Al jaren tevreden Premium klant echter sinds nieuwe site en verzending met Mondial Relay ipv Post.nl sowieso minder tevreden. 1 van mijn bestellingen is verstuurd op 15-11-2022. Al 2x bericht ge... Toon meer
Ervaring met premium account: Redelijke aanbieding, oprecht goedkoper dan normaal. Levering met premium nog steeds 3 tot 9 dagen. Klantenservice vrij goed, reacties duren af en toe wat langer.... Toon meer
Veepee biedt vaak mooie artikelen aan tegen goede prijzen. Dat ze van de snelheid van hun afnemers afhankelijk zijn is echter soms een probleem. als je echt iets op tijd moet hebben zou ik het risico... Toon meer
Bienvenue sur veepee.fr, le site des ventes événementielles. Chaque jour les plus grandes marques à prix discount : vêtements, lingerie, électroménager, gastronomie et vins…
Frankrijk
- www.veepee.fr
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Service is een ramp
Service is een ramp!
Af en toe is er iemand die haar werk goed doet, maar meestal heb je te maken met personen die niet naar het probleem luisteren en standaardantwoorden geven. Let goed op, het retourbeleid is gewijzigd.
Levering en kwaliteit
Voor de levering ontving ik een sms met een link naar een website die niet werkte. De klantenservice heeft me goed geholpen. Na 2 weken werd ik gebeld om een afspraak in te plannen. De bezorgers waren vriendelijk, maar spraken Frans waardoor communiceren moeizaam ging.
Eerder kleding besteld, dat was geen probleem. Nu een kalune bank besteld. Deze zat erg hard.
Nu ga ik de bank terugsturen. Echter moet ik zelf een koerier regelen.
Deuk in vertrouwen…
Er was een kledingstuk dat duidelijk een vlek had. Ik had de indruk dat dit een 2de-handsje was. Volgens hen was er helemaal niets aan de hand. Dus: ik moet de retourkosten zelf dragen. Alhoewel ik reeds meerdere bestellingen heb gedaan bij Veepee die, tot hiertoe, altijd ok waren vind ik dit helemaal niet ok. Spijtig. Mijn vertrouwen heeft een flinke deuk gekregen.
Wat een waardeloos bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf!! Voor de tweede keer op rij sturen ze een totaal verkeerde maat. Ik mag dan weer op pad om kilometers ver weg het pakket terug te brengen. Ik heb er echt genoeg van na zoveel fouten die ze maken. Ga er niks meer bestellen en adviseer dat anderen ook. Overigens zijn de oorspronkelijke prijzen die ze laten zien veel te hoog dus de korting is veel minder dan het lijkt.
Mis informatie en veranderd retourbeleid
Jaren lang tevreden klant van VeePee geweest. Ineens is blijkbaar retourbeleid gewijzigd. Oude informatie staat nog online.
In de app staat een ander bedrag wat ik terug zou krijgen dan daadwerkelijk betaald wordt.
Bij de laatste 3 bestellen erg teleurstellend in kwaliteit van producten, maatlabel klopte absoluut niet en defect product ontvangen.
Na jaren terveden klant te zijn geweest en veel mensen hebben geadviseerd naar VeePee te gaan, schrijf ik mij uit als klant en zal het ook zeker doorgeven aan anderen.
Verstuurd Veepee voor het eerst naar een afhaalpunt?
Ik heb sinds lange tijd weer iets besteld bij Veepee, 2 artikelen, beiden met verschillende levertijd. Pakket 1 is verkeerd geadresseerd geweest zegt VeePee en volgens de track en trace nooit verzonden. Geld terug, want Veepee is niet in staat het alsnog goed te verzenden.
Ik waarschuw nog om de adressering van pakket 2 wel goed te doen. Pakket 2 wordt wel verstuurd, maar nog steeds verkeerd geadresseerd. Post.nl stelt eisen aan de wijze waarop naar een afhaalpunt verzonden wordt en daar voldoet het niet aan. Post.nl neemt pakket wel aan van Veepee maar stuurt het weer retour. Veepee geeft alweer aan dat ze niet in staat zijn het opnieuw te verzenden. Ik krijg mijn geld terug. Deze keer moet ik eerst wachten tot het retour terug is in het magazijn en dan nog wachten op de betaling. Gaat zeker nog 2 a 3 weken duren. Dus veel tijd en gedoe en alleen maar ergenis. Hoezo weet Veepee niet hoe je moet adresseren aan een post.nl afhaalpunt...
