VapoShop Reviews

8.769
TrustScore 4 uit 5

4,2

VapoShop is een prima webshop, ze zijn 100% betrouwbaar. Ik heb hier al meerdere vaporizers besteld en deze zijn allemaal netjes bezorgd. Meestal worden ze direct de volgende dag geleverd maar nu met... Toon meer

Bestelde de G Pen Elite 2 met een belachelijke korting waar je enkel blij van kan worden. 11 jan besteld 13 jan (vanochtend) in huis. Mijn IDEAL betaling bleef de status "reservering" houden, waa... Toon meer

Ik heb Vaker mails gestuurd met een vraag om mijn vape te ruilen, inmiddels om mijn vape te retourneren want ik heb geen vertrouwen meer deze bedrijf en nog geen vooruitgang. Dat vind ik erg jammer.... Toon meer

1. Vaporizer winkel

With most vaporizers having to be imported from the US, VapoShop started out in 2008 as the first online store in Europe to specialize in high quality vaporizers. We're proud to fulfill a leading role in the vaporizer landscape and carry only vaporizers that meet our strict quality standards.

VapoShop - Simply Vaporizers

Europe's first specialized vaporizer store
VapoShop started out in 2008 with the mission to provide vaporizer enthusiasts throughout Europe with high quality vaporizers at excellent (and fast!) service. Our product offering, as well as the technology of vaporizers has changed quite a bit since we started, but our goal has remained the same. Your feedback help us improve our service, so please take a minute to leave a review.
Fast and secure shipping
Shipping from The Netherlands, which is known as a fast shipping hub, orders to virtually all European countries arrive extremely fast. All products on our website are shipped directly from our own warehouse. Packages are insured and shipped with discreet, plain packaging.
Authorized reseller
We are an authorized reseller for all major brands, ensuring you always receive the latest version of a vaporizer, backed by our own warranty as well as that of the manufacturer. Unlike some others in this field, we choose not to carry knock-offs or grey import vaporizers!
Expert advice
As great fans and advocates of vaporization, we know our vaporizers and are happy to help you find the vaporizer that best suits your needs, and will gladly answer any questions you have before, during or after your purchase.

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(8.769)

147 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gewoon heel slecht.

Vaposhop levert zijn artikelen vaak niet met de beste leveranciers, ondanks de dure producten. Zo word je dure vaporizer met een beetje bubbeltjes plastic door de bezorger op de grond gesmeten. Vervanging voor gebroken artikelen duurt lang hierdoor.

Bij bellen naar de klantenservice over een defect in mijn pax 3 (draagbare vaporizer), werd mij gevraagd een foto te maken en een filmpje van het defect, en dit te mailen. En gemaild hoor, elke 24 uur een bericht van vaposhop dat het bericht niet geleverd is en dat ze het nog een keer gaan proberen. Dus ik mail het nog een keer dacht ik, en weer niks. Ik bel naar de klantenservice, en je raad het al, ik moet mailen naar hun, en hun mailadres is niet bereikbaar. Tijdverspilling.

Zelf met de fabrikant van mijn vaporizer het wel kunnen oplossen, Vaposhop moest niks van mijn ervaring hebben.

EDIT:
Na reeds contact met Vaposhop, nog steeds geen gehoor of oplossing. Doe met de informatie wat je wilt.

10 juni 2023

Dear customer,

We are sorry for the delays. We have sent you a separate message via Truspilot in order to ask you the order number and contact details. We will get in contact with you as soon as you reply, to solve this issue.

Onbetrouwbaar en onbereikbaar

Helaas zijn de onderstaande reviews voor mij herkenbaar. De prijzen op de website zijn aantrekkelijk, en de goederen werden in mijn geval gewoon geleverd. Zodra ik iets echter wilde retourneren, begon de ellende.

Ruim binnen de retourperiode heb ik iets retour aangemeld per contactformulier en per mail. Ook nog twee keer nagebeld aangezien ik geen reactie kreeg. "Degene die erover ging" zou worden aangesproken.

En nu, 17 dagen na levering, krijg ik doodleuk een email dat de retourperiode voorbij is en retour niet meer mogelijk. Wel komisch dat ze denken daarmee weg te komen natuurlijk. Ik heb ze lang het voordeel van de twijfel gegeven, maar moet toch concluderen dat ze bewust niet mee willen werken. En dat is tegen de wet!

UPDATE 12 juni. Na deze review en nog wat heen en weer gemail uiteindelijk, op eigen kosten, de spullen retour kunnen sturen. Het bedrag werd een aantal dagen later netjes overgemaakt. Zal er een ster bij doen omdat het uiteindelijk is opgelost, maar daar is dus wel erg veel tijd en irritatie in gaan zitten en dat wil je niet.

