
Heb 2 shorts besteld voor E 89,-
Uiteindelijk kreeg ik één short die totaal niet de short was op de site was aangegeven. De andere was verkeerde maat. Ondanks vele malen te hebben gereageerd antwoordde ene Aljie. Die in eerste instantie de koop met 10 % restitutie wilde afkopen en vervolgens een hoger aanbod deed.
Onvoorstelbaar dat oplichters zo hun gang kunnen gaan. Ze zijn nu helemaal niet meer bereikbaar.
Klantenservice Van Hallen Amsterdam onbereikbaar
Een pak en overhemd besteld bij Van Hallen.
Het pak is weliswaar na 3-4 weken geleverd maar van slechte kwaliteit. Het overhemd is nooit geleverd.
Contact met klantenservice verloopt traag en komt niet tot oplossing. Antwoorden lijken automatisch gegenereerd.
Oplichting
Enige maanden geleden 2 korte broeken voor de prijs van €39,95 per stuk besteld bij Van Hallen Amsterdam. Op de website leken het stoere broeken van goede kwaliteit te zijn. Na een aantal weken kwam het pakket binnen. 2 vodjes die totaal niet leken op de afbeeldingen. Geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar je wordt met een kluitje in het riet gestuurd, met een aanbod van teruggave van het aankoopbedrag van respectievelijk 10%, 20%, 40% met behoud van het artikel, omdat terugzenden van het artikel vrij prijzig is. Na diverse e-mailtjes akkoord gegaan met die 40%, maar tot op heden natuurlijk nog geen euro ontvangen.
Van Hallen doet voorkomen dat het internetbedrijf in Amsterdam gevestigd is en kwaliteit levert, maar niets is minder waar. Het betreft een ordinaire shipdropper, die chinese rommel meteen naar de klant laat verzenden. Ik heb inmiddels aangifte van oplichting gedaan.
Waardeloze bedrijfsvoering
Waardeloze bedrijfsvoering. Heb er twee korte broeken besteld en een zwarte linnen blouse. Nog nooit zo een slechte kwaliteit meegemaakt je bent nog beter af bij Temu. Ik kreeg een aanbod van een terug storting van 20 procent terwijl ik 118,- euro heb betaald of ik moest 35,- euro betalen voor het terug sturen. Na diverse keren gemaild te hebben hoor ik niets meer van dit bedrijf. Dus van mij krijgen ze -5 sterren.
1 ster is zelfs nog veel te veel voor…
1 ster is zelfs nog veel te veel voor dit bedrijf
oplchters zijn het
Als je iets retour wilt doen komen ze met allerlei smoesjes aanzetten Wij hebben een zeer slechte ervaring met dit stelletje oplichters, andere woorden hebben we er ook nog wel voor, maar die laten we hier maar achterwege
eenmalig en ik hoop dat andere mensen hier niet meer intrappen
HIER IS VOLDOENDE OVER GESCHREVEN
HIER IS VOLDOENDE OVER GESCHREVEN, WAARDELOOS EN NU OOK NIET MEER BEREIKBAAR
1 ster is zelfs nog veel te veel!
1 ster is zelfs nog veel te veel!
ik krijg 2 broeken opgestuurd die niets te maken hebben (behalve de kleur) met de broeken die op de foto getoond worden.
Nu ruim 2 maanden later heb en krijg ik nog steeds geen adres om ze naar terug te sturen, want zo schrijven ze "dat is duur (€25,00 want ze moeten naar China. OPLICHTERS.......
Géén geld terug. Géén retour adres en géén antwoord of reactie meer
Op 7 September een blouse besteld en…
Op 7 September een blouse besteld en tot op heden niets ontvangen en ook de site is niet meer online.
Mensen wees op uw hoede, dit zijn je reinste oplichters!
Zeer slechte kwaliteit.
Zeer slechte kwaliteit.
Bij retour na lange tijd reactie. Nadien helemaal geen reactie.
Shit uit China!
Bedrijf is niet te vertrouwen
Anderhalve maand geleden een paar loafers besteld. Na 2 weken gemaild met de vraag waar mijn bestelling bleef, kreeg ik een mail met de reactie dat het nog niet verstuurd is en of ik de bestelling wilde annuleren. Bestelling geannuleerd en gevraagd om het geld terug te storten, maar tot op heden nog niet ontvangen. Nu meerdere malen contact via mail en telefoon gezocht, maar geen gehoor
Oplichting/misleiding Van Hallen Amsterdam.
Onlangs 2 pakken besteld. €130,-! 15 minuten na bestelling geannuleerd. Dit is mogelijk zolang de bestelling niet verstuurd is. 2 dagen later is het pakket verstuurd en 3 dagen later reactie van support dat ze het nu niet meer tegen kunnen houden. Na levering bieden ze 10% van het aankoop bedrag terug te storten met behoud van de kleding. Ik heb aangegeven dat ik dat niet accepteer. Daarna wordt er niet meer gereageerd op mail. OPLICHTERS. misleiding. Heeft iemand enig idee hoe deze club tegen gehouden kan worden?
Oplichters, bestelling nooit geleverd
Bestelling nooit geleverd. Klantenservice geeft niet thuis, of standaard reacties. Oplichters.
Pas op, dit is geen Nederlandse winkel.
Dit is dropshipping. Twee 'luxe herenpakken' besteld, na enkele weken ontvingen we enkel twee jasjes (geen broeken) van lage kwaliteit. Het op de site vermelde telefoonnummer is niet in gebruik en de klantenservice reageert niet op verzoeken tot herroeping of retourzending. Er komt geen orderbevestiging, geen info over levering en geen pakbon of retour informatie. Helaas zijn we 160,- euro lichter voor jasjes die we bij Shein voor 10,- euro hadden kunnen krijgen (en waarschijnlijk van betere kwaliteit).
Dit bedrijf is niet waar het zich voor uitgeeft, en wij maken hier melding van bij de politie.