In een impuls om een latte te gaan drinken op de binnenrotte kwamen wij bij Vapiano uit. We namen plaats op het terras en na een kwartier wachten op bediening ben ik binnen gaan vragen... Toon meer

Het eten was er vrij snel (15min) en onze pasta's waren heerlijk. De toetjes vielen wat tegen: de tiramisu was voornamelijk crème met bijna geen koffie, lange vingers of Amaretto. We komen heel graag... Toon meer

Service is verschrikkelijk, je kunt het niet eens service noemen. Zéér onvriendelijk, onprofessioneel en zelfs respectloos naar gasten. Rolstoeltoilet was smerig, zat volledig onder de poep, maar pers... Toon meer

Ik eet vaker bij de vapiano meestal geen problemen, tot op heden at 2 dagen terug pasta pollo picanto en het werd erg snel geserveerd waardoor al een vermoeden kreeg want normaal gesproken wacht je be... Toon meer

1. Restaurant
  2. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

vapiano, international, landing page

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Eten kwam na 10000 jaar

Eten kwam na 10000 jaar, geld ging twee keer van de rekening👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 geen aanrader!!!!!!!!

20 september 2024

Het eten heeft geen smaak Meer

Het eten heeft geen smaak Meer. The pasta is veelste Lang gekookt. En alles proeft slecht....vapiano was ooit een restaurant met lekker eten maar nu is het niet te eten. Mensen kom hier niet!! De koks hebben geen respect voor eten en werken niet met passie. Het is absoluut verschrikkelijk slecht. Zoek een beter restaurant

18 augustus 2024

Vanmiddag bij Vapiano aan het Buitenhof…

Vanmiddag bij Vapiano aan het Buitenhof Den Haag gegeten. Desastreus. Hadden twee pizza’s ( Tonno en Prosciotto & Funghi) en een pasta bolognese. Smakeloze hap. Tonno was hopeloos met leek wel imitatie kaas. Prosciutto was zelfs na toevoegen olijfolie en olijfolie met peperoni nauwelijks te eten. Bij de pasta was de rundergehakt nergens te bekennen. Ons zien ze bij Vapiano niet meer.

26 juli 2024

Geldverspilling

(Vapiano Leidschendam) Twee pasta’s besteld, allebei de pasta’s hadden een oude smaak + de textuur van de pasta’s was net kauwgom. Saus smaakte heel zuur, werd er meteen misselijk van. Meer dan drie euro betaald voor drie stukjes kip die ook nog is rauw waren. Vervolgens naar personeel gegaan waarbij ze heel onprofessioneel tegen ons waren. En veels te duur voor deze troep

24 juli 2024

Geld verspilling

Geld verspilling
2 pasta’s besteld die allebei echt oud smaakte echt alsof je op kauwgom aan het kauwen was ook allebei de pasta’s met kip besteld waar in allebei de pasta’s ook maar 3 stukjes kip zaten, het personeel is ook echt onprofessioneel.
(VAPIANO LEIDSCHENDAM)
GEEF JE GELD HIER NIET UIT!

24 juli 2024

Met volle vertrouwen 2 heerlijke…

Met volle vertrouwen 2 heerlijke pasta’s besteld bij Vapiano Leidschendam. Pasta’s leken in het eerste opzicht heerlijk, maar na de eerste hap werd al duidelijk dat de pasta Alfredo maar 3 kleine stukjes kip bevatte (geen echte Alfredo dus). Hier een melding van gemaakt om vervolgens te horen dat het een voorverpakte pasta was met niet verse kip (70 gram kip zeggen ze…) ook na de eerste hap van de pasta carbonara meteen misselijk. Alles snel opgegeten en met een slecht gevoel het ‘restaurant’ verlaten.

1 keer nooit weer.

11 juli 2024

Geen Nederlands en duur

Personeel spreekt geen Nederlands. Bijna 5 euro voor een cola. Past totaal niet bij de geboden supermatige service.

8 juni 2024

Slechte service, onbegripvolle manager die de taal niet spreekt.