Bestelling laat geleverd en verkeerd product
Bestelling werd ten eerste veel later geleverd dan in eerste instantie vermeld werd. Ten tweede is er een product in de verkeerde maat geleverd, terwijl de juiste maat besteld is. Ten derde is er nu geen enkele manier waarop ik via de site contact kan krijgen hierover met veepee. Geen telefoonnummer, mailadres klopt niet. Erg raar.
Manufacturing Perle royal bestelling
Van de laatste bestellingen 1x PS in verkeerde doos,1x maar helft van de bestelling en nu een bestelling dat op 14/2 verzonden is en tot vandaan nog niet geleverd is!
Veepee kan of wilt niets doen tot en met 6 maart meldt het via chat
Ook ik kijk raar op van deze negatieve…
Ook ik kijk raar op van deze negatieve reviews. Jarenlang ben ik al een tevreden klant. Bij bestellingen die je doet, staat de ongeveer te verwachten levertijd erbij. Wanneer een item niet leverbaar blijkt, krijg je hier een melding van en je geld retour. Enig minpunt zijn misschien de leverkosten, ook wanneer ke boven een bepaald bedrag besteld. Voor een bedrag dat lager ligt dan de verzenkosten, kun je premium bij bestellen zodat je boven de 50 euro wel gratis levering krijgt. Verder echt heel tevreden.
Geen pakket en geen geld terug
Mijn pakket besteld op 30 november en nog niets ontvangen. Volgens hen al maand verstuurd maar bij bpost hebben ze nog geen pakket ontvangen! Reeds meerdere malen gevraagd mijn geld terug te storten maar willen niet en laten niets meer horen. Bestelling van 6 januari. Ronduit schandalig!
Ik word niet graag in de zeik genomen…
Ik word niet graag in de zeik genomen dit is nu meerdere malen door jullie gedaan.
Iedere keer trap ik er weer in pakken mijn geld houden dat 3 weken vast schuiven de schuld op post nl af.
Jullie wisten 3 weken geleden ook al dat jullie niet gingen leveren jullie zijn gewoon een stelletje gore oplichters.
De bestelde artikelen waren gedaan voor 2 speciale mensen ook dit hebben jullie naar de verdommenis geholpen Veepee bedankt voor jullie service.
Dit is de slechtste ervaring ooit bij een webwinkel achterbakse hufters zijn jullie geld pakken en mensen oplichten daar zijn jullie goed in top hoor.
Denk goed na voor je hier wat bestelt.
Mario
Verdachte site, totaal niet een commerciële werking.
Ik wou graag klant worden van Veepee, alleen... om contact te leggen, om zelfs de FAQ te 'mogen' bekijken, moet je je verplicht registreren. Dus eerst moet je je gegevens willen nillens afgeven, en pas daarna weet je aan wie of wat je dit afgeeft. Absoluut geen vertrouwen. En als ik de reviews hier zo lees op Trustpilot, alle antwoorden van Veepee vragen om hun te contacteren via Messenger of Instagram, geen mailadres. Totaal niet professioneel, en heel verdacht. Een facebookpagina kan van de ene dag op de andere verwijderd worden en heb je nul komma nul bewijzen van die gesprekken. Ruikt naar oplichting.
Triester dan triest
Ik MOET 1 ster geven, anders kan ik geen review plaatsen.
Maar ze verdienen er GEEN!
Het blijft ELKE bestelling fout gaan!
Geen levering, doorgeven dat het geleverd is wat niet zo is, of deellevering waar jezelf in de gaten moet houden dat niet alles geleverd is want melden dat niet alles is doen ze niet.
Dan ben je geld kwijt voor totaal geen service!
Laat staan dat ze adequaat reageren...
Het is er altijd druk, het is altijd hetzelfde excuus. Kortom dit was de laatste keer dat ik bij VeePee besteld heb.