29 mei 2023

Dear customer,

We are sorry for the delays of response.
If you contacted us within 14 days of delivery we take in consideration the date of the first email you sent.
Someone has contacted you this morning to arrange the return.

Geen communicatie

Vape besteld voor het weekend, achteraf niet nodig want oude bleek niet kapot te zijn. Prima, proberen (tijdig) in het weekeinde te annuleren maar geen antwoord via de email gehad. Maandag product alsnog verstuurd, nu nog steeds geen antwoord ontvangen. Maar na 14 dagen wilt men de retour niet aannemen en zonder retourlabel nemen ze het überhaupt niet in behandeling. Een retourlabel is natuurlijk niet op de website te vinden. Ik vind dit geen nette dienstverlening...

Update: nu antwoord gekregen, maar klantenservice wilt pas een retourinstructie verzenden nadat ik een foto van een ongeopende doos kan sturen als verificatie. Nu is deze ongeopend, maar dit is natuurlijk helemaal niet zoals het de bedoeling is.

Ik moet zeggen dat ik niet vaak zo'n ervaring gehad heb met een webshop.

Update als antwoord op het antwoord van vaposhoo: HET PAKKET IS ONGEOPEND. Wat een onprofessioneel bedrijf. Wat heb ik nou aan dit antwoord?

3 mei 2023

Dear customer,

Thanks for your feedback.
We are sorry for the delayed answer.

As stated on our FAQ, cancelling an order is usually not possible because our system is automated. If your order has already been processed, you can refuse the delivery or contact us to return the parcel to us unopened and will be refunded.

We are not able to see the email address or order number from this review only. We kindly invite you to answer the trustpilot email sent separately for a more accurate review of the situation. We will make sure to handle your request with priority.

Vaposhop Team

Geen tot zeer slechte communicatie, product geleverd op willekeurig pakketpunt in de stad

Geüpdatet review 4 april 2023:

Hier een product besteld. Initieel hoorde we een week lang niks. We hadden wel een betaalbevestiging gekregen, maar geen Track and Trace, verzend- of afleverbevestiging. Ook niet in onze spam. De andere e-mails van VapoShop kwamen overigens ook niet in onze spam terecht. Ook kregen we geen contact met VapoShop. Niet via e-mail en niet via Facebook. Omdat we op geen enkele manier contact konden krijgen, begon na enkele dagen het gevoel te bekruipen dat we opgelicht waren, dus hadden we een zeer slechte review geplaatst op Trustpilot. Direct één dag na deze slechte review, heeft VapoShop wel opeens contact met ons gezocht (jammer dat het niet meteen kon). Ze gaven aan dat ons pakket wel al geleverd was bij een tabakswinkel aan de andere kant van de stad. Afgesproken was aflevering bij ons thuisadres, dus ook dit is heel vreemd. Al met al een bijzonder slechte ervaring. Omdat we het product wel binnen hebben, pas ik het aantal sterren aan van 1 naar 3. Het contact moet echt véél en veel beter. Je kunt klanten niet een week negeren en pas reageren als er een slechte recensie wordt geschreven.

3 april 2023

Dear customer,

Thanks for your feedback. I'm sorry that you did not receive our automatically sent confirmation email with the tracking link. Your order has been already delivered to a pick up point on March the 29th. Our customer service has sent you the pick up details by email.

Vaposhop

Ik heb op 12-2-2023 een bestelling…

Ik heb op 12-2-2023 een bestelling gedaan bij Vaposhop. En deze is netjes aangekomen op 14-2-2023 heel blij met mij nieuwe aanwinst top!!!

13 februari 2023

Dear customer,

Thanks for your feedback. Your order has been shipped on February the 13th and has been delivered the day after. We have received an email from you on February the 13th, we have replied within 5 hours with the requested information.

If there is anything we can do for you, please do not hesitate to contact our Customer Service.

Vaposhop

Geen reactie op mails en geen levering

7 februari 2023

Dear customer,

Thanks for your feedback. We are sorry for the issue with the delivery of your order. Our customer service is already in contact with you to find the best solution.

Vaposhop

Bestelde de G Pen Elite 2 met een…

Mijn IDEAL betaling bleef de status "reservering" houden, waardoor ik voor de zekerheid contact opnam met de klantenservice, en zij reageerde direct.

Ik zal niks afdoen aan anderen hun ervaring, maar ik kan zeggen dat dit bedrijf betrouwbaar en klantgericht is. En wat betreft prijzen beter als menig andere vape shops.