Wat een slechte service, een manager die je klacht niet serieus neemt en niet eens Nederlands spreekt. Meteen dreigen met beveiliging na een foutje met de bestelling om je de zaak uit te zetten als je dan vraagt om je geld terug te krijgen omdat je je eten om die reden niet kan eten dan gooit ze het eten op tafel en loopt weg en belt meteen de beveiliging.

Ze kan een communicatie training van de beveiliger volgen. Die stond mij namelijk wel gewoon netjes en begripvol te woord.

31 mei 2024

Slechte ervaring

We waren met 7 man aan 't eten en de laatste kreeg het eten pas toen de rest klaar was.
De toiletten waren bijzonder vies en ze deden er niets aan toen we ze erop attent maakte.
Voor ons, niet meer

20 april 2024

Kon niet normaal met pin of contant betalen

Wilde hier even eten, maar als je geen bankieren doet op telefoon kun je hier onmogelijk betalen?

Gelukkig waren er aardige andere klanten die me geholpen hebben met bestellen en betalen.
Die heb ik dan ook contant kunnen betalen inclusief de fooi die hun meer dan toekwam!

12 april 2024

Nooit meer!

Nooit meer!! Nog nooit zo’n slechte spaghetti gehad. Samen besteld ene gerecht kwam 15 min eerder

18 april 2024

Eten is niet meer zoals het was

Ze zijn onderbezet aan personeel en je moet vaak 1 uur of langer op je eten wachten.
De laatste keer dat ik bij Vapiano heb gegeten was in Utrecht. We hadden meerdere malen aangegeven hoe lang het nog ging duren vooral omdat sommige mensen die na ons aankwamen en ook pasta hadden besteld nog eerder hun
eten kregen. Heb aan de bediening die eindelijk het eten kwam brengen na 70 minuten gevraagd voor de manager om een klacht in te dienen. Kwam er 5min later zo'n popie jopie aan met een attitude. Totaal onverschillig en onvriendelijk. Ik sta er echter niet versteld van dat zo iemand is aangesteld als manager. Ik ga er iig nooit meer heen. Eten is ook erg acheruit gegaan. Heb een paar happen genomen en de rest laten staan. Had al geen trek meer na zo'n ervaring.

22 januari 2024

We hebben meer dan 50 minuten moeten…

We hebben meer dan 50 minuten moeten wachten op een pizza. Ik geloof niet dat dat gangbaar is. Vervolgens maar naar huis meegenomen, omdat mijn gezelschap al klaar waren met eten. Eenmaal thuis heb ik de pizza maar opgewarmd en nam hongerig mijn eerste hap. Ik heb nog nooit zo smerig gegeten! In de nacht had ik gelijk buikklachten. Het was de eerste keer en laatste keer. Het was bij Vapiano Leidschendam ( mall of netherlands)

23 maart 2024

Samen bij Vapiano wat eten is er niet bij

Dacht met zijn tweeën even leuk een hapje te eten, één een pizza ander pasta besteld met drankje, cola en glas wijn, (cola net zo duur als wijn 4,95). Na ruim 10 minuten komt de pasta, pasta half op komen de drankjes? Toen de pasta op was duurde het 12 minuten toen voor de pizza kwam. Dus samen even gezellig wat te gaan eten is er bij Vapiano niet bij!

28 februari 2024

Meer pizza dan bodem

Meer pizza dan bodem.. Het was niet te eten. De bodem was te zacht en de saus en kaas gleed er zo van af. Jammer dit…. Ik had me er zo op verheugd

22 februari 2024

Pizza meer rand dan pizza

Pizza meer rand dan pizza. Pizza werd koud geserveerd. Dochter had pasta dat zij een half uur voor mij kreeg. Vreemd eten werd niet tegelijk geserveerd. Ongeïnteresseerd personeel. Hier eten wij nooit meer.
Ongezellige sfeer, slechte kwaliteit. Brood dat bijbesteld was nooit gekregen.
Personeel haalde de schouders op toen ik dit opmerkte.
Besteed voortaan mijn geld ergens anders.

3 februari 2024

Is dit jouw bedrijf?