Mooie aanbiedingen maar zeer trage terugbetaling bij retourzending
Vaak mooie aanbiedingen van goede merken. Alleen de terugbetaling van retourzendingen is zeer traag. Mondial relay levert retourzendingen na 2 dagen af, de afhandeling tm terugbetaling duurt weken en nu de derde keer pas in gang gezet na rappel van mijn kant. Reden steeds storing in de verwerking van het pakje of technische storing bij terugbetaling. Smoesjes?
Eens maar dan ook nooit meer! Oplichters!
Hier een super mooie jas besteld.
Daags er na werd hij al verzonden.
Jammer maar helaas is de jas nooit aangekomen.
PostNL gaf aan pakket iet onvangen. Na meerder keren contact opgenomen te hebben, en me verteld werd dat ik geduld moest hebben dat het er echt aan kwam. Na 20 dagen gevraagd of ik mn geld terug kreeg. Nee Mevrouw dat mogen we pas na 21 dagen doen, niet eerder ( had dat meteen gemeld! Niet ps na 3 x contact met jullie!) En we kunnen geen nieuwe verzenden, want we hebben ze niet meer.
Na 21 dagen wel mijn geld terug gekregen, maar zie ik s avonds in de App dat het zelfde merk, met dezelfde Jas weer online staat!! Uhh jullie hadden tocht geen jassen meer?
Ik Vertrouw dit bedrijf dan ook helemaal niet, en heb me meteen afgemeld! En de koopjes zijn eignlijk ook te mooi om waar te zijn! Ga je internet zoeken naar het product, vind het het product terug met dezelfde prijs, en dan niet in de aanbieding. Kortom ze bedonderen de hele zaak!
Verkeerde verzendlabels gebruiken…
Verkeerde verzendlabels gebruiken waardoor het pakket niet kan worden geleverd.Oh sorry voor het ongemak ....... en dit noemen ze dan oplossen!
Een zeer tevreden koper
Met enige verbazing kijk ik naar het aantal slechte reviews die hieronder staan. Echter heb ik een totaal andere ervaring.
Ik ben al jaren klant van Veepee voorheen Vente Exclusive. Bestellingen zijn altijd keurig geleverd en gezien de kortingen die ze op de producten hebben bestel je vaak de mooiste spullen voor veel minder geld.
Mijn laatste bestelling betrof een paar herenlaarzen, echter na een keer dragen bleek de rits van de schoen defect, direct aan de bel getrokken bij de klantenservice.
Binnen 1 dag werd er gereageerd en omdat de schoen niet leverbaar meer was om de bestelling te vervangen, kreeg ik keurig een aanbod om deze te reparen bij de plaatselijke schoenmaker.
Ik heb het bonnetje via een foto via mail naar ze toegezonden en ik kreeg de reparatiekosten keurig vergoed.
Hulde voor de service en de snelle reactie.
Ben al maanden bezig om mijzelf uit te…
Ben al maanden bezig om mijzelf uit te schrijven omdat ik geen interesse heb, maar dat blijft veel ergernis opleveren.
Regelmatig blijven er bestellingen…
Regelmatig blijven er bestellingen achter, of men noemt het vertraging. Uiteindelijk worden bestellingen dan niet geleverd, maar bij de klantendienst hebben ze elke keer nog eens 5 werkdagen nodig om uiteindelijk te melden dat het artikel wel degelijk niet wordt geleverd.
De verwerking van retours duurt ook heel lang.
Dat was vroeger anders. Nu is de service gewoon slecht.
Retourneren via Mondial Relay kost tijd en geld
De laatste maanden loopt retourneren via Mondial Relay niet goed meer. Mondial Relay heeft in mijn woonplaats Zoetermeer alle punten gesloten, waardoor ik nu naar een andere plaats moet reizen om mijn pakketje op te halen of af te leveren. Dit kost tijd en geld.
Veepee wijst mijn klacht hierover af en zegt dat ik ook kan kiezen om te retourneren via bijv PostNL. Dat kan inderdaad, maar is veel duurder. Naar mijn mening moet Veepee ervoor zorgen dat het retourproces in orde is.