13 januari 2023

Mijn indruk op dit moment: Vaposhop is een dubieus en onbetrouwbaar bedrijf

Update: meeste producten zijn met flinke vertraging geleverd. Nu tevreden.

Twee weken geleden (7 december) een bestelling gedaan bij dit bedrijf voor € 753,02 Veel geld dus...

In de orderbevestiging staat: Shipping method: B2C Europe: 1 - 2 business days.

Eergisteren (19 december) schriftelijk contact gezocht met de klantenservice (ze nemen de telefoon niet op, in één van hun emails gaven ze aan dat ze telefonisch bereikbaar zijn) waar mijn bestelling blijft.

Het vervoersbedrijf heeft nog niets van Vaposhop ontvangen...

Heb er een slecht gevoel over, Vaposhop komt tot nu toe op mij over als een dubieus en onbetrouwbaar bedrijf. Ik hoop dat ik ongelijk heb...

21 december 2022

Dear customer,

Thanks for leaving a review. We are very sorry you didn't receive the order yet. As mentioned in our e-mail conversation, some products were not in stock. Our customer service is in contact with you since the order has been placed and we are doing our best to assist you.

Vaposhop is gewoon goed

Na het lezen van sommige reviews hier was ik wel beetje bang om te bestellen bij Vaposhop maar ik ben blij dat ik hier besteld heb.
De goederen zijn geleverd op de 2e werkdag en waren goed en stevig verpakt ...netjes hoor !
Ik was een 25% korting misgelopen maar na contact vaposhop kreeg ik de 25% korting na 2 dagen op mijn bankrekening.
Ik kan niets verkeerd zeggen over vaposhop.
Ik vind het een goede webshop met kwalitatief goed personeel.
Hartelijk dank vaposhop voor de goederen en Hartelijk dank voor de 25% korting die ik was misgelopen maar toch heb gekregen van vaposhop.

18 december 2022

Oplossing

Begin november iets besteld voor mijn zus die ziek is
Na mijn bestelling staat er ineens op de website dat ze leverings problemen hebben
Ik heb meteen een mailtje gestuurd om de bestelling te annuleren geen reactie later nog eens een mailtje gestuurd nog steeds geen reactie en tot heden niks ontvangen ik voel me opgelicht!!! heb het artikel inmiddels ergens anders besteld dat ging gelukkig wel goed en vlot maar goed hier dus niks bestelling is mijn advies

ANNULEREN
Na aanleiding van het antwoord op mijn review hier mijn bestelcode VA64053 graag bestelling annuleren en geld terug op mijn rekening

22 november 2022

Dear customer,

Thanks for your feedback. We are sorry for the delay of your order. We are migrating to a new warehouse during these days. As a result of this, orders are not importing in our systems, and we are therefore not able to process them at the moment. We find this very unfortunate and we’re working to finalize the migration as soon as possible. Indeed it is possible to cancel the order and receive a refund if you decide not to wait for your parcel. Unfortunately, we can't see your contact details from your review. We have sent you a separate message asking for order details through this platform. As soon as we receive more info about your order, we will be happy to assist you.

Defekt apparaat ontvangen

Defect apparaat ontvangen, retour gestuurd. In het retourformulier aangegeven dat het app. defekt ontvangen is en dat ik graag een nieuwe wil ontvangen of het aankoopbedrag terug. Na 3 weken nog geen nieuw apparaat gezien. Jammer en helaas geen positief advies over deze webshhop. Geprobeerd te bellen maar tel.nr. is niet aangesloten. Waarom? Te veel klachten misschien?
Kort na deze review een reactie ontvangen en nieuw product was er 2 dagen later. Het kan dus wel als je er een beetje druk op zet.

26 augustus 2022

Dear customer,

Thanks for your feedback. We are very sorry for our delayed answer, our Customer Service will reach you today and propose a solution to this technical incidence.

Vaposhop team

Contact met klantenservice krijgen duurt langer dan reactie op negatieve review

Donderdag 7 juli artikelen besteld (en betaald!) bij Vaposhop. Zou binnen 1-2 werkdagen bezorgd zijn.

Status van m'n bestelling blijft, na 8 dagen onderhand, "Bestelling werd nog niet bewerkt" (wat dat ook mag betekenen).

Geen updates vernomen van Vaposhop wat er aan de hand is. Zelf heb ik drie dagen geleden meerdere malen geprobeerd contact te krijgen met de klantenservice.

Tot mijn verbazing zie ik bij de negatieve reviews hieronder dat de antwoordtermijn gemiddeld een stuk sneller is dan hoe lang ik al op antwoord op m'n mail wacht. Jammer genoeg lijkt een negatieve review achterlaten de snellere weg om contact met Vaposhop te krijgen.

15 juli 2022

Dear customer,

We are sorry for the delay of your parcel. We have sent you a separate message in order to ask you the order number and contact details. We will get in contact with you as soon as you reply, to solve this issue.

Team Vaposhop

VapoShop heeft een geweldige klantenservice!

VapoShop heeft een geweldige klantenservice. Ze hebben mij meerdere malen zeer vriendelijk en snel geholpen, het contact met de klantenservice is uitstekend. Tim straalt in zijn mails en maakt mijn dag telkens weer wat beter zodra ik zijn mails lees. Bedankt voor de vrolijke energie en ook de goede hulp, ik kan iedereen VapoShop aanraden!

19 april 2022

Ik ben zeer verrast door de klantenservice van deze site.

Ik ben zeer verrast door de klantenservice van deze site. Ik heb twee apparaten van dezelfde site gekocht en elke keer wordt het uitgesteld totdat de garantieperiode is verstreken. Daarna zijn de twee apparaten uitgeschakeld?

13 februari 2022

Beste klant,

Bedankt voor je terugkoppeling! Wij vinden het vervelend om te horen dat je, ontevreden bent over de verleende service. Ik kan zien dat wij je tot 2 keer toe, de retourinstructies hebben toegestuurd, in de eerdere mailconversaties.

Wij zouden je graag verder willen helpen, met je garantieclaim voor je Storm Sapphire. Het is hiervoor alleen wel noodzakelijk dat deze aan ons geretourneerd word, zodat wij deze vervolgens kunnen testen en vervangen.

Onze klantenservice heeft je, nogmaals een e-mail gestuurd met de retourinstructies.

Met hartelijke groet,

Vaposhop

Geen terugbetaling na annulatie order door Vaposhop

Geen terugbetaling na annulatie order.

Bestelling van €250 werd nooit terugbetaald naar herhaaldelijke aandringen.

Vaposhop kon bestelling niet verzenden naar België (in het verleden had reeds besteld en order ontvangen).

E-mail ontvangen van customer service rond het order en de annulatie ervan. Er werd om onmiddellijk beloofd het bedrag terug te storten. Dit is echter nooit gebeurd. Er kwam eveneens geen antwoord meer op mijn e-mails nadien.

Zonder twijfel mijn slechtste ervaring ooit met een webshop.

Slechte service is een understatement...

Edit: Terugbetaling ontvangen... Na deze review was de verdere afhandeling heel vriendelijk en correct.

23 januari 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het misverstand met betrekking tot uw terugbetaling. We willen dit graag voor u oplossen, daarom heeft onze technische dienst uw bestelgegevens via e-mail van Trustpilot gevraagd. Zodra we uw bestelgegevens hebben ontvangen, zullen we uw terugbetaling opnieuw verifiëren en mogelijke fouten corrigeren.

Met vriendelijke groeten,

Vaposhop-team

Ik had een slechte ervaring met deze…

Ik had een slechte ervaring met deze site. Ik heb twee apparaten gekocht en helaas zijn ze allebei kapot gegaan. . .?

9 december 2021

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend dat je technische problemen hebt ondervonden aan je vaporizer. Onze Klantenservice heeft je enkele dagen geleden aangeboden het toestel terug te sturen zodat wij het kunnen testen testen. Wij helpen je dus ook graag via e-mail verder met dit probleem.

Enorm tevreden!

Enorm tevreden!

Alles op de website is enorm duidelijk en ze sturen ook een leuke extraatje bij je bestelling!

Dikke aanrader!

9 april 2021

Lynx Gaia Vaporiser heel fraai heel…

Lynx Gaia Vaporiser heel fraai heel luxueus
perfect apparaat doch 1 nadeel; oplaadpunt usb gaat heel snel stuk en zit geen garantie op. tot 2x aan toe stuk in nog geen 4 maanden tijd ... afgeknapt op geen garantie bij Azarius en Vaposhop waar ik dus nooit meer koop .... bedriegers

22 maart 2021

Beste klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Het spijt ons om te horen dat je, niet tevreden bent met de verleende service. Wij hebben je zojuist een e-mail gestuurd met een aanbod voor verdere assistentie, betreft deze kwestie. Wij hopen van harte dat, we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen!

Met hartelijke groet,

Vaposhop, afdeling technische service

Vriendelijk, behulpzaam & snel !

1ste x besteld, Petra heeft mijn super geholpen en uitermate vriendelijk ! Groot bekend assortiment & voor 16u besteld, volgende dag om 15u geleverd ! Super snel , de gadgets was een aangename surprise 🥳💪

Tot de volgende,
Mvg,